Ayy inşallah sağlıkla alir kucağına ne cabuk geciyor zamanvalla kız artık yosun tutcam bu ay olmadıysa 6 ay göresim yok diyodu ama kavuşuyo kızına az kaldı
Ohhh sinav çıkmamış desene. Gozun aydin canımEşimin yanindayim kuzum
Ayy zaten cocugu olan arkadaşlar diyor okulda elin bebesine sabır sabır evde kendi çocuğumuza tahammul edemiyoruz diye.. Bazıları hakkaten sogutuyor ama bazisini görünce de bebek bebek diye deliriyorum
Amin canim insallah evt mecburen bi süre böyle olck
kızlar siz yine iyi bile dayanıyosunuz ve hala bebek istiyosunuz ben öğretmen olsam çocuktan soğurum heralde
Aminn bacim amiinnvalla bende kesin öyle olurum. şimdi bile okulların çıkış saatine denk gelmemek için işimi erkenden halledip dönüyorum yoksa kafam hiç çekmiyo onların gürültüsünüAllah size sabır versin valla işiniz zor
Canm insana allah o sabrı verio pnlarn karsılıksz sevgisi ve gülüşleri yetio herseye daha cok cocuk sahibi olmk istyosn
Aminn bacim amiinn
Sınıf Öğretmenisin herhalde zira ortaokulda karşılıksız sevgi verecek tipler pek yok
kızlar içim kımıl kımıl yaaa midemde kelebekler uçuşuyo beynimde karıncalar vals yapıyo ayaklarım yerden kesik neden acabaaaa
kızlar içim kımıl kımıl yaaa midemde kelebekler uçuşuyo beynimde karıncalar vals yapıyo ayaklarım yerden kesik neden acabaaaa
Noluyor kızım ne yedin ne ictin sen
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
cimcimesultan, elcem+
yuh
incir enerji patlaması yapmış olmasın yada bebek var içine doğuyor
ilgi çok büyük ama çekinceler var nedense:)
incir yemedim daha kuzum bat yarın yarın başlıcam. bebek olayına hiç girmeyelim bence. içimde büyümeyen bir çocuk var onun yaramazlıkları hep bunlar
gelin diyoruz. herkese kapımız açık diyoruz. diyoruz diyoruz ama dinletemiyoruz
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
cimcimesultan, elcem+
yuh
Ayy inşallah sağlıkla alir kucağına ne cabuk geciyor zaman
Ohhh sinav çıkmamış desene. Gozun aydin canım
sen de aynı benm gibisn sanki kıpır kıpır afacanben de öyleym de aynen gelseler hep bşrlşkt sohbetn dibine vursak :)
8kullanicinin 4u nün kimliğini verebilirimcesaretlii olsunlar accik
valla eğlenmeyi gülmeyi seviyorum kendimle alay etmeyide seviyorum geçen söylemiştim
gelmeyenler orda kalsın bacım biz bize yeteriz
valla eğlenmeyi gülmeyi seviyorum kendimle alay etmeyide seviyorum geçen söylemiştim
gelmeyenler orda kalsın bacım biz bize yeteriz
wwuuuuhhhhuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?