- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.781
sevindim canım sonuna kadar herşey güzel sağlıklı ilerler inşallah allah evladını size bağışlasın :)))
Gunaydin Kizlar bugun evlilik yildonumumuz ve ben dunden beri cok hastayim( Bogazim inanilmaz agriyor ve atesim var .. Oysaki bgn kocisle teknede aksam yemegine gidecektik, ins biraz daha iyi olurum.. Cok korkuyorum bebisede bulasirmi hastalik bisi oler mu diye, cok sukur gobusumde kalcamda agrim sizim yok .. Bugun teneke yilimizi dolduruyoruz Allah`im ins guc kuvvet verir bebisimizle guzel gzel kutlariz ..
Canim cok sevindim testlerin guzel cikmasina Allah oglusuna saglik versin ins .. Ne guzel siz ogrenmisiniz cinsiyeti benimde randevu persembe gunune bakalim ins bizde ogreniriz ..
oyy canım benim gözün aydın demek erkek ne güzel testlerde güzel çıkmış ohhh gözün aydın o bilmem kaç binde bir ihtimaller hiiiiiiççççç uğramasın size canım inş
günaydınnn canlarımmmm :)
bugün kocam evde dün çok kötüydüm korktu bugün işe gitmedi iyi olsamda hep kötü numarası yapıcam artık
Günaydın kız papaz hergün pilav yer mi :)
Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bizim tekne isini iptal ettirdik disarisi 13 derece bulutlu bende hic iyi degilim, arada uykuda arada uyanik yatiyorum, boagazim felaket .. Bu bogaz pastilleri kana gecmediginden gebelikte kullanilabilir diyor eczaneye gidip soriyim diyorum siz ne dersiniz?
Canim bende dnden beri porakal gepfurit fln sikip icmeye calisiyorum ama o bile bogazimi yakiyor .. Aksamda sebzeli tavuk suyu yapistim ekmeksiz fln ictim uyudum . sabahta biraz ictim myve cayi yaptim kendime limonlu balli, offf hasta olmak bisi degil ama korkuyorum bebise bisi olucak diyeBana içmeyin dediler ama sen sor yinede istersen canım bana bitki çaylarıda yasak denmişti ben full meyve çorba ile atlattım
canım,geçmiş olsun.benim kızkardeşimde hamileyken faranjit olmuştu.o da olips,olite,polo vs.her çeşit naneli şekerlerle acısını hafifletti.bayağı işe yarıyormuş.bize hep söyler,sakın ilaç almayın,şekerle de atlatılıyor diye.dene istersen,belki sana da yarar.Canim bende dnden beri porakal gepfurit fln sikip icmeye calisiyorum ama o bile bogazimi yakiyor .. Aksamda sebzeli tavuk suyu yapistim ekmeksiz fln ictim uyudum . sabahta biraz ictim myve cayi yaptim kendime limonlu balli, offf hasta olmak bisi degil ama korkuyorum bebise bisi olucak diye((((
Gunaydin Kizlar bugun evlilik yildonumumuz ve ben dunden beri cok hastayim( Bogazim inanilmaz agriyor ve atesim var .. Oysaki bgn kocisle teknede aksam yemegine gidecektik, ins biraz daha iyi olurum.. Cok korkuyorum bebisede bulasirmi hastalik bisi oler mu diye, cok sukur gobusumde kalcamda agrim sizim yok .. Bugun teneke yilimizi dolduruyoruz Allah`im ins guc kuvvet verir bebisimizle guzel gzel kutlariz ..
üzülme canım,mayısa inş....ne yapalım,kısmet.kaçıncı denemendi bu kadar üzüldün?Cok mutsuzum o kadar ugrastan sonra benim kahverengi lekelenmem basladi. Dun pembeydi bugun kahve oldu sanirim arkasindan kirmizilar geliyor... bol bol mik mik de ise yaramadiiii
ben bu gibi durumlarda kozalağa ' zıkım ye ' diyorumayy kızlar ben napıyım şimdi kızmayım diyorum çileden çıkarıyor beni benim kozalak ayy sabah derse gitti öğlen çıkınca gelirim ben hemen dedi bende balkonumu felan yıkadım kahvaltıyı güzelce hazırladım o gitti gideli koptu belim şunu yap bunu yap hemen gelmeden yetiştiriyim diye aradım çayı demlicem nezaman geliyosun dedim demezmi ee arkadaşım geldi ben seni unuttum sen toplama ben gelirim demezmi ayy sinir oldum toplıyorum nezaman istersen ozaman gel dedim kapattım uyuz
ben bu gibi durumlarda kozalağa ' zıkım ye ' diyorumama yok bacım,sen söz verdin,küsmek yok.biz de dün gece direkten döndük.valla küsmememiz lazım.1 hafta sonra mik mikten sonra küsersin.dersin sana küsüyorum,üstüne uyuz da oluyorum.geçennn hafta balkona hazırladığım uğraşımı düşüncesizliğinle mahfetmiştin alan memnun satan memnun.
nerdesiniz şekerler... nasılsınız iyimisiniz ?
Sen ve benden başka kimseler yok hatunlar pazar modunda galiba
bi soru daha sorcam sabah sabah size açar açmaz benim sorularımı görünama gülmeyin dereyi görmeden paçaları sıvadı diye
şimdi ben haziran 29da italya'ya gitcem ya mayısta hamile kalırsam (innnnşşşşallaaaahhhh) haziran 29'da 9+1haftalık hamile olmuş oluyorum acaba yolculuk yapmamda sakınca olurmuki
hadi gel artık yuvana.bak,özlenmektesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?