- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #19.921
canlarımmm günaydın hepinizeeee,bugünden itibaren 12-14 gün var bata inşallah kırmızı kart görmem,birz erken saymaya başladım sanırım ama nolur dua edinn
Gunaydin kizlar dun ise gitmedim persembeye kadar evdeyim , ve yataktayim doktor ilac verdi ama kullanmiyorum burnum bogazim atesim .. Kocakari ilaclarina talim bakalim persembe bir daha gidicem doktora ins duzelirim ve persembe bebiside gormeye gidicem ins o sagliklidir, cok korkuyorum.. Allah`im onu korusun ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok, Ozercim Snn cok tebrik ederim ikinizide Allahim hayirlisiyla ins banada nasip eder br saglikli erkek bebis , benim icime kiz doguyor ama bakalim ins gosterir cinsiyetimizi persembe gunu :))
kız ver sırketın bılgılerını arım ben sgk yı resmı tatılde ıscı calısıtırıolar dıe sıkayet edımbak bakım bı ceza gelse bıdaha calısıyomusunuz :)
MERHABA bende bütün aşılamalarımda inadına hasta olmustum.Ama ilaç almamıstım.istersen doktoruna danıs.ben ıhlamuru sormustum içebilirsin demişti.bol bol dinlen.HAYIRLI OLSUN.
öyle şeyler getirme aklına canım inşallah öyle birşey yoktur,ben yumyumlar olmuş mu diye dr gittiğime sağda 2 tane var sol boş deyince,sağda oluşmuşsa benim bazen sol tarafım çok ağrıyor neden dedim,belki tıkanıklık vardır dedi,kabusum olan alttan bakmasına rağmen dönüp tekrar bakmadı bilekızlar ya bişey sorcam ben kaç aydır doktora gidiyorum aban hiç rahim filmi demedi hiç bi doktor o rahim filmine nasıl karar veriyolar hadi benim tüpte bilmemnede sorun varsada ben boşa uğraşıyosam biraz araştırdığım kadarıyla o tıkanıklık alttan ultrasonla yada tahlille felan anlaşılmıyor dimi
Sagolun kizlar ins hep berabe buyutucez bebisleri saglikla huzurla.. Benim gobiste cikti acik dun tranwayda yer verdiler doktordan gelirken
Esracim sen nasilsin kacinci haftan gordun mu kesecigini ?
günaydın...nasılsınız kızlar
öyle şeyler getirme aklına canım inşallah öyle birşey yoktur,ben yumyumlar olmuş mu diye dr gittiğime sağda 2 tane var sol boş deyince,sağda oluşmuşsa benim bazen sol tarafım çok ağrıyor neden dedim,belki tıkanıklık vardır dedi,kabusum olan alttan bakmasına rağmen dönüp tekrar bakmadı bile
Hamilelik takvimine gore 6 *2 gorunuyo ama benim hcg degerine gore daha. kucuk tahminimm..doktora gitmedim..kendi dr um is sahasini degistirmis.. dr ve hastane arastiriyorum....
canım benim yaa kıyamam sana sen kendine çok iyi bakacaksın ve mutlu olcaksın bebişinde mutlu musmutlu dünyaya gelicek ve birlikte uzuuuun uzuuuuun sen çekilmez bi kocakarı olcan vırvırvır dırdırdır herşeye kızan ama yinede kendini sevdiren tontiş bi babanne anneanne olcaksın bebişinde hep yanında olcak
bizim işyerindeki kızdada panik atak var birinde bende şahit oldum ama bak stres yapınca oluyo dediğin gibi nefes alamıyo uzun zamandır stresi yok hiç olmadı sıkıntısı şikayeti yok ama malesef stres yapıpta panikatak geçirdiği zaman psikiyatr'a gitmek ve ilaç kullanmak zorunda kalıyo annelik duygusunu rabbim hepimize yaşatsın nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum bikaç ay önce hamileyim die umutlanırken evde tıkırtı duydum kapıya bakmaya giderken aklıma ilk ya hamileysemde bişey olursa korkup heyecanlanmamam lazım diye düşündüm ve farkında bile değilim elimde bıçakla gitmişim kapıya sende korkuyosun endişeleniyosun ama malesef o düşünceler dahada zorlaştırıyo işini
benimde geçer inş ben böyle antin kuntin şeyler beni bulur zaten.bi derdim sıkıntımda yok çocukluğuma inmemiz lazım heralde
ya çok kötü bişey biri boynumu göğsümü sıkmış nefes alamıyomuşum gibi inanılmaz kötü hep durgunum halim yok keyfim yok ayyyy ananeler gibi oldum yemin ederim.neyi stres yaptığımı söylese keşke birileri bana :/ 2 gündür aklıma bebekde gelmiyo tek derdim rahat nefes alabilmek evin açmadığım camı penceresi kalmadı yok anam alamıyorum nefes.psikiyatra randevu aldım perşembeye.nefes egzersizleri falan verir büyük ihtimal.
ben 10 yaşında psikoloğa gitmiştim annem öldüğünde sıyırmıştım saçımı falan tutup kesiyodum deli gibi anne kelimesini kullanamıyodum bi reklamda geçse kapatıyodum götürdüler beni işte gece yatmadan terapiler egzersizler derken o günler geçti bi şekilde şimdi diyorumki acaba geçmemiş bilinçaltımda bugünümü beklemiş:26: uçurdum kafayı
Kızlaaarrrr 203 beta hcg pozitif :)
kızlar hastaneden geldik.birileri dalgamı geçti şakamı yaptı anlamadım.ekg yine çekildi kan testi yapıldı.hiçbişey yok ne taşikardi ne bişey e dünkü neydi diyorum dün niye öyle dediler başka hastanede diyorum bi anda psikolojik nabzın yükselmiş şok gibi bişey dedi.ee şimdi bu ağrı ne peki dedim kas ağrısıdır büyük ihtimal dedi.allahım yarabbim napcağımı şaşırdım.daha fazla üstüne gidip başka hastaneyede gidiyimmi sizce napiyim bilemedim
Amiiinn canim allah hepimize nasip etsin....burdaki bekleyenleredeeeee
cin takvimi kiz diyor ama cagan da da kiz demisti.....
nasıl oldun canım kac defa yadım arada kaynadı gitti.
benim kırmızılarda geldi bugün.
ovulasyon testini sipariş verdim hemen
canım iyiyim ilaçlarımı daha kullanmaya başlamadım bu ay. inşallah cumartesi başlayacağım benim kırmızılar 13 mayısta gelecek ovulasyon testini 2 gün yaptım bidaha yapmıcam bakalım bu ay böyle deneyecem
inşallah sende mayısta hamiş haberi verirsin
taz zamanda iyileşirsin inşallah.
Allah sen razı olsun valla geçen ay ovulasyon testini almasaydım geç yumurtladığımı fark etmeyecektim. adetin 23.günü yumurtladım.
bakalım bu ayda takip edeyimde. inşallah diğer aya gerek kalmadan bebiişim gelir.
Cimcime Ne ilacı içiyorsun sen cicim yumurtlama içinmi ? Kırmızılar 13 mayısta gelmicek sana her gün dua ediyorum işallah hamile olucaksın mayıs 13 tecanım iyiyim ilaçlarımı daha kullanmaya başlamadım bu ay. inşallah cumartesi başlayacağım benim kırmızılar 13 mayısta gelecek ovulasyon testini 2 gün yaptım bidaha yapmıcam bakalım bu ay böyle deneyecem
inşallah sende mayısta hamiş haberi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?