Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başım çok ağrıyor migren var da bende bir de işteyim çok yorgunum

Bunlari diyenler bazi seyleri hiiiccc dusunmuyolar. Ben evlendim 24 yasindaydim esim 27 daha cocuk gibiydik gezmeler tozmalar bahar senlikleri konserler 2 sene gecti esim doktorasini bitirdi oldu 3 sene iki sene amerikadaydi ben yanina bile iki kere zor gittim. Uzaktan internet arkadasligi gibi olmustuk.( iyi yonlerini hic soylemiyorum) e daha buraya gecen subatta geldi ev tasidim falan derken anaaaa 6 sene olmus. Ve inan ben hic anlamadim. Ama cok eglenceli dolu dolu bi 6 sene yasadim. E simdide artik 3 kisi olalim istiyoruz. İstiyorum degil ama biz istiyoruz. Diger turlu belki olurdu ama cokda hazir olmadigin bi bebek. Bence ondada cok haksizlik. Haa ben izin alabilseydimde Amerikaya gidebilseydim kesin dogurursun orda orasi ayri kayinvalidem basta olmak uzere hep sunu dediler(annemler asla karismadi) adamin isteginemi bakilirmis olunca kabullenirmis zaten, korunuyorum diyip kandiricakmisim olunca zaten mecbur kabul edicekmis. Bana bu cok korkunc gelmisti. İste boyle dogan cocuklar sonra mutsuz sevgisiz buyuyor.

Ayy hale senin yazdiklarini okudukca valla kendimi test yapmamak icin zir zabdediyorum. Belim boyle tonla yuk yasimisim gibi agriyor arada kasiklarim batiyor arada belimin yan taraflari batiyor. Dun dedom zaten eger psikolojik olarak bunu yasiyosam kendimi tebrik edicem... vayyy beee ben neymisim

Uyku iyiye işaret :))) benim bat belirtilerimde yok bu ay hiç bişey hissetmiyorum sadece ara ara belim çok ağrıyo o kadar uykuyu ben zaten çok sevdigimden onu saymıyorum :)
Eee bi belirti olmamasida iyi bisey. Bak daha 1 hafta var simdiden kendimi umutsuzluga sokma. Hem sirada ben varim eger ben hasta olursan aaaaa tutmayin beni. Once ben aglicam sirami kaptirmam.

Insanlari anlamk zor herkesi bi kendi haline birakin dimi sen bi süre ayri kalmissin ve normal bnce bu süreç belirtiler psikolojik degil bnce bekleyip goruceksin canim icimdeki hissi biliyosun

Matmazelim bu ay ilk defami yasiyosun bu belirtileri
Ya evet. Uyku kismini hadi geciyim diyorum yorgunluk vs. Ama bariz bi sekilde bi batma var. Yani ne tam kasiklarim nede yumurtaliklarim arada bi yerde. İki gundurde belim cok agriyor. Ufff ufff 5 gun var hic adet olacak gibi degilim anlamadim. Kendi kendime yapiyorum desem vay anasina zihin gucume bak dicem. Dusunmemek icin zorluyorum kendimi ama farkindalik olustu heralde surekli bebekli biseye denk geliyorum. Televizyonu aciyorum bebek reklami kanal degistiyorum yok hamilelik belirtileri aaaa duygularimla oynamayin yaaa

Tatlim dualarim seninle hayirlisi olsun.. zaten reklamlar bize karşı sanki yada bizim bu konuda farkindaligimiz fazla çalisiyor

canım çok sevindim çok gözünüz aydın olsun inşallah konuşup yürüdüğünü de görün

iç canım iç ben içtim hamileyim eminim sana da faydası olacak:

ben adaçayını zaten sveerim özellikle kışın akşamları ben çay sevmediğim için kendime adaçayı yapar içerdim şimdi yine kış geldi yımırta yapmazsa gribe faydası olsun

bizimde beslenmemiz düzenli değil canım ben sabahları geçitiriyorum kahvaltı bile yok öğlen yemeği yok akşam güzel yiyorum ama oda yeterli değil işte

Hayıt
Kabuk tarçın
Yeşilçay
Arısütü, propolis, polen,bal karışımı var içinde demlenerk yapiliyo

kızlar bu karışımın kapsülünü aktar arkadasım 6 aydır bana vermeye çalışıyo cimcime bunu verdiğim 4 kişi şuan hamile sende kullan diyo ama ben ısrarla almak istemiyorum delimiyim ne
güvenemedim galiba ama şimdi burdada okuyunca almaya karar verdim önümüzdeki ay onuda alacağım

bu arada kuzum ben senin adındaki ikinci A yı yeni farkettim

kuzum bende hamile kaldığım ay öyleydim tvde molfix reklamı çıkardı çocuklar kıvırıyolarya o reklamda bile ağlıyodum herşeye duygulanır olmuştum hatta hiç unutmam evim şahanede ağladım
inşallah bebeğin seninledir. bata bu kadar varken bu belirtiler kulağa çok hoş geliyor. hadi hayırlısı

Son düzenleme:
selam kızlar
dershaneden çıktım eve geldim moralim bozuk matematikte sıfır olduğumu gördüm.
hiçbişey anlamıyorum o kadar uzak kalmışımki bu dersten şok oldum resmen
birde hoca demezmi lisansların deneme sınavları geldi haftaya deneme yapabiliriz onları diye
türkiye geneli deneme olacak ve ben mattan sıfırım
şimdiden utanmaya başladım kendimden

bu arada su kardeşine başarılar diliyorum dualarım onunla arkadaşım.
artı bana ateş diye diye adetimi geciktirdin
sabah evden çıkarken bide derste olursam falan diye her ihtimale karşı ped koyup gitmiştim pişik oldum
eve geldim hala bişey gelmemiş
sanırım yarına kaldı ama olsun en azından evdeyim karın ağrımla evde daha iyi baş edebilirim.

kızlar kuzenim çok şükür dün akşamdan beri uyanık
hatta bugün kendine gelmiş
annesini istemiş yanına
yengeme anne bana ne oldu bacaklarım kırık ciğerlerim patlak noldu böyle hiçbişey hatırlamıyorum demiş
yengem kaza geçirdin demiş ama hiçbişey hatırlamıyomuş kazayla ilgili
onun dışında bilinci açık ve herkesi tanıyo konuşmasıda iyiymiş
hatta dayımı ve nişanlısını görmek istemiş ama doktorlar ziyaret saati gelmeden alamayız demişler
camdan görüşmüşler
hergün biraz daha iyiye gidiyomuş bugün tekrar film çekilmiş biraz daha toparlanınca kırıklar için ameliyata girecekmiş

Cimcimecim doktor söyleyince dikkatimi cekti yaziyim dedim. Bide arısütü karisimi balparmak markası yapmış eczanede satiliyo bence saglikli beslnme icin faydasi olablr marmelat gibi kadinim evt cnm iki a var

Cimcimecim doktor söyleyince dikkatimi cekti yaziyim dedim. Bide arısütü karisimi balparmak markası yapmış eczanede satiliyo bence saglikli beslnme icin faydasi olablr marmelat gibi kadinim evt cnm iki a var

arı sütü ve bal karışımını direkt yiyemiyorum ben allerji yapıyo ama bu kapsülü deneyeceğim bakalım. tadıda gelmez yutarsın gider
valla yeni farkettim o a ları ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…