merhaba arkadaşlar oğlumla 5 haftamız kaldı ALLAHIN izniyle insallak kucağıma alacağım benimde 3 sene hiç bir sorunumuz yokken çocumuz olmadı ALLAHIM 3 sene sonra kendi verdi okadar güzel bir duyguki onu karnımda taşıyor olmak beni anlıyor tekme atıyor,onunla konuşuyorum haraketleriyle beni anladığını duyduğunu onu nekadar çok sevdiğimizi anlıyor.okadar mutluyuzki ALLAHIMA binlerce şukurler olsun diceğim oki hergün ALLAHA ŞÜKREDERKEN,bebiş olmayanlarada sürekli hergün dua ediyorum inşallah Allahım sizede en kısa zamanda nasip eder insallahhhhh Allahım bu güzel duyguyu sizlerde taddırsın inşallah.sakın olmicak diye düşünmeyin hep olumlu düşünün karamsar olmayın biz hiç karamsar olmadık eşimle hep dua ettik elimizden geldiğince uğraştık sorun yokken demekki ALLAHIM bugüne nasip etmiş hayırlısı bugunmuş.stres çok önemli bizde çok stres yaptık olmuyor diye çok ağladık.dr stres ve uzuntunun çocuk olmamasının en büyük nedeni sebebi olduğunu ve bebeği kafanızdan bir sure çıkarın dedi tabi dese ne olur dr için önemlimi olmayan benim çocuğum istesende aklından çıkmıyor.birbebek görünce ağladık annesinin kucağında bebek gördük ağladım çok üzüldüm ama bir süre unuttum çünkü karamsar olmuştum olmicak die esim uzulme olur inşallah desede onunda çok üzüldüğünü gizlice ağladığını biliyordum ve en son çare tüp bebekti sebepsiz infertileydi bizimki ve ilaçlarımızı aldık 1.5 milyar verip sonra dr gittik adet gününün 2.günü gelin tedaviye başlayalım dedi bekliyoruz hasta olmuyorum ve mucize bu ya meğer hamileymişim. ama tüp bebek yaptırcaz diye kafamdan çıkarmıştım istemeyerek bebeği o srada kafam rahatlayınca olmuş işte .meğer unutmak lazımmış gerçekten dr doğru söylemiş ama ben o stresten dr u bile yanlış anlamıştım.öyle böyle zaman geçti karamsar olmayın hayat gerçekten mucizelerle dolu ilaçlarımızıda hastaneye bebeğimiz için bağış yaptık o sağlıklı doğsun diye ALLAH TA kabul eder inşallah.sakın takmayın üzülmeyin kafanızı rahat ferah tutun benimde zamanı gelcek bebeğim olcak ALLAH vercek diye düşünün milletin dediğinekulak asmayın sakın çok yazdım farkındayım ama dayanamadım işte sizlere bir umut olur inşallah diye yazdım tekrardan ALLAH SİZLEREDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞLER NSAİP ETSİN İNSALLAH SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNSALLLAH BANADA DUA EDİN KOLAY BİR DOĞUM YAPAYIM SAĞLIĞIYLA OĞLUMU KUCAĞIMA ALAYIM DİYE ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN
KIZLAR ŞİMDİ FACEDE OKUDUM BUNU NE KADAR GÜZEL YAZMIŞ ARKADAŞ.
Canm bnm bu ay ilk denememdi biliosn ama olmadı 2. Ve sorasnda akışına bırakiyim diorm ne diosn
Bİ üşüyorum bi terliyorum bende anlamadım ne iş. ayaklarım hiç ısınmıyo hatta buz gibi.
valla tek korkum grip olmak bi grip olursam yatarım 1 ay. gelip bi tas sıcak çorba yapanımda yok kendi kendime yatar dururum artık
bende varım bende varım
o zaman sıkıntı yok canım normal gününde olur bence
Resmn gözlerm doldu Allahım bizede en doğru zamanda nasip etsn en hayırlısndan inşallah
Çok güzel yazmış inşallah bebişin i kucagina alir sağlıkla çok etkilendim gerçekten allah bizede nasip eder inşallah
Çok güzel yazmışsın canim evet saati var herseyin bebislermzde saati gelince kapimizi çalacakverecek kızlar. rabbim bizede nasip edecek bu mutluluğu.
herkesin bir saati var.
nasılki çok sevdiğimiz hiçbir bölümünü kaçırmadığımız dizi bitince 1 hafta mecburen bekliyoruz ve yayın saati geldiğinde yayınlanıyor.
bebekte öyle bence.
ne kadar çok istesekte ne kadar sabırsızlık etsekte onunda bir saati var.
o saat gelene kadar fragmanlarla idare edeceğiz
Bnde öyle düşündüm canim ovulsyn testi kullanicm
Çok güzel yazmışsın canim evet saati var herseyin bebislermzde saati gelince kapimizi çalacak
Tatlim bence hiç düşünme akışına bırak bu ay bide öyle dene adetin de n sonra gün aşırı ilişki olsun yeterli
ay ben bu ay test kullandım ama hiç pozitif görmedim yumurtlamadım galiba :44:
inanmıyorum testlerede en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ve aynı saatlerde ilişki.
Insallahh birbirmzn güzel haberlerini alirizinşallah hepimiz aynı ay hamile kalırızda yine burdan devam ederiz paylaşımlara
Unutma adetn bittiktn sonra gün aşırı ilişki olsun canımAynn canm bakalm bu ay bişe olamıcakta ocakta baslıcam ikinci denemeye akışına
inşallah hepimiz aynı ay hamile kalırızda yine burdan devam ederiz paylaşımlara
Ben sürekli eşimin yanında olsam hic testte kullanmam ztn ilk defa kullanicm adetten sonra gün asiri iliski firsatimz olmuyo malasef
Valla canim her ay ayni gunde yumurtlama olacak diye kaide yok. Ben 15.gun yumurtladim bu ay ama 21. Gun bile yumurtladim. Ama dilerim 11. Gunde yumurtlamis ol da hamile olKizlar aklima birsey takildi normal regl döngüm 25 gün bu ay 2 gün gecikti 27 gün oldu 25 gün ken 11-12.günde yumurtlma hesapliyodm bu ayda aynimidr yumurtlma günü yoksa 13.gün flnmi olur
Zaten kafadan atsak hallolacak belki bu is ama Sağım solum bebek kafamdan atmam imkansiz.. Nasip hakkaten ama iste gününü beklerim ne zaman gelecegini bilsem. .merhaba arkadaşlar oğlumla 5 haftamız kaldı ALLAHIN izniyle insallak kucağıma alacağım benimde 3 sene hiç bir sorunumuz yokken çocumuz olmadı ALLAHIM 3 sene sonra kendi verdi okadar güzel bir duyguki onu karnımda taşıyor olmak beni anlıyor tekme atıyor,onunla konuşuyorum haraketleriyle beni anladığını duyduğunu onu nekadar çok sevdiğimizi anlıyor.okadar mutluyuzki ALLAHIMA binlerce şukurler olsun diceğim oki hergün ALLAHA ŞÜKREDERKEN,bebiş olmayanlarada sürekli hergün dua ediyorum inşallah Allahım sizede en kısa zamanda nasip eder insallahhhhh Allahım bu güzel duyguyu sizlerde taddırsın inşallah.sakın olmicak diye düşünmeyin hep olumlu düşünün karamsar olmayın biz hiç karamsar olmadık eşimle hep dua ettik elimizden geldiğince uğraştık sorun yokken demekki ALLAHIM bugüne nasip etmiş hayırlısı bugunmuş.stres çok önemli bizde çok stres yaptık olmuyor diye çok ağladık.dr stres ve uzuntunun çocuk olmamasının en büyük nedeni sebebi olduğunu ve bebeği kafanızdan bir sure çıkarın dedi tabi dese ne olur dr için önemlimi olmayan benim çocuğum istesende aklından çıkmıyor.birbebek görünce ağladık annesinin kucağında bebek gördük ağladım çok üzüldüm ama bir süre unuttum çünkü karamsar olmuştum olmicak die esim uzulme olur inşallah desede onunda çok üzüldüğünü gizlice ağladığını biliyordum ve en son çare tüp bebekti sebepsiz infertileydi bizimki ve ilaçlarımızı aldık 1.5 milyar verip sonra dr gittik adet gününün 2.günü gelin tedaviye başlayalım dedi bekliyoruz hasta olmuyorum ve mucize bu ya meğer hamileymişim. ama tüp bebek yaptırcaz diye kafamdan çıkarmıştım istemeyerek bebeği o srada kafam rahatlayınca olmuş işte .meğer unutmak lazımmış gerçekten dr doğru söylemiş ama ben o stresten dr u bile yanlış anlamıştım.öyle böyle zaman geçti karamsar olmayın hayat gerçekten mucizelerle dolu ilaçlarımızıda hastaneye bebeğimiz için bağış yaptık o sağlıklı doğsun diye ALLAH TA kabul eder inşallah.sakın takmayın üzülmeyin kafanızı rahat ferah tutun benimde zamanı gelcek bebeğim olcak ALLAH vercek diye düşünün milletin dediğinekulak asmayın sakın çok yazdım farkındayım ama dayanamadım işte sizlere bir umut olur inşallah diye yazdım tekrardan ALLAH SİZLEREDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞLER NSAİP ETSİN İNSALLAH SİZLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ KOYMASIN BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNSALLLAH BANADA DUA EDİN KOLAY BİR DOĞUM YAPAYIM SAĞLIĞIYLA OĞLUMU KUCAĞIMA ALAYIM DİYE ALLAH RAZI OLSUN ŞİMDİDEN
KIZLAR ŞİMDİ FACEDE OKUDUM BUNU NE KADAR GÜZEL YAZMIŞ ARKADAŞ.
ay ben bu ay test kullandım ama hiç pozitif görmedim yumurtlamadım galiba :44:
inanmıyorum testlerede en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ve aynı saatlerde ilişki.
Ben sürekli eşimin yanında olsam hic testte kullanmam ztn ilk defa kullanicm adetten sonra gün asiri iliski firsatimz olmuyo malasef
Haklısn cnm inşallah eşine tamamen kavuşunca gerek kalmaz da şuan mecbur tabi
Valla canim her ay ayni gunde yumurtlama olacak diye kaide yok. Ben 15.gun yumurtladim bu ay ama 21. Gun bile yumurtladim. Ama dilerim 11. Gunde yumurtlamis ol da hamile ol
Zaten kafadan atsak hallolacak belki bu is ama Sağım solum bebek kafamdan atmam imkansiz.. Nasip hakkaten ama iste gününü beklerim ne zaman gelecegini bilsem. .
Bence de kesin cozum bu
canım hani beni yanlış anlama ama eğerki testte çatlamayı görürsen ve o gece eşin yanında olmazsa daha çok üzülürsün boş yere 1 ay strese girersin. zaten her görüştüğünüzde oluyorsa gerek yok teste. sadece hafta sonları görüşüyosanız beslenmenize dikkat edin ve 2 gün üst üste yapın.
bakın su tanır bir arkadas vardı 1 ay boyunca hergün yaptı ve hamile kaldı 19 gün sonra doğum yapacak inşallah.
yani aslında gün aşırı iyi deniyor ama bence hergün oluncada zararı olmuyor. tabi beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece
Ahaha gizem dillere düşmüştü arrik hergun mik mik yapincabence de test pozitif cikinca gecenki arkadaşın eşi gibi adami arayip gel mi diyecen??
Kiz marmelat sen gitmedin mi esinin yanına? ??
kızlar siz yine iyi bile dayanıyosunuz ve hala bebek istiyosunuz ben öğretmen olsam çocuktan soğurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?