Tamm cimcimecim içim rahatladı bende gecikmenn iki nedeni oldgunu düşünyrm senn gibi ya stres ya gec döllenme
Canım benim bildiğim kadarıyla sen kan testi yaptırmadın daha, neden stresten gecikme ya da geç döllenme olsun. Belki de (inşallah) hamilesindir..
Ne saniyordun o atasözünu çok merak ettim
Kırmızı melki ne ola ki
Nereye kuralım en sık kim gidiyorsa doktora onun evine!! YANI BENIMMMMMMatmazel de yakın gelir gider
Benim menumde ;
Etli yesil fasulye
Pilav
Ayran
Salata varr
En guzelini rskiler yapiyomus valla. Hersey taze hersey miss gibi.
Tamm cimcimecim içim rahatladı bende gecikmenn iki nedeni oldgunu düşünyrm senn gibi ya stres ya gec döllenme
cuma akşamı test yaptım negatif hala hasta olmadım bi belirtide yok.
hayatım kan testi yaptırsana
yok ya hastanelere karşı antipatim var giresim gelmiyor püfff
Gelirim gelmezmiyim hem oooohhhh rahat rahat bakariz bizim miniklere...Nereye kuralım en sık kim gidiyorsa doktora onun evine!! YANI BENIMMMMMMatmazel de yakın gelir gider
Ohhh ne sanslisin miss gibi taze sebze meyve. Malesef bizde iki taraftada yok boyle bi sans.azimli sıçan duvarı delermiş onun doğrusu yani fare anlamındaymış ordaki sıçan.
ben azimle sanıyodum onu. harf hatası ve sesteş kelimenin yanlış anlaşılması diyelim
gogıla yaz bak görsellerde çıkıyo mantar gibi bişii
bende varım beni unutma doktorum diyene açasım geliyo bide sen bak bakim diye.
benim hala herşeyim organik geliyo annem bahçede yetiştiriyo yazın yazlık sebze meyve kışında kışlıklar hatta sütü köy sütü alıyorum ekmeği annem kendisi yapıyo yoğurdu kendisi mayalıyo falan. herşeyim doğal.
zaten mevsiminde olmayan yiyecekleri çok nadir yerim.
bende yarın akşam için nohut ısladım yarınki menüde güveçte nohut pilav ayran var
aman annelerimiz folik asit elevit mi içmiş sanki bize hamileyken. annem beni doğurmuş ertesi gün tarlaya orak biçmeye gitmiş benide ceviz ağacının dalına salıncak kurmuşlar oraya yatırmış. ama dediğin gibi yedikleri hep doğal. kendi ürettiklerini yiyolarmış. mesela bende hatırlıyorum bilmem bilenleriniz varmı
bende küçükken tarlaya giderdim köyde. sabah 7 en geç 8 de tarlaya gidilir ama güneş üzerine doğar şafakta gidersin tarlaya. öğlene kadar çalışırsın öğlen evden yemek gelir menüde bulgur pilavı ekşi ayran-ki ayran evden çıkarken ekşi değildir sıcaktan ekşir. yanına köy ekmeği ve soğanı elinle kırarsın yumruk vurup. offfff yemeye doyamazdım. tabi ben küçüğüm hep yatıyorum ama sanki sabahtan akşama çalışan benmişim gibi herkesden çok yerdim ve o zamanlar hastalık bilinmezdi tek kötü hastalık kanserdi. şimdi tansiyon şeker kalp kolesterol her bişey var insanlarda. doğarken hastalıklı doğuyo bebekler.
o zamanların doğallığı kalmadı.
şimdi ekşi ayran içilmez dökülür oldu. pilavın yanına soğan kıranda amele diye adlandırılıyo
hepimizde bu antipati oluştu da yapacak başka bişeyimiz yok. biran önce doktora görünüp gecikmenin sebebini öğrenmelisin.
İnşallah canımmmm cok heveslenmiim çok üzülmemek için ama yinede inşallah
Gelirim gelmezmiyim hem oooohhhh rahat rahat bakariz bizim miniklere...
Ohhh ne sanslisin miss gibi taze sebze meyve. Malesef bizde iki taraftada yok boyle bi sans.
Not: Nohuta bayilirim... Bide yaninda tursu varsa tutmayin beniiiii aksam sendeyim
Maşallah miss herşey desene, ben de dikkat ediyorum ama memleketler uzak olunca, hiç bir şey mümkün değil. Amam son 1 aydır benimde sütüm Şile köylerinden geliyor ve evde mayalıyorum
bilmiyorum 60 günden sonra geçikmiş kabul ediliyormuş.
öyle soylemişti dr ondan beklicem
Ozaman yalnız değilsin bende AZIMLE diye biliyordum
Ozaman yalnız değilsin bende AZIMLE diye biliyordum
Sen batıdasın, marmelat doğuda, biz ortadayiz sen de gider gelirsin. Hem senin bundan sonra tek sosyal aktiviten dersane olmalı benimki hala hastane
Ahaha gençlik hayalimdi benim :2::2: beni de alır mısın yanına otururum, benzin parasına ortak olurum
kızlar merhaba doktordan yeni geldim hemen attım kendimi buraya .....
hormon tahlillerim yapıldı estradiol hormon sonucu iki gün sonra çıkacakmış tekrar gideceğim diğerleri çıktı elimde şansıma doktor doğuma girmiş iki gün sonra hepsini göstereceğim reglin 3. günümdü bugün alttan muayene etti iki yumurtalığımda da polikistik over varmış bende gördüm bu sefer iyice anlattı bu doktor boşuna sana yüklenmeyelim eşinede sperm testi yapalım ondan sonra duruma göre sana yada eşine ilaç veririz dedi doktor boşuna ilaç vermemiş oluruz ha baktık olmuyor ikinizde de sorun var aşılama yaparız dedi doktorum..... iki gün sonra gideceğim o zaman belli olacak kızlarr herşeyy polikistik ikiye ayrılıyormuş polikistik over ve polikistik over sendromu şeklinde benimki polikistik over sendromymuş çünkü bütün belirtileri bende mevcutmuş canlar hayırlısını diliyorum ne yapayım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?