Amin canm ya off tutunma kanaması iki üç gün sürer mi yoksa bi gün mü olur çünkü bnm iki gündr nohut boyutund iç çamaşırıma leke oluo kahvemsi
cnm ya bı kac gun sürer mi bilmiyorum lütfen kan testi ni yaptr yarın için rahat eder en azından yapınca sonucu buraya yaz hemen
Yok canım bununla ilgili topikte pekçok kişinin de kabarmış ama hamile değilmiş umudum yok yani benimZaten bir sinirlilik hali başladı bende maalesef. Bat 1aralık demiştim ama 15. Gün yumurtlamiş olduğumdan perşembe günü gelir diye düşünüyorum.. Cuma da mersine ucuyorum zaten ablamlara.. Kırmızılar gelecekse pazartesi gelse keşke
Gümüş annem ( kayınvalidem ) fal baktı gırgırına bilmio bu bebek isteme durumlarnı bi duan bi dileğin var çk istyosn çk mutlu olcksn dedi hemn aklımageldi keşkeeeeeeee dedm keskeee fala inanma derler tabi
Yazcm tabi canm ama kızlar bana dua edermisiniz
allaha dua et hayırlısını ıste tatlım inşallah gönlünden geçen olur... fala ınanma falsızda kalma derler evt
Etmezmiyiz canim. Sen su testi yaptirda icindeki su kararsizlik hali son bulsun. Boyle arada kalmak cok kotu. En azindan nedir ne degildir bilirsin.Yazcm tabi canm ama kızlar bana dua edermisiniz
Amaan napalim yeğenlerle idare ederim ben de miniklerimi çok özledim valla
Aynn canm dua ediyrm sizlr de yanmda olunca ii gelio bana annemler heveslenmesn die kimseye sölemedm tabi bi sizler bi eşim
Canım inşallah pozitif çıkar testin
Allah yardımcın olsun inşallahh bebeğin göbişindedirr
Canım inşallah pozitif çıkar testinbiz umudu kaybettik bari sizler boşa çıkarmayın umutları..
Kizlar ben kactim. İyi geceler . Opuyorum sizi...
Ahh ve caniimm su anda cokertti beni o lanet sey.. Bekliyorum inat yaprim gunum gelmeden hicbisey yapmicam
Kızlar adet geçmeden, idrarda pozitif görmeden kan vermeyin bence.. Inanın evdeki negatif hastanedeki negatiften daha az acı veriyor.. Bir her ay hastaneye gidip damarımı deldirmekten bıkmıştım artık. Idrarda görmeden kana gitmek yok artık..
Kızlar adet geçmeden, idrarda pozitif görmeden kan vermeyin bence.. Inanın evdeki negatif hastanedeki negatiften daha az acı veriyor.. Bir her ay hastaneye gidip damarımı deldirmekten bıkmıştım artık. Idrarda görmeden kana gitmek yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?