Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen benmm eşimde de var ya o arada bıktırıo ama biz bide aynı okuldayz sürekli üşüme ceket gydirmeler meyve soyup yemen lazım dio bi yere illa gtceksem yanımda gelio abartıo bazen ya
bide olsa bebek nolur acaba

Ooo o zaman okulda yandin sen. Ama cok tatli olursunuz yaaaa

kızlar kesin hepimiz kız doğurcaz. bu kadar nazlı olup bizi beklettiklerine göre
Hehehe nazli kizlarimiz bizim

Son düzenleme:
Ooo o zaman okulda yandin sen. Ama cok tatli olursunuz yaaaa

Hehehe nazli kizlarimiz bizim

benim kızın adı belli hira

aslında rüyamda gördüğüm isimler vardı ama hirayı çok beğeniyorum buna döndüm sanırsam

tabi gördüğüm rüyadaki gibi olursa o isimleri koyarım

benim kızın adı belli hira

aslında rüyamda gördüğüm isimler vardı ama hirayı çok beğeniyorum buna döndüm sanırsam

tabi gördüğüm rüyadaki gibi olursa o isimleri koyarım

ne gördn hangi ismler ben hç isim düşünmedm şimdiye kdr ama çok duyulmayan farklı bişe olsun isterm anlamı çok önemli benm için

ne gördn hangi ismler ben hç isim düşünmedm şimdiye kdr ama çok duyulmayan farklı bişe olsun isterm anlamı çok önemli benm için

benimkiler duyulmamış farklı falan değil
rüyamda ikizlerim olacakmış
19 mayısta doktora cinsiyet öğrenmeye gittiğimde isim düşündünüzmü diye sordu
bende evet görkem dedim
doktor tek isimmi düşündünüz bence iki isim düşünün dedi
eşim hemen atladı evet tek isim iki isim zor olur zaten dedi
doktor hayır öyle değil ikiz geliyo iki kesen var dedi
bende hemen o zaman diğerinin adıda güneş olsun dedim.

o gün bugündür ikiz istiyorum deli gibi

kısmet canm genlernde varsa anne tarafında olma ihtimali çok yüksek baba tarafından deilde anne tarafında olması lazım benm annanemde vardı mesela dayım ikiz yani bana geçmiş gen ama olur mu kısmet tabi
sen de bi düşün bakalım akrabalarnda varmı
iki isimde çok güzel özellkle güneşi çok severm

Guzelmis. İnsallah istedigin gibi olur. Kim bilir belki senden aldiklari bebisini Rabbim yine sana hediye eder. Bak Gulben Ergen nasil sonuncuyu ikiz yapti. Ailelerinde simdiye kadar hic ikiz olmamis.

ay kızlar valla gözlerim kapanıyo artık
öğlene kadar uyumaya iyi alışmışım
bugün uyumadımya uykum geldi hemen.
ben çıkıyorum herkese iyi geceler
yarın görüşürüz tekrar

özleyin beni anacım

Guzelmis. İnsallah istedigin gibi olur. Kim bilir belki senden aldiklari bebisini Rabbim yine sana hediye eder. Bak Gulben Ergen nasil sonuncuyu ikiz yapti. Ailelerinde simdiye kadar hic ikiz olmamis.

valla kızlar isimler unisex kız da olsa erkek de olsa koymak istiyorum ama tabi o gün gelince ne olur bilemem
birde ben kaybettiğim kızımı rüyamda en son gördüğümde yanında iki çocuk vardı biri kız biri erkekti sanırım kardeşlerime iyi bak dedi onları bıraktı gitti.
bilmiyorumki nasip tabi
rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin sayısı önemli değil

ii gteceler tatlım
kızlar ben de yataym yarın malum bize okul var yarın görüşrüz hoşçakalınnnnn:)

Adama kufrettik sanki hamilesin dedik işte kırk kere söyleyince olurmuş ya, kırka tamamlayacagim
Günaydın kızlar bu arada. Sabahın bir köründe geldik yine sınav yerine :2:
Kardeşim de girecek bugün ve yarın sınava. Onun için dua eder misiniz iyi bir puan alsın kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…