Sen bi de karbonat testi yapsana kuzumyada patlat bir test acaba acaba diye kafanı karıştırıp durma
ben adaçayını zaten sveerim özellikle kışın akşamları ben çay sevmediğim için kendime adaçayı yapar içerdim şimdi yine kış geldi yımırta yapmazsa gribe faydası olsun
Ayy bende cok severim adacayini ama ohtimal dahili diye icmiyorum :44:
bizimde beslenmemiz düzenli değil canım ben sabahları geçitiriyorum kahvaltı bile yok öğlen yemeği yok akşam güzel yiyorum ama oda yeterli değil işte
kızlar bu karışımın kapsülünü aktar arkadasım 6 aydır bana vermeye çalışıyo cimcime bunu verdiğim 4 kişi şuan hamile sende kullan diyo ama ben ısrarla almak istemiyorum delimiyim ne
güvenemedim galiba ama şimdi burdada okuyunca almaya karar verdim önümüzdeki ay onuda alacağım
bu arada kuzum ben senin adındaki ikinci A yı yeni farkettim
kuzum bende hamile kaldığım ay öyleydim tvde molfix reklamı çıkardı çocuklar kıvırıyolarya o reklamda bile ağlıyodum herşeye duygulanır olmuştum hatta hiç unutmam evim şahanede ağladım
inşallah bebeğin seninledir. bata bu kadar varken bu belirtiler kulağa çok hoş geliyor. hadi hayırlısı
Sagol canimin ici siz olmasaniz iyice kafayi yerdim heralde. Seviyorum siziiiiTatlim dualarim seninle hayirlisi olsun.. zaten reklamlar bize karşı sankiyada bizim bu konuda farkindaligimiz fazla çalisiyor
Ayy hadi inşallah yaa bir hamilelik similesi.de.sana koyalım
Evt alerji yapabilir hasassa vücudun 40 liraymis fiyatiarı sütü ve bal karışımını direkt yiyemiyorum ben allerji yapıyo ama bu kapsülü deneyeceğim bakalım. tadıda gelmez yutarsın gider
valla yeni farkettim o a ları ben
aa yok cok para verdim bu sefer oyle harcayam testlerimikarbonati degil karpuzla sutu karistirip icicem. kusup kusmadima bakicam (iiiiiiyyyyykkkk) Bu arada onumuzdeki hafta doktora gitmem gerekiyodu zaten tam adet gunumede denk geliyor belki o zaman kan veriririm burda birlikte halay cekeriz teyy teyyy
5 gun var bakalim gecmiyo bi turlu gecmiyoo.
Sagol canimin ici siz olmasaniz iyice kafayi yerdim heralde. Seviyorum siziiii
Canım çok sağol. Kardeşim de senin gibi antimatematik. Millet kolay diyor bizimki zor diyor bakalım napacak. Zaten bir iki haftaya yanıma gelecek burda benim okulumda okuyacak bakalım nasıl olur..
Canım çok sağol. Kardeşim de senin gibi antimatematik. Millet kolay diyor bizimki zor diyor bakalım napacak. Zaten bir iki haftaya yanıma gelecek burda benim okulumda okuyacak bakalım nasıl olur..
Valla sorma senin ateş beni yanılttı bugün :2::2: ee sabah gelir diyordun hala gelmemiş ama acaba geçen ay gibi dpo13-14 gibi mi gelecek??
Bu arada sınavdan geldim, yemek yedim mayıstım sabah erken de kalkmistim. Temizlik, yemek, börek yapılacak. Biraz kestirip kalkınca yapayım baari hadi görüşürüz kızlar akşama
Arkadaşlar adetime 2 gün var ancak kasıklarım ve belim öncekilerden daha fazla ağrıyor .Hamile olma ihtimalim varmı acaba :)
Tabiki olabilir ama adetin gecikmesni bekle gecikme olursa test yaparsinlütfen biri bana yardımcı olsun .
Ayy hale senin yazdiklarini okudukca valla kendimi test yapmamak icin zir zabdediyorum. Belim boyle tonla yuk yasimisim gibi agriyor arada kasiklarim batiyor arada belimin yan taraflari batiyor. Dun dedom zaten eger psikolojik olarak bunu yasiyosam kendimi tebrik edicem...vayyy beee ben neymisim
ben adaçayını zaten sveerim özellikle kışın akşamları ben çay sevmediğim için kendime adaçayı yapar içerdim şimdi yine kış geldi yımırta yapmazsa gribe faydası olsun
Ben de aynı yük taşıyor gibiyim, kendimi paranoyak gibi hissettim, bu kadarını kafamda kuruyor olabilir miydim, çok garipti.
Son duramadım 3 gün kala gittim, testimi yaptırdım, çok şükür rahatladım.
Senin BAT 4ü, bence haftabaşı yaptırabilirsin.. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız...
slm kızlar naber neler yapıyosnz
Kzlar canlarım ben geldm okuldanbugn inanılmaz halsiz hissediorm neyseki kayınvalidem misafrliğe gelmişti temizliği yemeği halletmiş. Su canm ablanlar nerde oturyo acep belki yakınlardr
Hale canim bisey daha sorucam sana kizmazsansen test yaptirmadan once miden bozulmus gibi hissettinmi. Ya hicbisey yemek gelmiyo icimden bide acayip midem bozuldu dogru duzgun bisey yemememe ragmen. Pazartesi acaba kan versemmiki???
Korkuyorum desem kizarmisin. İlk defa korkuyorum anlamsiz bi sekilde kotu sonuc almaktan korkuyorum. Daha onceki aylarda hep tedirginlik olurdu acabami diye bu ay bi korku var icimde anlamlandiramadigim. Uzulmek istemiyorum belkide...İçimden bi his guzel haberler alıcaz dıyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?