Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar. psikolojik mi bilmiyorum ama benm belirtilerim var şöyle ki: yumurtlama günleri 16-21 kasım arasındaydı. yumurtlama günü 21. kasım görünüyordu. 16-18-20-22 tarhlernde ilişki oldu. 24 kasımda aşırı sağ kasığımda ağrı oldu hatta o gece hiç uyuyamadm sabah da işe geç kalmışım:S birde gaz var bende nedense üşütmedm de kendimi. ertesi gün geçti. yine 24 ve 25 kasımda değişik bir akıntım oldu. o da bitti gibi. şuan da bel ağrım var dünden beri de iki kez sol göğsümde bir damar sızlayıp geçti. benm bat 5-6 aralık görünüyor. böyle belirti yaşayan var mı hepsi psikolojik olabilir mi ya? bel ağrısı sade akşamları oluyor ii gündür. biraz karışık oldu kusura bakmayın...

iyidir nolsun... okuldan geldim yemek yaptım aşkımla yedik şimdi başka yemekler yapıyorum yarın misafirlerim olacak.. iş bitmiyor arkadaş, birde bebek olduğunda düşünemiyorum

Ne güzel Aşkınla yemissin yemeğini zor ama bebis olsun ya olursa arkds fln agirlanmaz :))

iyidir nolsun... okuldan geldim yemek yaptım aşkımla yedik şimdi başka yemekler yapıyorum yarın misafirlerim olacak.. iş bitmiyor arkadaş, birde bebek olduğunda düşünemiyorum
Askinla yenen yemek ne kadar lezzetlidir. Allah muhabbetinizi hic bozmasin hep arttirsin askinizida guzel bi meyve ile taclandirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…