- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.861
ooo bu süper hayırlı olsun canımm
çok haklısın ama ruhum daralıyo sanki biri boğazımdan sıkıyo beni.bilmiyorum çok zor..
çok teşekkürler canım..aynen öyle dışardayken bişey yok gayet iyiyim eve giriyorum daralıyorum bunalıyorum kapalı ortam fobim oldu galibabişeylerle vakit geçirmem lazım dediğin gibi..
teşekkürler canımcımmmm bende anlamadım valla neye taktığımı bişeyede takmıyorum aslında ama neden böyle oldu birden bilmiyorumm :/
ağlicam şimdi sana bişey olmasın asılllllbelki hamileliktede tedavi edebilcek bi ilaç vardır.böyle yaşanmaz yoksa.kalbimin sesini duyuyorum bildiğin pat pat diye.
işte benim elimde değil bilmiyorum ya uuff nerden çıktı bu hiç anlamadım
inş esroşummmm
yarınki muayene yerine akşam acilde muayene olmaya karar verdim akşam gidicez yani doktora dün ekg bile zor çektiler çok titriyodum bugün iyiyken iyice bakarlar..hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinizi çokkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
gizoşummmmm sanada geçmiş olsun,bundan sonra no stress kuzummmm
hadi len biz daha çok seviyoz sana çıbık kıraker veresim var ama yermisin bilemedim
bebeim diltizem verebilir doktorun tabiki kendisi daha iyi bilir ama sen hiiiiiç panik yapma herşey yoluna girecek vücudun 2. bir can taşımaya yeni alışıyor haliyle böyle tepkiler vermesi normal
tebrik ederim %98.100 hamilesin
teşekkürler canım :)
hee yerim içim dışım çibık oldu.bide dün doktor demezmi bundan sonra başlayabilir bulantıların diye.haaahh dedim o da gelsin tam olsun zaten bi o eksikti ya
oooff offf
biz saaağaa didik olum biz sağa didik yapma etme bekleme miden bulanmaya başlarsa kafan kalkmaz didikdidik didikte dinletemedik
ne çektin be gizeeeeeeeeeeemmm
ayy valla bişey olmasın kusmaya razıyım
fragmanı izledinmi hahah dize kadar düşmüşe ne veriyosun
izlememmi be gizeeeeemmm( bu arada bu smile ne kadar benziyo vasfiyeye )
akşama survıvor da var ama giden belli zaten o yüzden yalan dünyayı seyretcem
herkese elletti ama sana vardı diyo ya ahahah
kimler elemede bugün haberim yok dün o ara geberiyodumda
dağhanla erhan elemede. büyük ihtimal dağhan gidecek.
mesajımı okudunmu cevap niye vermiyon :18:
görsem niye vermiyimyazdımm.
erhan gitsin ya bücür
Kızlaaarrrr 203 beta hcg pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?