HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

pozitifliğini yerim ben senin.yarından sonra 1hafta yokum.döndüğümde hala inş rfegl olmamışsındır.merakla bekliycem.bu arada üfürükten belirtilerimi yazamıycam.çok üsgünüm
kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldum

sen bile içtin de ben içemedim,seni teprik ediyorum şekerim,kendimi de esefle kınıyorum.

kızlaaar yumurtanın çatladıgını nasıl anlıyoruz acaba
Yumurta çatlaması = Yumurtlama = Ovulasyon = Folikül çatlaması = Folikül yırtılması = Folikül rüptürü --> Bu terimler tamamen aynı olayı ifade ederler.Çatlama olayı zaten yumurtlamanın kendisidir.
ne güzel açıklamışsın şekerim ama ben koyu çizgiyi 16. günde gördümmm testte
ben yanlış anlamışım canım.takvim metodundan bahsediyormuş arkadaş.sen ona cevap şeyetmişsin,3.ye ne oluyor anlamadım17-18 de mi yumurtladın yani?
şehzademmmmm sen çok yaşaaaaa

Tebrik ederim canım 2 'li testinizin sonuçlarının iyi Olmasına çok sevindim umarım sorunsuzca Oğlunuzu kucağınıza alırsınız işallah.
Bizim doktor kontrolümüzde önümüzdeki hafta ve bu kontrolde 2 'li test yapılacak umarım bizimde değerlerimiz iyi çıkar (işallah) Yanlız şunu merak ettim siz bu testi özeldemi yoksa devlet hastahanesindemi (Doğum evinde) Yaptırdınız ve test sonuçları kaç günde çıktı ?

ohh yaaaa ben senden önce hamile kalcam
iş soğan içmekle bitse keşke bi oturuşta 8 demet soğan yemezsem banada cimcime demesinler ama yok anacım soğanlada bitmiyo

bu arada ebdacııııımmmmmmm derin bilgilerinden faydalanmak üzere bişiii sorabilirmiyiiiiiimmmm :26:
yumurtanın çatlaması ne demek

gözün aydınn canımcımmmm :)
oğluşumuz oluyo demekkkk hayırlı evlat olsunda noluyosa olsun :)

gözün aydın canımmmmm
bu araada ben sana erkek demiştim dimi

maşallah canım oğluşuna o zaman belki futbolcu olacaktır

şehzademmmmm sen çok yaşaaaaa

Teşekkür ederiz teyzoşlar :) inş sonra değişmez futbolcu olacak herhalde çok hareketli idik maşallah :))
Cnm inş senin de güzel çıkar özelde yaptırdım Cumartesi kan verdim Perşembe çıkar dedi fakat ölçümü yaptıgı gün ile kanı verdiğin gün aynı olmalı eşleştiriyorlar

Darısı başınıza kızlarrrr

aminnn canımmm beniim :)

dün yumurtlamışsın işte.dün mik mik olduysa iyi.ama bugünde yapman lazım.çünkümmm yumurtan yarına meftaaa olacak allah rahmet eylesin,süphaneke dinimiz amin
kıslarrrr,üstte çince mi yazıyor?
kızlar dün akıntım çok oldu bugun o kadar yok acaba dün yumurtlama mı oldu
canım,aynı soruyu öğle de sormuştun sen ama....... ben de sana çince değil, türkçe cevap vermiştim.

sevindim canım sonuna kadar herşey güzel sağlıklı ilerler inşallah allah evladını size bağışlasın :)))

Gunaydin Kizlar bugun evlilik yildonumumuz ve ben dunden beri cok hastayim ( Bogazim inanilmaz agriyor ve atesim var .. Oysaki bgn kocisle teknede aksam yemegine gidecektik, ins biraz daha iyi olurum.. Cok korkuyorum bebisede bulasirmi hastalik bisi oler mu diye, cok sukur gobusumde kalcamda agrim sizim yok .. Bugun teneke yilimizi dolduruyoruz Allah`im ins guc kuvvet verir bebisimizle guzel gzel kutlariz ..

Canim cok sevindim testlerin guzel cikmasina Allah oglusuna saglik versin ins .. Ne guzel siz ogrenmisiniz cinsiyeti benimde randevu persembe gunune bakalim ins bizde ogreniriz ..

git eve,kaynanana iki yalandan sırıt bare.yoksa öküz kozalak diye sen yazarsın

sorma cidden az daha ben yazcaktım ucundan döndük dün kayananm gelmei ama ben işten geldim yarım saat kapıda beklerim benim kozalak uyuyomuş anahtarda kapının arkasında bi elimde telefon bi elim zilde yarım saat uğraştım tam kapıyı açınca kızcaktım yuttum gitti

tebrik ederim canım maşallah 5yıl bitmiş inş daha bisürü 5yıllar görürsünüz ve en kötü gününüz bugün gibi teknede kutlamalarla geçer dikkat et kendine de hemen iyileş canım nane limon felan içemiyomusun belki iyi gelir bide boğaz için limonu sık az bişey sıcak suyla karıştır sıcak sıcak iç belki faydası olur ben yapmıştım daha önce iyi gelmişti ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum canım

oyy canım benim gözün aydın demek erkek ne güzel testlerde güzel çıkmış ohhh gözün aydın o bilmem kaç binde bir ihtimaller hiiiiiiççççç uğramasın size canım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…