Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla canim ben yarim saat yattim tutamadm gittim sonrada dus aldm (

Valla canim ben yarim saat yattim tutamadm gittim sonrada dus aldm (
Marmelotto valla eğer olacaksa Rabbim öyle yol verir ki anlamayız bile, ben önlem aldım, denilenleri elimden geldiğince yaptım, sen de ne kadarına gücün yeterse öyle yap.

- Geçenlerde eşim eve geldi 1 ay oldu, biz daha çalışmalara başlamadık ben araştırıyorum, dedi ki falanca arkadaşın eşi 2.ye hamile adam diyor ki, ceket atsam hamile kalıyor hatun, 2 çocuğu da isteyerek yapamadım hep kaza oldu, nasıl şe bu falan demiş :))

- Sonra biz çalışmalardayken, üniversiteden bi arkadaşımı aradım, en son hamileydi, bebeği 2 haftalık olmuştu aradığımda, dedi ki 6-7 ay denedik olmadı, dr ye gittim ayaklarımı kaldırmamı tavsiye etti, denedik o ay oldu, aman sen de dikkat et dedi.

Herkesin fiziksel yapısı farklı ve biz kendi içimizi bilmiyoruz, o yüzden yardımcı önlemleri almakta fayda var :))

inşallah bebeğin seninledir canım

Cimcime bide bana şu BAT denilen şeyi bir açıklasan seni daha çok severim biliyormusun..

bat beklenen adet tarihi demek canım sat da son adet tarihi
baş harfleri yani

canım bir dakika ya sen en başta yanlış anlattın yada biz yanlış anlayıp yanlış yorum yaptık

çatlatma iğnesi oldum dememişmiydin

çatlatma iğnesi ayda sadece 1 defa yapılır
3 ay derken toplamda 3 defa vuruldum demek istedim
ayrıca o kadar çok can yakmıyor grip aşısı gibi geldi bana
birde sen eğer çatlatma iğnesi olduysan ismi ve nereden olduğunu söylermisin

günaydın kızlar nasılsınız
amma uyumuşum bugün ya
anca uyandım şimdi kahvaltı edip temizliğe başlayacağım evi pislik götürüyo
kendinize iyi bakın işim bitince dönerim geri

günaydın kızlar nasılsınız
amma uyumuşum bugün ya
anca uyandım şimdi kahvaltı edip temizliğe başlayacağım evi pislik götürüyo
kendinize iyi bakın işim bitince dönerim geri

Günaydın, yap güzelce kahvaltını sonra da evini temizlersin, bende yarını gözlüyorum, geç uyanabilmek için.

Kuzum bende ayaklarımı diktim havaya ama bikaç saat yatmadm evt bunları uygulayalm nezamn olcagini Allah bilir... bu hayirli cuma gününde rabbim tüm evlat isteyenlere evlat verir inşallah. Birbirimize cuma günü dua edelim

Iyiyz canm sen neler yapiyon ... ya kızlar bugun 12.gün bi akinti oldu simdi lavaboda baktim yumurta akina yakina bide biraz kanli gibi sanki yada ben öyle gördüm neden acaba ovu testi yaptim yine silik yine erken yaptım galiba

iyi canım evde takılıyorum benimde aynı oldu ama 15. gün ovü.de silikti ama boş geçirmedm senin ki hangi marka test

Marmelat canım sıvı almamaya dikkat et.öncesinde.ve aynı saatte yap hergün.. Akıntı içinde lekelenme.tarzı kan iyidir.bazisinda yumurtlama olduğunu gösterir.. Testinde koyulasma yok mu düne göre?

Yok tatlım ayni silik çıktı akinti var ama anlamadm bnce yanlis saatte yaptım galiba aksam bidaha mi yapiym..

Iyiyz canm sen neler yapiyon ... ya kızlar bugun 12.gün bi akinti oldu simdi lavaboda baktim yumurta akina yakina bide biraz kanli gibi sanki yada ben öyle gördüm neden acaba ovu testi yaptim yine silik yine erken yaptım galiba:50

Canım temmuz da bi sabah müthiş bi sancıyla kalktım sonra azcık leke geldi akıntıda, dr ye gittim kadın doğuma yönlendirdiler.
Baktı ultrasonla yumurtlaman var, leke ondan dedi, sancı da gaz sancısı.
Sonraki aylar hep takip ettim, tam dönem ortası oluyor lekelenme ben de. Bu ay da aynı şekilde takibi ben ona göre yaptım biraz da..
Senin de yumurtlama olabilir, akşamı değerlendir...

Bu saatten sonra birşey yiyip içmeden bir de beşte yapsana kuzum. Ama sonrasında da hep aynı saat olsun

Tatlım Sağol bilgilndrgn için ilk defa oluyo yanlismi gördüm diyorum acaba dünü değerlendrdik ama bugünde olursa ilişki gün aşırı degilde hergün olmuş olck bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…