günaydın kızlarrrr
Size ablamın gecesini gündüzünü çekip yollasam çocuktan vazgeçersiniz herhaldeYegenimle aynı odada yattım, resmen gece uykusuz kaldım üstünü örtmekten, ppışpışlamaktan sabah da onlar okula gitti küçüğün kahvaltısını yedirdim bin bir zahmetle ha bre kutu kutu pense oynuyoruz bu ne bee dedim biraz daha tadını çıkarın çocuksuzluğun bence
Hehehe cok komiklerFacebookta yapılan gece vakti yer bildirimlerimize kp in yorumu))
Kp: bizimkiler bu saatte dışarıdalar, falanca yer ( telden okuyor)
Kv: aman gezsin çocuklar, çocuk yapınca takılamazlar böyle
Kp: bu saatte gezen adam öocuk mu yapar
)) çok gülmüştük bu muhabbete anlattıklarında
Canim minigi ev insaatina baslamis , yerini sevmis demekki hadi hayirli olsun. Bence kanama kismina cok takilma zaten tehlikeli olan eminim kendin gosterir. Ama yinede vok yorma sen kendini en azindan 3 ay cok dikkatli ol. İnsalkah otobus dolmusla ise gitmiyosundur. Malum hele istanbul trafiginde adama bobrek tasi dusurtur o yollarSabah dr ye gittik kızlar, minnacık bi kese gördük şükür, rahim içine yerleşmiş.
Kesenin gerisinde kanama var çok az, yerleşme kanaması, kahverengi leke gelirse sakın korkma, normal dedi.
Hcg testi istedi dr, yeniden kan verdim 14:00'de alacağım ve telefonda görüşeceğiz.
Çarşamba ya da perşembe yine görmek istedi, kesenin tamamlandığını görüp, artık başladı gebelik tam demek için.
Dr çok temkinli ama eşim para için yapıyorlar, madem netleştirecek perşembe gel deseymiş baştan, gidersin ama takılma diyor.
Muayene başı 240 tl olunca insanın aklına gelmiyor değil bu ihtimal.
Hcg testi içinde 75 dediler dışarıda yaptırıp mail atarım dedim, evimin hemen yanındaki yine özel hastaneden 20 tl ye yaptırdım, düşünün farkı.
Neyse durum bu şekilde işte, öğleden sonra değerler alınacak, haftaiçi yine ultrason , dualarınızı esirgemeyin..
Ahhh ahhh nedir senin bu sular idaresinden cektigin. Yazik sana be kuzumm...hah.
çok güzel oldu:81:
yine sular kesildi :95:
ya tamda makinada çamaşırlarımın çıkmasına yarım saat kalmıştı :84:
yuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124:
kızlaaarrrr geldi sonunda kırmızılar çok şükür
Evet canım doğru diyosun dikkatli olmak lazım, servisle gidiyorum canım rahat oluyor arabayı bile çıkarmıyorum, daha rahat oluyor gidip gelmek, çok şükür o açıdan.
Doktor işini nasıl ederiz bilmiyorum, belirlediğimiz hastanenin doktoru şimdilik devam edelim bakalım, hayırlısı, sen de nasıl durumlar
Merhaba arkadaslar, oyle hirsiz gibi topiginize girdim AMa baska nereye soracagimi bilemedimbu sabah beta HCG testi yaptirdim ( kanda) bugun BAT tarihimdi. Sonucunu aldim 35,90 cikti degerim. Pozitif mi diye sorunca doktorunuza sorun dedi adam. Simdi ben hamilemiyim?
Merhaba arkadaslar, oyle hirsiz gibi topiginize girdim AMa baska nereye soracagimi bilemedimbu sabah beta HCG testi yaptirdim ( kanda) bugun BAT tarihimdi. Sonucunu aldim 35,90 cikti degerim. Pozitif mi diye sorunca doktorunuza sorun dedi adam. Simdi ben hamilemiyim?
Evet canım doğru diyosun dikkatli olmak lazım, servisle gidiyorum canım rahat oluyor arabayı bile çıkarmıyorum, daha rahat oluyor gidip gelmek, çok şükür o açıdan.
Doktor işini nasıl ederiz bilmiyorum, belirlediğimiz hastanenin doktoru şimdilik devam edelim bakalım, hayırlısı, sen de nasıl durumlar
Mersinin ılık havası yaradı bana
Servisle gitmen iyi olmus gercekten diyer turlu cekilmiyor trafik. Bana gelince kasiklarimdaki batmalar iyice belirginlesti ozellikle ayagimi uzatinca. Sabah hatta o batmadan( ara ara giriyor) zor hazirladim kahvaltiyi. Bu arada belim cok agriyor. Cok halsizim. Gerci hicbirini belirti saymamak icin ugrasiyorum. Acaba hastami olucam ondanmi belim agriyo yok usuttum kasiklarim ondan agriyo yok uyuyamiyirum ondan yorgunum diyip gecistiriyorum. Birazda sanirim adet olursam diye bi korku var icimde bi yandan testmi yapsam diyorum bi yandan sabret zaten sali doktora gidicen orda soyletsin belki test yapar diyorum bilemedim kaldim boyle arada bi yerde.
Kızlar neredesiniz yahuu
Mersinin ılık havası yaradı banayaprak tantunide karnımızı doyurduk bayılıyorum tantuniye
Matmazel ne alemdesin kırmızılardan ses yoktur inşallah..
kızlaaar
bişey sormak istiyorum lütfen bakarmısınız please :18:
biliyosunuz 2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum ve akşam saatlerinde tamamen söküldü adetim.
mide bulandırıcı birşey anlatacağım şimdiden özür diliyorum ama korktum yaa
pıhtılı bir kanama yaşıyorum ilk defa.
az önce sağ kasığımda aşırı bir acı hissettim
tuvalete gittim yine parça parça akıntım oldu.
sonra elime bi et parçası geldi.
kanamanın aksine pembemsi bir renkteydi ve yumuşaktı.
ooofffff çok iğrenç gelecek ama ben onu merak edip elimle yıkadım
renginde bir değişiklik olmadı ama dağılıp erimedide olduğu gibi kaldı elimde
bu nedir acaba yaaa daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda.:18:
birde kanamam ilk kez simsiyah
ablama sordum hiç yaşamamış böyle bişey
korkuyorum kötü bişey değildir dimi
yada kimyasal gebelik falan olabilirmi.
bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik adetten önce sonlandığı gibi adeti 2-3 gün geciktikten sonrada düşebiliyor:18:
kızlaaar
bişey sormak istiyorum lütfen bakarmısınız please :18:
biliyosunuz 2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum ve akşam saatlerinde tamamen söküldü adetim.
mide bulandırıcı birşey anlatacağım şimdiden özür diliyorum ama korktum yaa
pıhtılı bir kanama yaşıyorum ilk defa.
az önce sağ kasığımda aşırı bir acı hissettim
tuvalete gittim yine parça parça akıntım oldu.
sonra elime bi et parçası geldi.
kanamanın aksine pembemsi bir renkteydi ve yumuşaktı.
ooofffff çok iğrenç gelecek ama ben onu merak edip elimle yıkadım
renginde bir değişiklik olmadı ama dağılıp erimedide olduğu gibi kaldı elimde
bu nedir acaba yaaa daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda.:18:
birde kanamam ilk kez simsiyah
ablama sordum hiç yaşamamış böyle bişey
korkuyorum kötü bişey değildir dimi
yada kimyasal gebelik falan olabilirmi.
bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik adetten önce sonlandığı gibi adeti 2-3 gün geciktikten sonrada düşebiliyor:18:
Cimcime canım bende de o durum oluyordu önceleri.. Ben de senin gibi iyice eziyordum yada yıkıyordum çünkü bir yerde okumuştum dagilmiyorsa kan pıhtısı değildir diye. Acaba neden oluyor ben de bilmiyorum.. Bir de kimyasal gebelik kısmına sorsan, acaba kimyasaldan sonra adet nasıl oluyor ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?