Senin tekrar yaptırmana gerek yok doktorun ister zaten ki henüz kese görünmez tekrar yapılan tahlil sonucuna göre gün vericek o zaman kese görünür sakın dr keseyi göremedik vs derse panik yapma çok erken bunu yaşayan çok insan var boş yere gerilme senin değerin gayet güzel benim ilk gebeliğimde adete 4 gün kala 550 çıkmıştı bu ikinci gebeliğim adete 2 gün kala 56 çıktı endişelendim ama normalmiş ilk hamileliğimdeki değer çok yüksekmiş:) sen cumartesi gidince kese görünmez yani haberin olsun:)
İşte ben o değerlerin detayını bilmiyorum kafamda karışıyor, sağol bilgiler için.
Dr neye bakacak ki ultrasonda ne görecek acaba doktorumuz, bu arada hesaplamalara göre, DRye gittiğimiz gün 4 hafta 2 günlük olacağız. Kese sanırım 5 haftadan sonra görünüyor.
Birde kızlar sanırım karından ultrason değil, ransvajinal ultrason kullanacak dr, öyle değil mi?
Bu tehlikeli olmaz mı sizce ?
Canım b hcg değerleri yaz Google görürsün, şimdi dr tekrar tahlil için çağırmıştır ultrasonla bakınca göremez bir şey vajinalda görebilir ister baktır ister baktırma bir şey olmaz benim ilkinde öyle bakıldı bunda baktırmama gerek kalmaz sanırım çünkü 6 haftalık olacak gidince, kesede kalp atışıda altıncı haftadan sonra görülür kalp atışı daha geç görülebilir, biraz araştır öyle git kafan rahat eder.
Yok yok ben neyi çok istersem, hayalini kurarsam bir aksilik çıkıyor:2::2: dün sınav görevi çıkmadı diye dört gün plan yaptık yeğenlerimi görecektim. Bugün sınav görevi çıktı bana :2::2::2: kaldım buralarda yine kos kos..
Sözü iyiymiş, çalış canım çalış bol bol.kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa çok kararlı bir şekilde benimle anlaşma yaptı.
kpssyi kazan memur ol sana istediğin arabayı alcam dedi
arkadaslar vardı yanımızda yemekteydik şahitsiniz dimi nimet var önümüzde bak dedim.
benim sözüm söz şimdiye kadar hiç böyle bi iddiada bulunmadım sen kazan ilk gün arabanla gideceksin dedi
çoooooookkkk çalışmam lazım çooooooookkk
Sözü iyiymiş, çalış canım çalış bol bol.
Sen de mi öğretmendin ?
kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa çok kararlı bir şekilde benimle anlaşma yaptı.
kpssyi kazan memur ol sana istediğin arabayı alcam dedi
arkadaslar vardı yanımızda yemekteydik şahitsiniz dimi nimet var önümüzde bak dedim.
benim sözüm söz şimdiye kadar hiç böyle bi iddiada bulunmadım sen kazan ilk gün arabanla gideceksin dedi
çoooooookkkk çalışmam lazım çooooooookkk
Eşim bana araba.alacağım dese o azimle duvarı delerim ben:))
Kızlar ben kuru inciri kür olarak degilde sadece hergün kuru incir yiyen var mi bi sakıncası olurmu kür kadar etkili olurmu sadece yemek
Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim varBen O kürleri araştırdım, tariflerini aldım hazırlık sürecinde, ama yapmadım.
Neredeyse 1 ay öncesinde kendim incir tüketmeye, eşim de keçiboynuzu tüketmeye başladı kür yapmadık.
Ben aslı kürden daha faydalıdır düşüncesindeyim
Ooo hediye cok iyiymis insallah sonucuda iyi olur canim. Benim bu sinavdan cok canim yandigi icin bazen sadece yuksek not almak yetmiyor.
Eşim bana araba.alacağım dese o azimle duvarı delerim ben:))
Marmelat, matmazel görüyor musunuz bacilar ellerde ne eşler var:)))
Kızlar okuldan şimdi geldm kasıklarm agrıyor sık sık sadce pembe bide ardından kahve akıntı geldi dün bugün bişe yok gibi hala öğretmn oldgum yer cok küçük bi türlü doktora gidip kan veremedm eşimde tutturuyo illa bende gelcm yalnız bırakmm die bugunde adet olmadan devam ederse pembelik gelirse kan tahlili yaptrcam hamile olabilirmiym ki
Kızlar okuldan şimdi geldm kasıklarm agrıyor sık sık sadce pembe bide ardından kahve akıntı geldi dün bugün bişe yok gibi hala öğretmn oldgum yer cok küçük bi türlü doktora gidip kan veremedm eşimde tutturuyo illa bende gelcm yalnız bırakmm die bugunde adet olmadan devam ederse pembelik gelirse kan tahlili yaptrcam hamile olabilirmiym ki
Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var
Canım haklisn ben planli şey leri pek yapamiyorm işte kuru incir yiycem ama çok severim çünkü:)))kürler herkesde aynı etkiyi göstermiyo canım. kimisi ilk aydan hamile kalıyo kimisi 3 ay kullanıyo zaten saraçoğluda 3 ay devam edin diyo. o biraz senin hormonların ve yumurta rezervinle alakalı. tabi birde Allah ın takdiri.
ama şunu söyleyebilirim bana bu kürü yap bu ay kesin hamile kalacaksın deseler ben yine yapamma o incir kürünü.
çünkü zaten tatlıyla aram hiç yok o kaynayınca suyu o kadar şekerli oluyoki bana göre resmen biraz daha kaynatsan ağda olacak :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?