Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım mayıştım yarinda yapicam bakiym sabah 10dan sonra koyu olckmi :)) bide cnm sey diycem iliskidn sonra bir sure yattim lavaboya gittim sonra bisi olurmu iliskidn sonra idrar cikisi olmasn diyolr sen ne dion
bende aynı şeyden bahsetcektim yaa bugün bende 15-20 dk bacakları dikip yattım ama sonra dayanamıyorum tuvaletim geliyor boşa mı gidiyor acaba
Cnm normalde 9dan önce yapmam gerekiyodu negatif suan yumurta catlamamis demk koyu cizgi cikmasi gerekiyo silik cikti burda

ayyy hadi bakalım şansın yüksek o zaman

bende aynı şeyden bahsetcektim yaa bugün bende 15-20 dk bacakları dikip yattım ama sonra dayanamıyorum tuvaletim geliyor boşa mı gidiyor acaba

ayyy hadi bakalım şansın yüksek o zaman

Bnde 25 30 dk uzandm cok sıkısinca gittim yarin bidaha yapicm koyu olmasi gerek

iyi geceler canım

tabiki canım
yaşını batını ve kaçıncı denemen olduğunu yaz ekleyeyim

23 yaş 2. deneme bat 5 aralık.
kusura bakmayın geç cevap verdm forumda eşi azospermi olanlarf diye bi forum var oraya takılı kaldım çok üzüldüm ya allahım yardım etsin. inşallah herkes sahip olur.

Evet canım mayıştım yarinda yapicam bakiym sabah 10dan sonra koyu olckmi :)) bide cnm sey diycem iliskidn sonra bir sure yattim lavaboya gittim sonra bisi olurmu iliskidn sonra idrar cikisi olmasn diyolr sen ne dion

ilk idrarla da yapmayacaksın canım unutma
valla canım benimde muhakkak tuvaletim geliyo ama yarım saat kadar yatıyorum yada en kötü ihtimalle dayanamayacak kadar olursam gidiyorum ama sadece peçeteyle siliyorum suyla silmiyorum ve çok ıkınmıyorum

birde kızlar geçen gece burda deprem oldu. ben 2 aydır ilişkiden sonra yatmıyorum en fazla yarım saat durup duşumu alıyorum.
o gün tesadüf arkadaslarla konuşurken sabaha kadar yat dediler bana bende deprem olur diye korkuyorum en kötüsünü düşünüyorum demiştim.
o gece ilişki olmadı ama deprem oldu. ben depreme uyandım eşim duymadı bile.
o an kelime-i tevhid çekerken aldığım bu kararın ne kadar yerinde olduğunu gördüm

ya düşünsenize sabaha kadar yatıyoruz o an bi deprem olsa allah korusun gölcük depremi gibi büyük bir deprem olsa rabbimin huzuruna öyle çıkmak var
annelerimize soralım bakalım bizim gibi bacak dikip yatmışlarmı sabaha kadar
ben 2 aydır hiç yatmıyorum duşumu alıyorum hafiflemiş şekilde uyuyorum.

Doktora gittim dusuk olmamasi icin ilac verdi halen kanamam devam ediyor ve carsamba bakicak kalp atislarini duymasa kurtaj olucam...

canım dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer.
hala eşine söylemedinmi hamile olduğunu

23 yaş 2. deneme bat 5 aralık.
kusura bakmayın geç cevap verdm forumda eşi azospermi olanlarf diye bi forum var oraya takılı kaldım çok üzüldüm ya allahım yardım etsin. inşallah herkes sahip olur.

önemli değil canım ekliyorum senide

bu topic beni heyecanlandırdıaştan taa 13.safalara kadar okudum bi sürü kişi buraya yazar yazmaz hamile kalmışinş.banada uğurlu gelir benimde bu ilk gonal denemem tabi çat iğneide var aslında yarın 14.günüm test yaptıracaktım ama vaz geçtim zaten yoksa adet olurum pztsi olmassam o zaman kan verecem....bakalım sonuç ne olur hepinizden dua bekliyrum:13:

normalde bat 4 kasım yaş 28.ve 2.çocuğu istiyorum

Gunaydin canlarim benim... Gece 9 gibi kolkulta resmen sizmis kalmisim kusura bakmayin. ( kizlar caya gelelim demisler bende keskeee diyorum ne guzel olurdu. Her zaman gelin beklerim.

Sibosh'un yine kansmasi baslamis cok uzuldum. Allah yardimcisi olsun. Yasadigi sorunlar bebisini cok etkiliyor.

Marmelatim canim benim ovu testlerine baslamissin hayirli olsun. Bu ay husranla biterse bende alicam( umarim olmam) sen o zamana kadar deneyim sahibi ol gerekirse banada ogretirsin

Hanimlar annisime geldim kahvalti yapip lak lak yapicaz biraz. Simdilik opuyorum sizleri.

Gunaydın kızlar nasılsınız matmazelim hala devam edıyo mu belirtiler
Gunaydin canim. Aksam 9 da sizmisim valla. Sadece batmalarim hala var ama goguslerime bakiyorum hic bisey yok. İlla olmasimi gerek onuda bilmiyorum. Zaman yaklastikca korkularim artiyor ya bu seferde degilse diye. Zaten bu seferde husran olursa belirti falan aramicam hepsi yalanmis dicem (

Günaydın kuzum evet başladım valla kargo gec gelince aksam saat 9 gbi yaptim daha erken olmasi lazimmis ama bi yinede bugün u boş gecmedik gün aşırı degil hergün oldu bizimkisi tamam canim insallah gerek kalmaz ovu testi kullanmya buay hamissindr insallah güzel anniş

canım 3 ay vuruldum bu iğneyi bende.
şuan yalancı gebelik gösteriyor
iğneyi olduğun günden itibaren say 12. gün kan testine git orada belli olur olup olmadığı[/QUOTE]

3 ay uzun bır dsurec degılmı ? ben daha bır ıgne oldum ama cok yandı canım ,bı dahada olmam heralde nasıl dayandın 3 ay ya Allah cok ısteyene verıyor bılıyorum..
burnunun dıregı sızlayacak böyle cok iste yürekten demişti bir abla hatırlıyorumda,bır ieyi öyle burnumun direğini hakıkattende sızlayana kadar ıstedım Allah'dan ve oldu,genemı öyle yapsam acep :)

Kızlar o durumda benim de acil wc ye gitmem gerekiyor ama gitmedim hiç, birinde patlayacaktım neredeyse. 15-20 dakika bacaklarımı yüksek tuttum, o arada elime kitap aldım, okudum ya da ipadden forumu okudum, oyun oynadım vs vs :) Sonra da yatıp uyudum.
Duş alma konusunda eşim ve ben de çok hassasız, geciktirmeyiz hiç, bu durumda da durmayı istemedik ama, yapacak bişey yoktu.
Diyelim 00:00de yattıysam, saat 02:30 a kurdum saatimi kalkıp duşumu aldım, saçlarımı kuruttum yattım. Ertesi gün uykusuz uykusuz dolandım :)

Son düzenleme:

Canım inşallah dileğin olur, bizim burayı öyle düşünmüşsün ne güzel... Allah herkese nasip etsin..

İçimden bir ses, senden güzel haberler alacağız diyor...
Senin bana sorduklarını ben sürekli benden önce hamiş kalan bir arkadaşa soruyordum, benzerlikler çoktu :)
Umarım herkesin haberlerini alırız sırayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…