HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Bu hafta ovu.haftam,full çalışma+Pre_seed jel+keçi boynuzu bakalım kuzum bu ay benimle olacak mı?!!!
Bat 15 Mayıs,benim en sevdiğim ay inşallah gönlümüzden geçenler bizim olsun bu güzel ayda

cnm bu hafta bnm de ovü. biz de çalışıyoruz gece-gündüz aynen ben soğan suyu, eşime keçiboynuzu + incir + padişah macunu hareket bizden bereket Allah'tan

hayatım üstünde durma takılma üstüne gittikçe kendini kötü hissedersin. inşallah tez vakitte düzelir sıkıntın. düşünmemeye çalış.

inşş canımmm :/

değilim valla bilmiyorum iyi hissetmiyorum hiççç

Panik atağın belirtileri

1) Çarpıntı, taşikardi: Kalp atımlarını duyumsama. Nabız dışarıdan hissedilmez, oysa panik atak yaşayanlar hissedildiğini sanır. Objektif bir durum değildir.

4) nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma: O an Su bile içemeyeceğini sanır kişi, yemek yiyemeyeceğini düşünür.

5) Soluğun tam kesilmesi: Artık nefes alamama

6) Sıkıntı hissi: Bunalma duygusu yaşanır.

12) Uyuşmalar: El ve ayaklarda nedensiz uyuşmalar olur.13) Üşüme, ürperme ve ateş basmaları yaşanır.

sanırım sebep bunlar

1-İlk defa Panikle karşılaşan birisinin acil ünitelerine gittiği malumdur. Orada çekilen kalp elektrosu, kan tahlilleri ve fiziksel muayenede hiçbir şey çıkmaz. Ve denir ki,”hiçbir şeyin yok, kalk evine git” Bazı hastalar tatmin olur,rahatlar. Bazısı inanmak istemez.Mutlaka bir yanlışlık vardır denir. Arayışlara girilir…

Eğer şikayetleriniz geçti ve kafanızdan attıysanız sorun yok. Panik atak tekrarlarsa ya da şikayetleriniz devam ediyorsa; kesinlikle psikiyatri uzmanına baş vurun. Diğer branşlarda veya mucizevi tedavi” vaad edenlerde çözüm ararsanız, çok vakit kaybedersiniz.( özellikle hipnoz, eft, tmu, nlp)

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun ise gitmedim persembeye kadar evdeyim , ve yataktayim doktor ilac verdi ama kullanmiyorum burnum bogazim atesim .. Kocakari ilaclarina talim bakalim persembe bir daha gidicem doktora ins duzelirim ve persembe bebiside gormeye gidicem ins o sagliklidir, cok korkuyorum.. Allah`im onu korusun ..

Sizler nasilsiniz ne var ne yok, Ozercim Snn cok tebrik ederim ikinizide Allahim hayirlisiyla ins banada nasip eder br saglikli erkek bebis , benim icime kiz doguyor ama bakalim ins gosterir cinsiyetimizi persembe gunu :))

Mrb hanımlar günaydın ben dün aşılamam için iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum düzce ilaç alsam sorun olur mu

MERHABA bende bütün aşılamalarımda inadına hasta olmustum.Ama ilaç almamıstım.istersen doktoruna danıs.ben ıhlamuru sormustum içebilirsin demişti.bol bol dinlen.HAYIRLI OLSUN.

Kızlar merhaba , bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çım mutluyum oğlum olacakmış Rabbim hepinize nasip eyler inşallah ..

hayırlı olsun cnm ayy ögrenince insan baska heveslenıyor gercı ben bı daha kı kontrolden sonra erkek esyaları almaya baslayacagım :) sana %100 konustu demı

canım gitme baska hastaneye yada kurcalama da hamılelıkte normal bunlar bende yasıyorum ustelık bende astım var kalbm sıkısınca nefes almam ımkansızlasıyor ve bol bol su ıcıp suda kı oksıjenı almaya calısıyorum
sebebıne gelınce "Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.

bu durumlarda sakın olmaya ve normal bı durum oldugunu dusunup gevsemeye calıs

kız benım cın takvımıne uyacak sanırım kuzenımınde uyuyor sanırım sen baktınmıydı pekı?
ıns kızın olur ama oglun olursada uzulme nasıl kı kızın kız kardese ıhtıyacı varsa erkegınde erkek kardese ıhtıyacı var eger kız olmazsa boyle dusun ve ıkı oglum bırbırıne destek olacaklar hep dıe dusun

canım uzulme ınsalah mayıs ugur getırır bosver testlerıde dusunup uzme kendını en guzelı sıkı calısmak ve takdırı Allah'a bırakmak Rabbım ıns en kısa zamana senınde gobusunu doldurur

Gooodd Morrniiig babyler
nasılsınız iyimisiniz? ben iyim biraz yatmak istiyorum işe gelesim de yoktu zaten. Yarın işçi bayramı ama biz amelelere tatil yok..

kız ver sırketın bılgılerını arım ben sgk yı resmı tatılde ıscı calısıtırıolar dıe sıkayet edım bak bakım bı ceza gelse bıdaha calısıyomusunuz :)

Özsercim geçmişi okudum oğluşun olacakmış tebrikler canım sağlıcakla kucağına al kuzucuğunu

amın canım sagolasın allah razı olsun..

o da bi ihtimal canım evet ama psikiyatra randevu alıcam sanırım.yaşım daha çok genç bu yaşta evlilik bebek evet çok istedim çok mutluyum ama büyük sorumluluk.annemi çok düşündüm şu 1 haftada ya benimde çocuğum beni kaybederse vs vs kendim ettim yani bunları bakalım herşey yoluna gircek inş

canlarımmm günaydın hepinizeeee,bugünden itibaren 12-14 gün var bata inşallah kırmızı kart görmem,birz erken saymaya başladım sanırım ama nolur dua edinn

canımmmm geçmiş olsun,korkma bebişin allahın izniyle iyidir,rabbim şifa versinn

canımmmmmm hayırlı olsun ,paşamız sağlıkla gelsin aramıza inşallah

Vanim ben seni nastan beri erkek bebek olarak tahmin ediyorum

hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlar ıns da cınsıyet sonrakı mesele o kucucuk bedenlerı ıcerde hareket halınde gorunce nasıl da mutlu oluyoruz
rabbım sanada bır an once sıfa versın dıkkat et kendıne

canım bence senın psıkıyatrıdan once kendını ıkna etmen lazım herkesın kaderı aynı degıl neden senın yavrın senın kaderını yasasın. Ayrıca gelecekte yanlız bırakırsam dıye dusunurken bugunude bebegıne mutsuz edıyorsun
annelerı mutsuz ıse anne karnında yavrularımızda mutsuz oluyor ac guzel sarkılar bagıra bagıra sarkı dınle ac camları azcık temız hava ohh mıs al elıne bı lımonata yada meyve suyu kendıne keyıf yap uzat bacaklarını
gıt bebısın ıcın ıp al ıkı yelek or patık or evdesın bızım bebıslerede or :) bak kalıormu kalp sıkısıklıgı
bana da olyor ben bıldıgın dakıka tutuyorum sımdı gecıcek bır ıkı dakıka surucek dıorum kendımı ıkna edıorum gececegıne ve gecıyor senın kıde gececek

hadi bakalım hayırlısı olsun.. Rabbim sağlıklı evlat versin saçları uzun olsun bide kukusu olsun :) çağanda abilik yapsın.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Esra'm

Amiiinn canim allah hepimize nasip etsin....burdaki bekleyenleredeeeee

cin takvimi kiz diyor ama cagan da da kiz demisti.....

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrr çooook güzel haberler veriyorsunuz. Ayyy insan imreniyor size inşallah bizlerde birgün bu haberleri veririzzzz sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzz
Canım çok çok teş.ederim inşallah Rabbim hepinize nasip eyler ..

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim sana da gönlünde kini nasip eder ..

doğru söylüyosunda işte olmuyo bilmiyorum deniiyorum geçmiyo.evde oluyo ama sadece eve girmemem lazım sanırım
inşş düzelicek ciddi bi hastalık değil allahtan daha kötüsüde olabilirdi herşey yoluna giricek eninde sonunda.. :)

Canım bu arada sana çok geçmiş olsun dinlen iyice bebiş te dinlensin sen kendimi nasıl hissedersen bebişle öyle hisseder ..

Sagolun kizlar ins hep berabe buyutucez bebisleri saglikla huzurla.. Benim gobiste cikti acik dun tranwayda yer verdiler doktordan gelirken

Esracim sen nasilsin kacinci haftan gordun mu kesecigini ?

canımmmmmm hayırlı olsun ,paşamız sağlıkla gelsin aramıza inşallah

amın canım sagolasın

Amiiinn canim allah hepimize nasip etsin....burdaki bekleyenleredeeeee

cin takvimi kiz diyor ama cagan da da kiz demisti.....

canım bende bı uygulama var ıstersen ver dogum tarıhını ve hamıs kaldıgın ayı bakayım

git gez dolas ozaman havalar guzel nede olsa cıkıpta hasta olacak halın yok ya :)

dolaşıyımde nereye kadar hiç girmek istemiyorumki uyurken bile iç çekiyomuşum derin derin :44:Allah büyük bakalım

canım benim yaa kıyamam sana sen kendine çok iyi bakacaksın ve mutlu olcaksın bebişinde mutlu musmutlu dünyaya gelicek ve birlikte uzuuuun uzuuuuun sen çekilmez bi kocakarı olcan vırvırvır dırdırdır herşeye kızan ama yinede kendini sevdiren tontiş bi babanne anneanne olcaksın bebişinde hep yanında olcak
bizim işyerindeki kızdada panik atak var birinde bende şahit oldum ama bak stres yapınca oluyo dediğin gibi nefes alamıyo uzun zamandır stresi yok hiç olmadı sıkıntısı şikayeti yok ama malesef stres yapıpta panikatak geçirdiği zaman psikiyatr'a gitmek ve ilaç kullanmak zorunda kalıyo annelik duygusunu rabbim hepimize yaşatsın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum bikaç ay önce hamileyim die umutlanırken evde tıkırtı duydum kapıya bakmaya giderken aklıma ilk ya hamileysemde bişey olursa korkup heyecanlanmamam lazım diye düşündüm ve farkında bile değilim elimde bıçakla gitmişim kapıya sende korkuyosun endişeleniyosun ama malesef o düşünceler dahada zorlaştırıyo işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…