HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydınnn canlarımmmm :)
bugün kocam evde dün çok kötüydüm korktu bugün işe gitmedi iyi olsamda hep kötü numarası yapıcam artık

sevindim canım sonuna kadar herşey güzel sağlıklı ilerler inşallah allah evladını size bağışlasın :)))

Âmin canım sagolasın çok teşekkür ederiz

Canım bende evlilik yıl dönümünde çok hasta olmuştum sıkma portakal suyu sıcak çorbalara atlattım bebişe bişi olmaz hemen atlatmaya bak teknedede üşüme aman dikkat kalın giyin
Buarada koca 5 yıl için tebrikler nice güzellerini görmeniz dileğiyle

Canim cok sevindim testlerin guzel cikmasina Allah oglusuna saglik versin ins .. Ne guzel siz ogrenmisiniz cinsiyeti benimde randevu persembe gunune bakalim ins bizde ogreniriz ..

Yani ben şu anda bişi almam ama bidaha 17 haftalıkken gitcem erkek derse ozamanda almaya başlıcam mavileri :)

oyy canım benim gözün aydın demek erkek ne güzel testlerde güzel çıkmış ohhh gözün aydın o bilmem kaç binde bir ihtimaller hiiiiiiççççç uğramasın size canım inş

Aminnnn canım sagolasın inş Rabbim sizlerede nasip eder çok yakın zamanda

Kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bizim tekne isini iptal ettirdik disarisi 13 derece bulutlu bende hic iyi degilim, arada uykuda arada uyanik yatiyorum, boagazim felaket .. Bu bogaz pastilleri kana gecmediginden gebelikte kullanilabilir diyor eczaneye gidip soriyim diyorum siz ne dersiniz?

Bana içmeyin dediler ama sen sor yinede istersen canım bana bitki çaylarıda yasak denmişti ben full meyve çorba ile atlattım

Bana içmeyin dediler ama sen sor yinede istersen canım bana bitki çaylarıda yasak denmişti ben full meyve çorba ile atlattım
Canim bende dnden beri porakal gepfurit fln sikip icmeye calisiyorum ama o bile bogazimi yakiyor .. Aksamda sebzeli tavuk suyu yapistim ekmeksiz fln ictim uyudum . sabahta biraz ictim myve cayi yaptim kendime limonlu balli, offf hasta olmak bisi degil ama korkuyorum bebise bisi olucak diye ((((

canım,geçmiş olsun.benim kızkardeşimde hamileyken faranjit olmuştu.o da olips,olite,polo vs.her çeşit naneli şekerlerle acısını hafifletti.bayağı işe yarıyormuş.bize hep söyler,sakın ilaç almayın,şekerle de atlatılıyor diye.dene istersen,belki sana da yarar.

Gecmis olsun canim bence ihmal etme ve doktorunla gorus. Daha kesin cozum olur

Cok mutsuzum o kadar ugrastan sonra benim kahverengi lekelenmem basladi. Dun pembeydi bugun kahve oldu sanirim arkasindan kirmizilar geliyor... bol bol mik mik de ise yaramadiiii

Cok mutsuzum o kadar ugrastan sonra benim kahverengi lekelenmem basladi. Dun pembeydi bugun kahve oldu sanirim arkasindan kirmizilar geliyor... bol bol mik mik de ise yaramadiiii
üzülme canım,mayısa inş....ne yapalım,kısmet.kaçıncı denemendi bu kadar üzüldün?

ayy kızlar ben napıyım şimdi kızmayım diyorum çileden çıkarıyor beni benim kozalak ayy sabah derse gitti öğlen çıkınca gelirim ben hemen dedi bende balkonumu felan yıkadım kahvaltıyı güzelce hazırladım o gitti gideli koptu belim şunu yap bunu yap hemen gelmeden yetiştiriyim diye aradım çayı demlicem nezaman geliyosun dedim demezmi ee arkadaşım geldi ben seni unuttum sen toplama ben gelirim demezmi ayy sinir oldum toplıyorum nezaman istersen ozaman gel dedim kapattım uyuz

ben bu gibi durumlarda kozalağa ' zıkım ye ' diyorum ama yok bacım,sen söz verdin,küsmek yok.biz de dün gece direkten döndük.valla küsmememiz lazım.1 hafta sonra mik mikten sonra küsersin.dersin sana küsüyorum,üstüne uyuz da oluyorum.geçennn hafta balkona hazırladığım uğraşımı düşüncesizliğinle mahfetmiştin alan memnun satan memnun.

hahahah ayy valla ne güldüm sağolasın canım çok iyi fikirmiş hatta dur sen benim yumurtlama düzensiz ya bu ayı bitiriyim hepsinide biriktiriyim yaptıklarının sonra hepten küsüyüm evede gelmeyim kalsın kendi başına bide mektup yazıyım şunu şunu yaptın bebek için sana ihtiyacım vardı küsmedim küs barış uğraşamadım şimdi toptan küsüyorum altınada yazan bir dost diyim olurmu

kızlar önceki sayfalardan birine yazmıştım klomenin faydası olmamış diye ya ben 14. günümde gitmiştim dr a folikül yok demişti dr dan geldikten sonra ki 11. gün kırmızıları gördüm hemde hiç bu kadar olmazdı yani şimdi dr a gitmeden önce bnm yumoş oluştu da hatta çatladı mı diye aklıma geliyo of ya yarın dr a gidecem bakalım ne diyecek sizlere sölerim dr dan geldikten sonra

hadi gel artık yuvana.bak,özlenmektesin...

Geldim geldim sari sekerim....bu seferde dr ve hastane krizi yasiyorum. hangi hastane hangi dr....amaan ne zaman rahata kavusacaz...eski dr um emeklu olmus..calistigi yer oyle dedi...aslinda inanmadim. iz suruyorum..arastiriyorim....

gzmmm ohh olsun cok istiyodunnnnn bulantiyi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…