Canım kendini kötü hissetme benim için bunu anlatmak güzel sonuçta tedavisi olan şeylerdi.. Bazısı var ki ,Rabbim yardımcıları olsun, sebepsiz kısırlık diyorlar. Tedavisiz ignesiz ilacsiz elleri ayakları bağlı.. Allah razı duaların için de canım benim.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
teşekkür ederim canım sağol..... cevap yazdın yaa o bana yeterrr
yine sular kesildi bıktım bundan yaaaaa :95:
su işlerindeki memur mesai bitince vanayı mı kapatıyodur nedir
Keci boynuzu pekmezini cimcime taktigi ile cozdum sabahlari iciyor. Gerci bikacgundur salliyo ama neyse haftasonu bol kasik hallederim onu. Geci boynuzunuda aldim aksamlari kemirsin diye. Bakalim artik ben elimden geleni yapiyorum.O zaman bol bol keçiboynuzu pekmezi içir, kendini yedir, hep daha iyi hep daha kaliteli olurlar (ben eşime böyle diyordum)
Allah korusun sorun çıksa da bunları yapacaksın, kuzenimin başına geldi.
Kızlar topiklerden birinde bir hikaye okudum çok hoşuma gitti:
Hz. Musa sahabelerine konuşuyorken yanına karı koca bir çift yaklaşıp diyorlar ki "Ya Musa sorar mısın Allaha bizim yıllardır evladımız olmadı bundan sonra olacak mi" Hz Musa soruyor ve Cenab-ı Hak bu çiftin asla döl tutmayacaklarını ve evlatları olmayacağını söyler.. Seneler sonra Musa bu çiftin yanında.bir çocuk görür. Allaha der "Allahım sen bana bu çiftin hiç döl tutmayacaklarını, çocukları olmayacağını söylemiştin ama olmuş"
Allah diyor ki "evet onların alın yazılarında evlat.sahibi.olmak yoktu. Ama onlar bunu bile bile bana dua etmekten vazgecmediler, inandılar ve ben de onlara evlat verdim."
BOL BOL DUA EDIN KIZLAR.. Allah rızası için, karşılıksız ama.. Ben her namazda dua ederdim, sonra olmayınca demek ki dualarim kabul olmuyor boşuna yalvarıyorum diye düşünürdüm.. Bu hikayeyi okuyunca ne kadar saçma düşündüğümü anladım.. Umutsuzluğa kapıldığım da oluyor ama eskisinden daha iyiyim çok şükür
Hepimizin minik minik yavrucakları olacak..
Ama sizden ricam, hamile kalsak da birbirimizi habersiz bırakmayalım, her süreci birlikte yaşayalım inşallah
Yaa cimcimem ben boşuna mi nicknamemi su koydum?? Bensiz hayat boş da o yüzden
"O ol der ve oluverir"
Valla bizimki biraz karisik ve komik bi hikaye. Buzim cok yakin bi arkadasimiz genetikci bundan bi kac sene once bunlar lab'da sperm incelemesi yapmislar bizimkide habire bana ben gordum benimkileri gayet hareklilerdi diyip duruyo. Doktorda 1 sene olmadan gerek yok diyince hic yaptirmaz oldu. Aslinda belkide onda hic sperm yok ve ben bosuna 3 aydir ugrasiyorum....
Çok güzel bir hikaye gerçekten dua birakilmamali herşey dua üzerine kurulu inşallah hepimiz birer birer hamile kalacagiz allahın izniyleKızlar topiklerden birinde bir hikaye okudum çok hoşuma gitti:
Hz. Musa sahabelerine konuşuyorken yanına karı koca bir çift yaklaşıp diyorlar ki "Ya Musa sorar mısın Allaha bizim yıllardır evladımız olmadı bundan sonra olacak mi" Hz Musa soruyor ve Cenab-ı Hak bu çiftin asla döl tutmayacaklarını ve evlatları olmayacağını söyler.. Seneler sonra Musa bu çiftin yanında.bir çocuk görür. Allaha der "Allahım sen bana bu çiftin hiç döl tutmayacaklarını, çocukları olmayacağını söylemiştin ama olmuş"
Allah diyor ki "evet onların alın yazılarında evlat.sahibi.olmak yoktu. Ama onlar bunu bile bile bana dua etmekten vazgecmediler, inandılar ve ben de onlara evlat verdim."
BOL BOL DUA EDIN KIZLAR.. Allah rızası için, karşılıksız ama.. Ben her namazda dua ederdim, sonra olmayınca demek ki dualarim kabul olmuyor boşuna yalvarıyorum diye düşünürdüm.. Bu hikayeyi okuyunca ne kadar saçma düşündüğümü anladım.. Umutsuzluğa kapıldığım da oluyor ama eskisinden daha iyiyim çok şükür
Hepimizin minik minik yavrucakları olacak..
Ama sizden ricam, hamile kalsak da birbirimizi habersiz bırakmayalım, her süreci birlikte yaşayalım inşallah
Bnde bu ay ovulasyon testi kullaniyim dedim cift cizgi olmadiBat 9 Aralık 3.denememiz ve ovalasyon testi kullanarak denedim bu ay pozitifi yakaladık bakalım sonuç ne olacak
Bende geliyorum bakiyorum kimse yok. Yanliz kaldikBugün kimsecikler yok
Bende geliyorum bakiyorum kimse yok. Yanliz kaldik
Kocisle oturduk Yalan Dunya'yi izliyorum arada gulmekte lazim. Sen ne yaptin? Herkes kacmalarda bugun. Su mersine giderken herkeside yanina aldi sanirsam...Evet bakıp çıkıyorum kimse yok.sen napiyon tatlim
Kocisle oturduk Yalan Dunya'yi izliyorum arada gulmekte lazim. Sen ne yaptin? Herkes kacmalarda bugun. Su mersine giderken herkeside yanina aldi sanirsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?