anladım canımbende uzun zamandır deniyorsun diye düşünmüştüm de hiç kur falan yapma canım daha yolun basindasin her kur cay her insana iyi gelmiyor zaten sağlıklı bi kadının ayda bir ayda gebe kalma şansı yüzde 20 en fazla
benim fikrim öyle canım tabi karar senin
benim fikrim öyle canım tabi karar seninteşekkür edrim darısı başına olsun canım benim 18ay sonra oldu ama hiç bu tur kürlere ısınamadım
Kop gel bacım yakınız:)4saatcik var aramizda kiss boregi sicak yemeye yetisirim heee
bol bol dua ediyorum canım sabretmekhamis birinden dua beklemek nedir çok iyi bilirim
su boreklerden isinlayin bana da olma mi
Ayy valla ne güzel olurdu kiizzzz gider gelirdik birbirimize :2: belli mi olur belki ikna edersem doğu görevinden sonra çanakkaleye falan tayin isterimben istiyorum ama adam töbe istemiyor. Neymişş anasına yakın olacakmışşş
Amiiiiin. Kızlar bu hayıt otu gibi bi çay karısımı var onu şimdiden içsem nolur zararı olmaz dimi doğurganlıgı artıran çaymış. İlla sadece hamilelk konusunda sorunu olanmı kullanıo
merhaba canlarım arada yokluyorum sizi özlemiyor değilim beraber bekleştiğimiz günleri ayrı heyecandı onlar da her zamanki gibi alemsiniz, coşmuşsunuz yine Allah'ım en hayırlı zamanda versin bebeklerimizi kucağımıza
Kimse cevap vermiycek miOvulasyon testi yaptim kizlar silik çizgi cikti galiba negatif bide bu saatte yaptm bikac saat sıvı almamak gerekiyomus galiba
Allah razı olsun kuzum
tabi neden olmasın
o çanakkaleye gelsin yaşasında sonra memleketini unutur
iç kuzum zararı olacağını sanmıyorum polen hayıt arı sütü bunlar zaten herkese yarayışlı şeyler
hoşgeldin canım coşuyoruz kendi çapımızda
Kimse cevap vermiycek mi
Zararı olmaz dimi canımcım sonuçta ilk deneme oldu sorunum da yok bişe yapmasın??
canım pardon yaa görmedim ben sorunu
test için en az 4 saat sıvı almaman lazım bence gün içerisinde yap bu saatlerde yapma
birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et
negatifse üzülme pozitife dönecektir
bence bişey yapmaz ilk deneme de olsa ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
ama aklına takılıyorsa dilersen önümüzdeki ay başla
Ocak ayında başlıcaz bebeğe biliosn aralkta caya başliim vitamin olur en azından
başla canım ya sen en doğrusunu bilirsin
Ahahaha aşağıdan çıkamayınca ordan mi fişkirdi diyorsun:))
Olur mu öle sey canm bn daha acemiym yeni bikere deneme yaptk arastrma durumundaym herseyi
Ahahaha aşağıdan çıkamayınca ordan mi fişkirdi diyorsun:))
biz her ay farklı şeyler deniyoruz tutmuyor bence sadece bir kürü en az 3 ay devam ettirmek gerek
yer çekimi denen bişey var ama bizim evde yok sanırım
kan beynime sıçradı demek bu olsa gerek
Canım ilk denemenizmiş, ocağa bırakmışsın bebek işini bence bu ay bol bol aşk yapın o zaman belki kendiliğinden hooop gelişir.Ocak ayında başlıcaz bebeğe biliosn aralkta caya başliim vitamin olur en azından
Haklısın canm bu arada dr a gttin mi gecikme için baya gecikmiş çnkü
yok kız ne gecikmesi bugün olacaktım olmadım daha gecikme yok
Selam kızlar ben de ancak gelebildim, ne soğuk var dışarıda daha ısınmadım ayaklarım battaniyenin altındayım
Canım ilk denemenizmiş, ocağa bırakmışsın bebek işini bence bu ay bol bol aşk yapın o zaman belki kendiliğinden hooop gelişir.
Biz başladık denemelere dedik eşimle ama hiç hadi yumurtlama günüm kalk demedim, göerv edinmeyelim dedik hep birbirimize.
Ama günlerimi hesapladım, takip ettim çaktırmadan, günleri belirledim, sonra başladım kur yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?