Doktora gittim dusuk olmamasi icin ilac verdi halen kanamam devam ediyor ve carsamba bakicak kalp atislarini duymasa kurtaj olucam...
bende aynı şeyden bahsetcektim yaa bugün bende 15-20 dk bacakları dikip yattım ama sonra dayanamıyorum tuvaletim geliyor boşa mı gidiyor acabaEvet canım mayıştımyarinda yapicam bakiym sabah 10dan sonra koyu olckmi :)) bide cnm sey diycem iliskidn sonra bir sure yattim lavaboya gittim sonra bisi olurmu iliskidn sonra idrar cikisi olmasn diyolr sen ne dion
Cnm normalde 9dan önce yapmam gerekiyodu negatif suan yumurta catlamamis demk koyu cizgi cikmasi gerekiyo silik cikti burda
bende aynı şeyden bahsetcektim yaa bugün bende 15-20 dk bacakları dikip yattım ama sonra dayanamıyorum tuvaletim geliyor boşa mı gidiyor acaba
ayyy hadi bakalım şansın yüksek o zaman
iyi geceler canım
tabiki canım
yaşını batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim
Evet canım mayıştımyarinda yapicam bakiym sabah 10dan sonra koyu olckmi :)) bide cnm sey diycem iliskidn sonra bir sure yattim lavaboya gittim sonra bisi olurmu iliskidn sonra idrar cikisi olmasn diyolr sen ne dion
Doktora gittim dusuk olmamasi icin ilac verdi halen kanamam devam ediyor ve carsamba bakicak kalp atislarini duymasa kurtaj olucam...
23 yaş 2. deneme bat 5 aralık.
kusura bakmayın geç cevap verdm forumda eşi azospermi olanlarf diye bi forum var oraya takılı kaldım çok üzüldüm ya allahım yardım etsin. inşallah herkes sahip olur.
benide eklermisiniz bu 7.ayım ikinci çocuk istiyoruz bat:10aralık
Günaydın canım silik çıkmıştı değil mi dünkü testin? Dediğim zamanlarda, sıvı almadan yaptın de mi? Hergün aynı saatte tekrarla koyulasma durumunu gözlemle
iyi geceler canım
tabiki canım
yaşını batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim
Gunaydin canim. Aksam 9 da sizmisim valla. Sadece batmalarim hala var ama goguslerime bakiyorum hic bisey yok. İlla olmasimi gerek onuda bilmiyorum. Zaman yaklastikca korkularim artiyor ya bu seferde degilse diye. Zaten bu seferde husran olursa belirti falan aramicam hepsi yalanmis dicemGunaydın kızlar nasılsınız matmazelim hala devam edıyo mu belirtiler
Cimcime bide bana şu BAT denilen şeyi bir açıklasan seni daha çok severim biliyormusun..
Gunaydin canlarim benim... Gece 9 gibi kolkulta resmen sizmis kalmisim kusura bakmayin.( kizlar caya gelelim demisler bende keskeee diyorum ne guzel olurdu. Her zaman gelin beklerim.
Sibosh'un yine kansmasi baslamis cok uzuldum. Allah yardimcisi olsun. Yasadigi sorunlar bebisini cok etkiliyor.
Marmelatim canim benim ovu testlerine baslamissin hayirli olsun. Bu ay husranla biterse bende alicam( umarim olmam) sen o zamana kadar deneyim sahibi ol gerekirse banada ogretirsin
Hanimlar annisime geldim kahvalti yapip lak lak yapicaz biraz. Simdilik opuyorum sizleri.
ilk idrarla da yapmayacaksın canım unutma
valla canım benimde muhakkak tuvaletim geliyo ama yarım saat kadar yatıyorum yada en kötü ihtimalle dayanamayacak kadar olursam gidiyorum ama sadece peçeteyle siliyorum suyla silmiyorum ve çok ıkınmıyorum
birde kızlar geçen gece burda deprem oldu. ben 2 aydır ilişkiden sonra yatmıyorum en fazla yarım saat durup duşumu alıyorum.
o gün tesadüf arkadaslarla konuşurken sabaha kadar yat dediler bana bende deprem olur diye korkuyorum en kötüsünü düşünüyorum demiştim.
o gece ilişki olmadı ama deprem oldu. ben depreme uyandım eşim duymadı bile.
o an kelime-i tevhid çekerken aldığım bu kararın ne kadar yerinde olduğunu gördüm
ya düşünsenize sabaha kadar yatıyoruz o an bi deprem olsa allah korusun gölcük depremi gibi büyük bir deprem olsa rabbimin huzuruna öyle çıkmak var
annelerimize soralım bakalım bizim gibi bacak dikip yatmışlarmı sabaha kadar
ben 2 aydır hiç yatmıyorum duşumu alıyorum hafiflemiş şekilde uyuyorum.
bu topic beni heyecanlandırdıaştan taa 13.safalara kadar okudum bi sürü kişi buraya yazar yazmaz hamile kalmış inş.banada uğurlu gelir benimde bu ilk gonal denemem tabi çat iğneide var aslında yarın 14.günüm test yaptıracaktım ama vaz geçtim zaten yoksa adet olurum pztsi olmassam o zaman kan verecem....bakalım sonuç ne olur hepinizden dua bekliyrum:13:
normalde bat 4 kasım yaş 28.ve 2.çocuğu istiyorum
Gunaydin canlarim benim... Gece 9 gibi kolkulta resmen sizmis kalmisim kusura bakmayin.( kizlar caya gelelim demisler bende keskeee diyorum ne guzel olurdu. Her zaman gelin beklerim.
Sibosh'un yine kansmasi baslamis cok uzuldum. Allah yardimcisi olsun. Yasadigi sorunlar bebisini cok etkiliyor.
Marmelatim canim benim ovu testlerine baslamissin hayirli olsun. Bu ay husranla biterse bende alicam( umarim olmam) sen o zamana kadar deneyim sahibi ol gerekirse banada ogretirsin
Hanimlar annisime geldim kahvalti yapip lak lak yapicaz biraz. Simdilik opuyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?