Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Derste cocuklara bile anlatmaya calışırken şekerm düşmesn die bahane olur:)

bencede. bizim lisede hoca derste çikolata yiyodu şekerim düşüyo deyipte. sende şekerim düştü incir getirin sadece o ayarlıyo de

Kızlar bu arada maşallah hepinize topigimiz ilk sıralarda hep. Allah bozmasın

Kizlar aklima birsey takildi normal regl döngüm 25 gün bu ay 2 gün gecikti 27 gün oldu 25 gün ken 11-12.günde yumurtlma hesapliyodm bu ayda aynimidr yumurtlma günü yoksa 13.gün flnmi olur

Bende bugün yemeye başladım yumurtlmya az kaldi 10.gün bugün incir kürü degilde yemeyi tercih ederm

Kizlar aklima birsey takildi normal regl döngüm 25 gün bu ay 2 gün gecikti 27 gün oldu 25 gün ken 11-12.günde yumurtlma hesapliyodm bu ayda aynimidr yumurtlma günü yoksa 13.gün flnmi olur

Bende merak ettm şimdi bnmki de değişio

Dikkat et tatlım kendne bu havalar tamdeğişim havası aman hasta olma

merhaba arkadaşlar oğlumla 5 haftamız kaldı ALLAHIN izniyle insallak kucağıma alacağım benimde 3 sene hiç bir sorunumuz yokken çocumuz olmadı ALLAHIM 3 sene sonra kendi verdi okadar güzel bir duyguki onu karnımda taşıyor olmak beni anlıyor tekme atıyor,onunla konuşuyorum haraketleriyle beni anladığını duyduğunu onu nekadar çok sevdiğimizi anlıyor.okadar mutluyuzki ALLAHIMA binlerce şukurler olsun diceğim oki hergün ALLAHA ŞÜKREDERKEN,bebiş olmayanlarada sürekli hergün dua ediyorum inşallah Allahım sizede en kısa zamanda nasip eder insallahhhhh Allahım bu güzel duyguyu sizlerde taddırsın inşallah.sakın olmicak diye düşünmeyin hep olumlu düşünün karamsar olmayın biz hiç karamsar olmadık eşimle hep dua ettik elimizden geldiğince uğraştık sorun yokken demekki ALLAHIM bugüne nasip etmiş hayırlısı bugunmuş.stres çok önemli bizde çok stres yaptık olmuyor diye çok ağladık.dr stres ve uzuntunun çocuk olmamasının en büyük nedeni sebebi olduğunu ve bebeği kafanızdan bir sure çıkarın dedi tabi dese ne olur dr için önemlimi olmayan benim çocuğum istesende aklından çıkmıyor.birbebek görünce ağladık annesinin kucağında bebek gördük ağladım çok üzüldüm ama bir süre unuttum çünkü karamsar olmuştum olmicak die esim uzulme olur inşallah desede onunda çok üzüldüğünü gizlice ağladığını biliyordum ve en son çare tüp bebekti sebepsiz infertileydi bizimki ve ilaçlarımızı aldık 1.5 milyar verip sonra dr gittik adet gününün 2.günü gelin tedaviye başlayalım dedi bekliyoruz hasta olmuyorum ve mucize bu ya meğer hamileymişim. ama tüp bebek yaptırcaz diye kafamdan çıkarmıştım istemeyerek bebeği o srada kafam rahatlayınca olmuş işte .meğer unutmak lazımmış gerçekten dr doğru söylemiş ama ben o stresten dr u bile yanlış anlamıştım.öyle böyle zaman geçti karamsar olmayın hayat gerçekten mucizelerle dolu ilaçlarımızıda hastaneye bebeğimiz için bağış yaptık o sağlıklı doğsun diye ALLAH TA kabul eder inşallah.sakın takmayın üzülmeyin kafanızı rahat ferah tutun benimde zamanı gelcek bebeğim olcak ALLAH vercek diye düşünün milletin dediğinekulak asmayın sakın çok yazdım farkındayım ama dayanamadım işte sizlere bir umut olur inşallah diye yazdım tekrardan ALLAH SİZLEREDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞLER NSAİP ETSİN İNSALLAH SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNSALLLAH BANADA DUA EDİN KOLAY BİR DOĞUM YAPAYIM SAĞLIĞIYLA OĞLUMU KUCAĞIMA ALAYIM DİYE ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN

KIZLAR ŞİMDİ FACEDE OKUDUM BUNU NE KADAR GÜZEL YAZMIŞ ARKADAŞ.

Dikkat et tatlım kendne bu havalar tamdeğişim havası aman hasta olma

Bİ üşüyorum bi terliyorum bende anlamadım ne iş. ayaklarım hiç ısınmıyo hatta buz gibi.
valla tek korkum grip olmak bi grip olursam yatarım 1 ay. gelip bi tas sıcak çorba yapanımda yok kendi kendime yatar dururum artık

Birbirmze yeterz canım

bende varım bende varım

Evet sadece buay oldu gecikme

o zaman sıkıntı yok canım normal gününde olur bence

Resmn gözlerm doldu Allahım bizede en doğru zamanda nasip etsn en hayırlısndan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…