Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canm ya off tutunma kanaması iki üç gün sürer mi yoksa bi gün mü olur çünkü bnm iki gündr nohut boyutund iç çamaşırıma leke oluo kahvemsi

cnm ya bı kac gun sürer mi bilmiyorum lütfen kan testi ni yaptr yarın için rahat eder en azından yapınca sonucu buraya yaz hemen

Gümüş annem ( kayınvalidem ) fal baktı gırgırına bilmio bu bebek isteme durumlarnı bi duan bi dileğin var çk istyosn çk mutlu olcksn dedi hemn aklımageldi keşkeeeeeeee dedm keskeee fala inanma derler tabi

Benimde hiiiccc umudum uok canim. kismet artik ne yapalim.Ohhh 3 gun tatil. gez dolas tadini cikar.İnsallah havada guzel olurda gittigine deger.

Gümüş annem ( kayınvalidem ) fal baktı gırgırına bilmio bu bebek isteme durumlarnı bi duan bi dileğin var çk istyosn çk mutlu olcksn dedi hemn aklımageldi keşkeeeeeeee dedm keskeee fala inanma derler tabi

allaha dua et hayırlısını ıste tatlım inşallah gönlünden geçen olur... fala ınanma falsızda kalma derler evt

allaha dua et hayırlısını ıste tatlım inşallah gönlünden geçen olur... fala ınanma falsızda kalma derler evt

Aynn canm dua ediyrm sizlr de yanmda olunca ii gelio bana annemler heveslenmesn die kimseye sölemedm tabi bi sizler bi eşim

Canım inşallah pozitif çıkar testin biz umudu kaybettik bari sizler boşa çıkarmayın umutları..

Cok saol inşallah cnm bnmde umudm yok aslında sanki bu kahve akıntınn ardndan regl olcakmışm gibi gelio ama umut işte

Kızlar adet geçmeden, idrarda pozitif görmeden kan vermeyin bence.. Inanın evdeki negatif hastanedeki negatiften daha az acı veriyor.. Bir her ay hastaneye gidip damarımı deldirmekten bıkmıştım artık. Idrarda görmeden kana gitmek yok artık..

Kizlar ben kactim. İyi geceler . Opuyorum sizi...

Canm idrar cok net deil diolardı o yuzden den de yarn kana gtcem idrar negatf cıktı

Kiiz bi gidin! Biz burada en faZla keci boynuzu kür tarifi paylasabiliyozz..:)) Waaahh bi memelere sut dolmadigi kaldi. Her belirti var masallah. Karnim agriyo kuluckaya yattim regl olMAMAyi bekliyorum, gunum de bugun. Bi stres bi kiyamet.. Bugunu de atlataydimm. Walla yer cekiminden etkilenirim de reglim gelir die iki seksen yatiom yatakta. Okumus da insanim bu cehaletin kaynagi ne acaba? :) e hadi bi dua edin icinzden de bebisim olsun bu ay olsun hayirlisiyla olsun hepimizin olsun:)

Kizlar ben kactim. İyi geceler . Opuyorum sizi...

Canm idrar cok net deil diolardı o yuzden den de yarn kana gtcem idrar negatf cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…