Korkuyorum desem kizarmisin. İlk defa korkuyorum anlamsiz bi sekilde kotu sonuc almaktan korkuyorum. Daha onceki aylarda hep tedirginlik olurdu acabami diye bu ay bi korku var icimde anlamlandiramadigim. Uzulmek istemiyorum belkide...
Kafayi yerim heralde... Simdi annemle konustum oda diyo eger bisey yoksa kum falan dusuruyosun heralde diyo( annem hemsire) artik o ihtimalede belki diyorum. Takvime baktik yumurtlama zamanlarimda 4 kere birliktelik olmus. Olabilirde diyor. Ahh annem ahh ne var kizinda sana cekseymis evlendigi ay hamile kalmis. Sansli hatunmus valla.Yok canım senı anlıyorum sımdı ister istemez içinde koskoca bi umut var hiç yaşamagın durumları yasadın bende senın yerınde olsam aynı duygular içinde olurdum ama guzel haberi aldıgını bı dusun senden mutlusu olmazz
Hale canim bisey daha sorucam sana kizmazsansen test yaptirmadan once miden bozulmus gibi hissettinmi. Ya hicbisey yemek gelmiyo icimden bide acayip midem bozuldu dogru duzgun bisey yemememe ragmen. Pazartesi acaba kan versemmiki???
Kafayi yerim heralde... Simdi annemle konustum oda diyo eger bisey yoksa kum falan dusuruyosun heralde diyo( annem hemsire) artik o ihtimalede belki diyorum. Takvime baktik yumurtlama zamanlarimda 4 kere birliktelik olmus. Olabilirde diyor. Ahh annem ahh ne var kizinda sana cekseymis evlendigi ay hamile kalmis. Sansli hatunmus valla.
Aşkolsun ne kızması, mutlu olurum bile, sorularını yanıtmaktan.
Midem bozulmadı hiç, sadece öğle yemeklerinden yemek yiyesim gelmedi son günlere doğru, hala aynı. Ben çikolatayı çok severim ama canım hiç istemedi mesela gibi.
Çok garip ama son günlere doğru 3-4 kez, çok kısa baş dönmesi gibi değilde sersemleme gibi bişey oluyordu 2-3 saniye kadar :)
Nasil yaa. İnanamiyorum. Nasil oldu boyle bisey. Cok aci gercekten.Biliyomusun bana 2.ayımda idrarda pozitif cıkmıstı o kadar sevinmistim ki 2 gun sonra doktora gıttım ve kan testim negatif çıktı ogun kendime hiç gelemedim..simdi butun ihtimaller deyince aklıma geldi heralde artık pozitiflere bile güvenemicem
Lilililililili
Lilililililili
Kııızzz sende var birşeyler herhalde belirti belirti bu ne bee
Cimcimeye umut tacirliği yaptım boşa çıktı ama inşallah sana çıkmazyaa hepinizin biran önce hamile olmasını istediğimden sanırım ha bre birilerini hamile çıkarıyorum kızmayın banaa
Oohh ne guzel ellerine saglik kayinvalidenin. Sanslisin valla
Selam kızlar
Ya ben hala adet olmadım tam 8 saat 15 dk gecikti hiç böyle olmazdı
Hayır stres falanda yılki neden böyle oldu acaba?????
Elcemmmm kıs sana derken bendemi stres yaptım acepp?
Ayy birşeylerle uğraşmak, çalışmak bize.iyi geliyor bence de. Evde olsak ha bre bir belirti peşine düşerdik artık kafayı yerdik
Teyy teyy teyy
artık ne kadar büyük umutlarla bekliyosk bnde adt tarıhım bi gün geçsemidem başımkendimdn geçerim hemen hamilelk psikolojisi amane zmn pkolu oldugumu öğrendim bu umudumuda aldılar elimden cimcimesultan umarım hamilesindir cnku bu gnlerde birilerinin adına bile böle bi habere ihtiyacımvar
Teyy teyy teyy
Az önce ateşine baktım da çok da düşmemiş beekırmızılar gelecekse de henüz gelmeyecek inşallah fa gelmezzzzz
Ayy birşeylerle uğraşmak, çalışmak bize.iyi geliyor bence de. Evde olsak ha bre bir belirti peşine düşerdik artık kafayı yerdik
Ayyyy kız yok bende bebek falan hemen halaya durma gaza gelip test yaptırcan bana ama yemezleeeeeeeeerrrr :))))
Su banada yer ac geliyorum halaya teyy teyy teyyyycimcime yoksa sen halaaa
Ay kızlar yaaaa siz çok yaşayın emi
Akşam akşam iyi gaza getiriyorsunuz beni ama Allah'tan evde test yok mecbur beklicez :)))
Le le le sakinee
Test yoksa camasir suyu varrr, karbonat varrrr oooo varda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?