Ufak tefek hassasiyetler ben de olurdu ama sizinkiler adamakıllı hayatınızı etkiler durumda. Bu kadarı normal görünmedi bana, bu durumda olan arkadaşların bir doktora görünmesizde yarar var kanımca.
yaş kaç canım, bu bende 20 li yaşları devirirken çıktı, yaşla alakası olduğunu düşünüyorum ve bence bunun çözümünü bulan doktor zengin olacak,çünkü henüz hapla ilaçla bi çözümü yok regli öncesi gergin ruh halinin
Ben o dertten kurtulalı çok oldu, 55 yaşındayım ben. Genel olarak (gençliğimden) bahsettim. Bende hiç bir yaşta bu arkadaşların değindiği boyutta bir sıkıntı olmadı, hiç bir arkadaşımdan da duymadım, üstelik duyma şansım yüksekti, cünkü yatılı okulda okudum.
Merhaba arkadaslar,
Su an yine her ay adet oncesi dönemi yasiyorum ve Cok mutsuzum! Korkularım var, Asır'ı endişeye kapılıyorum ve Cok sınırlı oluyorum. Ben sanki ben degilim ve durduk yere ağlamak istiyorum, kendime acıyorum, tüm dünya ne kadar acı çektiğimi görsün beni anlasın istiyorum. Ben aslında öyle biri degilim ama adet oncesi sanki içimdeki başka bir insan kendini gösteriyor. Korkularım beni deli edecek! Arkadaslar bu tek bende mı bu kadar Asır'ı? Cevrem beni kaprisli buluyor ama degilim! Sizler ne yapıyorsunuz bu durumda? Nasil atlatiyorsunuz adet önce sendromunu? Yine bir kaç gunüm kaldı ve ben Cok mutsuz ve korku icinde kendimi yiyip bitiriyorumlütfen Allah askına bir care gösterin:)
Mutlu kalın :2:
ben de çok kötü geçiriyordum aynen senin ve diger yorum yapan arkadaşlar gibi hatta eşimle çok büyük kavgalara sebep oluyordu..bekarken sancılardan okula gidemiyordum.arkadaşım elinde içerken o an konu açıldı melisa çayını tavsiye etti bana.bende ona güldüm dalga geçtim ama birkere denememi istedi kabul ettim.bir kaç tutam verdi bana ben de addetten önceki iki gün kaynatıp içtim sabah akşam inanırmısın kuzu gibi oldum.eşim hemen gidip koca bir paket alıp geldio kadar bıkmıştı yani. şimdi olmadan 2 gün önceden başlıyorum içmeye adetim bitene kadar günde 2 fincan içiyorum.yalnız şöyle sizin adet sancınız bacak içlerine,ayaklarınıza,hatta bileklerinize kadar vuruyorsa dismenore var demektir mutlaka doktora gidin.ben o sancıları iltihap nedeniyle bilmeden çekmişim.ilaçla tedavi olunca adat dönemlerini çok rahat geçirdim.mutlaka doktora da gidin çok geçmiş olsun
yaş kaç canım, bu bende 20 li yaşları devirirken çıktı, yaşla alakası olduğunu düşünüyorum ve bence bunun çözümünü bulan doktor zengin olacak,çünkü henüz hapla ilaçla bi çözümü yok regli öncesi gergin ruh halinin
Ben o dertten kurtulalı çok oldu, 55 yaşındayım ben. Genel olarak (gençliğimden) bahsettim. Bende hiç bir yaşta bu arkadaşların değindiği boyutta bir sıkıntı olmadı, hiç bir arkadaşımdan da duymadım, üstelik duyma şansım yüksekti, cünkü yatılı okulda okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?