Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallahhh canımmm şubatı bekliyorumm

canım şubatta inşallah olacak
oo iyi çok bişey kalmamış yaa
Askinla yenen yemek ne kadar lezzetlidir. Allah muhabbetinizi hic bozmasin hep arttirsin askinizida guzel bi meyve ile taclandirsin
öyle canım, birlikte yemek hazırlamak, bir mum yakıp sofraya oturmak .. aşkım depreşti yine
tatlım şuan için görev yok ama bılmıyorumkı son dakıkada birşey çıkmazsa gidicemm inşallah çıkmaz dua et canım
orda durun dee ya sana görev mörev vermesinler.. biz seninle yakın adet olmuştuk yumurtlama dönemimizde yakın olur sanırsam. senin biran önce kocişine gitmen lazım. bakarsın müjdeli haberide beraber veririz ayy ne güzel olur yaa
o bebek o hale nasıl geldi Allahın işi işte...
Bende istemedim carsambada yarim gun yani bu hafta benim bayramimm istemiyosan cikmasinda bari soyle doya doya bi dort gun gecir esinle

hayat sana güzel valla ohhh ortaokuldasın sanırım.. ben anaokulundayım bize tatil yok

aynen katılıyorum sana.. idrarda bile negatif görünce insanın içi tuhaf oluyor.. ben belirtileri çok net görmeden gecikmeden test bie yapmıycam artık.. valla tek çizgiyi görmek bi tuhaf oluyor..

Evet ya benim kocisime gitmem lazim insalllah gidebilirim tatlim

Gümüş annem ( kayınvalidem ) fal baktı gırgırına bilmio bu bebek isteme durumlarnı bi duan bi dileğin var çk istyosn çk mutlu olcksn dedi hemn aklımageldi keşkeeeeeeee dedm keskeee fala inanma derler tabi
amin canım inşallah falın bi önemi yok ama kalpten istemişsin yaa Rabbim verir
Yazcm tabi canm ama kızlar bana dua edermisiniz

ederik tabiii... adetin geciktimi??

Evet ya benim kocisime gitmem lazim insalllah gidebilirim tatlim

git git .. yaptığım hesaba göre 1-5 aralık bizim için önemli tabi doğru hesapladıysam.. matematiğim çok iyidir aslında ama bu yumurtlama hesabı çok muallak bişey.:44: kuş yumurtası değilki canım görelim hemende ona göre davranalım.

Tatlim bn normalde 25 günde bir adet oluyorum bu ay 27 gun oldu tahmini 12. Günde yumurtlym bilmiyorum oda cumaya geliyo galiba ovulassyon testi kullanicm sen kaç günde bi oluyon

Tatlim bn normalde 25 günde bir adet oluyorum bu ay 27 gun oldu tahmini 12. Günde yumurtlym bilmiyorum oda cumaya geliyo galiba ovulassyon testi kullanicm sen kaç günde bi oluyon

adetin birinci gününden diğer adetin birinci gününe kadar olan süreyi sayıyoruz demi, sen nasıl saydın

adetin birinci gününden diğer adetin birinci gününe kadar olan süreyi sayıyoruz demi, sen nasıl saydın
Cnm adet döngüsü için evet adetin 1.gununden diger adete kdr sayiliyo yumurtlama icinse 28 günde birse 14. Gün tahmini yumurtlma 25-26. Gün se 12 veya 13.gün tahmini yumurtlma yani adet döngünün yarisi oluyor yumurtlma tabi tahmini

benim 30 gün filan oluyor döngüm. bugün 10. gün 4-5 günüm var o zaman. oda aralık 1-2 gibi oluyor.

Herkese mutlu bi gun olsun insallah. Derse girmeden size hem gunaydin demek istedim hemde cok scayip bi ruya gordum onu soyleyim dedim. Ruya biraz uzun ama sabah tabirine baktigimda hamile kakacagina delalet eder diyo... Alllahim insallah bi ruyayi bosuna gorup umutlanmiyorumdur.
Neyse guzeller ben kactim uc saat dersim var sonra bana yasasin TATİİİLLL. Opuyorum sizi...

Kızlar kırmızılar geldi ((( ((( (((
yaaa .. bayağıda gecikmişti halbuki.. hayırlısı olsun kuzum denemeye devam.. sıkma canını

günaydın canım.. rüyalar çok önemli biliyormusun. bi arkadaşımın 5 yıl bebeği olmadı. tüp bebek filan hiçbiri kar etmedi. sonra birgün kendiliğinden oluverdi. o gece rüyasında inci taneleri görmüş. sabah bebek hayaliyle kalmış. rüya ona direk bebeği hissettirmiş. hemen hastaneye gidip test yaptırmış. bi bakmış hamileee.... şimdi bebek dediğim 6 yaşında. ve adı inci :)))) bu arada yap tatilini hayat sana güzel...:)

güzide topiğimin güzide hatunları hepinize günaydınlar olsun... hava mis hayat mis .... çok şükür halimize. birde bebişler gelirse daha ne olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…