- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Tatlim ben de böyle birşey yasadimbirkac ay önce buayda 2 gün gecikti bnmde aynen çok koyu pihtiliydi et parcasi gbi seyi bikaç ay once görmüştüm sonra acaba hamilym diye gittim test yaptm hani düşük flnsa bile betahcg hemn düşmez diye yaptrdm negatf cikmisti nedir acaba seninki
Yine evdr degldm cnm gec gelnce gec saatte yaptım yanlış zamn oldgu için cikmadiCimcime canım bende de o durum oluyordu önceleri.. Ben de senin gibi iyice eziyordum yada yıkıyordum çünkü bir yerde okumuştum dagilmiyorsa kan pıhtısı değildir diye. Acaba neden oluyor ben de bilmiyorum.. Bir de kimyasal gebelik kısmına sorsan, acaba kimyasaldan sonra adet nasıl oluyor ki..
Marmelaaaatt olabilir canım yeni yumurtlamiş olabilirsin test yapmadin mı bugün??
Elcem canım ablamlar genelde ordan yiyorlar valla güzeldi bir ekmek daha yiyebilirdim
Olabilir canim rahim duvarı kalinlsmasi neden oluyomuş ki acabacanım dışarıdaydım eve geldiğimden beri araştırıyorum
birde bugün çok ağrım vardı resmen kıvrandım sancıdan
az öncede işte sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi
ve bu oldu şimdi ağrım hafifledi.
netten araştırdımda yaşayanlar olmuş bunu.
birine doktoru birdaha olursa
hemen kolonyanın içine koy bana getir onu demiş ne alakaysa.
ama çoğu yerde rahim duvarındaki kalınlaşmanın atılması olarak yorumlanıyor
Kuzum bilmiyorum bahsettim mi önceden.. Ben de felaket bir bel ağrısı, sonra lavaboda pat diye sert birşeyin düşmesi olmuştu da doktora sorduğumda dediğin gibi rahim duvarı kalinlasmasını böyle atmış olabilirsin veya çok erken bir düşük olabilir demişti ama benim hcg düşüktü yani düşük imkansızdı. Korkma seninki de kalinlasmasının atılması falandir.
kızlaaar
bişey sormak istiyorum lütfen bakarmısınız please :18:
biliyosunuz 2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum ve akşam saatlerinde tamamen söküldü adetim.
mide bulandırıcı birşey anlatacağım şimdiden özür diliyorum ama korktum yaa
pıhtılı bir kanama yaşıyorum ilk defa.
az önce sağ kasığımda aşırı bir acı hissettim
tuvalete gittim yine parça parça akıntım oldu.
sonra elime bi et parçası geldi.
kanamanın aksine pembemsi bir renkteydi ve yumuşaktı.
ooofffff çok iğrenç gelecek ama ben onu merak edip elimle yıkadım
renginde bir değişiklik olmadı ama dağılıp erimedide olduğu gibi kaldı elimde
bu nedir acaba yaaa daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı aranızda.:18:
birde kanamam ilk kez simsiyah
ablama sordum hiç yaşamamış böyle bişey
korkuyorum kötü bişey değildir dimi
yada kimyasal gebelik falan olabilirmi.
bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik adetten önce sonlandığı gibi adeti 2-3 gün geciktikten sonrada düşebiliyor:18:
Cimcime canım bende de o durum oluyordu önceleri.. Ben de senin gibi iyice eziyordum yada yıkıyordum çünkü bir yerde okumuştum dagilmiyorsa kan pıhtısı değildir diye. Acaba neden oluyor ben de bilmiyorum.. Bir de kimyasal gebelik kısmına sorsan, acaba kimyasaldan sonra adet nasıl oluyor ki..
Marmelaaaatt olabilir canım yeni yumurtlamiş olabilirsin test yapmadin mı bugün??
Elcem canım ablamlar genelde ordan yiyorlar valla güzeldi bir ekmek daha yiyebilirdim
kızlaaar
biliyosunuz 2 gün gecikmeli olarak bugün adet oldum ve akşam saatlerinde tamamen söküldü adetim.
bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik adetten önce sonlandığı gibi adeti 2-3 gün geciktikten sonrada düşebiliyor:18:
kızlaaar
Rahim duvarı salgı yapan bezler ve duvar bütünlüğünü oluşturan bağ dokudan oluşmaktadır. Bu iki yapının birden miktar olarak artması sonucunda rahim duvarı kalınlaşması veya diğer adı ile endometrial hiperplazi meydana gelir. Çok büyük kısmı progesteron tarafından karşılanmamış aşırı östrojen maruziyeti nedeniyle olur. Bu durumun da en sık sebebi yumurta atılımının olmadığı adet dönemleridir.Bu döneme anovulatuar siklus denmektedir. Bundan dolayı ergenlik döneminin başlangıcında henüz yeni adet görmeye başlayanlarda ve menopoza yakın dönemde adet dönemleri düzensizleşmeye başlayanlarda sık görülürOlabilir canim rahim duvarı kalinlsmasi neden oluyomuş ki acaba
Kuzum bilmiyorum bahsettim mi önceden.. Ben de felaket bir bel ağrısı, sonra lavaboda pat diye sert birşeyin düşmesi olmuştu da doktora sorduğumda dediğin gibi rahim duvarı kalinlasmasını böyle atmış olabilirsin veya çok erken bir düşük olabilir demişti ama benim hcg düşüktü yani düşük imkansızdı. Korkma seninki de kalinlasmasının atılması falandir.
canm benmde siyah olmasa da koyu renk kanla birlikte parçacıklar geldiği oluo ama ben herkeste oluodr die düşündm pembemsi sölediğin sey hç olmadı ama o yuzden aklında kalmasn istersen bi doktora danış belki farklı bişedr ki sölediğin kimyasal gebelk de olablr
iyi aksamlar cnm bnde yasarım bu yazdıklarını dün ve bn gittigim her dr somusumdur sonuncusu prof ve onada sordum aynı bu senn yazdıklarını normal dedi korkulcak bişi yok olabilir dedi bende incelerdim elime alıp cok takılırdım cocuk mu düşürüyorum falan die ama oluymomuş vücut yapıyo işte anlıyacagın bnce korkmanı gerektirecek bişi yoktur takma cok kafana ...gecmiş olsun
ya anlattıklarını ben adet görmeye başladığım ilk günden beri yaşıyorum. her ay çoooook sancılı bir dönem geçiriyorum.2 veya 3 ağrı kesiciyle geçirebiliyorum. hatta bekarken bayıldığımı bilirim okulda. çamur gibi başlıyor adetim ve avuç içi gibi pıhtılar damar damar sökülüyor. belki üşütmüşsündür o yüzdendir. belkide kimyasal gebeliktir. idrar testin varsa yap en azından böyle birşey yaşayıp yaşamadığını anlarsın.. geçmiş olsun
Günaydın kızlarrr
Bugün mersine veda günü.. Ayrıca benim bat.. Cimcimeee kanaman nasıl oldu normale döndü mü? Soğan suyu içti miydin sen?
Adam napsin yaa :))) ama hakkaten yediden yetmişine.herkeste bir hastalık kadınların..
Adam napsin yaa :))) ama hakkaten yediden yetmişine.herkeste bir hastalık kadınların..
kızlaaar
Rahim duvarı salgı yapan bezler ve duvar bütünlüğünü oluşturan bağ dokudan oluşmaktadır. Bu iki yapının birden miktar olarak artması sonucunda rahim duvarı kalınlaşması veya diğer adı ile endometrial hiperplazi meydana gelir. Çok büyük kısmı progesteron tarafından karşılanmamış aşırı östrojen maruziyeti nedeniyle olur. Bu durumun da en sık sebebi yumurta atılımının olmadığı adet dönemleridir.Bu döneme anovulatuar siklus denmektedir. Bundan dolayı ergenlik döneminin başlangıcında henüz yeni adet görmeye başlayanlarda ve menopoza yakın dönemde adet dönemleri düzensizleşmeye başlayanlarda sık görülür
bunu buldum canım nette.
Bazen olabiliyormuş inşallah kimyasl gebelik degildr. Ya bnmde sağ kasigimdn bacagima vuran bi ağrı var yürürken özellikle ağrı oluyo üsutunce olurmu böyle acaba ?????
Iyiyim eflalcim sen nasılsın :)
Iyiyim eflalcim sen nasılsın :)
Canım yeğenler yordu beniinsan öksürüğüne uyanıyor adam gibi uyuyamadim, sürekli bir hareket var evde zaten ne yemekten anlıyorsun ne oturmaktan şimdi de aramış 1.5 yaşında olan, teyze nerdesin hadi gelsene durma diyor bana
Bu arada ateşim var ama ben bu aydan anlamadım birşey canım. Çünkü hep 6da falan kalktım ölçtüm bir de 6dan önce de 5te uyanıyordum. Yani 3 saatlik uykum yoktu pek geçerli olduğunu sanmıyorum... Özelden atayım linki eklemeyi ben de bilmiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?