İyi aksamlar arkadaşlar. Bata 8 gün var bende hiç bir belirti kalmadı gibi acaba yine mi olmayacak oysa çok hazırlıyorum kendimi :-(
Kızların cenesi düştü valla canımHeyooo milleet masallah amma yazmissiniz oku oku bitmiyor..
Bence çok da hazirlama olmazsa birsey hayal kırıklığına ugramazsin :2:İyi aksamlar arkadaşlar. Bata 8 gün var bende hiç bir belirti kalmadı gibi acaba yine mi olmayacak oysa çok hazırlıyorum kendimi :-(
Heyooo milleet masallah amma yazmissiniz oku oku bitmiyor..
aynen beni tarif ettn :) herseyden mutlu olmaya çalışırm
aynen yeterz tabi yaa birbirmze
İyi aksamlar arkadaşlar. Bata 8 gün var bende hiç bir belirti kalmadı gibi acaba yine mi olmayacak oysa çok hazırlıyorum kendimi :-(
Bence de bir de gelip burayı bozmasinlar havamiz yerinde
Ohhh ohhh masallah Allah bereket versin. Neseniz daim olsun..Kızların cenesi düştü valla canım
çenemiz düştü bu akşam
:13::13:
canım olmasada üzülmek yok bak biz aylardır bekliyoruz hala burdayız. ümidimizi kesmedik hiç. hep birlikte neşeyle atlatıyoruz kötü günleri
uykum geldi ya la
Cimcime ne uykusu kiz şu saatte diyeceğim ama ben de iki saattir yorgan altında uyumaya çalışıyorum ates 37ye cikti piştim resmen
Cimcime ne uykusu kiz şu saatte diyeceğim ama ben de iki saattir yorgan altında uyumaya çalışıyorum ates 37ye cikti piştim resmen
Ben bir buçuk senedir kendimi hazır hissetmiyorum diyordum ama iki aydır sanki yıllardır bekliyor gibiyim. Rabbim kimseyi bekletmesin. Acaba ilk zamanlar istemiyorum derken büyük mu konustum :-(
hey ya rabbim delisin kız sen
sabah erken kalktımya ondan uykum geldi erkencikten
dur ben sütlü cicibebemi yiyip uyuyayım yarın okula gitcem saçlarımı iki tarafa melik örüp
Ateşli avradim ben kuzuuuHayirdir bu ne ates hatuunn?
öyle düşünme canım rabbim doğrusunu bilir. zamanı geldiğinde verecektir bebeğini. daha 2 ay olmuş bak bize kaşarlandık resmen ama hala olacak birgün diyoruz
Aynernn. Bizimki bugun alisveris yapmis gelmis torbalari aliyim dedim kapida demezi " bi ihtimalimiz var hicbisey yapamazsin diye " ayy bi simardim bi simardim... Bide gercekten olsam kimbilir bu bana neler yapar dedim icimden
peki cantani kim taşıyacak kocan mi? ? Alah zihin açıklığı versin ozaman
Ateşli avradim ben kuzuuuama akşamları tabi sabah dusuk yakin zamanda kırmızı kart gorecegim maalesef ama bu cimcime nin tablo o bicim yani bebis olabiler
Aynernn. Bizimki bugun alisveris yapmis gelmis torbalari aliyim dedim kapida demezi " bi ihtimalimiz var hicbisey yapamazsin diye " ayy bi simardim bi simardim... Bide gercekten olsam kimbilir bu bana neler yapar dedim icimden
peki cantani kim taşıyacak kocan mi? ? Alah zihin açıklığı versin ozaman
Ateşli avradim ben kuzuuuama akşamları tabi sabah dusuk yakin zamanda kırmızı kart gorecegim maalesef ama bu cimcime nin tablo o bicim yani bebis olabiler
Cimcime hayirdir sekerim ne is?? Ay bitmeden ikinci guzel haberide alirmisin ne dersin?? :44::44:
Hayallerimi yiktinNapacak bir iki ay el ustunde tutarlar sonra özlerine dönerler
Nazli bebis bizimkiler... Yapcak bisey yok.ah bi gerçek olsa ne şımarıklıklar yapacağızda o veletlerde babalarına kıyamadıkları için gelmiyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?