bu arada belim ağrımaya başladı gelecek galiba kırmızılar
Tatlım çok güzel anlatmissin sanki gerckten o anı yasadim spermin yumurtayla birlestgni ...:)) canim dün de iliski oldu bugün catlarsa suanda canli hücre duruyodr dimi
Canım ben imzamda yazan kadar evliyim (17 ay oldu mu bilmiyorum telefondan girdiğim için goremiyorum:))
Nerecc hayırlı uğurlu olsun
Onu benimkinede yaptiramadim malesef. Sanki ne olucaksa ama gidip yaptirmiyo su testi bi turluCanım eşim sperm testi yapmadi bilmiyoruz ki
Maşallah diyorum, ben de kendime güel yemekler yaparım diyordum ama utanıyorum şimdi :)
Ayyy gelmesinler....
Canım ben imzamda yazan kadar evliyim (17 ay oldu mu bilmiyorum telefondan girdiğim için goremiyorum:))
Hiç korunmadik ama olmadı. Doktorlar rahmimde bir kalinlasma olduğunu söylediler hep. Başta miyom dendi sonra polip olabilir dendi. Sonunda bir doktor beni araştırma hastanesine.yönlendirdi. Kamerayla baktılar ki bi sürü et beni (polip) vardı. Üç ay önce ameliyat oldum temizlendi.. Eşimin spermlerinde de hareketlilik problemi vardı çünkü varikoselin ilk seviyesi vardı. O da iki ay önce ameliyat oldu.. Bakalım değerleri düzeldi mi önümüzdeki haftalarda bir test yaptiralim diyoruz.. Bu ameliyatlardan sonra umudum arttı diyebilirim.. Ama keşke daha önce çaresine baksaydim da bir sene boşuna uğraşmasaydım.. Klomen bile verdi bir doktor bana bu haldeyken.. Boşu boşuna hormonlarim alt üst oldu.. Benim hikayem bu işte canımbundan sonrası bol dua benim için. Teşekkülü Allahtan..
Insallah tatlım biz bugünde deneyelim biz:))))Eğer çatladıysa yarına kadar yolda, 24 saatte geçip tüpü rahme düşüyor benim bildiğim, o sırada da spermle buluşuyor işte.
İçeride canlı ve oraya ulaşmış olan varsa inşallah birleşirler, yoksa bugünküleri bekleyecek :)
Onu benimkinede yaptiramadim malesef. Sanki ne olucaksa ama gidip yaptirmiyo su testi bi turlu
Hep diyorlar ya bir sene bekleyin diye, halbuki kontroller yaptırmak gerekli. Bu bir sene kuramı yüzünden bir buçuk senem heba oldu.. Benden sonra evlenenlerin çocukları kocaman oldu mesela..
Hiç korunmadik ama olmadı. Doktorlar rahmimde bir kalinlasma olduğunu söylediler hep. Başta miyom dendi sonra polip olabilir dendi. Sonunda bir doktor beni araştırma hastanesine.yönlendirdi. Kamerayla baktılar ki bi sürü et beni (polip) vardı. Üç ay önce ameliyat oldum temizlendi.. Eşimin spermlerinde de hareketlilik problemi vardı çünkü varikoselin ilk seviyesi vardı. O da iki ay önce ameliyat oldu.. Bakalım değerleri düzeldi mi önümüzdeki haftalarda bir test yaptiralim diyoruz.. Bu ameliyatlardan sonra umudum arttı diyebilirim.. Ama keşke daha önce çaresine baksaydim da bir sene boşuna uğraşmasaydım.. Klomen bile verdi bir doktor bana bu haldeyken.. Boşu boşuna hormonlarim alt üst oldu.. Benim hikayem bu işte canımbundan sonrası bol dua benim için. Teşekkülü Allahtan..
Canım kendini kötü hissetme benim için bunu anlatmak güzel sonuçta tedavisi olan şeylerdi.. Bazısı var ki ,Rabbim yardımcıları olsun, sebepsiz kısırlık diyorlar. Tedavisiz ignesiz ilacsiz elleri ayakları bağlı.. Allah razı duaların için de canım benim.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Valla bizimki biraz karisik ve komik bi hikaye. Buzim cok yakin bi arkadasimiz genetikci bundan bi kac sene once bunlar lab'da sperm incelemesi yapmislar bizimkide habire bana ben gordum benimkileri gayet hareklilerdi diyip duruyo. Doktorda 1 sene olmadan gerek yok diyince hic yaptirmaz oldu. Aslinda belkide onda hic sperm yok ve ben bosuna 3 aydir ugrasiyorum....Tatlım biz erken diye yaptirmadik aslinda eşim yaptirirda
Nerecc hayırlı uğurlu olsun
Dediğin gibi zamanı var da bizde sabırsızlık var
Canım serephone kullanmadım oyuzden bilmiyorum bu sebepten cevap yazmadım. Infertilite bölümünde belki bu ilaçla ilgili topik vardır oraya bak bence..
Canım serephone kullanmadım oyuzden bilmiyorum bu sebepten cevap yazmadım. Infertilite bölümünde belki bu ilaçla ilgili topik vardır oraya bak bence..
Valla bizimki biraz karisik ve komik bi hikaye. Buzim cok yakin bi arkadasimiz genetikci bundan bi kac sene once bunlar lab'da sperm incelemesi yapmislar bizimkide habire bana ben gordum benimkileri gayet hareklilerdi diyip duruyo. Doktorda 1 sene olmadan gerek yok diyince hic yaptirmaz oldu. Aslinda belkide onda hic sperm yok ve ben bosuna 3 aydir ugrasiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?