Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamm cimcimecim içim rahatladı bende gecikmenn iki nedeni oldgunu düşünyrm senn gibi ya stres ya gec döllenme

Canım benim bildiğim kadarıyla sen kan testi yaptırmadın daha, neden stresten gecikme ya da geç döllenme olsun. Belki de (inşallah) hamilesindir..

Canım benim bildiğim kadarıyla sen kan testi yaptırmadın daha, neden stresten gecikme ya da geç döllenme olsun. Belki de (inşallah) hamilesindir..

Canm. Bnm adetmn haftası sunumum vardı cok önmli sonav yani o yüzden stres yaptm baya o yuzden dedm belki stresten gecikmiştr die yada hamilelik ii ihtimali de düşünrsek o yüzden demiştm

cuma akşamı test yaptım negatif hala hasta olmadım bi belirtide yok.

Ne saniyordun o atasözünu çok merak ettim

azimli sıçan duvarı delermiş onun doğrusu yani fare anlamındaymış ordaki sıçan.
ben azimle sanıyodum onu. harf hatası ve sesteş kelimenin yanlış anlaşılması diyelim

Kırmızı melki ne ola ki

gogıla yaz bak görsellerde çıkıyo mantar gibi bişii

Nereye kuralım en sık kim gidiyorsa doktora onun evine!! YANI BENIMMMMM Matmazel de yakın gelir gider

bende varım beni unutma doktorum diyene açasım geliyo bide sen bak bakim diye.

Benim menumde ;
Etli yesil fasulye
Pilav
Ayran
Salata varr

En guzelini rskiler yapiyomus valla. Hersey taze hersey miss gibi.

benim hala herşeyim organik geliyo annem bahçede yetiştiriyo yazın yazlık sebze meyve kışında kışlıklar hatta sütü köy sütü alıyorum ekmeği annem kendisi yapıyo yoğurdu kendisi mayalıyo falan. herşeyim doğal.
zaten mevsiminde olmayan yiyecekleri çok nadir yerim.

bende yarın akşam için nohut ısladım yarınki menüde güveçte nohut pilav ayran var

Tamm cimcimecim içim rahatladı bende gecikmenn iki nedeni oldgunu düşünyrm senn gibi ya stres ya gec döllenme

hadi bakalım yarınki güzel haberlerini bekliyoruz

hadi bakalım yarınki güzel haberlerini bekliyoruz [/QUOTE]

İnşallah canımmmm cok heveslenmiim çok üzülmemek için ama yinede inşallah

Nereye kuralım en sık kim gidiyorsa doktora onun evine!! YANI BENIMMMMM Matmazel de yakın gelir gider
Gelirim gelmezmiyim hem oooohhhh rahat rahat bakariz bizim miniklere...

Ohhh ne sanslisin miss gibi taze sebze meyve. Malesef bizde iki taraftada yok boyle bi sans.
Not: Nohuta bayilirim... Bide yaninda tursu varsa tutmayin beniiiii aksam sendeyim

Maşallah miss herşey desene, ben de dikkat ediyorum ama memleketler uzak olunca, hiç bir şey mümkün değil. Amam son 1 aydır benimde sütüm Şile köylerinden geliyor ve evde mayalıyorum

Son düzenleme:
İnşallah canımmmm cok heveslenmiim çok üzülmemek için ama yinede inşallah

ümit bizim ekmeğimiz canım elbet ümitlenirsin ama kötü bişey çıkmamasınada sevineceksin tabi :))

gel kuzum adresi vereyim turşumuz var ama eşim yemiyo bende unutuyorum çıkarmayı nohut pilav cacık tarhana çorbası ve aşure var annem aşure getirmiş

Maşallah miss herşey desene, ben de dikkat ediyorum ama memleketler uzak olunca, hiç bir şey mümkün değil. Amam son 1 aydır benimde sütüm Şile köylerinden geliyor ve evde mayalıyorum

ben kendim mayalamadım hiç ama annem mayalıyo konserve kavanozlarına mayalatıyorum 3 ay gidiyo bana

bilmiyorum 60 günden sonra geçikmiş kabul ediliyormuş.
öyle soylemişti dr ondan beklicem

aaaa bana 45 gün gecikme sayılır demişlerdi.

bu arada bir tencere çorbayı lavaboya döktüm. çok üzüldüm ama içilesi bişey olmadı bi kaşık aldım midemi bulandırdı
şimdi mercimek çorbası yaptım tekrar onuda ocağa taşırdım elimin ayarı yok bugün

Ozaman yalnız değilsin bende AZIMLE diye biliyordum
Sen batıdasın, marmelat doğuda, biz ortadayiz sen de gider gelirsin. Hem senin bundan sonra tek sosyal aktiviten dersane olmalı benimki hala hastane

gel bi sarılayım kader arkadaşım
işte o azimle değil azimli olacakmış bunu yeni öğrendim
k sosyal aktivitem temmuza kadar dershane temmzdan sonra dıptıs dıptıs gezmece

apaçiler gibi camı indirir son ses ismail yk dinler gezerim sokaklarda

kızlar merhaba doktordan yeni geldim hemen attım kendimi buraya .....
hormon tahlillerim yapıldı estradiol hormon sonucu iki gün sonra çıkacakmış tekrar gideceğim diğerleri çıktı elimde şansıma doktor doğuma girmiş iki gün sonra hepsini göstereceğim reglin 3. günümdü bugün alttan muayene etti iki yumurtalığımda da polikistik over varmış bende gördüm bu sefer iyice anlattı bu doktor boşuna sana yüklenmeyelim eşinede sperm testi yapalım ondan sonra duruma göre sana yada eşine ilaç veririz dedi doktor boşuna ilaç vermemiş oluruz ha baktık olmuyor ikinizde de sorun var aşılama yaparız dedi doktorum..... iki gün sonra gideceğim o zaman belli olacak kızlarr herşeyy polikistik ikiye ayrılıyormuş polikistik over ve polikistik over sendromu şeklinde benimki polikistik over sendromymuş çünkü bütün belirtileri bende mevcutmuş canlar hayırlısını diliyorum ne yapayım !!!

bende bugun test yaptim negatf cikti 4 gundrde gecikmem var.. o degil sonuca ragmen hala varmis gibi umit ediyorum(

canım geçmiş olsun bi doktora daha görün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…