Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen bi de karbonat testi yapsana kuzum yada patlat bir test acaba acaba diye kafanı karıştırıp durma

aa yok cok para verdim bu sefer oyle harcayam testlerimi karbonati degil karpuzla sutu karistirip icicem. kusup kusmadima bakicam (iiiiiiyyyyykkkk) Bu arada onumuzdeki hafta doktora gitmem gerekiyodu zaten tam adet gunumede denk geliyor belki o zaman kan veriririm burda birlikte halay cekeriz teyy teyyy

5 gun var bakalim gecmiyo bi turlu gecmiyoo.

Tatlim dualarim seninle hayirlisi olsun.. zaten reklamlar bize karşı sanki yada bizim bu konuda farkindaligimiz fazla çalisiyor
Sagol canimin ici siz olmasaniz iyice kafayi yerdim heralde. Seviyorum siziiii

Son düzenleme:

Tatlim valla hamileysen cok mutlu olurm kendim gbi sevinrm:118:

Canım çok sağol. Kardeşim de senin gibi antimatematik. Millet kolay diyor bizimki zor diyor bakalım napacak. Zaten bir iki haftaya yanıma gelecek burda benim okulumda okuyacak bakalım nasıl olur..
Valla sorma senin ateş beni yanılttı bugün :2::2: ee sabah gelir diyordun hala gelmemiş ama acaba geçen ay gibi dpo13-14 gibi mi gelecek??
Bu arada sınavdan geldim, yemek yedim mayıstım sabah erken de kalkmistim. Temizlik, yemek, börek yapılacak. Biraz kestirip kalkınca yapayım baari hadi görüşürüz kızlar akşama

o zor diyorsa zordur inanırım.
valla ben beklicem 1 aralığa kadar o güne kadar kesin gelir

bende çıkıyorum kızlar yemek yapıp ders çalışayım biraz.
akşama gelebilirsem görüşürüz
kendinize iyi bakın öpüldünüz

Arkadaşlar adetime 2 gün var ancak kasıklarım ve belim öncekilerden daha fazla ağrıyor .Hamile olma ihtimalim varmı acaba :)

Kzlar canlarım ben geldm okuldanbugn inanılmaz halsiz hissediorm neyseki kayınvalidem misafrliğe gelmişti temizliği yemeği halletmiş. Su canm ablanlar nerde oturyo acep belki yakınlardr

Ben de aynı yük taşıyor gibiyim, kendimi paranoyak gibi hissettim, bu kadarını kafamda kuruyor olabilir miydim, çok garipti.
Son duramadım 3 gün kala gittim, testimi yaptırdım, çok şükür rahatladım.
Senin BAT 4ü, bence haftabaşı yaptırabilirsin.. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız...

ben adaçayını zaten sveerim özellikle kışın akşamları ben çay sevmediğim için kendime adaçayı yapar içerdim şimdi yine kış geldi yımırta yapmazsa gribe faydası olsun

Kızlar ben de bitki çaylarını severim ama bana bırakmamı söylediler, hepsinden elimi çektim.
Otların farklı farklı etkileri var, o yüzden ne olacağını bilemedim ben bıraktım.

Hale canim bisey daha sorucam sana kizmazsan sen test yaptirmadan once miden bozulmus gibi hissettinmi. Ya hicbisey yemek gelmiyo icimden bide acayip midem bozuldu dogru duzgun bisey yemememe ragmen. Pazartesi acaba kan versemmiki???

Kzlar canlarım ben geldm okuldanbugn inanılmaz halsiz hissediorm neyseki kayınvalidem misafrliğe gelmişti temizliği yemeği halletmiş. Su canm ablanlar nerde oturyo acep belki yakınlardr

Oohh ne guzel ellerine saglik kayinvalidenin. Sanslisin valla

Hale canim bisey daha sorucam sana kizmazsan sen test yaptirmadan once miden bozulmus gibi hissettinmi. Ya hicbisey yemek gelmiyo icimden bide acayip midem bozuldu dogru duzgun bisey yemememe ragmen. Pazartesi acaba kan versemmiki???

İçimden bi his guzel haberler alıcaz dıyoo :)

İçimden bi his guzel haberler alıcaz dıyoo :)
Korkuyorum desem kizarmisin. İlk defa korkuyorum anlamsiz bi sekilde kotu sonuc almaktan korkuyorum. Daha onceki aylarda hep tedirginlik olurdu acabami diye bu ay bi korku var icimde anlamlandiramadigim. Uzulmek istemiyorum belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…