Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok güzel yazmış inşallah bebişin i kucagina alir sağlıkla çok etkilendim gerçekten allah bizede nasip eder inşallah

Bnde öyle düşündüm canim ovulsyn testi kullanicm

Resmn gözlerm doldu Allahım bizede en doğru zamanda nasip etsn en hayırlısndan inşallah

Çok güzel yazmış inşallah bebişin i kucagina alir sağlıkla çok etkilendim gerçekten allah bizede nasip eder inşallah

verecek kızlar. rabbim bizede nasip edecek bu mutluluğu.
herkesin bir saati var.
nasılki çok sevdiğimiz hiçbir bölümünü kaçırmadığımız dizi bitince 1 hafta mecburen bekliyoruz ve yayın saati geldiğinde yayınlanıyor.
bebekte öyle bence.
ne kadar çok istesekte ne kadar sabırsızlık etsekte onunda bir saati var.
o saat gelene kadar fragmanlarla idare edeceğiz

Çok güzel yazmışsın canim evet saati var herseyin bebislermzde saati gelince kapimizi çalacak

Bnde öyle düşündüm canim ovulsyn testi kullanicm

ay ben bu ay test kullandım ama hiç pozitif görmedim yumurtlamadım galiba :44:
inanmıyorum testlerede en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ve aynı saatlerde ilişki.

inanmıyorum testlerede en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ve aynı saatlerde ilişki.

Ben sürekli eşimin yanında olsam hic testte kullanmam ztn ilk defa kullanicm adetten sonra gün asiri iliski firsatimz olmuyo malasef

Kizlar aklima birsey takildi normal regl döngüm 25 gün bu ay 2 gün gecikti 27 gün oldu 25 gün ken 11-12.günde yumurtlma hesapliyodm bu ayda aynimidr yumurtlma günü yoksa 13.gün flnmi olur
Valla canim her ay ayni gunde yumurtlama olacak diye kaide yok. Ben 15.gun yumurtladim bu ay ama 21. Gun bile yumurtladim. Ama dilerim 11. Gunde yumurtlamis ol da hamile ol
Zaten kafadan atsak hallolacak belki bu is ama Sağım solum bebek kafamdan atmam imkansiz.. Nasip hakkaten ama iste gününü beklerim ne zaman gelecegini bilsem. .

Bence de kesin cozum bu

Ben sürekli eşimin yanında olsam hic testte kullanmam ztn ilk defa kullanicm adetten sonra gün asiri iliski firsatimz olmuyo malasef

canım hani beni yanlış anlama ama eğerki testte çatlamayı görürsen ve o gece eşin yanında olmazsa daha çok üzülürsün boş yere 1 ay strese girersin. zaten her görüştüğünüzde oluyorsa gerek yok teste. sadece hafta sonları görüşüyosanız beslenmenize dikkat edin ve 2 gün üst üste yapın.
bakın su tanır bir arkadas vardı 1 ay boyunca hergün yaptı ve hamile kaldı 19 gün sonra doğum yapacak inşallah.
yani aslında gün aşırı iyi deniyor ama bence hergün oluncada zararı olmuyor. tabi beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece

kızlar siz yine iyi bile dayanıyosunuz ve hala bebek istiyosunuz ben öğretmen olsam çocuktan soğurum heralde

Ahaha gizem dillere düşmüştü arrik hergun mik mik yapinca bence de test pozitif cikinca gecenki arkadaşın eşi gibi adami arayip gel mi diyecen??

Ahaha gizem dillere düşmüştü arrik hergun mik mik yapinca bence de test pozitif cikinca gecenki arkadaşın eşi gibi adami arayip gel mi diyecen??

valla kız artık yosun tutcam bu ay olmadıysa 6 ay göresim yok diyodu ama kavuşuyo kızına az kaldı

kızlar siz yine iyi bile dayanıyosunuz ve hala bebek istiyosunuz ben öğretmen olsam çocuktan soğurum heralde

Ayy zaten cocugu olan arkadaşlar diyor okulda elin bebesine sabır sabır evde kendi çocuğumuza tahammul edemiyoruz diye.. Bazıları hakkaten sogutuyor ama bazisini görünce de bebek bebek diye deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…