Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İşte ben o değerlerin detayını bilmiyorum kafamda karışıyor, sağol bilgiler için.
Dr neye bakacak ki ultrasonda ne görecek acaba doktorumuz, bu arada hesaplamalara göre, DRye gittiğimiz gün 4 hafta 2 günlük olacağız. Kese sanırım 5 haftadan sonra görünüyor.

Birde kızlar sanırım karından ultrason değil, transvajinal ultrason kullanacak dr, öyle değil mi?
Bu tehlikeli olmaz mı sizce ?

Son düzenleme:

Canım b hcg değerleri yaz Google görürsün, şimdi dr tekrar tahlil için çağırmıştır ultrasonla bakınca göremez bir şey vajinalda görebilir ister baktır ister baktırma bir şey olmaz benim ilkinde öyle bakıldı bunda baktırmama gerek kalmaz sanırım çünkü 6 haftalık olacak gidince, kesede kalp atışıda altıncı haftadan sonra görülür kalp atışı daha geç görülebilir, biraz araştır öyle git kafan rahat eder.

Sağolasın, Bakıyorum da aslında çok bilgi var. Neyse artık gidince biraz daha netleşir her şey.
Mutlaka gel bakalım dedi, kadın kararlı bakmaya, olmadı başka dr lere de danışırım durumu..

Yok yok ben neyi çok istersem, hayalini kurarsam bir aksilik çıkıyor:2::2: dün sınav görevi çıkmadı diye dört gün plan yaptık yeğenlerimi görecektim. Bugün sınav görevi çıktı bana :2::2::2: kaldım buralarda yine kos kos..

olsun be kuzu sınavdan sonra olduğun yerde gez sende yada yeğenlerin sana gelsinler

kızlar bu arada eşim dün akşam ilk defa çok kararlı bir şekilde benimle anlaşma yaptı.
kpssyi kazan memur ol sana istediğin arabayı alcam dedi
arkadaslar vardı yanımızda yemekteydik şahitsiniz dimi nimet var önümüzde bak dedim.
benim sözüm söz şimdiye kadar hiç böyle bi iddiada bulunmadım sen kazan ilk gün arabanla gideceksin dedi

çoooooookkkk çalışmam lazım çooooooookkk

Sözü iyiymiş, çalış canım çalış bol bol.
Sen de mi öğretmendin ?

Ooo hediye cok iyiymis insallah sonucuda iyi olur canim. Benim bu sinavdan cok canim yandigi icin bazen sadece yuksek not almak yetmiyor.

Kızlar ben kuru inciri kür olarak degilde sadece hergün kuru incir yiyen var mi bi sakıncası olurmu kür kadar etkili olurmu sadece yemek

Kızlar ben kuru inciri kür olarak degilde sadece hergün kuru incir yiyen var mi bi sakıncası olurmu kür kadar etkili olurmu sadece yemek

Ben O kürleri araştırdım, tariflerini aldım hazırlık sürecinde, ama yapmadım.
Neredeyse 1 ay öncesinde kendim incir tüketmeye, eşim de keçiboynuzu tüketmeye başladı kür yapmadık.
Ben aslı kürden daha faydalıdır düşüncesindeyim

Kızlar okuldan şimdi geldm kasıklarm agrıyor sık sık sadce pembe bide ardından kahve akıntı geldi dün bugün bişe yok gibi hala öğretmn oldgum yer cok küçük bi türlü doktora gidip kan veremedm eşimde tutturuyo illa bende gelcm yalnız bırakmm die bugunde adet olmadan devam ederse pembelik gelirse kan tahlili yaptrcam hamile olabilirmiym ki

Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var

Ooo hediye cok iyiymis insallah sonucuda iyi olur canim. Benim bu sinavdan cok canim yandigi icin bazen sadece yuksek not almak yetmiyor.

inşallah hediyemi alırım canım. evet sadece yüksek puan almak yetmiyor bakalım ne yapabilirim onu zaman gösterecek. zaten eşim şehir dışını yazmama izin vermez şehir içinede açılacak kadro olacakmı bakalım onu göreceğiz

Eşim bana araba.alacağım dese o azimle duvarı delerim ben:))
Marmelat, matmazel görüyor musunuz bacilar ellerde ne eşler var:)))

ahahahaaaaa manyak karııııııı
yahu sen biliyosun kaç gündür yaşadıklarımı sen yapma bari

bu arada ben o atasözünü 29 senedir yanlış anlıyormuşum. kendimi cem yılmaz gibi hissettim. oda edip akbayramı edi pakbayram sanıyomuşya bende o hesap

canım bence yarın git kan tahlili yaptır. hayır küçük yer olsa kaç yazar sen evli barklı kadınsın kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın. sonuçta sütçüden değil tüpçüden değil varsa bebeğin babasıda belli.
hem çok üstüne gelirlerse yada soran olursa uydur bişeyler. enfeksiyon var kadın doğuma çıkacağım de. yada söyle adetim gecikti diye onlar utansın sorduklarından

Canim bnce bekleme artik git kan testi yaptir hamile degilsen bile doktora gidersin

Bende kür olarak yapmk istemiyorum sadece yiycem kürler herkeste aynı etkiyi yaratrmi acaba buyüzden tereddüt lerim var

kürler herkesde aynı etkiyi göstermiyo canım. kimisi ilk aydan hamile kalıyo kimisi 3 ay kullanıyo zaten saraçoğluda 3 ay devam edin diyo. o biraz senin hormonların ve yumurta rezervinle alakalı. tabi birde Allah ın takdiri.
ama şunu söyleyebilirim bana bu kürü yap bu ay kesin hamile kalacaksın deseler ben yine yapamma o incir kürünü.
çünkü zaten tatlıyla aram hiç yok o kaynayınca suyu o kadar şekerli oluyoki bana göre resmen biraz daha kaynatsan ağda olacak :120:

canım bence yarın git kan tahlili yaptır. hayır küçük yer olsa kaç yazar sen evli barklı kadınsın kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın. sonuçta sütçüden değil tüpçüden değil varsa bebeğin babasıda belli.
hem çok üstüne gelirlerse yada soran olursa uydur bişeyler. enfeksiyon var kadın doğuma çıkacağım de. yada söyle adetim gecikti diye onlar utansın sorduklarından[/QUOTE]

Tamm canm yarın adet olmzsam gidicem yine kırmıcam seni çok yardımcı oluyosunz saolun ya küçük yer olması o bakımdan deil grcem negatf cıkarsa bidaki seferlerde gtcem ay bunlar bi çocuk yapamadı demesnler sürekli gebelk testi için kan verio demesnlerde

akşam menülerinizi alalım kızlar

ben havuçlu şehriye çorbası ve fırında kırmızı melki yapmak istiyorum
ama bunun yanında başka ne gider fikirlerinizi alayım

Canım haklisn ben planli şey leri pek yapamiyorm işte kuru incir yiycem ama çok severim çünkü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…