Bamya'yi asla yemem ama askim cok seviyor. bende hayatta elimi surmem ama annem sagolsun kiyamiyor damadina...Tavuk yapabilirsin hizli ve kolay... Hatta ben gogus etinden soya soslu bi tavuk yapiyorum onu cok seviyoruz.
Ozellikle pilav yaptigimda salatayi cok seviyorum. Ama sebzeli yemeklerde yapmiyorum bende. Bu arada sen artik bol bol yogurt ye bugun dinledim hamilelikte yogurt,sut ve su cok onemliymis.Benim tavuklu bezelyem var, yanına da pilav yaparım (Bulgur)
Öyle sizler gibi salata falan ekleyemmiyorum çoğunlukta ama bu akşam kıskandım sizi, bende yapacağım.
Wuuu cok iyiymis bigun belki bizede kismet olur o guzel salatani yemekinşallah veririm canım
ben salatasız masa hazırlamam herkes salatama bayılır hatta eşime sor en iyi yaptığım yemek salata
Ben de telefondan girdiğim için resmin açılmasını bekliyorum manyak gibi
Unutmam bunu unutmaaaaammmm
Menüm yok bu arada otobüsteyim mersin ellerine doğru ama eşim dolma yiyecek yoğurtla. Cimcime maşallah lokanta gibisiniz çeşit çeşit yemek
Ben de telefondan girdiğim için resmin açılmasını bekliyorum manyak gibi
Unutmam bunu unutmaaaaammmm
Menüm yok bu arada otobüsteyim mersin ellerine doğru ama eşim dolma yiyecek yoğurtla. Cimcime maşallah lokanta gibisiniz çeşit çeşit yemek
Ozellikle pilav yaptigimda salatayi cok seviyorum. Ama sebzeli yemeklerde yapmiyorum bende. Bu arada sen artik bol bol yogurt ye bugun dinledim hamilelikte yogurt,sut ve su cok onemliymis.
Wuuu cok iyiymis bigun belki bizede kismet olur o guzel salatani yemek
Sağol kuzum valla öyle olacak biraz. Ama en önemlisi yeğenlerimi, kuzularımı göreceğim. Evlat hasretini onlarla gideriyorum işte
bu arada belim ağrımaya başladı gelecek galiba kırmızılar
Sağol kuzum valla öyle olacak biraz. Ama en önemlisi yeğenlerimi, kuzularımı göreceğim. Evlat hasretini onlarla gideriyorum işte
Cimcimemm garibin ekmeği umut hesabı belki dedim yaparsın
Valla canım on senedir Angaranın bağları modundayım. Üniversiteyi de burda okuduğum için. Bu sene bebek olmazsa gidiciyiz sanirsam
Valla canım on senedir Angaranın bağları modundayım. Üniversiteyi de burda okuduğum için. Bu sene bebek olmazsa gidiciyiz sanirsam
arkadaşlar aranıza çok yeni katıldım 1 yıl boyunca buradan gebe kalanların ve olsun diye uğraşanların yazdıklarını okudum yeri geldi onalrda kendimi gördüm veeee 1 yıl sonra bugün hamile oldugumu öğrendim Rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin aratmasın sakın olmadı diye üzülmeyin herşeyin bir vakti ve zamanı var arkadaşlarr unutmayın....
Hayirli ugurlu olsun . Saglikli mutlu buyusun bebisin. Rabbim bizlerede nasip etsin boyle guzel habarler almayi
Toplu halde beklemedeyiz haberin olsun...
Cimcimemm garibin ekmeği umut hesabı belki dedim yaparsın
Tatlım çok güzel anlatmissin sanki gerckten o anı yasadim spermin yumurtayla birlestgni ...:)) canim dün de iliski oldu bugün catlarsa suanda canli hücre duruyodr dimiGün aşırı kaliteli erkek hücresi olması için öneriliyor. Ama hep diyorum ya kimin ne fiziki yapısı var bilinmiyor, belki de hergün olsa da çok sorun olmayacak bazı bünyeler için, ya da arada bu şekilde olmasının sakıncası yoktur..
Erkek hücresinin yaşam süresi uzun, onu düşündüğünde bugün yumurtladıysan, bu gece döllenmenin olması bile mümkün ( 24 saat sonra yumurta rahme olan yolcuğu tamamlayacak ve döllenme süresi bitecek), yolculuk sırasında rastlayacağı bir hücre onu bekliyor olabilir. Ama riske atmam dersen, bugün yumurtlama işaretin o leke ise, bir hücre daha yollayabilirsin onun için, işlerini kolaylaştırmak adına :))
Benim kasıklarım ağrır genelde, ama değişiyor ağrıyabilir.
canım eşinin sperminde sorun yoksa hergün yap şansın yükselsn
Ozellikle pilav yaptigimda salatayi cok seviyorum. Ama sebzeli yemeklerde yapmiyorum bende. Bu arada sen artik bol bol yogurt ye bugun dinledim hamilelikte yogurt,sut ve su cok onemliymisı
ahahahahahaaaa deliiii yapmam dedimya telefondada ne diye ümitleniyosun
evet şekerim bizde çeşit hep olur her yemekte salata sulu yemek ve yanına hamur işi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?