Valla canim ben yarim saat yattim tutamadm gittim sonrada dus aldmKızlar o durumda benim de acil wc ye gitmem gerekiyor ama gitmedim hiç, birinde patlayacaktım neredeyse. 15-20 dakika bacaklarımı yüksek tuttum, o arada elime kitap aldım, okudum ya da ipadden forumu okudum, oyun oynadım vs vs :) Sonra da yatıp uyudum.
Duş alma konusunda eşim ve ben de çok hassasız, geciktirmeyiz hiç, bu durumda da durmayı istemedik ama, yapacak bişey yoktu.
Diyelim 00:00de yattıysam, saat 02:30 a kurdum saatimi kalkıp duşumu aldım, saçlarımı kuruttum yattım. Ertesi gün uykusuz uykusuz dolandım :)
Marmelotto valla eğer olacaksa Rabbim öyle yol verir ki anlamayız bile, ben önlem aldım, denilenleri elimden geldiğince yaptım, sen de ne kadarına gücün yeterse öyle yap.Valla canim ben yarim saat yattim tutamadm gittim sonrada dus aldm(
Doktora gittim dusuk olmamasi icin ilac verdi halen kanamam devam ediyor ve carsamba bakicak kalp atislarini duymasa kurtaj olucam...
bu topic beni heyecanlandırdıaştan taa 13.safalara kadar okudum bi sürü kişi buraya yazar yazmaz hamile kalmış inş.banada uğurlu gelir benimde bu ilk gonal denemem tabi çat iğneide var aslında yarın 14.günüm test yaptıracaktım ama vaz geçtim zaten yoksa adet olurum pztsi olmassam o zaman kan verecem....bakalım sonuç ne olur hepinizden dua bekliyrum:13:
normalde bat 4 kasım yaş 28.ve 2.çocuğu istiyorum
Cimcime bide bana şu BAT denilen şeyi bir açıklasan seni daha çok severim biliyormusun..
3 ay uzun bır dsurec degılmı ? ben daha bır ıgne oldum ama cok yandı canım ,bı dahada olmam heralde nasıl dayandın 3 ay ya Allah cok ısteyene verıyor bılıyorum..
burnunun dıregı sızlayacak böyle cok iste yürekten demişti bir abla hatırlıyorumda,bır ieyi öyle burnumun direğini hakıkattende sızlayana kadar ıstedım Allah'dan ve oldu,genemı öyle yapsam acep :)
günaydın kızlar nasılsınız
amma uyumuşum bugün ya
anca uyandım şimdi kahvaltı edip temizliğe başlayacağım evi pislik götürüyo
kendinize iyi bakın işim bitince dönerim geri
Kuzum bende ayaklarımı diktim havaya ama bikaç saat yatmadm evt bunları uygulayalm nezamn olcagini Allah bilir... bu hayirli cuma gününde rabbim tüm evlat isteyenlere evlat verir inşallah. Birbirimize cuma günü dua edelimMarmelotto valla eğer olacaksa Rabbim öyle yol verir ki anlamayız bile, ben önlem aldım, denilenleri elimden geldiğince yaptım, sen de ne kadarına gücün yeterse öyle yap.
- Geçenlerde eşim eve geldi 1 ay oldu, biz daha çalışmalara başlamadık ben araştırıyorum, dedi ki falanca arkadaşın eşi 2.ye hamile adam diyor ki, ceket atsam hamile kalıyor hatun, 2 çocuğu da isteyerek yapamadım hep kaza oldu, nasıl şe bu falan demiş :))
- Sonra biz çalışmalardayken, üniversiteden bi arkadaşımı aradım, en son hamileydi, bebeği 2 haftalık olmuştu aradığımda, dedi ki 6-7 ay denedik olmadı, dr ye gittim ayaklarımı kaldırmamı tavsiye etti, denedik o ay oldu, aman sen de dikkat et dedi.
Herkesin fiziksel yapısı farklı ve biz kendi içimizi bilmiyoruz, o yüzden yardımcı önlemleri almakta fayda var :))
kızlar neler yapıyonz
Iyiyz canm sen neler yapiyon ... ya kızlar bugun 12.gün bi akinti oldu simdi lavaboda baktim yumurta akina yakina bide biraz kanli gibi sanki yada ben öyle gördüm neden acaba ovu testi yaptim yine silik yine erken yaptım galiba
iyi canım evde takılıyorum benimde aynı oldu ama 15. gün ovü.de silikti ama boş geçirmedm senin ki hangi marka test
Marmelat canım sıvı almamaya dikkat et.öncesinde.ve aynı saatte yap hergün.. Akıntı içinde lekelenme.tarzı kan iyidir.bazisinda yumurtlama olduğunu gösterir.. Testinde koyulasma yok mu düne göre?
Marmelat canım sıvı almamaya dikkat et.öncesinde.ve aynı saatte yap hergün.. Akıntı içinde lekelenme.tarzı kan iyidir.bazisinda yumurtlama olduğunu gösterir.. Testinde koyulasma yok mu düne göre?
Eki Görüntüle 877313 24 kasım ovülasyon tarihimdi üstünden 5 gün geçti . ovülasyon testinin halen bukadar belirgin çıkması normal mi?
Iyiyz canm sen neler yapiyon ... ya kızlar bugun 12.gün bi akinti oldu simdi lavaboda baktim yumurta akina yakina bide biraz kanli gibi sanki yada ben öyle gördüm neden acaba ovu testi yaptim yine silik yine erken yaptım galiba:50
Tatlım Sağol bilgilndrgn için ilk defa oluyo yanlismi gördüm diyorum acaba dünü değerlendrdik ama bugünde olursa ilişki gün aşırı degilde hergün olmuş olck bizimkiCanım temmuz da bi sabah müthiş bi sancıyla kalktım sonra azcık leke geldi akıntıda, dr ye gittim kadın doğuma yönlendirdiler.
Baktı ultrasonla yumurtlaman var, leke ondan dedi, sancı da gaz sancısı.
Sonraki aylar hep takip ettim, tam dönem ortası oluyor lekelenme ben de. Bu ay da aynı şekilde takibi ben ona göre yaptım biraz da..
Senin de yumurtlama olabilir, akşamı değerlendir...
Ovulasyon testi başlarda silik olur sonra gitgide koyulasip tekrar silikleşmeye başlar normal böyle çıkması. Çünkü vücudumuzda bu testin ölçtüğü Lh Hormonu vardır her daim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?