Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Senin anlattiklarini okuyunca doktor ne kadar onemli diye gecirdim icimden. Dogru bi doktor ve dogru bi tedavi ile neler neler oluyor. Dedigin gibi tedavisi olan bi surec yasamakta bi sans. Ya hicbisey bilinmeseydi... Alkahim cok buyuk insallah bizlerinde yuzu gulucek.

yine sular kesildi bıktım bundan yaaaaa :95:
su işlerindeki memur mesai bitince vanayı mı kapatıyodur nedir

Ayyy sen cok yasa emi. Aksam aksam cok guldurdun beni. Hatta hala guluyorum. Seni sizin oranin sular idaresine aldiralim sen coz bu sorunu...

O zaman bol bol keçiboynuzu pekmezi içir, kendini yedir, hep daha iyi hep daha kaliteli olurlar (ben eşime böyle diyordum)

Allah korusun sorun çıksa da bunları yapacaksın, kuzenimin başına geldi.
Keci boynuzu pekmezini cimcime taktigi ile cozdum sabahlari iciyor. Gerci bikacgundur salliyo ama neyse haftasonu bol kasik hallederim onu. Geci boynuzunuda aldim aksamlari kemirsin diye. Bakalim artik ben elimden geleni yapiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar topiklerden birinde bir hikaye okudum çok hoşuma gitti:
Hz. Musa sahabelerine konuşuyorken yanına karı koca bir çift yaklaşıp diyorlar ki "Ya Musa sorar mısın Allaha bizim yıllardır evladımız olmadı bundan sonra olacak mi" Hz Musa soruyor ve Cenab-ı Hak bu çiftin asla döl tutmayacaklarını ve evlatları olmayacağını söyler.. Seneler sonra Musa bu çiftin yanında.bir çocuk görür. Allaha der "Allahım sen bana bu çiftin hiç döl tutmayacaklarını, çocukları olmayacağını söylemiştin ama olmuş"
Allah diyor ki "evet onların alın yazılarında evlat.sahibi.olmak yoktu. Ama onlar bunu bile bile bana dua etmekten vazgecmediler, inandılar ve ben de onlara evlat verdim."
BOL BOL DUA EDIN KIZLAR.. Allah rızası için, karşılıksız ama.. Ben her namazda dua ederdim, sonra olmayınca demek ki dualarim kabul olmuyor boşuna yalvarıyorum diye düşünürdüm.. Bu hikayeyi okuyunca ne kadar saçma düşündüğümü anladım.. Umutsuzluğa kapıldığım da oluyor ama eskisinden daha iyiyim çok şükür
Hepimizin minik minik yavrucakları olacak..
Ama sizden ricam, hamile kalsak da birbirimizi habersiz bırakmayalım, her süreci birlikte yaşayalım inşallah

Ne kadar guzel bir hikaye ne kadar dogru aslinda. Dua ederken karsiliksiz olmak karsiliksiz istemek cok onemli. Allahim kimsenin dualarini karsiliksiz birakmasin. Bugun bende topigin birinde okudum doktorlar esinde sperm bulamamis imkansiz gibi demisler ama 1 sene sonra tup bebekle ve sadece bulunan 4 spermle hamile kalmis simdi dogum yapmis. Okurken ne kadar cok uzulmustum ama dua etmekten hic vazgecmemis oda...

Son düzenleme:
teşekkür ederim Allah razı olsun... Evet sabretmek çok zor ama karşılığını alınca da çok güzel

İnşallah benm eşimde istememezlk yapmaz yaptirrm diyo ama

Çok güzel bir hikaye gerçekten dua birakilmamali herşey dua üzerine kurulu inşallah hepimiz birer birer hamile kalacagiz allahın izniyle

Selam kızlar bende geldim evde değildim. Ay hala olamadım deli oldum ayaklarım buz hiç ısınmıyor bu gece azıttı iyice. Kesin üşüttüğüm için geç kaldı bu kırmızı (

Kızlar özledm sizi ama dısardaydm gezip sorada sinemaya gidersem bu saatte gelirim ve bebek yapamam bn bu gidişle)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…