Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlım Sağol bilgilndrgn için ilk defa oluyo yanlismi gördüm diyorum acaba dünü değerlendrdik ama bugünde olursa ilişki gün aşırı degilde hergün olmuş olck bizimki

Canım sen bildiğim kadarıyla pazara kadar esinin yanindasin. Dün olduysa bugün boş geçir. Yarın sabah ve pazar olsun zaten başka şansın yok. Içeride sperm kalırsa iyi olur henüz yumurtlamamissan

Evet canim pazara gitcem bugün catldysa boş gecrsem sorun olmz herhlde dedgn gbi icerde sperm vardr sonucta dün oldu silik cikti ama akinti var canim

24 kasimdada koyulasmiymiydi

evet çok koyuydu hatta kontrol çizgisinden de koyuydu o günleri değerlendirdik.. yumurtlamadan bir gün önceki yaptığım testler bile son güne kadar çok silik çıkıyordu. ne bileyim 5 gün geçti belirgin olması kafamı karıştrdı

:))) nebileym gün aşırı yapin deniliyo ya ondan belim agriyo ya yumurtlmada oluyomuydu cnm

Gün aşırı kaliteli erkek hücresi olması için öneriliyor. Ama hep diyorum ya kimin ne fiziki yapısı var bilinmiyor, belki de hergün olsa da çok sorun olmayacak bazı bünyeler için, ya da arada bu şekilde olmasının sakıncası yoktur..
Erkek hücresinin yaşam süresi uzun, onu düşündüğünde bugün yumurtladıysan, bu gece döllenmenin olması bile mümkün ( 24 saat sonra yumurta rahme olan yolcuğu tamamlayacak ve döllenme süresi bitecek), yolculuk sırasında rastlayacağı bir hücre onu bekliyor olabilir. Ama riske atmam dersen, bugün yumurtlama işaretin o leke ise, bir hücre daha yollayabilirsin onun için, işlerini kolaylaştırmak adına :))

Benim kasıklarım ağrır genelde, ama değişiyor ağrıyabilir.

Son düzenleme:
selam kızlar
temizlik anca bitti.
biraz daha beklesem belediyeden çöp ev diye gelip
dezenfekte edeceklermiş
amma pismişim ben yav
bi bakayım dedim size.
az sonra yemek yapacağım ne yapsam diye düşünüyorum
sonrada ders çalışacağım matematik kabus olmaktan çıksın gari

anammmmm
evim şahanenin finalinde selim bey evi terkediyo
ev sahipleri en kötü ev bizimki oldu bu kadar alışveriş bunun içinmiydi diyo

Valla canım ateşini gormesem diyeceğim ki test yap ama ateşin de düştü. Acaba bu ateşe güvenmemek mi gerek. Tavan yapıp sonradan hamile olanlar da var.. Fertilityfriend sitesinde chart örneklerine bakarsan.ben şu an hamileyim yani okadar saçma tablolardan hamile kalan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…