Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de patatesli börek koydum fırına şimdi çayları da matmazel hanım yapsın tamam matmazel ama bi işin ucundan tutsun

yaaaaaaaaaaaaaaa
ama bak çok sinir ediyosun beniiiiii neden uzaktasın sen yaaa burda olaydın bende çayı koyup hemen geleydim sana
açaydın gollaaanı gitme diyeydin bana

hb bebegimmm.kestane fındık koştum geldim

sağol bebişim darısı başına insss

amin kuzum amin cümlemize buradaki bütün kızlara inşallah

uzun bi zamandan sonra oldu burda bir çok arka umut oldu minigim rabbim kimseyi evlat kokusuyla sinamasin canim benim askla sevkle birlikte olun

Amiiiiin. Kızlar bu hayıt otu gibi bi çay karısımı var onu şimdiden içsem nolur zararı olmaz dimi doğurganlıgı artıran çaymış. İlla sadece hamilelk konusunda sorunu olanmı kullanıo

merhaba canlarım arada yokluyorum sizi özlemiyor değilim beraber bekleştiğimiz günleri ayrı heyecandı onlar da her zamanki gibi alemsiniz, coşmuşsunuz yine Allah'ım en hayırlı zamanda versin bebeklerimizi kucağımıza

Ovulasyon testi yaptim kizlar silik çizgi cikti galiba negatif bide bu saatte yaptm bikac saat sıvı almamak gerekiyomus galiba

dr mu dedi sebepsiz olduğunu canım kaç aydır deniosun

Canm sorunm yok bnm sadce bi kere denedk bn merak ettiğim için sordm hayıt çayını. Allaha şükür hiç sorunm yok bn sadce nası bi çay illakisorunum mu olması lazım içmk için die sordum tatlım

anladım canım bende uzun zamandır deniyorsun diye düşünmüştüm de hiç kur falan yapma canım daha yolun basindasin her kur cay her insana iyi gelmiyor zaten sağlıklı bi kadının ayda bir ayda gebe kalma şansı yüzde 20 en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…