- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Tamm canm yarın adet olmzsam gidicem yine kırmıcam seni çok yardımcı oluyosunz saolun ya küçük yer olması o bakımdan deil grcem negatf cıkarsa bidaki seferlerde gtcem ay bunlar bi çocuk yapamadı demesnler sürekli gebelk testi için kan verio demesnlerde
Canım haklisn ben planli şey leri pek yapamiyorm işte kuru incir yiycem ama çok severim çünkü:)))
Yok yok ben neyi çok istersem, hayalini kurarsam bir aksilik çıkıyor:2::2: dün sınav görevi çıkmadı diye dört gün plan yaptık yeğenlerimi görecektim. Bugün sınav görevi çıktı bana :2::2::2: kaldım buralarda yine kos kos..
kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa çok kararlı bir şekilde benimle anlaşma yaptı.
kpssyi kazan memur ol sana istediğin arabayı alcam dedi
arkadaslar vardı yanımızda yemekteydik şahitsiniz dimi nimet var önümüzde bak dedim.
benim sözüm söz şimdiye kadar hiç böyle bi iddiada bulunmadım sen kazan ilk gün arabanla gideceksin dedi
çoooooookkkk çalışmam lazım çooooooookkk
inşallah hediyemi alırım canım. evet sadece yüksek puan almak yetmiyor bakalım ne yapabilirim onu zaman gösterecek. zaten eşim şehir dışını yazmama izin vermez şehir içinede açılacak kadro olacakmı bakalım onu
canım bence yarın git kan tahlili yaptır. hayır küçük yer olsa kaç yazar sen evli barklı kadınsın kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın. sonuçta sütçüden değil tüpçüden değil varsa bebeğin babasıda belli.
hem çok üstüne gelirlerse yada soran olursa uydur bişeyler. enfeksiyon var kadın doğuma çıkacağım de. yada söyle adetim gecikti diye onlar utansın sorduklarından
O kurlerdeki olculerle yaparsak benim kocam isten ayrilip incir isine girmesi lazim 10-12 tane diyor. Artik cuvalla aliriz inciri... Eger seviyosan koy cantana 3-4 tane aklina geldikce ye bence asli suyundan daha iyidir.Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var
Kızlar okuldan şimdi geldm kasıklarm agrıyor sık sık sadce pembe bide ardından kahve akıntı geldi dün bugün bişe yok gibi hala öğretmn oldgum yer cok küçük bi türlü doktora gidip kan veremedm eşimde tutturuyo illa bende gelcm yalnız bırakmm die bugunde adet olmadan devam ederse pembelik gelirse kan tahlili yaptrcam hamile olabilirmiym ki
Ahhh ahhh desme yarami. Haftasonu arabayi alip avm ye gidicem dedim kiyamadi arabasina gicik sey. Ama ben bosmu durdum tabiki hayirrrEşim bana araba.alacağım dese o azimle duvarı delerim ben:))
Marmelat, matmazel görüyor musunuz bacilar ellerde ne eşler var:)))
Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var
Ahhh ahhh desme yarami. Haftasonu arabayi alip avm ye gidicem dedim kiyamadi arabasina gicik sey. Ama ben bosmu durdum tabiki hayirrr
canım boşver kimin ne dediğini. bak benim arkadaslarım her gördüklerinde sorarlar nasıl gidiyo varmı değişiklik falan diye. en son geçen hafta dershaneden çıktım eve gelecektim otobüs beklerken arkadası gördüm napıyosun ne ediyosun falan konuştuk sonra dershaneye kaydoldum madem çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım dedim onlara izin vermeden kendimle alay ettim
hatta dün pazara ablamın kızını götürdüm 4 yaşında. her gören kimdye soruyo. arkadaslar falan. baktım olmuyo vücudumu bozmanın alemi yok hazır aldım hem büyütme derdimde yok benle bir uyur öğlene kadar dedim ama bunu kadın erkek her sorana söyledim millet kopuyo gülmekten.
annemde valla delisin sen hadi kadınlara söylüyosun erkeklere neden söylüyosun dedi.
bende onlar bi kadının hamileliğini irdelemeye utanmıyolarsa ben onlara bunu söylemekten hiç utanmam dedim
akşam menülerinizi alalım kızlar
ben havuçlu şehriye çorbası ve fırında kırmızı melki yapmak istiyorum
ama bunun yanında başka ne gider fikirlerinizi alayım
hadi bakalım oooo sen bu azimle başarırsın hediyen çok güzel:)
Aynen canim bende tam olarak bunu demek istedim. Sen bu sinava gir iyi bi puan al gerisi insallah bi sekilde gelir.
Ahhh ahhh desme yarami. Haftasonu arabayi alip avm ye gidicem dedim kiyamadi arabasina gicik sey. Ama ben bosmu durdum tabiki hayirrr
Canım kürleri okurken bir yazıda okumuştum diyordu ki, bakın güneydoğudakilerle- batıdakilerin doğurma oranına, neden güneydoğu fazla çünkü adamlar doğal besleniyor, alıp dalından keçiboynuzu yiyorlar vs vs.
Amaç kür yapıp içmek de değil, amaç faydası olan besinleri tüketmek de bence..
Bence hiçbirini okuma, test yaptır sonra gerekirse okursun.Kimyasal genelk ne yaa
Kimileri de kendi arabasıyla gelin olur :) herkesin derdi ayrı ondan şükredelim güzeller..
Kocalar farklı farklı işte görüyorsunuz (hoş hakkını yemem, arabama dokunmaz hiç, sürekli de modelini değiştirmek ister) cimcime kazansında tek, arabada altına gelsin.
Sen böyle yazınca işi terkedesim geliyor, daha ben 18:00de çıkacam, düşün gerisini..(
Kimyasal genelk ne yaa
Bence hiçbirini okuma, test yaptır sonra gerekirse okursun.
Forumda, kimyasal, dış, geç gebelik hepsini gördüm ama okumadım detayları hiç, tahlilden sonra baktım ne var ne yok diye.
Diğer türlü insan durumunu benzetip moralini bozuyor sadece.
Bence hiçbirini okuma, test yaptır sonra gerekirse okursun.
Forumda, kimyasal, dış, geç gebelik hepsini gördüm ama okumadım detayları hiç, tahlilden sonra baktım ne var ne yok diye.
Diğer türlü insan durumunu benzetip moralini bozuyor sadece.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
merak etme bende yemek yapana kadar saat 6 bucuk oluyo
canım bildiğim kadarıyla gebelik oluşuyor fakat sağlıksız oluyor değer artmıyor gebelik kesesi gelişmiyor ve kendiliğinden düşüyor.
doktorlar her kadının farkında olmadan kimyasal gebelik geçirdiğini ve bunu adetle birlikte attığı için haberdar olmadıklaırnı söylüyor.
Hayırdır :26:
Bi arkadas kimyasal gebelk olablr mi dedi de korktum
Kırmızı melki ne ola ki
Nereye kuralım en sık kim gidiyorsa doktora onun evine!! YANI BENIMMMMM
Benim menumde ;akşam menülerinizi alalım kızlar
ben havuçlu şehriye çorbası ve fırında kırmızı melki yapmak istiyorum
ama bunun yanında başka ne gider fikirlerinizi alayım
valla araba için kazanırım artık dermişim
kız benimkininde arabası kıymetli daha 1 defa verdi bana şehirdışına çıkarken kullandım bidaha vermedi. o kullandığımı hiç görmemişti ve inanmıyodu. aklı sıra ben bi defa verdim beceremiyo deyip beni susturacaktı ama kullandığımı görünce şimdi ban lazım diyo hep. arabayı istediğimi bildiği için en zayıf noktamdan vurdu beni pis herif
aman annelerimiz folik asit elevit mi içmiş sanki bize hamileyken. annem beni doğurmuş ertesi gün tarlaya orak biçmeye gitmiş benide ceviz ağacının dalına salıncak kurmuşlar oraya yatırmış. ama dediğin gibi yedikleri hep doğal. kendi ürettiklerini yiyolarmış. mesela bende hatırlıyorum bilmem bilenleriniz varmı
bende küçükken tarlaya giderdim köyde. sabah 7 en geç 8 de tarlaya gidilir ama güneş üzerine doğar şafakta gidersin tarlaya. öğlene kadar çalışırsın öğlen evden yemek gelir menüde bulgur pilavı ekşi ayran-ki ayran evden çıkarken ekşi değildir sıcaktan ekşir. yanına köy ekmeği ve soğanı elinle kırarsın yumruk vurup. offfff yemeye doyamazdım. tabi ben küçüğüm hep yatıyorum ama sanki sabahtan akşama çalışan benmişim gibi herkesden çok yerdim ve o zamanlar hastalık bilinmezdi tek kötü hastalık kanserdi. şimdi tansiyon şeker kalp kolesterol her bişey var insanlarda. doğarken hastalıklı doğuyo bebekler.
o zamanların doğallığı kalmadı.
şimdi ekşi ayran içilmez dökülür oldu. pilavın yanına soğan kıranda amele diye adlandırılıyo
canım boşver kimin ne dediğini. bak benim arkadaslarım her gördüklerinde sorarlar nasıl gidiyo varmı değişiklik falan diye. en son geçen hafta dershaneden çıktım eve gelecektim otobüs beklerken arkadası gördüm napıyosun ne ediyosun falan konuştuk sonra dershaneye kaydoldum madem çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım dedim onlara izin vermeden kendimle alay ettim
hatta dün pazara ablamın kızını götürdüm 4 yaşında. her gören kimdye soruyo. arkadaslar falan. baktım olmuyo vücudumu bozmanın alemi yok hazır aldım hem büyütme derdimde yok benle bir uyur öğlene kadar dedim ama bunu kadın erkek her sorana söyledim millet kopuyo gülmekten.
annemde valla delisin sen hadi kadınlara söylüyosun erkeklere neden söylüyosun dedi.
bende onlar bi kadının hamileliğini irdelemeye utanmıyolarsa ben onlara bunu söylemekten hiç utanmam dedim
hayır korkma sen. senin durumun farklı. kimyasal gebelik değil bence. ya stresten gecikti yada geç döllenme falan olduda yerleşme kanaması yaşadın. biz dahil hiçkimsenin kafanı karıştırmasına izin verme doktora git kanını ver sonrasını uzmanın ağzından dinle. biz şuan kemal sunalın doktor civanım filmindeki gibi çakma doktorluk yapıyoruz içeride neler oluyor bilemiyoruz.
kızlar aramızda para toplayıp ultrason alalım biz en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?