- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...
Severim sizi.. Allahim isteyen herkese versin!!
Ayy matmazel diyeceğim yere marmelat dedim:2: neyse güzel bir dua inşallah ikiniz de alırsınız güzel haberi
Kızlar çok saolun yanındasnz şimdi eşim moral yemeğine cıjarcak bni hepinizi öptm aksama görsrzz
Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...
Ayy matmazel diyeceğim yere marmelat dedim:2: neyse güzel bir dua inşallah ikiniz de alırsınız güzel haberi
Makine mi kusurlu sen mi çok titizsin : )benim gibi makineden çıkardığı bulaşıkları birde elde yıkayan bahtsız varmı acaba
birgün çıkarcam makineyi yerinden kendim oturcam nede olsa lavabonun altında da üstünde de ben yıkıyorum o evin hanımı gibi keyfe keder iş yapıyo :95:
Makine mi kusurlu sen mi çok titizsin : )
tebrik ederim darisi basimiza))Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
tabiki makine kusurlu benim titizlikle alakam yok
Ayni durumdyz canim bnm makinede sadece kendini yıkıyo bulasiklr kirli
kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için
bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun
Canım çok sevindimmm allaha Şükür ona gönülden edilen duaları kabul eder... hastaneden çikmasinida nasip eder inşallah allah
Canım çok geçmiş olsun, allah size bağışladı onu, şifasını versin de sağ sağlim ayağa kalksın inş.kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için
bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?