Seni unutmak mümkün mü kuzummm nerelerdesin bakemmmBen geldim kızlar beni unuttunuz mu yoksa
Hiç belli olmaz heran sınav görevi çıkabilir. Sabah ben de yok diye sevinirken meğer çıkmışmış sonradan farkettilertatlım şuan için görev yok ama bılmıyorumkı son dakıkada birşey çıkmazsa gidicemm inşallah çıkmaz dua et canım
Bende istemedim carsambada yarim gun yani bu hafta benim bayramimmistemiyosan cikmasinda bari soyle doya doya bi dort gun gecir esinle
Seni unutmak mümkün mü kuzummm nerelerdesin bakemmm
Hiç belli olmaz heran sınav görevi çıkabilir. Sabah ben de yok diye sevinirken meğer çıkmışmış sonradan farkettiler
Matmazel sana çıktı mı canım? Bir de sen ilçedeydin sanırım istedin mi???
Canım ne ki bu ben telden giriyorum göremiyorum maalesef:2:
Seni unutmak mümkün mü kuzummm nerelerdesin bakemmm
Hiç belli olmaz heran sınav görevi çıkabilir. Sabah ben de yok diye sevinirken meğer çıkmışmış sonradan farkettiler
Matmazel sana çıktı mı canım? Bir de sen ilçedeydin sanırım istedin mi???
Sen izleme cookk aglarsinn...
çok duygulandımmmmmmmmmmmmmmm mucizeee yaa
Topigi selbasti. Bi sen bi ben hungur sakir
arkada çalan müzikte çok etkıleyıcı bebısın hayata tutunma mucızesıde offf allah saglıklı bebısler versın şuanda hastanede olan bebişlerede allah yardım etsın aılelerıne bagıslasın ınsallahh((
Resmen hastanede buyumus gelismis. Gercekten inanilmaz bi yasam savasi...
Yuzumde sivilce cikmis. Yoksa kirmizilarmi gelicek. Yaaaa hayir istemiyoruuummm
(( gelmesinnnnnnnn yumurtlma günlerını degerlendrdnmı canım
Takvime gore cok duzenli olmamakla birlikte yumurtlama gunleride birlikte olmusuz :44::44:Oooffff gelmesin kirmizilar yaaa.
Evet cikiyor. Ama ilginc bi sekilde diger belirtilerin hicbiri yok. Mesela karnim siser goguslerim agrir hicc bisey yok. Sanki 6 gun yokda saha 1 ay var gibi. Sivilceyide tesadufen farkettim. Ama bunlarin yaninda batmalarim ara ara devam ediyor.offf anlamadim.regl olmya yakın sıvılce cıkıyo mu genelde
Evet cikiyor. Ama ilginc bi sekilde diger belirtilerin hicbiri yok. Mesela karnim siser goguslerim agrir hicc bisey yok. Sanki 6 gun yokda saha 1 ay var gibi. Sivilceyide tesadufen farkettim. Ama bunlarin yaninda batmalarim ara ara devam ediyor.offf anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?