Kizlar kocama soylemeden sizinle paylasiyorum. Oncelikle Rabbim her isteyene versin, Allah'im dualarinizi duysun, sizlerin de duacisiyim!!
Kan testi yaptirdim, BetaHcg degerim 69 cikti. Pozitif diyor, cok mutlu, cok heyecanliyim.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Kocama bir sure soylemesem ona haksizlik olur mu? Hemen soylemeli miyim?? Neyse isler kendini cozer zaten...
Severim sizi.. Allahim isteyen herkese versin!!
kızlaaaaaaarrrrr
ağlıyorum şuan inanın
rabbime sonsuz şükürler olsun kuzenim gözünü açtı
uyandırmış doktorlar gözünü açmış
çok şükür durumu çok iyiymiş
herkesi tanıyomuş bilinci açıkmış
sadece konuşamıyomuş tam anlamıyla ayılamadığı için
bugünleri gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun
çok teşekkür ederim canım. ne kadar güzel düşünmüşsün. şahsen benim üzüntüm adete son 1 gün kala artıyor sonra adet günü hiç üzüntüm kalmıyor kendimi yenilenmiş hissediyorum ve hemen yeni ay için umutlarım yeşermeye başlıyor. bundan sonra yolumuza bakıyoruz canım yarında benim bat günüm. sonra adaçayı içeceğim eflalimin önerisiyle
Uzme kendini canim. Herseyin hayirlisi. En azindan yeni doneme baslayabiliceksin. Onumuzdeki maclara bakicaz artik :
Aynn canm sonuçta bide ilk deneme eşim yanmda hep destek allahıma şükür ama bndan sora acaba su belirti mi deil mi die düşünmicem akışına bırakcam ama aralk bizim boş çıkacak ocakta tam anlamıyla başlayabilcez calışmalara bu arada benm yanmda olan dier arkadaslarada cok tesekkürlr ...artk üzülmk yok canlarm üzüldkçe stres artacak ve bebek gelmick Bu arada cimcimecm bitki cayları hamilelikten önce zararlı deil dimi hamileyken içilmemesi gerekio die biliorm da
regli de başlanıyor buna yumurtlama günü bırakılıyor bütün bitki çayları böyle içilebiliyor
ay ben bu ay test kullandım ama hiç pozitif görmedim yumurtlamadım galiba :44:
inanmıyorum testlerede en iyisi adet bitiminden itibaren gün aşırı ve aynı saatlerde ilişki.
canım sana tavsiye gün aşırı yap ama biri sabah olsun biri akşam sabah sperm daha kaliteli garanti olur
canım hani beni yanlış anlama ama eğerki testte çatlamayı görürsen ve o gece eşin yanında olmazsa daha çok üzülürsün boş yere 1 ay strese girersin. zaten her görüştüğünüzde oluyorsa gerek yok teste. sadece hafta sonları görüşüyosanız beslenmenize dikkat edin ve 2 gün üst üste yapın.
bakın su tanır bir arkadas vardı 1 ay boyunca hergün yaptı ve hamile kaldı 19 gün sonra doğum yapacak inşallah.
yani aslında gün aşırı iyi deniyor ama bence hergün oluncada zararı olmuyor. tabi beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece
Valla canim her ay ayni gunde yumurtlama olacak diye kaide yok. Ben 15.gun yumurtladim bu ay ama 21. Gun bile yumurtladim. Ama dilerim 11. Gunde yumurtlamis ol da hamile ol
Evet cnm değişiyor geçen ay 9 . gün yumurtladgmi hisettim insallah tatlim
Zaten kafadan atsak hallolacak belki bu is ama Sağım solum bebek kafamdan atmam imkansiz.. Nasip hakkaten ama iste gününü beklerim ne zaman gelecegini bilsem. .
Bence de kesin cozum bu
Haklısın tatlım gün aşırı şansımız olmuyo zaten bizim biraraya gelince hergün oluyo bi düzen yok ya cimcimem beslenmemz bike düzenli degildir(( zaten ben temelli eşimin yanina gelmedikçe çok umutlanmiyorum akışına biraktik
Bence de hiç ona odaklanma, inşallah birinde denk gelir bakarsın kendiliğinden.
Eşin yanındayken o ilk günleri beraber geçirmeniz daha heyecanlı olacaktır, belki de sana böylesi kısmet olacak, Şubata da ne kalmış.
Bence de hiç ona odaklanma, inşallah birinde denk gelir bakarsın kendiliğinden.
Eşin yanındayken o ilk günleri beraber geçirmeniz daha heyecanlı olacaktır, belki de sana böylesi kısmet olacak, Şubata da ne kalmış.
Evet tatlım biraraya gelince keyfini çıkarmaya çalışıyoruz hazır yeni evliyiz çevreden baskıda gelmiyo :))) allah herşeyin en iyisini bilir. Şubatta allahin izniyle hersey diledgmz gibi olur inşallah
Canım sen 1ay boyunca incir yemistin ya nezamn yiyodn açmi tokmu
Evet tatlım biraraya gelince keyfini çıkarmaya çalışıyoruz hazır yeni evliyiz çevreden baskıda gelmiyo :))) allah herşeyin en iyisini bilir. Şubatta allahin izniyle hersey diledgmz gibi olur inşallah
Aynen öyle öncesinde olursa da başın üstüne.
Valla etrafı boşver, herkes bişey diyor, sen ne zaman istersen, ne zaman hazırsan o zamandır zaman.
Daha çok yeni evlisin, onun keyfine var bakalım :)
Selaaammm kizlarr. Bol sisli bi Ankara gununden sevgiler size...
Buralardayimda nedense surekli bi uyuma halindeyim agzim yirtilicak yemin ederim. Bendede heyecan tavan durumunda sorma sanki bisey var gibi ama konduramiyorum offf ne sikintili yaaa. Senin bat belirtilerin basladimi? Hemen umutsuzluga kapilma kuzum benim... Dur daha 1 hafta var.Matmazeliim nerelerdesin sana ihtiyacım vaar bat yaklasıo ve sankı bu ayda olmadı gun yaklastıkca enerjım dusuo
Buralardayimda nedense surekli bi uyuma halindeyim agzim yirtilicak yemin ederim. Bendede heyecan tavan durumunda sorma sanki bisey var gibi ama konduramiyorum offf ne sikintili yaaa. Senin bat belirtilerin basladimi? Hemen umutsuzluga kapilma kuzum benim... Dur daha 1 hafta var.
Ben olaya hiç süreli bakmadım canım, 20 ekimde bayram tatilinden geldik, çalışma zamanlarımız yaklaşmıştı. Buraları okudum, kürleri gördüm, o hafta içi ve bi öğle aramda alışverişe çıktım, incir aldım, keçiboynuzu aldım, keçiboynuzu pekmezi aldım, sonrasın da hergün yedik.
Ben inciri, öğle yemeğine yakın (acıkınca iyi gidiyor) 2-3 adet, sonra akşam yemeğine yakın 2-3 adet yedim. Ayrıca aklıma ne zaman düştüyse işte.
Eşim de akşamları yiyebildi, 2-3 tane çayın yanında.
Pekmezi de sabah-akşam (ancak evde olduğumuz saatler) 3-4 kaşık içtik.
Ama bunları görev gibi değil, beslenioz adına yaptım.
Ben zaten spora gidiyordum, o yüzden tatlı yerine incir yemem daha iyi oluyordu, bunu da düşünerek yedim hep.
Zaten çok kızıyorum şu insanların yorumlarına arkadaş allahın işine karisacaklar nerdeyse ya haklısın matmazelim keyfini çikarmak gerekiyo nezamn gelirse bebisimiz basimizin üstünde yeri var :)))Marmelatim canimin tatli kosesi birak sen sagi solu o ne dedi bu ne soyledi. Hale cok dogru soyluyor dogru zaman sen ne zaman gaziraan o zamandir. Bak bana taaaammm 6 sene oldu ben evleneli adim esimin memleketinde kisira cokkktaaannn cikti. Her gittigimiz bayramda enaz iki uc tane doktor ismi veriyolar. Eskiden cok uzuluyodum ama zaman gecince komik bile gelmeye basladi. Su yasadigin guzel zamanlarin tadini cikar doya doya esinle
Bu arada kızlar,
Benim bel ağrımaya devam ediyor, akşamları özellikle yoğunlaşıyor, bayağı hissedilir şekilde ağrılarım var.
Kasık ağrım azaldı sanki belden hafif yan kısımlarımda ağrı var (böbrek yakınları gibi) çok değişik.
Spora gitmemi istemedi dr, telefon görüşmemiz de, akşamları dinlenmeye çalışıyorum ben de, ama işte etraf bilmediği için misafirliklere gitmeler ve devam ediyor, dün akşam arkadaşımdaydık ama duramadadım, onlar da bırakmak istemiyor, biz de durumu açıklamak istemiyoz, geç saate kadar kaldık mecbur.
Bir tarafın git bi test daha yaptır, değer arttı mı bak diyor, diğer tarafım c.tesi dr zaten yapacak, orada görürsün diyor.
Kararsız kalıyorum ama sabretmeyi öğrenmemiz lazım bu süreçte sanırım pek tez canlıyız..
Tatlim dikkat et kendine yormamaya çalış doktor c.tesi mi gel dedi
Neden ne görunecek diyorsnz cnm senin sonuç kaç çıkmıştıEvet c.tesi gel dedi. Ultrasonla bakıp, kesinleştireceğiz dedi.
Hoş ne görecek ultrasonda onu da bilmiyorum ama dur bakalım.
Neden ne görunecek diyorsnz cnm senin sonuç kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?