Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç tadını bilmiorum ya ne rahat sölüyorm dimi içerim die )

ben suyunu içmiştim canım çok kötü ama dayanıyo insan. 2 ay önceden başlayanlara allah sabır versin diyorum ben 15 gün içtim sonra bıraktım

ben suyunu içmiştim canım çok kötü ama dayanıyo insan. 2 ay önceden başlayanlara allah sabır versin diyorum ben 15 gün içtim sonra bıraktım

İçine bal falan da konuo sanırm o azcık tadını düzeltr umarm cidden dogurganlığı 6 kat artırıomuş

İçine bal falan da konuo sanırm o azcık tadını düzeltr umarm cidden dogurganlığı 6 kat artırıomuş

hiçbir zafere çiçekli yoldan gidilmez canım. emin ol balda koysan onun tadını engelleyemezsin

canımmmm keşke sana içini rahatlatacak birşey söyleyebilsem
ama sen testi çok erken yapmışsın
çatlatma iğnesinden sonra 10 gün yalancı gebelik oluşuyor
yani iğne vücuda beta hcg yüklediği için hamileymişsin gibi çıkıyor testlerde
10 gün sonra kan testinde belli olur canım
şimdilik yorum yapmak için çok erken

Olsun tatlım napalım bebege giden her yol mübahtır))

Son düzenleme:
Olsun tatlım napalım bebege giden her yol mübahtır))

ay zaten o bebişler bizi ne hallere sokuyo bi doğsunlar anlatacam bunları tek tek
sayelerinde ne amuda kalkmadığımız kaldı ne bütün otları içmediğimiz kaldı

İnsan Cevabını bildiği soruyu niye sorar ama değilmi,bendekide eş..klik
napayım umut işte Teste baktıkça neşem yerıne geliyor.
tsk ederm cvb için

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım?? bi gittim geldim sayfalarca ilerlemiş topik. Allah sohbetlerimizi artırsın diyelim:) bugün bir haber aldım. arkadaşlarımdan biri daha hamileymiş. bunu bana söyleyende yeni doğum yapmış bir arkadaşım. millet sırayla bebeklerini kucaklarına alıyor darısı bizlere. daha ilk aydan sanki uzun zamandır bebeğim olmuyormuş gibi hissediyorum. bu psikoloji nerden çıktı anlamadım......hakkımızda hayırlısı:18:

ay zaten o bebişler bizi ne hallere sokuyo bi doğsunlar anlatacam bunları tek tek
sayelerinde ne amuda kalkmadığımız kaldı ne bütün otları içmediğimiz kaldı

Aynen canm ya kayınvalidem sabah melek die program var onu izlemiş şansa da bebeği olmayanlar konuk olmş ne zorlkla olmş bebekleri şükredelim biz ama yinede anlatıcam ben de bi gelsin bebişler

iyi akşamlar arkadaşlar bata 7 dün var ama bence hamile değilim öyle hissediyorum bir umutsuzluk kapladı içimi. siz batlar ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…