kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için
bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun
Valla çocuk mocuk hikaye inanın.. Sağlık sıhhat olsun da gerisi elbet olur.. Cimcimenin kuzeni o haldeyken anne babasına yediği içtiği zehir olmuştur.. Çok şükür iyi durumu bayramları bugünElcem takma kafana sen de olur elbette. Yorumkolik de hamileymissın gözün aydın olsun darısı dileyen herkese
Kızlar kırmızılar geldi((( ((( (((
Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...
Severim sizi.. Allahim isteyen herkese versin!!
Valla çocuk mocuk hikaye inanın.. Sağlık sıhhat olsun da gerisi elbet olur.. Cimcimenin kuzeni o haldeyken anne babasına yediği içtiği zehir olmuştur.. Çok şükür iyi durumu bayramları bugünElcem takma kafana sen de olur elbette. Yorumkolik de hamileymissın gözün aydın olsun darısı dileyen herkese
Canım çok geçmiş olsun, allah size bağışladı onu, şifasını versin de sağ sağlim ayağa kalksın inş.
Canim gozunuz aydin. Rabbim suze bagisladi onu. Ettiginiz dualari karsiliksiz birakmadi. İnsallah o hastaneden ciktiginida goruceksiniz. Kuzeninin dogum gunu bugun oldu artik...
Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...
Severim sizi.. Allahim isteyen herkese versin!!
kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için
bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun
Gözunuz aydınn umutlarınız bosa çıkmadı süüküür
Cimcimecim güzünz aydın nası sevindm canm... Kendi adımada ilk basta üzüldm de soradan dedm ya hamile olmayıp hala adet olmasaydm daha cok üzülrdm şükrettm iiki adet oldm ki yoluma bakabilcem bundan sora hayırlısı ne zamanda bana da tm isteyenlere de o zaman versin inşallah cimcimecim batı hesaplayp sölicem sana
Uzme kendini canim. Herseyin hayirlisi. En azindan yeni doneme baslayabiliceksin. Onumuzdeki maclara bakicaz artik :
çok teşekkür ederim canım. ne kadar güzel düşünmüşsün. şahsen benim üzüntüm adete son 1 gün kala artıyor sonra adet günü hiç üzüntüm kalmıyor kendimi yenilenmiş hissediyorum ve hemen yeni ay için umutlarım yeşermeye başlıyor. bundan sonra yolumuza bakıyoruz canım yarında benim bat günüm. sonra adaçayı içeceğim eflalimin önerisiyle
Aynn canm sonuçta bide ilk deneme eşim yanmda hep destek allahıma şükür ama bndan sora acaba su belirti mi deil mi die düşünmicem akışına bırakcam ama aralk bizim boş çıkacak ocakta tam anlamıyla başlayabilcez calışmalara bu arada benm yanmda olan dier arkadaslarada cok tesekkürlr ...artk üzülmk yok canlarm üzüldkçe stres artacak ve bebek gelmick Bu arada cimcimecm bitki cayları hamilelikten önce zararlı deil dimi hamileyken içilmemesi gerekio die biliorm da
Aynn canm sonuçta bide ilk deneme eşim yanmda hep destek allahıma şükür ama bndan sora acaba su belirti mi deil mi die düşünmicem akışına bırakcam ama aralk bizim boş çıkacak ocakta tam anlamıyla başlayabilcez calışmalara bu arada benm yanmda olan dier arkadaslarada cok tesekkürlr ...artk üzülmk yok canlarm üzüldkçe stres artacak ve bebek gelmick Bu arada cimcimecm bitki cayları hamilelikten önce zararlı deil dimi hamileyken içilmemesi gerekio die biliorm da
canım bende ocakta başlamayı düşünüyorum 2 aydır ara verdim yeter.
bitki çayları hamilelik öncesi zararlı değil özellikle adaçayı yumurtaları geliştiriyormuş.
ama hamile kaldıktan sonra düşüğe sebep olacakları için yasaklıyor doktorlar
İnşallah tam olarak ocakta başlıcaz hamile kalcaz tatlım kafaya takmk yok ben de bitki çayı içim o zaman bide incir ne kdr yemeli acaba günde
canım bende ocakta başlamayı düşünüyorum 2 aydır ara verdim yeter.
bitki çayları hamilelik öncesi zararlı değil özellikle adaçayı yumurtaları geliştiriyormuş.
ama hamile kaldıktan sonra düşüğe sebep olacakları için yasaklıyor doktorlar
iç tabi kuzum
valla incir kürü diyorlar ama ben onu yapamadığım için günde 7-8 incir yemeyi düşünüyorum. yiyebilirim ama suyunu içemem
Evt canm ya bnde içemem o yüzden yiyeceğim bn de yedi sekiz tane diosn tamamdır
valla küründe 15-16 tane diyor ama o kadar çok yiyemem hem birden yüklenmeyelim hem keseye hem kalbe zarar
Owwww şeker hastası olurz bide baska bişe daha olurz utandm sölemiim :) cokmuş o ya yedi sekiz bile fazla gibi ama yeterli
işte 15 taneyi birden suyunu içmek var birde 7 tane yemek var mesela
hepsini aynı anda yemek zorunda değilsin sabahtan akşama kadar vaktin var tek tek aklına geldikçe at ağzına bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?