HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadi len biz daha çok seviyoz sana çıbık kıraker veresim var ama yermisin bilemedim
bebeim diltizem verebilir doktorun tabiki kendisi daha iyi bilir ama sen hiiiiiç panik yapma herşey yoluna girecek vücudun 2. bir can taşımaya yeni alışıyor haliyle böyle tepkiler vermesi normal

Eki Görüntüle 698814

siz de onaylayın ne olur hiç beklemiyorduk bu ay...:18:

tebrik ederim %98.100 hamilesin

gizoşummmmm sanada geçmiş olsun,bundan sonra no stress kuzummmm

teşekkürler canım :)

hee yerim içim dışım çibık oldu.bide dün doktor demezmi bundan sonra başlayabilir bulantıların diye.haaahh dedim o da gelsin tam olsun zaten bi o eksikti ya
oooff offf

teşekkürler canım :)

hee yerim içim dışım çibık oldu.bide dün doktor demezmi bundan sonra başlayabilir bulantıların diye.haaahh dedim o da gelsin tam olsun zaten bi o eksikti ya
oooff offf

biz saaağaa didik olum biz sağa didik yapma etme bekleme miden bulanmaya başlarsa kafan kalkmaz didik didik didikte dinletemedik
ne çektin be gizeeeeeeeeeeemmm

ayy valla bişey olmasın kusmaya razıyım

fragmanı izledinmi hahah dize kadar düşmüşe ne veriyosun

izlememmi be gizeeeeemmm ( bu arada bu smile ne kadar benziyo vasfiyeye )
akşama survıvor da var ama giden belli zaten o yüzden yalan dünyayı seyretcem

Kızlar merhaba , bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çım mutluyum oğlum olacakmış Rabbim hepinize nasip eyler inşallah ..

Merve cim ben bu aya kadar her ayı stres içinde gecirirdim.. Bu ay malum dönemi çok iyi değerlendirmedik ama bir kaç deneme sadece... Ve bu ay olmayacak diye düşünürken bugun elim gebelik testine gitti.. Inan bana rabbim itti beni desem yeridir... Isteyen herkese versin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…