Günaydın canım :))) valla zor iş ya çocuk bakmak ama galiba allah sabır veriyo :)))günaydın kızlarrrr
Size ablamın gecesini gündüzünü çekip yollasam çocuktan vazgeçersiniz herhaldeYegenimle aynı odada yattım, resmen gece uykusuz kaldım üstünü örtmekten, ppışpışlamaktan sabah da onlar okula gitti küçüğün kahvaltısını yedirdim bin bir zahmetle ha bre kutu kutu pense oynuyoruz bu ne bee dedim biraz daha tadını çıkarın çocuksuzluğun bence
Valla canım öyle diyorlar ama ne bileyim ya rahatına düşkün biri için Zor yani benim için
Kızlar özledm sizi ama dısardaydm gezip sorada sinemaya gidersem bu saatte gelirim ve bebek yapamam bn bu gidişle)))
Valla canım öyle diyorlar ama ne bileyim ya rahatına düşkün biri için Zor yani benim için
Facebookta yapılan gece vakti yer bildirimlerimize kp in yorumu))
Kp: bizimkiler bu saatte dışarıdalar, falanca yer ( telden okuyor)
Kv: aman gezsin çocuklar, çocuk yapınca takılamazlar böyle
Kp: bu saatte gezen adam öocuk mu yapar
)) çok gülmüştük bu muhabbete anlattıklarında
günaydın kızlar
galiba kırmızılar gelmeye başladı
sabah 7 de uyandım tuvalete gittim bişey gelmedi peçeteye çok hafif kahverengi bişey geldi.
o saatten bu saate kadar bişey yok. az önce yine tuvalete gittim bu sefer hiçbişey gelmedi.
akşama kadar sökülür heralde
Canım cok sevindim neyse çok şükür güzelce tutunsun bebişin sana hayirlisyla kucagina alirsn inşallahSabah dr ye gittik kızlar, minnacık bi kese gördük şükür, rahim içine yerleşmiş.
Kesenin gerisinde kanama var çok az, yerleşme kanaması, kahverengi leke gelirse sakın korkma, normal dedi.
Hcg testi istedi dr, yeniden kan verdim 14:00'de alacağım ve telefonda görüşeceğiz.
Çarşamba ya da perşembe yine görmek istedi, kesenin tamamlandığını görüp, artık başladı gebelik tam demek için.
Dr çok temkinli ama eşim para için yapıyorlar, madem netleştirecek perşembe gel deseymiş baştan, gidersin ama takılma diyor.
Muayene başı 240 tl olunca insanın aklına gelmiyor değil bu ihtimal.
Hcg testi içinde 75 dediler dışarıda yaptırıp mail atarım dedim, evimin hemen yanındaki yine özel hastaneden 20 tl ye yaptırdım, düşünün farkı.
Neyse durum bu şekilde işte, öğleden sonra değerler alınacak, haftaiçi yine ultrason , dualarınızı esirgemeyin..
Gunaydin kizlar. Guzel bi cumartesi gecirin. Somdilik hepinizi kocaman kocaman opuyorum.
Ne oluyo sizin sulara kuzu:))))) kirmizilar gelmemiş dahahah.
çok güzel oldu:81:
yine sular kesildi :95:
ya tamda makinada çamaşırlarımın çıkmasına yarım saat kalmıştı :84:
Ne oluyo sizin sulara kuzu:))))) kirmizilar gelmemiş daha
Haleee gözün aydın canım inşallah kalbini de duyarsınız sağlıcakla
Cimcimeee benim de gelen giden yok bu ay bize bir haller oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?