- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
İnsan Cevabını bildiği soruyu niye sorar ama değilmi,bendekide eş..klik
napayım umut işte Teste baktıkça neşem yerıne geliyor.
tsk ederm cvb için
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım?? bi gittim geldim sayfalarca ilerlemiş topik. Allah sohbetlerimizi artırsın diyelim:) bugün bir haber aldım. arkadaşlarımdan biri daha hamileymiş. bunu bana söyleyende yeni doğum yapmış bir arkadaşım. millet sırayla bebeklerini kucaklarına alıyor darısı bizlere. daha ilk aydan sanki uzun zamandır bebeğim olmuyormuş gibi hissediyorum. bu psikoloji nerden çıktı anlamadım......hakkımızda hayırlısı:18:
çatlatma iğnesinden sonra 10 gün yalancı gebelik olur,catlatma iğnesi beta HCG salgıladığı için hamıle gıbı testlerde pozıtıf sonuç çıkıyor ama gerçek degıl dıyenler cogunlukta ama(
Aynen canm ya kayınvalidem sabah melek die program var onu izlemiş şansa da bebeği olmayanlar konuk olmş ne zorlkla olmş bebekleri şükredelim biz ama yinede anlatıcam ben de bi gelsin bebişler
iyi akşamlar arkadaşlar bata 7 dün var ama bence hamile değilim öyle hissediyorum bir umutsuzluk kapladı içimi. siz batlar ne zaman
sıra sana geliyo canım üzülme. çevrende tüm arkadasların hamile kalınca haliyle sende stres olmuş
benimde cevremdeki herkes hamile yada doğurdu
ama bende hala tık yok
ya benim eşimin kuzeni tam 9 yıl sonra hamile kaldı.
neler denediler gitmedikleri doktor kalmadı
hatta oda eşinin ailesi tarafından kısır gelin olarak lanse edildi ve boşanmaları için kocasına baskılar yapıldı
ama şimdi hamile
bizler daha yolun başındayken hemen pes ediyoruz
daha dur kız acele etme. çok var.
tabi kendini çok kaptırma ama bu kadarda salma
ya benim eşimin kuzeni tam 9 yıl sonra hamile kaldı.
neler denediler gitmedikleri doktor kalmadı
hatta oda eşinin ailesi tarafından kısır gelin olarak lanse edildi ve boşanmaları için kocasına baskılar yapıldı
ama şimdi hamile
bizler daha yolun başındayken hemen pes ediyoruz
daha dur kız acele etme. çok var.
tabi kendini çok kaptırma ama bu kadarda salma
geçen hafta daha umutluydum şimdi nedense böyle oldu. nasip bakalım ne olacak
inşallah bakalım sırayla tıkır tıkır bebeklerimize kavuşuruz umarım :)
Doğru sölüosun canm bide öle kötü içi fesatlar var herseyi gectm bide onlarla ugrasmış ya neyseki eşi yannda olmş çok zor agır bi yük
geçen hafta daha umutluydum şimdi nedense böyle oldu. nasip bakalım ne olacak
inşallah canım :))
evet canım eşi hep yanındaydı ve hala yanında eltimle aynı sene evlenmişler eltimin kızı okula gidiyo onun daha yeni olacak bu o çocuğu her gördüğünde daha da yanmak demek. ama allah sabredenlerle beraberdir işte bak sabreden alıyor mükafatını
hayırlısı canım
Kızlarrr hepinize iyi geceler, spnra görüşürüz, yarın cuma OLEY !!!
Sonra da 2 gün evdeyimmm...
listeye beni de ekler misiniz acaba?
canım pardon yaa görmedim ben sorunu
test için en az 4 saat sıvı almaman lazım bence gün içerisinde yap bu saatlerde yapma
birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et
negatifse üzülme pozitife dönecektir
bence bişey yapmaz ilk deneme de olsa ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum
ama aklına takılıyorsa dilersen önümüzdeki ay başla
Canlarım ben de yataym artk malum yine okul var görşrz yarına öptm ii gecelerrrr
Biraz geç yaptim galiba neyse bugünde çalıştık ne olur ne olmaz:)))
Canlarım ben de yataym artk malum yine okul var görşrz yarına öptm ii gecelerrrr
kızlr meraba:44: arnzda hamile olan varmı ya belirtileri merak edyrumm
Eki Görüntüle 876971 kizlar saat 9da yaptim yumurtlma testi boyle cikti(( daha erken yapamadm kargo bugün getrdi
ohhhh çalışmalar olmuş dinlenme faslına geçilmiş hamur gibi oldun şimdi sen dimi
iyi geceler canım
hamile olan var canım halozzy vardı ama şimdi çıktı sanırım
çalışmaya devam et canım daha bişey belli değil
Eki Görüntüle 876971 kizlar saat 9da yaptim yumurtlma testi boyle cikti(( daha erken yapamadm kargo bugün getrdi
ne anlama geliyor şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?