Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korkuyorum desem kizarmisin. İlk defa korkuyorum anlamsiz bi sekilde kotu sonuc almaktan korkuyorum. Daha onceki aylarda hep tedirginlik olurdu acabami diye bu ay bi korku var icimde anlamlandiramadigim. Uzulmek istemiyorum belkide...

Yok canım senı anlıyorum sımdı ister istemez içinde koskoca bi umut var hiç yaşamagın durumları yasadın bende senın yerınde olsam aynı duygular içinde olurdum ama guzel haberi aldıgını bı dusun senden mutlusu olmazz

Kafayi yerim heralde... Simdi annemle konustum oda diyo eger bisey yoksa kum falan dusuruyosun heralde diyo( annem hemsire) artik o ihtimalede belki diyorum. Takvime baktik yumurtlama zamanlarimda 4 kere birliktelik olmus. Olabilirde diyor. Ahh annem ahh ne var kizinda sana cekseymis evlendigi ay hamile kalmis. Sansli hatunmus valla.

Hale canim bisey daha sorucam sana kizmazsan sen test yaptirmadan once miden bozulmus gibi hissettinmi. Ya hicbisey yemek gelmiyo icimden bide acayip midem bozuldu dogru duzgun bisey yemememe ragmen. Pazartesi acaba kan versemmiki???

Aşkolsun ne kızması, mutlu olurum bile, sorularını yanıtmaktan.

Midem bozulmadı hiç, sadece öğle yemeklerinden yemek yiyesim gelmedi son günlere doğru, hala aynı. Ben çikolatayı çok severim ama canım hiç istemedi mesela gibi.

Çok garip ama son günlere doğru 3-4 kez, çok kısa baş dönmesi gibi değilde sersemleme gibi bişey oluyordu 2-3 saniye kadar :)

Biliyomusun bana 2.ayımda idrarda pozitif cıkmıstı o kadar sevinmistim ki 2 gun sonra doktora gıttım ve kan testim negatif çıktı ogun kendime hiç gelemedim..simdi butun ihtimaller deyince aklıma geldi heralde artık pozitiflere bile güvenemicem

Sagol canim. Umarim bende senin gibi guzel haberler alirim.

Nasil yaa. İnanamiyorum. Nasil oldu boyle bisey. Cok aci gercekten.

Lilililililili
Kııızzz sende var birşeyler herhalde belirti belirti bu ne bee
Cimcimeye umut tacirliği yaptım boşa çıktı ama inşallah sana çıkmaz yaa hepinizin biran önce hamile olmasını istediğimden sanırım ha bre birilerini hamile çıkarıyorum kızmayın banaa

Sana kizmak mumkunmu acaba. Ayy kafam bugun 1 milyon evdeyimya yedim kafayi. Evde olmak batiyo bana. Herseyden bisey cikartiyorum. Deliriyorum sanirim

Selam kızlar
Ya ben hala adet olmadım tam 8 saat 15 dk gecikti hiç böyle olmazdı
Hayır stres falanda yılki neden böyle oldu acaba?????

Elcemmmm kıs sana derken bendemi stres yaptım acepp?

Selam kızlar
Ya ben hala adet olmadım tam 8 saat 15 dk gecikti hiç böyle olmazdı
Hayır stres falanda yılki neden böyle oldu acaba?????

Elcemmmm kıs sana derken bendemi stres yaptım acepp?

artık ne kadar büyük umutlarla bekliyosk bnde adt tarıhım bi gün geçsemidem başımkendimdn geçerim hemen hamilelk psikolojisi amane zmn pkolu oldugumu öğrendim bu umudumuda aldılar elimden cimcimesultan umarım hamilesindir cnku bu gnlerde birilerinin adına bile böle bi habere ihtiyacımvar

canım benim geçmiş olsun fakat bende hamile değilimkii inşallah bizde alcaz birgün bu müjdeyi

Teyy teyy teyy
Az önce ateşine baktım da çok da düşmemiş bee kırmızılar gelecekse de henüz gelmeyecek inşallah fa gelmezzzzz

Ayyyy kız yok bende bebek falan hemen halaya durma gaza gelip test yaptırcan bana ama yemezleeeeeeeeerrrr :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…