Güzeller, bugün aaneciklere müjde verip, hayır dualarını beklediğimizi söyledik, bugünün verdiği heyacanı huzuru hepiniz tadın inşallah, tek tek bekliom haberleri, bende inşallah sorunsuz ilerlerim bu süreçte.
Keçinoynuzu pekmezlerini almayı ihmal etmeyin.
Uykum geldi, bu psikolojik olsbilir iştebel ağrısı da tam gaz devam
Öpüldünüzzzz
amınn canımm amınn keçiboynuzu pekmeznın tadı nasıll
Biraz ağır ama yersiniz, benim demir oranı düşük, onun için kullanıyorum ayrıca
İnşallah canım, sanırım bu c.tesi keseyi görebiliriz, dr ultrasonda bakalım dedi, testle beraber, SAT 31 ekimdi, dr ye gittiğimde 4,5 hafta olacak inşallah, iyi kötü haberleri paylaşırım muhakkak, hep aklımdasınız, inanın şimdi herkes için daha çok istiyorumHalecim insallah once keseyi gorur sonra kalp atislarini duyarsiniz... Ama bizide yanliz birakma. Bebisten arada haberler isteriz ona gore...
kızlarrr ben çıkyormm uyuyımm yorgunlugu atamadım hala üstümden görüşmek üzere.. ALLAHIM İNŞALLAHH BU TOPİKTEKILER ARALIK AYI ICINDE HAMILE KALIR VE BEBISLERINE KAVUSUR HAMILE OLANLARDA BEBEKLERINI SAGLIKLA DOGURUP KUCAGINA ALIR AMİNN...
yanı ne kaybedıcem kı buda olmazsa takmıycam artıkk ınsallah senın ıcın gerek kalmaz tatlım
amınn canımm amınn keçiboynuzu pekmeznın tadı nasıll
regl oldnmu canım
Inşallah içimizden gelen sesler bizi yaniltmaz da bu ay sen, ardından da bizler patır patır dökülürüz
İçime su serptin sağolasın, İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider..
Canımmmmm keskeee güzel bir haber de ben verebilirim inşallahsanırım topigin en uzun süreli bekleyeni benim:2:
Kızlar şöyle yazayım ben herşeyi,
Yumurtlamamı hesapladım önce ayın 13üne geliyordu, 12 si gece saat 23:00 gibi inanılmaz gaz sancısı girdi bana, çok fenaydı, yumurtlama sancısıydı.
- Ayın 15i gibi bende batmalar başladı kasıklarımda, sanki adet öncesi başlar ya onun gibi.
- 16-17si akşamları bacaklarım sızladı, romatizma gibi.
- 18,19, 20 gibi kasık ağrıları ara ara ince sızı şeklinde, ve hafiften bel ağrıları.
- 21inden bu yana da sürekli bel ağrısı, ağrı değilde sanki kalçanızın üzerinde bişey var yükleniyor, eğik durmak istiyorum.
Adet öncesi gün bel ağrısı çekenler bunu bilir aynı öyle. Aynı zamanda da kasığımın iki yanında batmalar ara ara devam.
- 24 akşam ilk kez göğüs incelemesi yaptım,
Şişmesi, ağrısı aynı adet öncesi gibiydi, hiç fark yoktu, ama dün ilk kez sol olanın kahverengi alt kısmında bir damar kabarmıştı, dışa
doğru, dokununca elime geliyor.
Kasılma ve bel ağrım oldu en baskın şekilde benim, üst bacaklarıma ve hafif kalçama vuran ağrılar..
Kızlar ben hep dedim ki psikolojik, umutlanma. Etrafımdan diyenler oldu, sonra durdum dedim ki bu kadar ağrıya psikolojik demek için paranoya olmak lazım, bu kadar abartı olmaz herhalde
Yani öyle belirgin ki hemen anlarsınız, kendi kendinize psikolojik mi vs mi demeyin, bariz ağrı oluyor ki ben inanın belimde fıtık falan mı oluşuyor diye düşündüm, sürekli çünkü.
Canım inşallah sana da nasip olacakAyy sorma asıl ben kafayı sıyırdım :2::2:
Bugün arkadaşın kızı gelmiş okula. Daha 1,5 yaşında falan. Aldım derse falan götürdüm. Son ders öğretmenler odasına girerken kapıda duruyormuş açtı kollarını beni görünce koştu geldi sarıldı boynuma.. Allahım bana da o günleri yaşatır mı acaba.. Evlat hasretiyle sınanmak çok zor :2::2::2::2:
Mrb bayanlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye olabildim ben 3 aylık evliyim bebiş istiyorum adet olmama bi gün var ama ben bugun dayanamayıp test yaptım diğer çizgi silik çıktı bi yarım saat geçmeden iyice belirginleşti sizce hamile olabilirmiyim Sadece göğüslerimde ağrı var onun dışında bir şey yok lütfen yorumlarınızı bekliyorum
kızlarrr ben çıkyormm uyuyımm yorgunlugu atamadım hala üstümden görüşmek üzere.. ALLAHIM İNŞALLAHH BU TOPİKTEKILER ARALIK AYI ICINDE HAMILE KALIR VE BEBISLERINE KAVUSUR HAMILE OLANLARDA BEBEKLERINI SAGLIKLA DOGURUP KUCAGINA ALIR AMİNN...
Mrb bayanlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye olabildim ben 3 aylık evliyim bebiş istiyorum adet olmama bi gün var ama ben bugun dayanamayıp test yaptım diğer çizgi silik çıktı bi yarım saat geçmeden iyice belirginleşti sizce hamile olabilirmiyim Sadece göğüslerimde ağrı var onun dışında bir şey yok lütfen yorumlarınızı bekliyorum
ne demek canım bilirim o duyguyu dr lar gereksiz gererler insanı benimde bata 2 gün kala değerim 56 çıktı korktum kızlar rahatlattı başak sayfadan sonra 3 gün sonra 281 çıktı arttı pazartesi ilk muayenemiz olacak:)
canım o belirtiler psikolojikte oluyor ben ilk ay denememde bunların hepsini yaşadım, bu hamile kaldığım ayda yumurtlama günümden sonra adet sancısı yaşadım 4 gün bel ağrısıyla birlikte yalnız şöyle bir fark oluyor hissediyorsun:))
Günaydın güzel annişler sabah duamizida yapalim Allahım senden istiyoruz sana el açıyoruz sen bana ve bebek isteyen herkese o güzel mucizenle bir hediye yolla hayirli saglikli evlatlar nasip et sen ol dersen olur bizim içinde olsun yarabbi Amin...
Inşallah içimizden gelen sesler bizi yaniltmaz da bu ay sen, ardından da bizler patır patır dökülürüz
Günaydın bu arada canlar. Yağmurlu, kasvetli bir hava var. Perşembe cuma tatil oohhh gezecez dört gün
İcin rahat edicekse yaptir canim. 2 kati kadar artmis olmasi lazim. Cumartesi tekrar yaptirdiginda artisin devam edip etmedigi daha net gorulebilir.Benimde BAT 28, bende ağrıdan dolayı acele edip yaptırdım testi, dr de öyle deyince gerilmedim değil, ama hayırlısını diliyorum her zaman. Biz de cumartesi gideceğiz bakalım, ultrasonla kontrol edilecek, yeni testler yapılacak. Ben diyorum ki, perşembe günü test yaptırsam mı tekrar değer ne kadar artacak, ya da hiç takmasam, zaten dr yapacak, ne diyorsunuz ?
Sanırım bel ağrısı yoğunluğu en belirgin belirti gibi geldi bana diğer kasılmalar vs üşütmeden bile olabilir, ama adet olacak gibi giren sancı ve sürekli bel ağrısı.
Benimde BAT 28, bende ağrıdan dolayı acele edip yaptırdım testi, dr de öyle deyince gerilmedim değil, ama hayırlısını diliyorum her zaman. Biz de cumartesi gideceğiz bakalım, ultrasonla kontrol edilecek, yeni testler yapılacak. Ben diyorum ki, perşembe günü test yaptırsam mı tekrar değer ne kadar artacak, ya da hiç takmasam, zaten dr yapacak, ne diyorsunuz ?
Sanırım bel ağrısı yoğunluğu en belirgin belirti gibi geldi bana diğer kasılmalar vs üşütmeden bile olabilir, ama adet olacak gibi giren sancı ve sürekli bel ağrısı.
13ü yumurtlamaydı benim dediğim gibi, reglim 4ünde bitti ayın 10 una kadar olurun da devam etti, vazife gibi değildi, sayı vs tutmadım :)
Ama sonrasında 10u 1 kez, 11 1 kez, 13 1 kez , 17 1 kez, ondan sonra zaten dikkat etmedim hiç bir şeye.
İlişki sonra 15 dakika bacaklarımı kaldırdım kolumla tuttum, pedal yaptım, yatağın baş kısmına koyup havada tuttum, sadece 13ünde, biraz sağa, biraz solar yatarak bekledim. Duşu mu geceleri aldım, saatimi kurdum 2,3 saat sonrasına kalktım aldım. Wc ye gitmedim. İlişki sonrası sızma olmamasına çok dikkat ettim, onun için pozisyon ve sonrası bacak dikmeye dikkat edin.
cimcimecim bat 14 aralık listeye eklersen beni sevinirimmmmm............
Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam
Ayy sorma asıl ben kafayı sıyırdım :2::2:
Bugün arkadaşın kızı gelmiş okula. Daha 1,5 yaşında falan. Aldım derse falan götürdüm. Son ders öğretmenler odasına girerken kapıda duruyormuş açtı kollarını beni görünce koştu geldi sarıldı boynuma.. Allahım bana da o günleri yaşatır mı acaba.. Evlat hasretiyle sınanmak çok zor :2::2::2::2:
kızlar hala regl olmadım ne zaman kan testi yapayım batım 24 kasım
kızlarr benım bat bugundu ama olmadı. dun test yaptım negatifti.inanılmaz derecede gazım var ve bacaklarım ağrıyor arada bi mideme de kramp giriyor ama negatif çıktıı yaa erkenmı yaptım kan testi için ne kadar bekliim.
Günaydın güzel annişler sabah duamizida yapalim Allahım senden istiyoruz sana el açıyoruz sen bana ve bebek isteyen herkese o güzel mucizenle bir hediye yolla hayirli saglikli evlatlar nasip et sen ol dersen olur bizim içinde olsun yarabbi Amin...
Bu arada herkese kocaman gunaydinlar kizlarrr. Gununuz aydin bereketli ve cooookkkkk mutlu gecsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?