Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır cimcimecim kırmızılar mı geldi... selam kılzar nasılsınız

Cocuk olayinin benim acimdan en zor kismi gece uyanmak heralde. Bu kismini direk atlayamiyomuyuz(

Hehehe cok komikler

Canim minigi ev insaatina baslamis , yerini sevmis demekki hadi hayirli olsun. Bence kanama kismina cok takilma zaten tehlikeli olan eminim kendin gosterir. Ama yinede vok yorma sen kendini en azindan 3 ay cok dikkatli ol. İnsalkah otobus dolmusla ise gitmiyosundur. Malum hele istanbul trafiginde adama bobrek tasi dusurtur o yollar
Bu arada doktorunla eger sonuna kadar gidiceksen bi ucret anlasmasi falan yap. Yoksa her gittiginde tonla para bayilmak zorunda kalicaksin. Daha bunun yok ikili uclu testi yok dogumu ivir zivir birsuru sey var.

hah.
çok güzel oldu:81:

yine sular kesildi :95:

ya tamda makinada çamaşırlarımın çıkmasına yarım saat kalmıştı :84:
Ahhh ahhh nedir senin bu sular idaresinden cektigin. Yazik sana be kuzumm...

yuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124:

kızlaaarrrr geldi sonunda kırmızılar çok şükür

Hadi hayirli olsun gozumuz aydin

Bu arada aksam bende coookkk tatli bi bebisi sevmeye gidicem. Kuzenimin minnak oğlu Demir.. Bi gorseniz kizlar reklam bebegi gibi o kadar sevimli. Bu arada kuzenimle evlilik tarihlerimiz 3 ay aralikli ama onlar 3 oldu biz hala 2 kisiyiz...

Son düzenleme:

Merhaba arkadaslar, oyle hirsiz gibi topiginize girdim AMa baska nereye soracagimi bilemedim bu sabah beta HCG testi yaptirdim ( kanda) bugun BAT tarihimdi. Sonucunu aldim 35,90 cikti degerim. Pozitif mi diye sorunca doktorunuza sorun dedi adam. Simdi ben hamilemiyim?

10 ve üstü pozitif diye biliyorum ben canım

Canim seni yanlis bilgilendirmis olmayim ama degerin bana dusuk geldi bildigim kadariyla bat tarihin bugunse 50 civari bisey cikmasi lazim diye biliyorum. Yinede yok demek de olmaz cunku belli bir yukselmede olmus. Belkide gec dollenmedir diye de dusundum. Bence pazartesi bidaha yaptir cunku eger hamileysen o degerin pazartesi 70-75 civari bi degere cikmadi lazim.
Umarim yardimci olabilmisimdir.

Servisle gitmen iyi olmus gercekten diyer turlu cekilmiyor trafik. Bana gelince kasiklarimdaki batmalar iyice belirginlesti ozellikle ayagimi uzatinca. Sabah hatta o batmadan( ara ara giriyor) zor hazirladim kahvaltiyi. Bu arada belim cok agriyor. Cok halsizim. Gerci hicbirini belirti saymamak icin ugrasiyorum. Acaba hastami olucam ondanmi belim agriyo yok usuttum kasiklarim ondan agriyo yok uyuyamiyirum ondan yorgunum diyip gecistiriyorum. Birazda sanirim adet olursam diye bi korku var icimde bi yandan testmi yapsam diyorum bi yandan sabret zaten sali doktora gidicen orda soyletsin belki test yapar diyorum bilemedim kaldim boyle arada bi yerde.

Slm kızlar nasılsınız nası gidio haftasonunuz bn ancak geldm dışardan misafir var evde elimdn geldgnce yazcam halozy hayırlı olsn canm bebegin darısı bizeee

Canım bilmiyorum ama çok benzerlikler, inşallah sonuçta aynı olur.
Omkorkular bende de oldu hep, illa ki insanın bi tarafı başka şeyler söylüyor, test yapacaksan eğer kan testi olsun bu, onu da hafta başı yaptırırsın senin BAT 4 aralıkmış zaten, sonra da güzel haberler alırız inşallah )
Buarada benim belim iyi 2 gündür şükür, ara ara kasıklarımda batma oluyor dr de normal dedi

Mersinin ılık havası yaradı bana yaprak tantunide karnımızı doyurduk bayılıyorum tantuniye
Matmazel ne alemdesin kırmızılardan ses yoktur inşallah..

Yaramaz mı canımcım aralık ayına girdk hala sıcacık dimi mersin afiiyet olsn cok güzeldr gercekten tantuni bnde severm en ii yerlerden birinde yemişsnz

kızlaaar
bişey sormak istiyorum lütfen bakarmısınız please :18:

biliyosunuz 2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum ve akşam saatlerinde tamamen söküldü adetim.
mide bulandırıcı birşey anlatacağım şimdiden özür diliyorum ama korktum yaa

pıhtılı bir kanama yaşıyorum ilk defa.
az önce sağ kasığımda aşırı bir acı hissettim
tuvalete gittim yine parça parça akıntım oldu.
sonra elime bi et parçası geldi.
kanamanın aksine pembemsi bir renkteydi ve yumuşaktı.
ooofffff çok iğrenç gelecek ama ben onu merak edip elimle yıkadım
renginde bir değişiklik olmadı ama dağılıp erimedide olduğu gibi kaldı elimde
bu nedir acaba yaaa daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda.:18:
birde kanamam ilk kez simsiyah
ablama sordum hiç yaşamamış böyle bişey
korkuyorum kötü bişey değildir dimi
yada kimyasal gebelik falan olabilirmi.
bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik adetten önce sonlandığı gibi adeti 2-3 gün geciktikten sonrada düşebiliyor:18:

Tatlim ben de böyle birşey yasadimbirkac ay önce buayda 2 gün gecikti bnmde aynen çok koyu pihtiliydi et parcasi gbi seyi bikaç ay once görmüştüm sonra acaba hamilym diye gittim test yaptm hani düşük flnsa bile betahcg hemn düşmez diye yaptrdm negatf cikmisti nedir acaba seninki

canm benmde siyah olmasa da koyu renk kanla birlikte parçacıklar geldiği oluo ama ben herkeste oluodr die düşündm pembemsi sölediğin sey hç olmadı ama o yuzden aklında kalmasn istersen bi doktora danış belki farklı bişedr ki sölediğin kimyasal gebelk de olablr

Cimcime canım bende de o durum oluyordu önceleri.. Ben de senin gibi iyice eziyordum yada yıkıyordum çünkü bir yerde okumuştum dagilmiyorsa kan pıhtısı değildir diye. Acaba neden oluyor ben de bilmiyorum.. Bir de kimyasal gebelik kısmına sorsan, acaba kimyasaldan sonra adet nasıl oluyor ki..

Marmelaaaatt olabilir canım yeni yumurtlamiş olabilirsin test yapmadin mı bugün??

Elcem canım ablamlar genelde ordan yiyorlar valla güzeldi bir ekmek daha yiyebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…