Canım temmuz da bi sabah müthiş bi sancıyla kalktım sonra azcık leke geldi akıntıda, dr ye gittim kadın doğuma yönlendirdiler.
Baktı ultrasonla yumurtlaman var, leke ondan dedi, sancı da gaz sancısı.
Sonraki aylar hep takip ettim, tam dönem ortası oluyor lekelenme ben de. Bu ay da aynı şekilde takibi ben ona göre yaptım biraz da..
Senin de yumurtlama olabilir, akşamı değerlendir...
Tatlım evde değilim testlr evde kaldiBu saatten sonra birşey yiyip içmeden bir de beşte yapsana kuzum. Ama sonrasında da hep aynı saat olsun
Tatlım Sağol bilgilndrgn için ilk defa oluyo yanlismi gördüm diyorum acaba dünü değerlendrdik ama bugünde olursa ilişki gün aşırı degilde hergün olmuş olck bizimki
:) olsun ne olacak, öyle olsun, genç insanlarsınız :)
Canım sen bildiğim kadarıyla pazara kadar esinin yanindasin. Dün olduysa bugün boş geçir. Yarın sabah ve pazar olsun zaten başka şansın yok. Içeride sperm kalırsa iyi olur henüz yumurtlamamissan
Canım sen bildiğim kadarıyla pazara kadar esinin yanindasin. Dün olduysa bugün boş geçir. Yarın sabah ve pazar olsun zaten başka şansın yok. Içeride sperm kalırsa iyi olur henüz yumurtlamamissan
24 kasimdada koyulasmiymiydi
:)))nebileym gün aşırı yapin deniliyo ya ondan belim agriyo ya yumurtlmada oluyomuydu cnm
anammmmm
evim şahanenin finalinde selim bey evi terkediyo
ev sahipleri en kötü ev bizimki oldu bu kadar alışveriş bunun içinmiydi diyo
ne zaman kız tvdemi aaaaa
evet kuzum tv de başladı şimdi. final anını görüntülediler az sonra diye
Canım laboguick marka bnmki bugün 12.gün saatimi tuturamadm galiba kahvaltidan 2 saat sonra yaptim
anammmmm
evim şahanenin finalinde selim bey evi terkediyo
ev sahipleri en kötü ev bizimki oldu bu kadar alışveriş bunun içinmiydi diyo
Canım sende durum ne bat gecmıss
geçti canım evet ama gelen giden yok daha hatta batın belirtileri bile yok :44:
geçti canım evet ama gelen giden yok daha hatta batın belirtileri bile yok :44:
Valla canım ateşini gormesem diyeceğim ki test yap ama ateşin de düştü. Acaba bu ateşe güvenmemek mi gerek. Tavan yapıp sonradan hamile olanlar da var.. Fertilityfriend sitesinde chart örneklerine bakarsan.ben şu an hamileyim yani okadar saçma tablolardan hamile kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?