Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bamya'yi asla yemem ama askim cok seviyor. bende hayatta elimi surmem ama annem sagolsun kiyamiyor damadina...Tavuk yapabilirsin hizli ve kolay... Hatta ben gogus etinden soya soslu bi tavuk yapiyorum onu cok seviyoruz.

Ben ilk kez bamyayı 2 hafta önce yedim, hayatımda ağzıma sürmediğim o bamyayı eşimin hatrına, çok özel yapıyorlar canım bu çok güzel dene demesine dayanmayarak yedim.

Asla yemem demeyin

Benim tavuklu bezelyem var, yanına da pilav yaparım (Bulgur)
Öyle sizler gibi salata falan ekleyemmiyorum çoğunlukta ama bu akşam kıskandım sizi, bende yapacağım.
Ozellikle pilav yaptigimda salatayi cok seviyorum. Ama sebzeli yemeklerde yapmiyorum bende. Bu arada sen artik bol bol yogurt ye bugun dinledim hamilelikte yogurt,sut ve su cok onemliymis.

inşallah veririm canım

ben salatasız masa hazırlamam herkes salatama bayılır hatta eşime sor en iyi yaptığım yemek salata
Wuuu cok iyiymis bigun belki bizede kismet olur o guzel salatani yemek

Son düzenleme:

İyi yolculuklar canim. Kazasiz belasiz git gel insallah. Ankaranin bozkirindan mersinin denizine ohhh miisss.

ahahahahahaaaa deliiii yapmam dedimya telefondada ne diye ümitleniyosun
evet şekerim bizde çeşit hep olur her yemekte salata sulu yemek ve yanına hamur işi yaparım

inşallah kuzum birgün bir araya gelirsek sizede yaparım

bu arada belim ağrımaya başladı gelecek galiba kırmızılar

arkadaşlar aranıza çok yeni katıldım 1 yıl boyunca buradan gebe kalanların ve olsun diye uğraşanların yazdıklarını okudum yeri geldi onalrda kendimi gördüm veeee 1 yıl sonra bugün hamile oldugumu öğrendim Rabbim herkese en kısa zamanda nasip etsin aratmasın sakın olmadı diye üzülmeyin herşeyin bir vakti ve zamanı var arkadaşlarr unutmayın....

Valla canım on senedir Angaranın bağları modundayım. Üniversiteyi de burda okuduğum için. Bu sene bebek olmazsa gidiciyiz sanirsam

Su gecmisi pek bilmedigim icin biraz cekinerek soruyorum problem falanmi var yoksa 1 sene dolsun oylemi bakalim diyosunuz.

Hayirli ugurlu olsun . Saglikli mutlu buyusun bebisin. Rabbim bizlerede nasip etsin boyle guzel habarler almayi

Tatlım çok güzel anlatmissin sanki gerckten o anı yasadim spermin yumurtayla birlestgni ...:)) canim dün de iliski oldu bugün catlarsa suanda canli hücre duruyodr dimi

Ozellikle pilav yaptigimda salatayi cok seviyorum. Ama sebzeli yemeklerde yapmiyorum bende. Bu arada sen artik bol bol yogurt ye bugun dinledim hamilelikte yogurt,sut ve su cok onemliymisı

Sütü çok severim zaten, artırmaya başladım, incire devam :)) fındık, badem aldım, atıştırmalık..
Yarın sabah 9'da dr dayız, herşeyi netleştirirsek, diyetisyen arkadaşıma uğrayacağım hemen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…