Starda melek programında doktor doğurganlık çayı yaptı
148.7 idi, p.tesi öğlen yaptırmıştım testi.
Bugün benim BAT, netteki hesaplayıcılara göre 4 hafta dolmuş oluyor.
Neler varmış, çayda..
Anladım cnm ctesi sonucnu yaz buraya mutlka insallh degerlrn çok iyi çıkar
İnşallah canım değerler iyi çıkar, keseyi görmek, kalp atışını duymak nasip olur sonra da.
C.tesi yazarım kısmet olursa..
Haklısın zaten şu kürler bana görev gibi geldiği için yemeyi tercih ediyorum hayirlisi nezamansa ozamn gelick
Zaten çok kızıyorum şu insanların yorumlarına arkadaş allahın işine karisacaklar nerdeyse ya haklısın matmazelim keyfini çikarmak gerekiyo nezamn gelirse bebisimiz basimizin üstünde yeri var :)))
Bu arada kızlar,
Benim bel ağrımaya devam ediyor, akşamları özellikle yoğunlaşıyor, bayağı hissedilir şekilde ağrılarım var.
Kasık ağrım azaldı sanki belden hafif yan kısımlarımda ağrı var (böbrek yakınları gibi) çok değişik.
Spora gitmemi istemedi dr, telefon görüşmemiz de, akşamları dinlenmeye çalışıyorum ben de, ama işte etraf bilmediği için misafirliklere gitmeler ve devam ediyor, dün akşam arkadaşımdaydık ama duramadadım, onlar da bırakmak istemiyor, biz de durumu açıklamak istemiyoz, geç saate kadar kaldık mecbur.
Bir tarafın git bi test daha yaptır, değer arttı mı bak diyor, diğer tarafım c.tesi dr zaten yapacak, orada görürsün diyor.
Kararsız kalıyorum ama sabretmeyi öğrenmemiz lazım bu süreçte sanırım pek tez canlıyız..
Eee bi belirti olmamasida iyi bisey. Bak daha 1 hafta var simdiden kendimi umutsuzluga sokma. Hem sirada ben varim eger ben hasta olursan aaaaa tutmayin beni. Once ben aglicam sirami kaptirmam.Uyku iyiye işaret :))) benim bat belirtilerimde yok bu ay hiç bişey hissetmiyorum sadece ara ara belim çok ağrıyo o kadar uykuyu ben zaten çok sevdigimden onu saymıyorum :)
İnşallah canım değerler iyi çıkar, keseyi görmek, kalp atışını duymak nasip olur sonra da.
C.tesi yazarım kısmet olursa..
Ya evet. Uyku kismini hadi geciyim diyorum yorgunluk vs. Ama bariz bi sekilde bi batma var. Yani ne tam kasiklarim nede yumurtaliklarim arada bi yerde. İki gundurde belim cok agriyor. Ufff ufff 5 gun var hic adet olacak gibi degilim anlamadim. Kendi kendime yapiyorum desem vay anasina zihin gucume bak dicem. Dusunmemek icin zorluyorum kendimi ama farkindalik olustu heralde surekli bebekli biseye denk geliyorum. Televizyonu aciyorum bebek reklami kanal degistiyorum yok hamilelik belirtileri aaaa duygularimla oynamayin yaaaMatmazelim bu ay ilk defami yasiyosun bu belirtileri
Ya evet. Uyku kismini hadi geciyim diyorum yorgunluk vs. Ama bariz bi sekilde bi batma var. Yani ne tam kasiklarim nede yumurtaliklarim arada bi yerde. İki gundurde belim cok agriyor. Ufff ufff 5 gun var hic adet olacak gibi degilim anlamadim. Kendi kendime yapiyorum desem vay anasina zihin gucume bak dicem. Dusunmemek icin zorluyorum kendimi ama farkindalik olustu heralde surekli bebekli biseye denk geliyorum. Televizyonu aciyorum bebek reklami kanal degistiyorum yok hamilelik belirtileri aaaa duygularimla oynamayin yaaa
canım çok sevindim çok gözünüz aydın olsun inşallah konuşup yürüdüğünü de görün
iç canım iç ben içtim hamileyim eminim sana da faydası olacak:
Haklısın tatlım gün aşırı şansımız olmuyo zaten bizim biraraya gelince hergün oluyo bi düzen yok ya cimcimem beslenmemz bike düzenli degildir(( zaten ben temelli eşimin yanina gelmedikçe çok umutlanmiyorum akışına biraktik
Hayıt
Kabuk tarçın
Yeşilçay
Arısütü, propolis, polen,bal karışımı var içinde demlenerk yapiliyo
Ya evet. Uyku kismini hadi geciyim diyorum yorgunluk vs. Ama bariz bi sekilde bi batma var. Yani ne tam kasiklarim nede yumurtaliklarim arada bi yerde. İki gundurde belim cok agriyor. Ufff ufff 5 gun var hic adet olacak gibi degilim anlamadim. Kendi kendime yapiyorum desem vay anasina zihin gucume bak dicem. Dusunmemek icin zorluyorum kendimi ama farkindalik olustu heralde surekli bebekli biseye denk geliyorum. Televizyonu aciyorum bebek reklami kanal degistiyorum yok hamilelik belirtileri aaaa duygularimla oynamayin yaaa
Sen bi de karbonat testi yapsana kuzum
tebrik ederim canım.
bat geçmişmiydi yoksa daha varmı.
Allah kucağına almayı nasip etsin.
bence eşine söyle.
Sen bi de karbonat testi yapsana kuzumyada patlat bir test acaba acaba diye kafanı karıştırıp durma
Cimcimecim doktor söyleyince dikkatimi cekti yaziyim dedim. Bide arısütü karisimi balparmak markası yapmış eczanede satiliyo bence saglikli beslnme icin faydasi olablr marmelat gibi kadinim evt cnm iki a var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?