- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.761
kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldumpozitifliğini yerim ben senin.yarından sonra 1hafta yokum.döndüğümde hala inş rfegl olmamışsındır.merakla bekliycem.bu arada üfürükten belirtilerimi yazamıycam.çok üsgünüm
sen bile içtin de ben içemedim,seni teprik ediyorum şekerim,kendimi de esefle kınıyorum.benimde 4. günüm canım bende etkisini görmeye başladım.
teprik et cabuk beni
bağımlılık yaptı elimden gelse zararı olmayacağını bilsem öğlen bile içerim o kadar beğendim tadını
o doktora benden bahset. benim çatlak bi arkadasım var yumurtaları çatlak bekliyomuş adetin 8. günü yumurtluyomuş de bu ay kaçırdık kuluçka günümü yine kaldık hazirana
Yumurta çatlaması = Yumurtlama = Ovulasyon = Folikül çatlaması = Folikül yırtılması = Folikül rüptürü --> Bu terimler tamamen aynı olayı ifade ederler.Çatlama olayı zaten yumurtlamanın kendisidir.kızlaaar yumurtanın çatladıgını nasıl anlıyoruz acaba
ben yanlış anlamışım canım.takvim metodundan bahsediyormuş arkadaş.sen ona cevap şeyetmişsin,3.ye ne oluyor anlamadımne güzel açıklamışsın şekerim ama ben koyu çizgiyi 16. günde gördümmm testte
şehzademmmmm sen çok yaşaaaaaSelam şekerler bizde geldik yeni hastane randevusundan bebiş içerde uçan tekmeler atıyordu resmen nasıl hareketli :)
Ikılı testimizde güzel çıktı 18800 de 1 gibi risk yani çok iyi imiş Rabbim sizlerede bir an önce nasip etsin bu arada erkeğe benzetiyorum dedi :)) oğlum geliyo galiba kızlar
hadi bakalım,inş kalbinden geçen doğrudur.kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldum
inşallah dua edin kızlarhadi bakalım,inş kalbinden geçen doğrudur.
Tebrik ederim canım 2 'li testinizin sonuçlarının iyi Olmasına çok sevindim umarım sorunsuzca Oğlunuzu kucağınıza alırsınız işallah.Selam şekerler bizde geldik yeni hastane randevusundan bebiş içerde uçan tekmeler atıyordu resmen nasıl hareketli :)
Ikılı testimizde güzel çıktı 18800 de 1 gibi risk yani çok iyi imiş Rabbim sizlerede bir an önce nasip etsin bu arada erkeğe benzetiyorum dedi :)) oğlum geliyo galiba kızlar
sen bile içtin de ben içemedim,seni teprik ediyorum şekerim,kendimi de esefle kınıyorum.
Yumurta çatlaması = Yumurtlama = Ovulasyon = Folikül çatlaması = Folikül yırtılması = Folikül rüptürü --> Bu terimler tamamen aynı olayı ifade ederler.Çatlama olayı zaten yumurtlamanın kendisidir.
gözün aydınn canımcımmmm :)
oğluşumuz oluyo demekkkkhayırlı evlat olsunda noluyosa olsun :)
gözün aydın canımmmmm
bu araada ben sana erkek demiştim dimi
maşallah canım oğluşuna o zaman belki futbolcu olacaktır
şehzademmmmm sen çok yaşaaaaa
Tebrik ederim canım 2 'li testinizin sonuçlarının iyi Olmasına çok sevindim umarım sorunsuzca Oğlunuzu kucağınıza alırsınız işallah.
Bizim doktor kontrolümüzde önümüzdeki hafta ve bu kontrolde 2 'li test yapılacak umarım bizimde değerlerimiz iyi çıkar (işallah) Yanlız şunu merak ettim siz bu testi özeldemi yoksa devlet hastahanesindemi (Doğum evinde) Yaptırdınız ve test sonuçları kaç günde çıktı ?
Teşekkür ederiz teyzoşlar :) inş sonra değişmez futbolcu olacak herhalde çok hareketli idik maşallah :))
Cnm inş senin de güzel çıkar özelde yaptırdım Cumartesi kan verdim Perşembe çıkar dedi fakat ölçümü yaptıgı gün ile kanı verdiğin gün aynı olmalı eşleştiriyorlar
Darısı başınıza kızlarrrr
geldi bahar ayları gevşedi topik yayları
herkes nerde yahuuuuuu :44:
kıslarrrr,üstte çince mi yazıyor?dün yumurtlamışsın işte.dün mik mik olduysa iyi.ama bugünde yapman lazım.çünkümmm yumurtan yarına meftaaa olacakallah rahmet eylesin,süphaneke dinimiz amin
canım,aynı soruyu öğle de sormuştun sen ama.......kızlar dün akıntım çok oldu bugun o kadar yok acaba dün yumurtlama mı oldu
kıslarrrr,üstte çince mi yazıyor?
canım,aynı soruyu öğle de sormuştun sen ama.......ben de sana çince değil, türkçe cevap vermiştim.
selam şekerler bizde geldik yeni hastane randevusundan bebiş içerde uçan tekmeler atıyordu resmen nasıl hareketli :)
ıkılı testimizde güzel çıktı 18800 de 1 gibi risk yani çok iyi imiş rabbim sizlerede bir an önce nasip etsin bu arada erkeğe benzetiyorum dedi :)) oğlum geliyo galiba kızlar
Selam şekerler bizde geldik yeni hastane randevusundan bebiş içerde uçan tekmeler atıyordu resmen nasıl hareketli :)
git eve,kaynanana iki yalandan sırıt bare.yoksa öküz kozalak diye sen yazarsın
Gunaydin Kizlar bugun evlilik yildonumumuz ve ben dunden beri cok hastayim( Bogazim inanilmaz agriyor ve atesim var .. Oysaki bgn kocisle teknede aksam yemegine gidecektik, ins biraz daha iyi olurum.. Cok korkuyorum bebisede bulasirmi hastalik bisi oler mu diye, cok sukur gobusumde kalcamda agrim sizim yok .. Bugun teneke yilimizi dolduruyoruz Allah`im ins guc kuvvet verir bebisimizle guzel gzel kutlariz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?