Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi aksamlar arkadaşlar. Bata 8 gün var bende hiç bir belirti kalmadı gibi acaba yine mi olmayacak oysa çok hazırlıyorum kendimi :-(

canm illaki belirti olacak die bi kaide yok ki bazılarnda birçok belirti varken bazıları hiç bişe anlamıo hamile olmadgnı sanıo hiç kötü düşünme

Heyooo milleet masallah amma yazmissiniz oku oku bitmiyor..

çenemiz düştü bu akşam

aynen beni tarif ettn :) herseyden mutlu olmaya çalışırm

aynen yeterz tabi yaa birbirmze

:13::13:

İyi aksamlar arkadaşlar. Bata 8 gün var bende hiç bir belirti kalmadı gibi acaba yine mi olmayacak oysa çok hazırlıyorum kendimi :-(

canım olmasada üzülmek yok bak biz aylardır bekliyoruz hala burdayız. ümidimizi kesmedik hiç. hep birlikte neşeyle atlatıyoruz kötü günleri

Bence de bir de gelip burayı bozmasinlar havamiz yerinde

uykum geldi ya la

Cimcime ne uykusu kiz şu saatte diyeceğim ama ben de iki saattir yorgan altında uyumaya çalışıyorum ates 37ye cikti piştim resmen

Ben bir buçuk senedir kendimi hazır hissetmiyorum diyordum ama iki aydır sanki yıllardır bekliyor gibiyim. Rabbim kimseyi bekletmesin. Acaba ilk zamanlar istemiyorum derken büyük mu konustum :-(

Cimcime ne uykusu kiz şu saatte diyeceğim ama ben de iki saattir yorgan altında uyumaya çalışıyorum ates 37ye cikti piştim resmen

hey ya rabbim delisin kız sen

sabah erken kalktımya ondan uykum geldi erkencikten
dur ben sütlü cicibebemi yiyip uyuyayım yarın okula gitcem saçlarımı iki tarafa melik örüp

Ben bir buçuk senedir kendimi hazır hissetmiyorum diyordum ama iki aydır sanki yıllardır bekliyor gibiyim. Rabbim kimseyi bekletmesin. Acaba ilk zamanlar istemiyorum derken büyük mu konustum :-(

öyle düşünme canım rabbim doğrusunu bilir. zamanı geldiğinde verecektir bebeğini. daha 2 ay olmuş bak bize kaşarlandık resmen ama hala olacak birgün diyoruz

hey ya rabbim delisin kız sen

sabah erken kalktımya ondan uykum geldi erkencikten
dur ben sütlü cicibebemi yiyip uyuyayım yarın okula gitcem saçlarımı iki tarafa melik örüp
peki cantani kim taşıyacak kocan mi? ? Alah zihin açıklığı versin ozaman
Hayirdir bu ne ates hatuunn?
Ateşli avradim ben kuzuuu ama akşamları tabi sabah dusuk yakin zamanda kırmızı kart gorecegim maalesef ama bu cimcime nin tablo o bicim yani bebis olabiler

Son düzenleme:
öyle düşünme canım rabbim doğrusunu bilir. zamanı geldiğinde verecektir bebeğini. daha 2 ay olmuş bak bize kaşarlandık resmen ama hala olacak birgün diyoruz

Aynernn. Bizimki bugun alisveris yapmis gelmis torbalari aliyim dedim kapida demezi " bi ihtimalimiz var hicbisey yapamazsin diye " ayy bi simardim bi simardim... Bide gercekten olsam kimbilir bu bana neler yapar dedim icimden

Aynernn. Bizimki bugun alisveris yapmis gelmis torbalari aliyim dedim kapida demezi " bi ihtimalimiz var hicbisey yapamazsin diye " ayy bi simardim bi simardim... Bide gercekten olsam kimbilir bu bana neler yapar dedim icimden

Napacak bir iki ay el ustunde tutarlar sonra özlerine dönerler

İnşallah herkese arkadaşlar nasip olur. Hangi illerdesiniz acaba yakında olan var mi ben bursadayim

kocam götürüyo okulun kapısına kadar. ama onun yüzünden sabahın 8 bucuğunda sınıfa girdim oturdum yarım saat bekledim yarın sabah geç gitcem

kız allah tependen bakmasın emi ne bebişi len
karnım ağrıyo diyom midem bulanıyo diyom yarın sabah en geç 11 de kırmızılar geliyo diyom anlatamıyom

ah bi gerçek olsa ne şımarıklıklar yapacağızda o veletlerde babalarına kıyamadıkları için gelmiyolar heralde

Son düzenleme:

Cimcime hayirdir sekerim ne is?? Ay bitmeden ikinci guzel haberide alirmisin ne dersin?? :44::44:

aynen benmm eşimde de var ya o arada bıktırıo ama biz bide aynı okuldayz sürekli üşüme ceket gydirmeler meyve soyup yemen lazım dio bi yere illa gtceksem yanımda gelio abartıo bazen ya
bide olsa bebek nolur acaba

Cimcime hayirdir sekerim ne is?? Ay bitmeden ikinci guzel haberide alirmisin ne dersin?? :44::44:

yaaahuuuuuuuuuuu ben ha-mi-le-de-ği-liiiiiimmmmmmm
aayyyy hamilelik diye diye topikcenek kafayı sıyırdık

su hep senin başının altından çıkıyo bu işler

kızlar kesin hepimiz kız doğurcaz. bu kadar nazlı olup bizi beklettiklerine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…