Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İçmiyim diosun yani canm bu arada hayırlı olsn hamileliğin

benim fikrim öyle canım tabi karar senin teşekkür edrim darısı başına olsun canım benim 18ay sonra oldu ama hiç bu tur kürlere ısınamadım

Coksaolcnm deneymlisin senden öğrenmek ii oldu amiiiiin canm isteyen herkese versin allahımmm

bol bol dua ediyorum canım sabretmek hamis birinden dua beklemek nedir çok iyi bilirim

Allah razı olsun kuzum

su boreklerden isinlayin bana da olma mi

tabi neden olmasın

o çanakkaleye gelsin yaşasında sonra memleketini unutur

Amiiiiin. Kızlar bu hayıt otu gibi bi çay karısımı var onu şimdiden içsem nolur zararı olmaz dimi doğurganlıgı artıran çaymış. İlla sadece hamilelk konusunda sorunu olanmı kullanıo

iç kuzum zararı olacağını sanmıyorum polen hayıt arı sütü bunlar zaten herkese yarayışlı şeyler

hoşgeldin canım coşuyoruz kendi çapımızda

Zararı olmaz dimi canımcım sonuçta ilk deneme oldu sorunum da yok bişe yapmasın??

Kimse cevap vermiycek mi

canım pardon yaa görmedim ben sorunu
test için en az 4 saat sıvı almaman lazım bence gün içerisinde yap bu saatlerde yapma
birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et
negatifse üzülme pozitife dönecektir

Zararı olmaz dimi canımcım sonuçta ilk deneme oldu sorunum da yok bişe yapmasın??

bence bişey yapmaz ilk deneme de olsa ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
ama aklına takılıyorsa dilersen önümüzdeki ay başla

Ocak ayında başlıcaz bebeğe biliosn aralkta caya başliim vitamin olur en azından

kızlar durup dururken burnum kanamaya başladı adet oluyorum ama başka yerden sanırım

Olur mu öle sey canm bn daha acemiym yeni bikere deneme yaptk arastrma durumundaym herseyi

biz her ay farklı şeyler deniyoruz tutmuyor bence sadece bir kürü en az 3 ay devam ettirmek gerek

Ahahaha aşağıdan çıkamayınca ordan mi fişkirdi diyorsun:))

yer çekimi denen bişey var ama bizim evde yok sanırım
kan beynime sıçradı demek bu olsa gerek

biz her ay farklı şeyler deniyoruz tutmuyor bence sadece bir kürü en az 3 ay devam ettirmek gerek

yer çekimi denen bişey var ama bizim evde yok sanırım
kan beynime sıçradı demek bu olsa gerek

Haklısın canm bu arada dr a gttin mi gecikme için baya gecikmiş çnkü

Selam kızlar ben de ancak gelebildim, ne soğuk var dışarıda daha ısınmadım ayaklarım battaniyenin altındayım

Ocak ayında başlıcaz bebeğe biliosn aralkta caya başliim vitamin olur en azından
Canım ilk denemenizmiş, ocağa bırakmışsın bebek işini bence bu ay bol bol aşk yapın o zaman belki kendiliğinden hooop gelişir.

Biz başladık denemelere dedik eşimle ama hiç hadi yumurtlama günüm kalk demedim, göerv edinmeyelim dedik hep birbirimize.
Ama günlerimi hesapladım, takip ettim çaktırmadan, günleri belirledim, sonra başladım kur yapmaya

Canmcım istemeden ocak oluo aralıkboşa çıkcakgibi yoksabilerek bekleme deil mecburen ocakta başlıcz ve dediğin gibi asla hesap yapmıcam belirtilere bakmıcamgün aşırı aşk yparız onu eşim benden çok istiyo sevinio bu duruma))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…