Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
anca geldim eve
sabahın köründe uyanıp sokağa çıkmak ne zormuş yaa alışmışım evde 1 senedir rahatlığa

Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!

Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.

Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...

Severim sizi.. Allahim isteyen herkese versin!!

tebrik ederim canım.
bat geçmişmiydi yoksa daha varmı.
Allah kucağına almayı nasip etsin.
bence eşine söyle.

Kızlar çok saolun yanındasnz şimdi eşim moral yemeğine cıjarcak bni hepinizi öptm aksama görsrzz

Kızlar çok saolun yanındasnz şimdi eşim moral yemeğine cıjarcak bni hepinizi öptm aksama görsrzz

çok şanslızın kıııııızzzzzz keşke benim eşimde yarın akşam beni götürse yemeğe malum yarında benim moralim bozulacak

şaka bir yana moral bozmak yok canım bidahaki ay yine burdayız hep birlikte bekleyeceğiz

yeni batını yazalım istersen

Tebrik ederim canim saglikla kucagna alirsn insallh darısı tüm isteyenlere

Tebrik ederim canım, benin BATda 28di, p.tesi test yaptırıp öğrendim bende.
İnşallah buradaki herkesin güzel haberini alacaz günden güne.
Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun.

Ben kocişimi hemen aramıştım, dayanamammmm.
Bence aramalısın bilmek onunda hakkı :)

Son düzenleme:
benim gibi makineden çıkardığı bulaşıkları birde elde yıkayan bahtsız varmı acaba
birgün çıkarcam makineyi yerinden kendim oturcam nede olsa lavabonun altında da üstünde de ben yıkıyorum o evin hanımı gibi keyfe keder iş yapıyo :95:

Makine mi kusurlu sen mi çok titizsin : )

tebrik ederim darisi basimiza))

kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için

bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun

Canım çok sevindimmm allaha Şükür ona gönülden edilen duaları kabul eder... hastaneden çikmasinida nasip eder inşallah allah

Valla çocuk mocuk hikaye inanın.. Sağlık sıhhat olsun da gerisi elbet olur.. Cimcimenin kuzeni o haldeyken anne babasına yediği içtiği zehir olmuştur.. Çok şükür iyi durumu bayramları bugün Elcem takma kafana sen de olur elbette. Yorumkolik de hamileymissın gözün aydın olsun darısı dileyen herkese

Canım çok geçmiş olsun, allah size bağışladı onu, şifasını versin de sağ sağlim ayağa kalksın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…