Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldim kızlar beni unuttunuz mu yoksa
Seni unutmak mümkün mü kuzummm nerelerdesin bakemmm

tatlım şuan için görev yok ama bılmıyorumkı son dakıkada birşey çıkmazsa gidicemm inşallah çıkmaz dua et canım
Hiç belli olmaz heran sınav görevi çıkabilir. Sabah ben de yok diye sevinirken meğer çıkmışmış sonradan farkettiler
Matmazel sana çıktı mı canım? Bir de sen ilçedeydin sanırım istedin mi???

umutlanmıyorum bende şuan için bakalım ınsallah yoktur tatlımm.. yorgun oluyorum gelınce okuldan uyuyorum canım

Vericeklerdi ama istemedim. Zaten haftaici benim icin cok zor oluyor okula gitmek gelmek carsambada yarim gun dersim tammmmmm 4,5 gun tatilim varrr evimle kociskomla biraz vakit gecirmek istiyorum...

Resmen hastanede buyumus gelismis. Gercekten inanilmaz bi yasam savasi...

regl olmya yakın sıvılce cıkıyo mu genelde
Evet cikiyor. Ama ilginc bi sekilde diger belirtilerin hicbiri yok. Mesela karnim siser goguslerim agrir hicc bisey yok. Sanki 6 gun yokda saha 1 ay var gibi. Sivilceyide tesadufen farkettim. Ama bunlarin yaninda batmalarim ara ara devam ediyor.offf anlamadim.

ınsallah gelmez canım yaa kırmızılar bnde hıc anlamam regl belırtılerımı sancılar dışında ne sıvılce ne gögslerde sıskınlk hıc olmuyo nıyeyse umutlym senden :))

kızlar erken gebelik testleri nasıl güvenilir mi sizce?adetime 3-4 gün kala yaptım negatifti.yarın da ovulasyonla kontrol edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…