Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen hiç ihtimal vermiyodun ama bişeyler var galiba

hala ihtimal vermiyorum canım çünkü bişey yok

Bi test mi yapsan canımm

yapmam canım pazartesiye kadar test yapmam zaten o güne kadar kesin olurum

yoo ben zaten ateşe güvenmemek gerektiğini sana hep söylüyorum dün verdiğim bir örnekte nasıldı 28. gün yumurtlamış 33. gün hamile olduğunu öğrenmiş biri. böyle saçmalık olurmu.
ateşe rağbet arttıkça ff in kalitesi düşmeye başladı heralde

Hımm bişey diyemeyeceğim sadece inşallah olmazsın da o da bebişe çıkar...

inşallah canım
hayırlısı
seninle batlar aynıydı bende müjde veririm inşallah

Adam koca gemiyi çekiyor sen bir çubuğa işemion :2::2:

hayır benim asıl merak ettiğim mertin hangi bezi kullandığı değil o geminin kordonun dibinde ne işi var

Yaa cok kotusun bende sazan atladim hemen. Heyecan yaptim...

yapmayacağım demiyorumki pazartesiye kadar olmazsam yapacağım işte

Menuye gelince;
Bamya( kendim asla yemem sirf askim seviyo diye bugun anneme yaptirdim)
Pilav
Tarhana corbasi
Salata

bamyayı bende sevmem eşimde sevmez allahtan. zaten ikimizde daha hiç yemedik
ben sevmemeyi geçtim poşetini bile tutamam elimde. acayip huylanıyorum.

önceki akşam pilav dün akşam mantı yaptım bu akşama ben ne yapsam acaba

Bamya'yi asla yemem ama askim cok seviyor. bende hayatta elimi surmem ama annem sagolsun kiyamiyor damadina...Tavuk yapabilirsin hizli ve kolay... Hatta ben gogus etinden soya soslu bi tavuk yapiyorum onu cok seviyoruz.

Bamya'yi asla yemem ama askim cok seviyor. bende hayatta elimi surmem ama annem sagolsun kiyamiyor damadina...Tavuk yapabilirsin hizli ve kolay... Hatta ben gogus etinden soya soslu bi tavuk yapiyorum onu cok seviyoruz.

tavuk suyu çorba ve kıymalı patates yapacağım karar verdim yanınada peynirli makarna salata yeter

evim şahanede şaka yapmışlar kadına yaaa hiç sevmedim heyecanla onu bekliyodum bende

İnşallah güzel haberlerini almak isteriz :)

inşallah veririm canım

Benim tavuklu bezelyem var, yanına da pilav yaparım (Bulgur)
Öyle sizler gibi salata falan ekleyemmiyorum çoğunlukta ama bu akşam kıskandım sizi, bende yapacağım.

ben salatasız masa hazırlamam herkes salatama bayılır hatta eşime sor en iyi yaptığım yemek salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…