HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geçmiş olsun canım dinlen iyileş çarçabuk dikkat et kendine.

kız ver sırketın bılgılerını arım ben sgk yı resmı tatılde ıscı calısıtırıolar dıe sıkayet edım bak bakım bı ceza gelse bıdaha calısıyomusunuz :)

ayy yok anacım ceza filan deme 6 ay önce basın ilan kurumundan yedik cezayı 60 milyar adam daha yeni yeni topluyo kendisini.. bi ceza daha kaldıramaz

kızlar ya bişey sorcam ben kaç aydır doktora gidiyorum aban hiç rahim filmi demedi hiç bi doktor o rahim filmine nasıl karar veriyolar hadi benim tüpte bilmemnede sorun varsada ben boşa uğraşıyosam biraz araştırdığım kadarıyla o tıkanıklık alttan ultrasonla yada tahlille felan anlaşılmıyor dimi

öyle şeyler getirme aklına canım inşallah öyle birşey yoktur,ben yumyumlar olmuş mu diye dr gittiğime sağda 2 tane var sol boş deyince,sağda oluşmuşsa benim bazen sol tarafım çok ağrıyor neden dedim,belki tıkanıklık vardır dedi,kabusum olan alttan bakmasına rağmen dönüp tekrar bakmadı bile

Sagolun kizlar ins hep berabe buyutucez bebisleri saglikla huzurla.. Benim gobiste cikti acik dun tranwayda yer verdiler doktordan gelirken

Esracim sen nasilsin kacinci haftan gordun mu kesecigini ?

Hamilelik takvimine gore 6 *2 gorunuyo ama benim hcg degerine gore daha. kucuk tahminimm..doktora gitmedim..kendi dr um is sahasini degistirmis.. dr ve hastane arastiriyorum....

benimde zamansız yere kasığım ağrıyo yumurtlama haftasındaki yumurtlama sancısı dedim adetim olmadan öncede oldu geçen ay bide bu ayda olmuştu doktora söyledim yumurtlama olmamıştı yani büyümemişti ama bişey demedi bana bu gidişimde bi soruyum en iyisi zaten yapalım derse bile öteki ayı beklemem lazım

benimde geçer inş ben böyle antin kuntin şeyler beni bulur zaten.bi derdim sıkıntımda yok çocukluğuma inmemiz lazım heralde
ya çok kötü bişey biri boynumu göğsümü sıkmış nefes alamıyomuşum gibi inanılmaz kötü hep durgunum halim yok keyfim yok ayyyy ananeler gibi oldum yemin ederim.neyi stres yaptığımı söylese keşke birileri bana :/ 2 gündür aklıma bebekde gelmiyo tek derdim rahat nefes alabilmek evin açmadığım camı penceresi kalmadı yok anam alamıyorum nefes.psikiyatra randevu aldım perşembeye.nefes egzersizleri falan verir büyük ihtimal.

ben 10 yaşında psikoloğa gitmiştim annem öldüğünde sıyırmıştım saçımı falan tutup kesiyodum deli gibi anne kelimesini kullanamıyodum bi reklamda geçse kapatıyodum götürdüler beni işte gece yatmadan terapiler egzersizler derken o günler geçti bi şekilde şimdi diyorumki acaba geçmemiş bilinçaltımda bugünümü beklemiş:26: uçurdum kafayı

Merhaba Gizem,öncelikle çok geçmiş olsun bi terapistle konuşup rahatlamak en iyisi bencede,kafaya takma diycem ama muhtemelen elinde değil;ama senin şartlarınla bebeğin şartları aynı değil ki,sen varsın babası yanında bence çok şanslı bir kuzu olacak,ufak ufak bebek oda vs..hazırlıklarını yap o seni motive eder ve zaman daha kolay ve eğlenceli geçer diye düşünüyorum..eğer istersen burdan fikir alışverişide yapabiliriz ben tasarımcıyım ve yeni bir şeyler yapmanın ,yaratmanın keyfini tavsiye ederim..heyecanını tetikler,kuzucuğunda senin mutluluğundan,enerjinden,daha bir yararlanarak huzurla gelişir

Kızlaaarrrr 203 beta hcg pozitif :)

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah

canım benim yaaa sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sevindim çünkü hiçbişeyin yok çok şükür üzüldüm senin aklın karıştı
git bakalım bi psikiatriye faydası olur mutlaka. inşallah şu göbüşün şişmeden bebişin kendini belli etmeden düzelirsinde o ilk günlerin tadını doyasıya çıkarırsın :))

Amiiinn canim allah hepimize nasip etsin....burdaki bekleyenleredeeeee

cin takvimi kiz diyor ama cagan da da kiz demisti.....

senin kızın olacak demedimmi ben sana beeeee kız o kız
takvimini eklesene bakalım

nasıl oldun canım kac defa yadım arada kaynadı gitti.

benim kırmızılarda geldi bugün.

ovulasyon testini sipariş verdim hemen

nasıl oldun canım kac defa yadım arada kaynadı gitti.

benim kırmızılarda geldi bugün.

ovulasyon testini sipariş verdim hemen

canım iyiyim ilaçlarımı daha kullanmaya başlamadım bu ay. inşallah cumartesi başlayacağım benim kırmızılar 13 mayısta gelecek ovulasyon testini 2 gün yaptım bidaha yapmıcam bakalım bu ay böyle deneyecem

inşallah sende mayısta hamiş haberi verirsin

taz zamanda iyileşirsin inşallah.

Allah sen razı olsun valla geçen ay ovulasyon testini almasaydım geç yumurtladığımı fark etmeyecektim. adetin 23.günü yumurtladım.
bakalım bu ayda takip edeyimde. inşallah diğer aya gerek kalmadan bebiişim gelir.

Allah sendende razı olsun canım umarım faydasını görürsün.

Cimcime Ne ilacı içiyorsun sen cicim yumurtlama içinmi ? Kırmızılar 13 mayısta gelmicek sana her gün dua ediyorum işallah hamile olucaksın mayıs 13 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…