Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Halecim insallah once keseyi gorur sonra kalp atislarini duyarsiniz... Ama bizide yanliz birakma. Bebisten arada haberler isteriz ona gore...

kızlarrr ben çıkyormm uyuyımm yorgunlugu atamadım hala üstümden görüşmek üzere.. ALLAHIM İNŞALLAHH BU TOPİKTEKILER ARALIK AYI ICINDE HAMILE KALIR VE BEBISLERINE KAVUSUR HAMILE OLANLARDA BEBEKLERINI SAGLIKLA DOGURUP KUCAGINA ALIR AMİNN...

Halecim insallah once keseyi gorur sonra kalp atislarini duyarsiniz... Ama bizide yanliz birakma. Bebisten arada haberler isteriz ona gore...
İnşallah canım, sanırım bu c.tesi keseyi görebiliriz, dr ultrasonda bakalım dedi, testle beraber, SAT 31 ekimdi, dr ye gittiğimde 4,5 hafta olacak inşallah, iyi kötü haberleri paylaşırım muhakkak, hep aklımdasınız, inanın şimdi herkes için daha çok istiyorum

kizlar su dogru soyluyor bendede ise yaramadi testler
benim yumurtlama olmasada pozitif gosterdi
yani sozum oki paranizi ona harcamayin ucuz yontem ve iyi yontem ates olcmek

yanı ne kaybedıcem kı buda olmazsa takmıycam artıkk ınsallah senın ıcın gerek kalmaz tatlım

amınn canımm amınn keçiboynuzu pekmeznın tadı nasıll

regl oldnmu canım

olmadım canım 25 kasımdı olmadım ama ayak agrım ve gazım var

Mrb bayanlar uzun zamandır takip ediyorum yeni üye olabildim ben 3 aylık evliyim bebiş istiyorum adet olmama bi gün var ama ben bugun dayanamayıp test yaptım diğer çizgi silik çıktı bi yarım saat geçmeden iyice belirginleşti sizce hamile olabilirmiyim Sadece göğüslerimde ağrı var onun dışında bir şey yok lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Günaydın güzel annişler sabah duamizida yapalim Allahım senden istiyoruz sana el açıyoruz sen bana ve bebek isteyen herkese o güzel mucizenle bir hediye yolla hayirli saglikli evlatlar nasip et sen ol dersen olur bizim içinde olsun yarabbi Amin...

İçime su serptin sağolasın, İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider..

ne demek canım bilirim o duyguyu dr lar gereksiz gererler insanı benimde bata 2 gün kala değerim 56 çıktı korktum kızlar rahatlattı başak sayfadan sonra 3 gün sonra 281 çıktı arttı pazartesi ilk muayenemiz olacak:)

Canımmmmm keskeee güzel bir haber de ben verebilirim inşallah sanırım topigin en uzun süreli bekleyeni benim:2:

canım senin ateş düşmüş bugün inşallah yükselir

canım o belirtiler psikolojikte oluyor ben ilk ay denememde bunların hepsini yaşadım, bu hamile kaldığım ayda yumurtlama günümden sonra adet sancısı yaşadım 4 gün bel ağrısıyla birlikte yalnız şöyle bir fark oluyor hissediyorsun:)

Canım inşallah sana da nasip olacak

Silk çıkmışsa tamamdır hemen kan verin hayırlı olsun:)

Canım bence hamile olma ihtimalin yuksek hasta olmassan testi tekrarla derim

Benimde BAT 28, bende ağrıdan dolayı acele edip yaptırdım testi, dr de öyle deyince gerilmedim değil, ama hayırlısını diliyorum her zaman. Biz de cumartesi gideceğiz bakalım, ultrasonla kontrol edilecek, yeni testler yapılacak. Ben diyorum ki, perşembe günü test yaptırsam mı tekrar değer ne kadar artacak, ya da hiç takmasam, zaten dr yapacak, ne diyorsunuz ?

Sanırım bel ağrısı yoğunluğu en belirgin belirti gibi geldi bana diğer kasılmalar vs üşütmeden bile olabilir, ama adet olacak gibi giren sancı ve sürekli bel ağrısı.

Amiinn canim amiinnn

İnsallah canim ama kismetten otesi yok. Heyecanla ve merakla bu haftanin gecmesini beklicez.

İcin rahat edicekse yaptir canim. 2 kati kadar artmis olmasi lazim. Cumartesi tekrar yaptirdiginda artisin devam edip etmedigi daha net gorulebilir.

Senin tekrar yaptırmana gerek yok doktorun ister zaten ki henüz kese görünmez tekrar yapılan tahlil sonucuna göre gün vericek o zaman kese görünür sakın dr keseyi göremedik vs derse panik yapma çok erken bunu yaşayan çok insan var boş yere gerilme senin değerin gayet güzel benim ilk gebeliğimde adete 4 gün kala 550 çıkmıştı bu ikinci gebeliğim adete 2 gün kala 56 çıktı endişelendim ama normalmiş ilk hamileliğimdeki değer çok yüksekmiş:) sen cumartesi gidince kese görünmez yani haberin olsun:)

işte bende o sızma muhakkak oluyo engel olamıyorum bidahakine amudamı kalksam acep

cimcimecim bat 14 aralık listeye eklersen beni sevinirimmmmm............

elbette canım yalnız yaş ve denemeyide yazarsan sevinirim takip etmesi kolay olur

Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam

canım ben sana pazartesiye kadar bekle yine olmazsan kana git demiştim. bu mesajını yazdıktan sonra pembeler gelmiş. bugün bekle en geç yarına sökülmesi lazım eğer yarında sökülmezse o zaman yarın muhakkak git bir doktora

şşş
sana bişey diyimmi
bende hamile kaldığım ay senin gibiydim herşeyden etkilenirdim hatta hiç unutmam birgün evim şahaneyi seyrediyordum evim şahaneye ağladım
sende çok duygusallık başlamış.
oldun galiba sen

kızlar hala regl olmadım ne zaman kan testi yapayım batım 24 kasım

kan testini yaptırabilirsin istediğin zaman. artık çıkar canım.

erken sayılmaz aslında ama istersen yarın kan testine git canım.

tebrik ederim canım eğer testin iyi bir markaysa evet hamilesin. kan testi yaptır durumu kesinleştir.

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı ve mutlu günler olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…