HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar merhaba , bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çım mutluyum oğlum olacakmış Rabbim hepinize nasip eyler inşallah ..

Kızlarrrrrrr çooook güzel haberler veriyorsunuz. Ayyy insan imreniyor size inşallah bizlerde birgün bu haberleri veririzzzz sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızzz

neden akşamları kimseler olmuyo yahu gündüz de böle boş geçiyo..
canım sıkıldı. hafta sonu kayınvalidemlere gittik ankaraya görümcemin sözünü kestik filn neyse akşamına döndük çünkü pazar günü bizim yeğenin sincandaki mevlüdü vardı ona gittim. bu hafta sonu pazar günüde anneannemin mevlüdü var. geçen sene 8mayısta kaybetmiştik kendisini 5inde okutucaz mevlüdü o yüzden. Az öncede k.validem aramış ee hafta sonu gelinde sobayı bozalım diyo ya! Eşimde tamam geliriz dedi. bende mevlüt var nereye gidiyoz dedim bu sefer mevlüd var ben gelir bozarım diyo. Sinir oldum ya boz işte kızın var yani! haksızmıyım Allah aşkına yaa.. 3 haftadır gelip gidiyoz. madem kendiniz kaldıramıyosunuz sobayı dursun 3 hafta sona biz gidecez gene o zamn bozarız.. biz annemle beraber bozardık bizim abimiz yoktu. onlar yapamıyolar sinir sinir sinir oldumm!!!!
buda biraz uzun oldu. kusura bakmayın ama çok canım sıkılıyo bu harketlerine!!

kızlar hastaneden geldik.birileri dalgamı geçti şakamı yaptı anlamadım.ekg yine çekildi kan testi yapıldı.hiçbişey yok ne taşikardi ne bişey e dünkü neydi diyorum dün niye öyle dediler başka hastanede diyorum bi anda psikolojik nabzın yükselmiş şok gibi bişey dedi.ee şimdi bu ağrı ne peki dedim kas ağrısıdır büyük ihtimal dedi.allahım yarabbim napcağımı şaşırdım.daha fazla üstüne gidip başka hastaneyede gidiyimmi sizce napiyim bilemedim

hayatım üstünde durma takılma üstüne gittikçe kendini kötü hissedersin. inşallah tez vakitte düzelir sıkıntın. düşünmemeye çalış.

Canim dur uzulme umitlendirmuimm seni ama ben sogan kurunu tam uyguladim 15 gun o ay adet oldum...sonraki ay hamule kaldim....

gizooosumm noldun. sen yoklugumdaa canim benim yaaa...du bakalum gececek insallah...

ayy bende geçen ay kullandım bu ay adetim bitsin tekrar başlıcam inş bendesoğanın ikinci ayında yani bu ay adet olurum

gizoşuummm ne güzel işte demekki gerildin stres yaptın öncekinde o yüzden öyle çıktı iyisin işte bomba gibisin

günaydın kızlar ayy bu günler geçmiyo bi türlü yaa offf yaşıyorumn yaşıyorum aynı gündeyim hadi mayıs sonu gelsin hayırlı güzel haberlerle

ohhh bak ne güzel hiç bişey yokmuşşş...

günaydın kızlarrrrrrrrr... günlerdir pek az girebildim... ohh yarın da 1 mayıs tatili..... yaaa korkuyorum özlem geldi... pğlum olacak dedi.. snnn geldi oğlum olacak dedi... kız bana da öyle derlerse aboooo .... sağlıklı sıhatli hayırlı olsunda sonra kız olsunistiyorum...

günaydın kıslarrr

kırmızılar bu sabah geldi.

demek ki ben geç yumurtluyorum bu ay mesela adetin 23,günü yumurtladım.15 nisanda ee 14 gün sonrada adet olmam gerekirdi bu 29-30 nisan yapar. bende bugün hastalanmış oldum.

bidaha da gebelik testini adet tarihim 10 gün gecince yapıcam. o bozuk testleri aldım eczanelere de uğramıcam.

hakkında hayırlısı olsun canım,üzülme sakın.

İnşallah gönlünden geçen olur,bende kız bebek çok istiyorum

canım inşallah bu ay seni bu kadar merakta bırakmadan sağlıcakla gelir,üzülme sakın en azından belirsizlik gitti yeni ay umutları başlasın

hadi bakalım hayırlısı olsun.. Rabbim sağlıklı evlat versin saçları uzun olsun bide kukusu olsun :) çağanda abilik yapsın.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah Esra'm

Gooodd Morrniiig babyler
nasılsınız iyimisiniz? ben iyim biraz yatmak istiyorum işe gelesim de yoktu zaten. Yarın işçi bayramı ama biz amelelere tatil yok..

Bu hafta ovu.haftam,full çalışma+Pre_seed jel+keçi boynuzu bakalım kuzum bu ay benimle olacak mı?!!!
Bat 15 Mayıs,benim en sevdiğim ay inşallah gönlümüzden geçenler bizim olsun bu güzel ayda

Mrb hanımlar günaydın ben dün aşılamam için iğnelere başladım ve feci derecede grip oldum düzce ilaç alsam sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…