Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Le le le sakinee
Bence de çamaşır suyu var, karbonat var, karpuz var de mi matmazel
Köpürtüp köpürtüp gaza geliyoruz seni de getireceğiz

İiiyyykkk evet bide o var. Hatta baska seylerde var ama ayip soylemem cimcime birazdan canakkale uzerinden ankaraya cikartma yapicak haberimiz yok

Le le le sakinee
Bence de çamaşır suyu var, karbonat var, karpuz var de mi matmazel
Köpürtüp köpürtüp gaza geliyoruz seni de getireceğiz

Sütle yapılandı vardı galiba bak onu bulmak lazım bide ona bakalım :)))))

Sesli guluyorum du anda ve kocam delirdigimi dusunmeye basladi. Ne hallere soktunuz beni.... Cik cik cik

Selam kızlar
Ya ben hala adet olmadım tam 8 saat 15 dk gecikti hiç böyle olmazdı
Hayır stres falanda yılki neden böyle oldu acaba?????

Elcemmmm kıs sana derken bendemi stres yaptım acepp?

Ayyy kuzucum kıyamam hava değişikliği falan yaşadysan o bile etkiler bn düşündm de bnmki hem stres hem de hava değişikliği etkiledi bise sınava hazırlanıosun ister istemez aklına takıo olabilirsn

Ya hakikaten o rezil bisey yaa. İcmene gerek yok tarifi yeter bunun (

ay yok sütlerimi onun için harcayamam valla az sonra cicibebemi yerken lazım olacaklar

Yok kız şaka o testlere güvenme ama sabah ateşin çıkarsa ve de kırmızılar gelmemişse hala yarın yap bence

güvenmiyorum zaten. hamile olduğum ay 5 paket karbonat harcadım ben ama hep negatifti

Sesli guluyorum du anda ve kocam delirdigimi dusunmeye basladi. Ne hallere soktunuz beni.... Cik cik cik

benimkiside dayanamadı yatak odasına gitti uyumaya. yazık garibim bu akşam vadi var sanıyodu az önce gerçekleri söyledim efkarlandı garibim

Ayyy kuzucum kıyamam hava değişikliği falan yaşadysan o bile etkiler bn düşündm de bnmki hem stres hem de hava değişikliği etkiledi bise sınava hazırlanıosun ister istemez aklına takıo olabilirsn

şuan o kadar stresli değilim kuzum ama hava değişikliği heralde. zaten ayaklarım hiç ısınmıyo çivi gibiler hep

azıcık kestanem vardı hepsini kestim suya ısladım az sonra kavuracağım gelin buyurun kızlar birlikte yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…