Ben geldim kızlar beni unuttunuz mu yoksa
hoşgeldn canm kan testi yaptırdn mı
:)))) bende seni severimmm canimHiiiii cok ayip cok ayip seni unutmakmiii... Severim senii...
selam canım nasılsın?
:)))) bende seni severimmm canim
Selam canim Iyiym allaha Şükür sen nasilsn
iyidir nolsun... okuldan geldim yemek yaptım aşkımla yedik şimdi başka yemekler yapıyorum yarın misafirlerim olacak.. iş bitmiyor arkadaş, birde bebek olduğunda düşünemiyorum
Ne güzel Aşkınla yemissin yemeğinizor ama bebis olsun ya olursa arkds fln agirlanmaz :))
Evet tatlim haftaici ayryz haftasonu görüyorum bunada şükür evet cnm öğretmenim eş durumu bekliyorum cnmpardon canım yaaa... sevdiceğinden ayrı olduğunu unutmuşum. sende öğretmendin dimi eş durumunu mu bekliyorsun??
Evet tatlim haftaici ayryz haftasonu görüyorum bunada şükür evet cnm öğretmenim eş durumu bekliyorum cnm
Evet tatlim haftaici ayryz haftasonu görüyorum bunada şükür evet cnm öğretmenim eş durumu bekliyorum cnm
inşallahhh canımmm şubatı bekliyorummCanm şubatta inşallah s tayini vercekler kavusursunz umarm
ağustosta olacak dimi.. hadi hayırlısı..
Askinla yenen yemek ne kadar lezzetlidir. Allah muhabbetinizi hic bozmasin hep arttirsin askinizida guzel bi meyve ile taclandirsiniyidir nolsun... okuldan geldim yemek yaptım aşkımla yedik şimdi başka yemekler yapıyorum yarın misafirlerim olacak.. iş bitmiyor arkadaş, birde bebek olduğunda düşünemiyorum
Marmelatim persembe cuma sinav gorevin varmi yoksa tatil sana 4 gunmu?
Bende istemedim carsambada yarim gun yani bu hafta benim bayramimmtatlım şuan için görev yok ama bılmıyorumkı son dakıkada birşey çıkmazsa gidicemm inşallah çıkmaz dua et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?