Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım boşver kimin ne dediğini. bak benim arkadaslarım her gördüklerinde sorarlar nasıl gidiyo varmı değişiklik falan diye. en son geçen hafta dershaneden çıktım eve gelecektim otobüs beklerken arkadası gördüm napıyosun ne ediyosun falan konuştuk sonra dershaneye kaydoldum madem çocuk yapamıyorum bari kariyer yapayım dedim onlara izin vermeden kendimle alay ettim
hatta dün pazara ablamın kızını götürdüm 4 yaşında. her gören kimdye soruyo. arkadaslar falan. baktım olmuyo vücudumu bozmanın alemi yok hazır aldım hem büyütme derdimde yok benle bir uyur öğlene kadar dedim ama bunu kadın erkek her sorana söyledim millet kopuyo gülmekten.
annemde valla delisin sen hadi kadınlara söylüyosun erkeklere neden söylüyosun dedi.
bende onlar bi kadının hamileliğini irdelemeye utanmıyolarsa ben onlara bunu söylemekten hiç utanmam dedim

Canım haklisn ben planli şey leri pek yapamiyorm işte kuru incir yiycem ama çok severim çünkü:)))

inciri bende çok severim hatta bi seferde 10-15 tane falan yerim ama kaynayınca çok fena oluyo baklava şerbeti gibi. ondan içemiyorum

Üzüldüm canım başak zaman inşaallah

hadi bakalım oooo sen bu azimle başarırsın hediyen çok güzel:)

Aynen canim bende tam olarak bunu demek istedim. Sen bu sinava gir iyi bi puan al gerisi insallah bi sekilde gelir.

Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var
O kurlerdeki olculerle yaparsak benim kocam isten ayrilip incir isine girmesi lazim 10-12 tane diyor. Artik cuvalla aliriz inciri... Eger seviyosan koy cantana 3-4 tane aklina geldikce ye bence asli suyundan daha iyidir.

Elcem aklima acaba kimyasal gebelikmi geciriyosun diye bi ihtimal geliyor ama kizlar daha deneyimli onlarda fikirlerini soylesinler. Sanki bana oyle gibi geldi. Bu arada cimcime hakli evli barkli insansansin,hos evli olmasanda kime ne senin ozel hayatindan. Herkes kendi isine baksin. Ogretmenler odasinda bos derslerde konusucak bos muhabbet gerek millete. Hic takma milleti...

Eşim bana araba.alacağım dese o azimle duvarı delerim ben:))
Marmelat, matmazel görüyor musunuz bacilar ellerde ne eşler var:)))
Ahhh ahhh desme yarami. Haftasonu arabayi alip avm ye gidicem dedim kiyamadi arabasina gicik sey. Ama ben bosmu durdum tabiki hayirrr

Son düzenleme:
Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var

Canım kürleri okurken bir yazıda okumuştum diyordu ki, bakın güneydoğudakilerle- batıdakilerin doğurma oranına, neden güneydoğu fazla çünkü adamlar doğal besleniyor, alıp dalından keçiboynuzu yiyorlar vs vs.
Amaç kür yapıp içmek de değil, amaç faydası olan besinleri tüketmek de bence..

Ahhh ahhh desme yarami. Haftasonu arabayi alip avm ye gidicem dedim kiyamadi arabasina gicik sey. Ama ben bosmu durdum tabiki hayirrr

Kimileri de kendi arabasıyla gelin olur :) herkesin derdi ayrı ondan şükredelim güzeller..

Kocalar farklı farklı işte görüyorsunuz (hoş hakkını yemem, arabama dokunmaz hiç, sürekli de modelini değiştirmek ister) cimcime kazansında tek, arabada altına gelsin.

İş yerinde güldüm deli deli :)

akşam menülerinizi alalım kızlar

ben havuçlu şehriye çorbası ve fırında kırmızı melki yapmak istiyorum
ama bunun yanında başka ne gider fikirlerinizi alayım

Sen böyle yazınca işi terkedesim geliyor, daha ben 18:00de çıkacam, düşün gerisini.. (

hadi bakalım oooo sen bu azimle başarırsın hediyen çok güzel:)

valla araba için kazanırım artık dermişim

kız benimkininde arabası kıymetli daha 1 defa verdi bana şehirdışına çıkarken kullandım bidaha vermedi. o kullandığımı hiç görmemişti ve inanmıyodu. aklı sıra ben bi defa verdim beceremiyo deyip beni susturacaktı ama kullandığımı görünce şimdi ban lazım diyo hep. arabayı istediğimi bildiği için en zayıf noktamdan vurdu beni pis herif

aman annelerimiz folik asit elevit mi içmiş sanki bize hamileyken. annem beni doğurmuş ertesi gün tarlaya orak biçmeye gitmiş benide ceviz ağacının dalına salıncak kurmuşlar oraya yatırmış. ama dediğin gibi yedikleri hep doğal. kendi ürettiklerini yiyolarmış. mesela bende hatırlıyorum bilmem bilenleriniz varmı
bende küçükken tarlaya giderdim köyde. sabah 7 en geç 8 de tarlaya gidilir ama güneş üzerine doğar şafakta gidersin tarlaya. öğlene kadar çalışırsın öğlen evden yemek gelir menüde bulgur pilavı ekşi ayran-ki ayran evden çıkarken ekşi değildir sıcaktan ekşir. yanına köy ekmeği ve soğanı elinle kırarsın yumruk vurup. offfff yemeye doyamazdım. tabi ben küçüğüm hep yatıyorum ama sanki sabahtan akşama çalışan benmişim gibi herkesden çok yerdim ve o zamanlar hastalık bilinmezdi tek kötü hastalık kanserdi. şimdi tansiyon şeker kalp kolesterol her bişey var insanlarda. doğarken hastalıklı doğuyo bebekler.
o zamanların doğallığı kalmadı.
şimdi ekşi ayran içilmez dökülür oldu. pilavın yanına soğan kıranda amele diye adlandırılıyo

Kimyasal genelk ne yaa
Bence hiçbirini okuma, test yaptır sonra gerekirse okursun.

Forumda, kimyasal, dış, geç gebelik hepsini gördüm ama okumadım detayları hiç, tahlilden sonra baktım ne var ne yok diye.

Diğer türlü insan durumunu benzetip moralini bozuyor sadece.

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Sen böyle yazınca işi terkedesim geliyor, daha ben 18:00de çıkacam, düşün gerisini.. (

merak etme bende yemek yapana kadar saat 6 bucuk oluyo

Kimyasal genelk ne yaa

canım bildiğim kadarıyla gebelik oluşuyor fakat sağlıksız oluyor değer artmıyor gebelik kesesi gelişmiyor ve kendiliğinden düşüyor.
doktorlar her kadının farkında olmadan kimyasal gebelik geçirdiğini ve bunu adetle birlikte attığı için haberdar olmadıklaırnı söylüyor.
Hayırdır :26:

Tamm cnm yarn pembe yada kahve akıntı olursa yani adet olmazsam hemn kan testine

Bi arkadas kimyasal gebelk olablr mi dedi de korktum

Bi arkadas kimyasal gebelk olablr mi dedi de korktum

hayır korkma sen. senin durumun farklı. kimyasal gebelik değil bence. ya stresten gecikti yada geç döllenme falan olduda yerleşme kanaması yaşadın. biz dahil hiçkimsenin kafanı karıştırmasına izin verme doktora git kanını ver sonrasını uzmanın ağzından dinle. biz şuan kemal sunalın doktor civanım filmindeki gibi çakma doktorluk yapıyoruz içeride neler oluyor bilemiyoruz.

kızlar aramızda para toplayıp ultrason alalım biz en iyisi

akşam menülerinizi alalım kızlar

ben havuçlu şehriye çorbası ve fırında kırmızı melki yapmak istiyorum
ama bunun yanında başka ne gider fikirlerinizi alayım
Benim menumde ;
Etli yesil fasulye
Pilav
Ayran
Salata varr

En guzelini rskiler yapiyomus valla. Hersey taze hersey miss gibi.

Tamm cimcimecim içim rahatladı bende gecikmenn iki nedeni oldgunu düşünyrm senn gibi ya stres ya gec döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…