- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.648
- 448
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.901
Bu hafta ovu.haftam,full çalışma+Pre_seed jel+keçi boynuzubakalım kuzum bu ay benimle olacak mı?!!!
Bat 15 Mayıs,benim en sevdiğim ayinşallah gönlümüzden geçenler bizim olsun bu güzel ayda
hayatım üstünde durma takılma üstüne gittikçe kendini kötü hissedersin. inşallah tez vakitte düzelir sıkıntın.düşünmemeye çalış.
ayy bende geçen ay kullandım bu ay adetim bitsin tekrar başlıcam inş bendesoğanın ikinci ayında yani bu ay adet olurum
gizoşuummm ne güzel işte demekki gerildin stres yaptın öncekinde o yüzden öyle çıktı iyisin işte bomba gibisin
cnm bu hafta bnm de ovü. biz de çalışıyoruz gece-gündüzaynen ben soğan suyu, eşime keçiboynuzu + incir + padişah macunu hareket bizden bereket Allah'tan
Mrb hanımlar günaydın ben dün aşılamam için iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum düzce ilaç alsam sorun olur mu
Kızlar merhaba , bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çım mutluyum oğlum olacakmış Rabbim hepinize nasip eyler inşallah ..
kızlar hastaneden geldik.birileri dalgamı geçti şakamı yaptı anlamadım.ekg yine çekildi kan testi yapıldı.hiçbişey yok ne taşikardi ne bişey e dünkü neydi diyorum dün niye öyle dediler başka hastanede diyorum bi anda psikolojik nabzın yükselmiş şok gibi bişey dedi.ee şimdi bu ağrı ne peki dedim kas ağrısıdır büyük ihtimal dedi.allahım yarabbim napcağımı şaşırdım.daha fazla üstüne gidip başka hastaneyede gidiyimmi sizce napiyim bilemedim
ohhh bak ne güzel hiç bişey yokmuşşş...
günaydın kızlarrrrrrrrr... günlerdir pek az girebildim... ohh yarın da 1 mayıs tatili..... yaaa korkuyorum özlem geldi... pğlum olacak dedi.. snnn geldi oğlum olacak dedi... kız bana da öyle derlerse aboooo .... sağlıklı sıhatli hayırlı olsunda sonra kız olsunistiyorum...
günaydın kıslarrr
kırmızılar bu sabah geldi.
demek ki ben geç yumurtluyorum bu ay mesela adetin 23,günü yumurtladım.15 nisanda ee 14 gün sonrada adet olmam gerekirdi bu 29-30 nisan yapar. bende bugün hastalanmış oldum.
bidaha da gebelik testini adet tarihim 10 gün gecince yapıcam. o bozuk testleri aldım eczanelere de uğramıcam.
Gooodd Morrniiig babyler
nasılsınız iyimisiniz? ben iyim biraz yatmak istiyorum işe gelesim de yoktu zaten. Yarın işçi bayramı ama biz amelelere tatil yok..
Özsercim geçmişi okudum oğluşun olacakmış tebrikler canım sağlıcakla kucağına al kuzucuğunu
hayırlı olsun cnm ayy ögrenince insan baska heveslenıyor gercı ben bı daha kı kontrolden sonra erkek esyaları almaya baslayacagım :) sana %100 konustu demı
canım gitme baska hastaneye yada kurcalama da hamılelıkte normal bunlar bende yasıyorum ustelık bende astım var kalbm sıkısınca nefes almam ımkansızlasıyor ve bol bol su ıcıp suda kı oksıjenı almaya calısıyorum
sebebıne gelınce "Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
bu durumlarda sakın olmaya ve normal bı durum oldugunu dusunup gevsemeye calıs
kız benım cın takvımıne uyacak sanırım kuzenımınde uyuyor sanırım sen baktınmıydı pekı?
ıns kızın olur ama oglun olursada uzulme nasıl kı kızın kız kardese ıhtıyacı varsa erkegınde erkek kardese ıhtıyacı var eger kız olmazsa boyle dusun ve ıkı oglum bırbırıne destek olacaklar hep dıe dusun
canım uzulme ınsalah mayıs ugur getırır bosver testlerıde dusunup uzme kendını en guzelı sıkı calısmak ve takdırı Allah'a bırakmak Rabbım ıns en kısa zamana senınde gobusunu doldurur
kız ver sırketın bılgılerını arım ben sgk yı resmı tatılde ıscı calısıtırıolar dıe sıkayet edımbak bakım bı ceza gelse bıdaha calısıyomusunuz :)
amın canım sagolasın allah razı olsun..
Gunaydin kizlar dun ise gitmedim persembeye kadar evdeyim , ve yataktayim doktor ilac verdi ama kullanmiyorum burnum bogazim atesim .. Kocakari ilaclarina talim bakalim persembe bir daha gidicem doktora ins duzelirim ve persembe bebiside gormeye gidicem ins o sagliklidir, cok korkuyorum.. Allah`im onu korusun ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok, Ozercim Snn cok tebrik ederim ikinizide Allahim hayirlisiyla ins banada nasip eder br saglikli erkek bebis , benim icime kiz doguyor ama bakalim ins gosterir cinsiyetimizi persembe gunu :))
canımmmmmm hayırlı olsun ,paşamız sağlıkla gelsin aramıza inşallahhayırlı olsun cnm ayy ögrenince insan baska heveslenıyor gercı ben bı daha kı kontrolden sonra erkek esyaları almaya baslayacagım :) sana %100 konustu demı
canım gitme baska hastaneye yada kurcalama da hamılelıkte normal bunlar bende yasıyorum ustelık bende astım var kalbm sıkısınca nefes almam ımkansızlasıyor ve bol bol su ıcıp suda kı oksıjenı almaya calısıyorum
sebebıne gelınce "Anne karnındaki bebeğin besin ve oksijen ihtiyacını karşılamak için annenin kan miktarı artar. Daha fazla kanı pompalamak zorunda kalan kalbin işi de fazlalaşır. Bu durum sonucunda kalp atım sayısında yüzde 20 oranında artış olur. Kalbin atım sayısındaki artış anne tarafından çarpıntı olarak hissedilebilir.
kız benım cın takvımıne uyacak sanırım kuzenımınde uyuyor sanırım sen baktınmıydı pekı?
ıns kızın olur ama oglun olursada uzulme nasıl kı kızın kız kardese ıhtıyacı varsa erkegınde erkek kardese ıhtıyacı var eger kız olmazsa boyle dusun ve ıkı oglum bırbırıne destek olacaklar hep dıe dusun
canım uzulme ınsalah mayıs ugur getırır bosver testlerıde dusunup uzme kendını en guzelı sıkı calısmak ve takdırı Allah'a bırakmak Rabbım ıns en kısa zamana senınde gobusunu doldurur
kız ver sırketın bılgılerını arım ben sgk yı resmı tatılde ıscı calısıtırıolar dıe sıkayet edımbak bakım bı ceza gelse bıdaha calısıyomusunuz :)
amın canım sagolasın allah razı olsun..
Gunaydin kizlar dun ise gitmedim persembeye kadar evdeyim , ve yataktayim doktor ilac verdi ama kullanmiyorum burnum bogazim atesim .. Kocakari ilaclarina talim bakalim persembe bir daha gidicem doktora ins duzelirim ve persembe bebiside gormeye gidicem ins o sagliklidir, cok korkuyorum.. Allah`im onu korusun ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok, Ozercim Snn cok tebrik ederim ikinizide Allahim hayirlisiyla ins banada nasip eder br saglikli erkek bebis , benim icime kiz doguyor ama bakalim ins gosterir cinsiyetimizi persembe gunu :))
o da bi ihtimal canım evet ama psikiyatra randevu alıcam sanırım.yaşım daha çok genç bu yaşta evlilik bebek evet çok istedim çok mutluyum ama büyük sorumluluk.annemi çok düşündüm şu 1 haftada ya benimde çocuğum beni kaybederse vs vs kendim ettim yani bunları bakalım herşey yoluna gircek inş
hadi bakalım hayırlısı olsun.. Rabbim sağlıklı evlat versin saçları uzun olsun bide kukusu olsun :) çağanda abilik yapsın.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Esra'm
Canım çok çok teş.ederim inşallah Rabbim hepinize nasip eyler ..Kızlarrrrrrr çooook güzel haberler veriyorsunuz. Ayyy insan imreniyor size inşallah bizlerde birgün bu haberleri veririzzzz sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzz
hayırlı olsun cnm ayy ögrenince insan baska heveslenıyor gercı ben bı daha kı kontrolden sonra erkek esyaları almaya baslayacagım :) sana %100 konustu demı
Canım insan öğrenince daha bi mutlu oluyor Dr %90 erkek dedi ama 20 Mayıs'ta 4 lü taramam var o zaman daha kesin belli olur diye düşünüyorum hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder .. Sana %100 mü erkek mi dedi ??
hayırlısı olsun canım saglıklı olsunlar ıns da cınsıyet sonrakı mesele o kucucuk bedenlerı ıcerde hareket halınde gorunce nasıl da mutlu oluyoruz
rabbım sanada bır an once sıfa versın dıkkat et kendıne
canım bence senın psıkıyatrıdan once kendını ıkna etmen lazım herkesın kaderı aynı degıl neden senın yavrın senın kaderını yasasın. Ayrıca gelecekte yanlız bırakırsam dıye dusunurken bugunude bebegıne mutsuz edıyorsun
annelerı mutsuz ıse anne karnında yavrularımızda mutsuz oluyor ac guzel sarkılar bagıra bagıra sarkı dınle ac camları azcık temız hava ohh mıs al elıne bı lımonata yada meyve suyu kendıne keyıf yap uzat bacaklarını
gıt bebısın ıcın ıp al ıkı yelek or patık or evdesın bızım bebıslerede or :) bak kalıormu kalp sıkısıklıgı
bana da olyor ben bıldıgın dakıka tutuyorum sımdı gecıcek bır ıkı dakıka surucek dıorum kendımı ıkna edıorum gececegıne ve gecıyor senın kıde gececek
canımmmmmm hayırlı olsun ,paşamız sağlıkla gelsin aramıza inşallah
Amiiinn canim allah hepimize nasip etsin....burdaki bekleyenleredeeeee
cin takvimi kiz diyor ama cagan da da kiz demisti.....
Canım insan öğrenince daha bi mutlu oluyor Dr %90 erkek dedi ama 20 Mayıs'ta 4 lü taramam var o zaman daha kesin belli olur diye düşünüyorum hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder .. Sana %100 mü erkek mi dedi ??
yok canım buyuk olasılıkla erkek dedı bızde sankı bı ufak cıkıntı gorduk ama bende 4 lu test zamanı emın olurum dıye dusunuyorum benıde bır ay sonra gel dedı ama ben 3 hafta sonra gıdecegım ozlerım yavrumu o arada :)
doğru söylüyosunda işte olmuyo bilmiyorum deniiyorum geçmiyo.evde oluyo ama sadece eve girmemem lazım sanırım
inşş düzelicek ciddi bi hastalık değil allahtan daha kötüsüde olabilirdi herşey yoluna giricek eninde sonunda.. :)
amın canım sagolasın
canım bende bı uygulama var ıstersen ver dogum tarıhını ve hamıs kaldıgın ayı bakayım
git gez dolas ozaman havalar guzel nede olsa cıkıpta hasta olacak halın yok ya :)
inşş canımmm :/
değilim valla bilmiyorum iyi hissetmiyorum hiççç
Panik atağın belirtileri
1) Çarpıntı, taşikardi: Kalp atımlarını duyumsama. Nabız dışarıdan hissedilmez, oysa panik atak yaşayanlar hissedildiğini sanır. Objektif bir durum değildir.
4) nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma: O an Su bile içemeyeceğini sanır kişi, yemek yiyemeyeceğini düşünür.
5) Soluğun tam kesilmesi: Artık nefes alamama
6) Sıkıntı hissi: Bunalma duygusu yaşanır.
12) Uyuşmalar: El ve ayaklarda nedensiz uyuşmalar olur.13) Üşüme, ürperme ve ateş basmaları yaşanır.
sanırım sebep bunlar
1-İlk defa Panikle karşılaşan birisinin acil ünitelerine gittiği malumdur. Orada çekilen kalp elektrosu, kan tahlilleri ve fiziksel muayenede hiçbir şey çıkmaz. Ve denir ki,”hiçbir şeyin yok, kalk evine git” Bazı hastalar tatmin olur,rahatlar. Bazısı inanmak istemez.Mutlaka bir yanlışlık vardır denir. Arayışlara girilir…
Eğer şikayetleriniz geçti ve kafanızdan attıysanız sorun yok. Panik atak tekrarlarsa ya da şikayetleriniz devam ediyorsa; kesinlikle psikiyatri uzmanına baş vurun. Diğer branşlarda veya mucizevi tedavi” vaad edenlerde çözüm ararsanız, çok vakit kaybedersiniz.( özellikle hipnoz, eft, tmu, nlp)
o da bi ihtimal canım evet ama psikiyatra randevu alıcam sanırım.yaşım daha çok genç bu yaşta evlilik bebek evet çok istedim çok mutluyum ama büyük sorumluluk.annemi çok düşündüm şu 1 haftada ya benimde çocuğum beni kaybederse vs vs kendim ettim yani bunları bakalım herşey yoluna gircek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?