Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun sağ salim doğurup büyütmek nasip olsun

canım çok sevindim çok gözünüz aydın olsun inşallah konuşup yürüdüğünü de görün

iç canım iç ben içtim hamileyim eminim sana da faydası olacak

Gününüz aydın olsun göbekleriniz bebek dolsun

Haklısın tatlım gün aşırı şansımız olmuyo zaten bizim biraraya gelince hergün oluyo bi düzen yok ya cimcimem beslenmemz bike düzenli degildir (( zaten ben temelli eşimin yanina gelmedikçe çok umutlanmiyorum akışına biraktik

Bence de hiç ona odaklanma, inşallah birinde denk gelir bakarsın kendiliğinden.
Eşin yanındayken o ilk günleri beraber geçirmeniz daha heyecanlı olacaktır, belki de sana böylesi kısmet olacak, Şubata da ne kalmış.

Evet tatlım biraraya gelince keyfini çıkarmaya çalışıyoruz hazır yeni evliyiz çevreden baskıda gelmiyo :))) allah herşeyin en iyisini bilir. Şubatta allahin izniyle hersey diledgmz gibi olur inşallah

Canım sen 1ay boyunca incir yemistin ya nezamn yiyodn açmi tokmu

Evet tatlım biraraya gelince keyfini çıkarmaya çalışıyoruz hazır yeni evliyiz çevreden baskıda gelmiyo :))) allah herşeyin en iyisini bilir. Şubatta allahin izniyle hersey diledgmz gibi olur inşallah

Aynen öyle öncesinde olursa da başın üstüne.
Valla etrafı boşver, herkes bişey diyor, sen ne zaman istersen, ne zaman hazırsan o zamandır zaman.
Daha çok yeni evlisin, onun keyfine var bakalım :)

Canım sen 1ay boyunca incir yemistin ya nezamn yiyodn açmi tokmu

Ben olaya hiç süreli bakmadım canım, 20 ekimde bayram tatilinden geldik, çalışma zamanlarımız yaklaşmıştı. Buraları okudum, kürleri gördüm, o hafta içi ve bi öğle aramda alışverişe çıktım, incir aldım, keçiboynuzu aldım, keçiboynuzu pekmezi aldım, sonrasın da hergün yedik.
Ben inciri, öğle yemeğine yakın (acıkınca iyi gidiyor) 2-3 adet, sonra akşam yemeğine yakın 2-3 adet yedim. Ayrıca aklıma ne zaman düştüyse işte.
Eşim de akşamları yiyebildi, 2-3 tane çayın yanında.
Pekmezi de sabah-akşam (ancak evde olduğumuz saatler) 3-4 kaşık içtik.

Ama bunları görev gibi değil, beslenioz adına yaptım.
Ben zaten spora gidiyordum, o yüzden tatlı yerine incir yemem daha iyi oluyordu, bunu da düşünerek yedim hep.

Aynen öyle öncesinde olursa da başın üstüne.
Valla etrafı boşver, herkes bişey diyor, sen ne zaman istersen, ne zaman hazırsan o zamandır zaman.
Daha çok yeni evlisin, onun keyfine var bakalım :)

Marmelatim canimin tatli kosesi birak sen sagi solu o ne dedi bu ne soyledi. Hale cok dogru soyluyor dogru zaman sen ne zaman gaziraan o zamandir. Bak bana taaaammm 6 sene oldu ben evleneli adim esimin memleketinde kisira cokkktaaannn cikti. Her gittigimiz bayramda enaz iki uc tane doktor ismi veriyolar. Eskiden cok uzuluyodum ama zaman gecince komik bile gelmeye basladi. Su yasadigin guzel zamanlarin tadini cikar doya doya esinle

Matmazeliim nerelerdesin sana ihtiyacım vaar bat yaklasıo ve sankı bu ayda olmadı gun yaklastıkca enerjım dusuo
Buralardayimda nedense surekli bi uyuma halindeyim agzim yirtilicak yemin ederim. Bendede heyecan tavan durumunda sorma sanki bisey var gibi ama konduramiyorum offf ne sikintili yaaa. Senin bat belirtilerin basladimi? Hemen umutsuzluga kapilma kuzum benim... Dur daha 1 hafta var.

Uyku iyiye işaret :))) benim bat belirtilerimde yok bu ay hiç bişey hissetmiyorum sadece ara ara belim çok ağrıyo o kadar uykuyu ben zaten çok sevdigimden onu saymıyorum :)

Bu arada kızlar,

Benim bel ağrımaya devam ediyor, akşamları özellikle yoğunlaşıyor, bayağı hissedilir şekilde ağrılarım var.
Kasık ağrım azaldı sanki belden hafif yan kısımlarımda ağrı var (böbrek yakınları gibi) çok değişik.
Spora gitmemi istemedi dr, telefon görüşmemiz de, akşamları dinlenmeye çalışıyorum ben de, ama işte etraf bilmediği için misafirliklere gitmeler ve devam ediyor, dün akşam arkadaşımdaydık ama duramadadım, onlar da bırakmak istemiyor, biz de durumu açıklamak istemiyoz, geç saate kadar kaldık mecbur.

Bir tarafın git bi test daha yaptır, değer arttı mı bak diyor, diğer tarafım c.tesi dr zaten yapacak, orada görürsün diyor.
Kararsız kalıyorum ama sabretmeyi öğrenmemiz lazım bu süreçte sanırım pek tez canlıyız..

Haklısın zaten şu kürler bana görev gibi geldiği için yemeyi tercih ediyorum hayirlisi nezamansa ozamn gelick

Zaten çok kızıyorum şu insanların yorumlarına arkadaş allahın işine karisacaklar nerdeyse ya haklısın matmazelim keyfini çikarmak gerekiyo nezamn gelirse bebisimiz basimizin üstünde yeri var :)))

Tatlim dikkat et kendine yormamaya çalış doktor c.tesi mi gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…