Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canım Hayırdır inşallah canım inşallah bebişin habercisidir bu rüya

Gunaydınn canım bende bugun ruyamda hamile birini hötdüm bidr diyorum ne guzel hamile kalmış hemenn sonra kalktım dıyorum artık ruyalarıma bıle giriyo :)

günaydın arkadaşlar rüyada yakın bekar bir arkadaşımı hamile olduğunu gördüm bu gece. şöyle ki onun idrar testini ben yaptım bir anda çift çizgi oldu. nasıl olur sen bekarsın felan dedim. çok gerçekçiydi acaba bana işaret olabilir mi?

çok doğru canım eskiden her şey doğaldı am şimdi doğal değil o yüzden folik asit vitamin şart yoksa benim gibi dişlerden çekersiniz, ayrıca bulgur pilavı ekşi ayarn ve soğan hala seviliyor yani ben severim:))

kız güldürdün beni demek azimle.....:)))

inşallah güzel sonuçlar alırsınız sone bebek olsun

oyy izledim ben bunu

Kızlar kırmızılar geldi ((( ((( (((

inşallah önümüzdeki aya karnında bebek olsun

hadi bakalım hayırdır inşallah:)

Belli ki bugun herkes ruyalarla ugrasmıs hepımız için hayırlısı olur inş :)

Belli ki bugun herkes ruyalarla ugrasmıs hepımız için hayırlısı olur inş :)
Ben eşimle çıkarken (8 ay olmuştu) kendimi gelinlikli gördüm, ama damadı göremedim ki biz hiç evlilikten konuşmazdık, yeniydik çünkü. Anneme anlattım sen evlenirsin dedi bana, 1 ay sonra ailesi bize tanışmaya geldi ve 4 ay sonra nişanımız oldu :)
Ben böyle durduk yere görülen rüyalara inanırım, hayır dileyin hayra çıksın inşallah.

Günaydın canlarim nasılsınız?? Benim ateş düştü iyice demek oluyor ki bugün yarın gelecek kırmızılar. Inşallah haftasonu geçtikten sonra gelir de günüm zehir olmaz
Marmelat ne güzel inşallah rüyan çıkar da bebeğin gelir bu ay

Amin canım inş..

Kizlarrr cok tuhaf hisler icerisindeyim!

Benim normalde siklusum 28 gun. Ilk defa gecen ay saat farkiyla 29 gun gibi olmustu. Yani gece coook hafif pembeler gelmisti de sabahi tam geldigi icin ben 29 diye saymistim.

Dun 28. gunumdu, adet olmadim. Ama inanin cok agrim vardi yatak yorgan regl olmayi bekledim. Sabah kalktigimda da bisey yoktu. Oglen oldu neredeyse.. Hala regl olacakmisim gibi karnim agriyor. Ama benim reglim gecikmez bu kadar basit.. Aksama kadar regl olmazsam hamile olduguma inanicam hatta simdiden baya havaya girdim fln.

Ayyy Allah'im yardim et cok heyecanliyim! Noktalari birlestiriyorum fln evet tabi zaten ben hissettim hamile oldugumu diyorum kendi kendime. Kocisime nasil mujde verecegimi dusunuyorum. Onumuzdeki ay tanisali 10 yil olacak fln. O zaman soylerim diyorum, kafalari yiyorum=) Cubuk test de yapmak istemedim. Hayal kirikligi istemiyorum. Kan testi ne kadar surede cikiyor? Ac gitmek mi gerekiyor? Olmadi kan testi yaptirayim. Ne dersiniz, bugun cikar mi sonuc??

Canım kan testini 1 saat içinde veriyorlar, aç ya da tok farketmiyor.
Benim günün 28 idi (bir ihtimal 27), 25 inde yaptırdım testi, belim ağrıdığından duramadım gittim.
Kanda değer belli olur, eğer regl gününden eminsen :)
Umarım güzel haberlerin alırız...

Canım benim bildiğim kadarıyla ac tok farketmıyo hamilelik için ve testin bugun çıkar 1 2 saat içinde sonucu veriyolar bence gununde gelmiş yap en azından varsada yoksada bılırsın kendını kaptırdıktan sonra hayal kırıklıgı daha zor olur varsa ogrende mutlulugunu yasa :)

cok tesekkurler kizlar walla moral oldunuz hemen oglen arasinda gidip yaptiricam=))

bi de az once korka korka tuvalete gittim cunku sanki icimden bisiler akiyo gibiydi.. hafif akinti ve idrarimi yaptim ustte cok bariz bir yag tabakasi vardi. Internetten baktim eski kadinlar geceden birakirlarmis idrarlarini sabah ustu yag tutarsa hamile olduklarini anlarlarmis=))

cok ayrintiya girdim ama heyecan yaptim naaapiyim. bi de belki akil verirsiniz fln diyee=)

Bunu ilk defa duyuyoruum :) hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Tatlim matmazel görmüş rüyayı insallah hayirlsyla bebişi gelir

canım hislerinde haklısındır umarım ben hislere çok önem veriyorum. ama madem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun bir gün daha bekle belirtiler kuvvetlenince önce idrardan bakarsın.. haberlerini bekliyoruz hayırlısı

Gümüş annem ( kayınvalidem ) fal baktı gırgırına bilmio bu bebek isteme durumlarnı bi duan bi dileğin var çk istyosn çk mutlu olcksn dedi hemn aklımageldi keşkeeeeeeee dedm keskeee fala inanma derler tabi

olabilir canım bak ben ocak ayında falcıya gittim kadın bana daha yüzüme bakarken sen hamilesin dedi
hadi len daha dün bitti adetim dedim
aynen böyle söyledim
bak benden söylemesi sen hamilesin bu ay müjdeyi alırsın dedi
hakkatende o ay hamileydim

bu arada herkes rüyalarından bahsetmiş
ben şubattan beri gördüğüm rüyaları bir anlatsam dudağınız uçuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…