Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınsallah gelmez canım yaa kırmızılar bnde hıc anlamam regl belırtılerımı sancılar dışında ne sıvılce ne gögslerde sıskınlk hıc olmuyo nıyeyse umutlym senden :))

Kucucuk bit kadar sivilce su anda hayat enerjimi aldi goturdu. Hain sivilce. Bekleyip gorucez canim hep birlikte bende olsun cooookkk istiyorum.

Matmazel matmazel kuzuu çamaşır suyu testini yapmıştın sen de mi? Ne kadar kabarmisti ve ne kadar koymustun çamaşır suyunu?? Hamile olmak için ne kadar gerekiyormuş??
Hayirdirr sekerim sendemi denicen ben 1 mavi kapak kadar koydum. Kolaya seker atmisim gibi kabardi. Boyle beyaz kopukler olustu.

Hayirdirr sekerim sendemi denicen ben 1 mavi kapak kadar koydum. Kolaya seker atmisim gibi kabardi. Boyle beyaz kopukler olustu.

ben yaptım kabarmamıstı hayırlısı artıkk matmazelimmm :) senın çamaşır suyu şu yoğun olanlardnmı yoksa bilindik sıvı olan çamaşır sularımı ???

Ahahaha denedim bile sırf meraktan ben çeyrek kapak falan koydum önce sodayi döktüğümüzdeki gibi kabarcıklar oldu alttan. Üstünde de bir cm kalınlığında falan beyaz köpük oluştu ama öyle bardaktan dolup taşacak kadar değildi

suuu yoksa sende miiii :) senın bat ne zamannn kuzu

Kızlar kan testi ne zaman yaptırılmalı sabah mı yoksa baska bi vakit mi

ben yaptım kabarmamıstı hayırlısı artıkk matmazelimmm :) senın çamaşır suyu şu yoğun olanlardnmı yoksa bilindik sıvı olan çamaşır sularımı ???
Domestos yogun kivamli olanlardan. Ama bikac yere bakinca tedaduf ihtimali bende daha agir basmaya basladi. :44::44:

Ayy canm bn de merak etyrm yarın inşallah ama kahvemsi bi akıntı çooook az ama gelio iki gündr adet mi olcam diorm kan testi negatf cıkarsa asırı üzülcem

canım herseye hazırlıklı ol üzülme ama bukdr gecıkmesı normal degıl ya hamılesın yada doktora gıtmenı gerektren bı durum var inşallah hamılesındırr allah herseyın hayırlısın ı versın

Benimki gibi olmus bende kopuk biraz daha yogundu sadece. Haha gorucez dogrumu degilmi dogruysa hiiihuuuu

Amin canm ya off tutunma kanaması iki üç gün sürer mi yoksa bi gün mü olur çünkü bnm iki gündr nohut boyutund iç çamaşırıma leke oluo kahvemsi

Yok canım bununla ilgili topikte pekçok kişinin de kabarmış ama hamile değilmiş umudum yok yani benim Zaten bir sinirlilik hali başladı bende maalesef. Bat 1aralık demiştim ama 15. Gün yumurtlamiş olduğumdan perşembe günü gelir diye düşünüyorum.. Cuma da mersine ucuyorum zaten ablamlara.. Kırmızılar gelecekse pazartesi gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…