Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım dışarıdaydım eve geldiğimden beri araştırıyorum
birde bugün çok ağrım vardı resmen kıvrandım sancıdan
az öncede işte sağ kasığıma çok şiddetli bir ağrı girdi
ve bu oldu şimdi ağrım hafifledi.
netten araştırdımda yaşayanlar olmuş bunu.
birine doktoru birdaha olursa
hemen kolonyanın içine koy bana getir onu demiş ne alakaysa.
ama çoğu yerde rahim duvarındaki kalınlaşmanın atılması olarak yorumlanıyor

Yine evdr degldm cnm gec gelnce gec saatte yaptım yanlış zamn oldgu için cikmadi

Olabilir canim rahim duvarı kalinlsmasi neden oluyomuş ki acaba

Kuzum bilmiyorum bahsettim mi önceden.. Ben de felaket bir bel ağrısı, sonra lavaboda pat diye sert birşeyin düşmesi olmuştu da doktora sorduğumda dediğin gibi rahim duvarı kalinlasmasını böyle atmış olabilirsin veya çok erken bir düşük olabilir demişti ama benim hcg düşüktü yani düşük imkansızdı. Korkma seninki de kalinlasmasının atılması falandir.

canm benmde siyah olmasa da koyu renk kanla birlikte parçacıklar geldiği oluo ama ben herkeste oluodr die düşündm pembemsi sölediğin sey hç olmadı ama o yuzden aklında kalmasn istersen bi doktora danış belki farklı bişedr ki sölediğin kimyasal gebelk de olablr

tabi canm en meşhur yeri orasıdır zaten afiyet bal şeker olsun

iyi aksamlar cnm bnde yasarım bu yazdıklarını dün ve bn gittigim her dr somusumdur sonuncusu prof ve onada sordum aynı bu senn yazdıklarını normal dedi korkulcak bişi yok olabilir dedi bende incelerdim elime alıp cok takılırdım cocuk mu düşürüyorum falan die ama oluymomuş vücut yapıyo işte anlıyacagın bnce korkmanı gerektirecek bişi yoktur takma cok kafana ...gecmiş olsun

ya anlattıklarını ben adet görmeye başladığım ilk günden beri yaşıyorum. her ay çoooook sancılı bir dönem geçiriyorum.2 veya 3 ağrı kesiciyle geçirebiliyorum. hatta bekarken bayıldığımı bilirim okulda. çamur gibi başlıyor adetim ve avuç içi gibi pıhtılar damar damar sökülüyor. belki üşütmüşsündür o yüzdendir. belkide kimyasal gebeliktir. idrar testin varsa yap en azından böyle birşey yaşayıp yaşamadığını anlarsın.. geçmiş olsun

Günaydın kızlarrr
Bugün mersine veda günü.. Ayrıca benim bat.. Cimcimeee kanaman nasıl oldu normale döndü mü? Soğan suyu içti miydin sen?

Olabilir canim rahim duvarı kalinlsmasi neden oluyomuş ki acaba
Rahim duvarı salgı yapan bezler ve duvar bütünlüğünü oluşturan bağ dokudan oluşmaktadır. Bu iki yapının birden miktar olarak artması sonucunda rahim duvarı kalınlaşması veya diğer adı ile endometrial hiperplazi meydana gelir. Çok büyük kısmı progesteron tarafından karşılanmamış aşırı östrojen maruziyeti nedeniyle olur. Bu durumun da en sık sebebi yumurta atılımının olmadığı adet dönemleridir.Bu döneme anovulatuar siklus denmektedir. Bundan dolayı ergenlik döneminin başlangıcında henüz yeni adet görmeye başlayanlarda ve menopoza yakın dönemde adet dönemleri düzensizleşmeye başlayanlarda sık görülür

bunu buldum canım nette.

inşallah canım. doktorumu aradım o da kimyasal gebelik yada rahim kalınlaşması atılıyodur dedi.

aradım kan testi yaptır istersen hemen sıfırlanmaz beta sonuca göre yorumlayalım dedi ama bilemiyorum birde kimyasal çıkarsa çok üzülürüm

çok teşekkür ederim canım

aynen canım avuç avuç geldi bendede üşüttüğüm kesin bu ay ayaklarım 2 çorap giymeme rağmen hiç ısınmadı hep söylüyodum üşüyorum diye.

Günaydın kızlarrr
Bugün mersine veda günü.. Ayrıca benim bat.. Cimcimeee kanaman nasıl oldu normale döndü mü? Soğan suyu içti miydin sen?

kanamam bugün normale döndü canım. hala siyah çamur gibi ama pıhtılaşma azaldı normal seyrine döndü. soğan suyu içmiştim canım.

hey ya rabbim yaaa kadınlık ne zor şey. dün gece hem ağrıdan kıvranıyorum hemde eşime çemkiriyorum pislik herif senin yüzünden başıma bunlar geliyo ben bekarken adetlerimin günün bile bilmezdim adet günümde ağrım olur sonra normale dönerdim senin yüzünden her ay ayrı dert geliyo başıma neden evlendimki seninle diye garibim hiç sesini çıkaramıyo ne yapsın anlamıyoki bu işlerden

Adam napsin yaa :))) ama hakkaten yediden yetmişine.herkeste bir hastalık kadınların..

Nasılsın canım geçmiş okuyum bakalım neler yazmışsınız:)

Canım benimki hep parçalı gelir hatta artık şey oluyordu belimden kasığıma yoğun bir ağrı sonrasında kanama bir açılıyordu parçalı parçalı bende acaba derdim bilemiyorum sen kür vs yaptın mı mesela soğan kürü değiştiriyor regliyi, çamurumsu olması soğan küründen olur

Iyiyim eflalcim sen nasılsın :)

Hamdolsun canım, yeğenlerleymişsin iyi deneyim olmuş sana:) uykusuz her gece:))))) kırmızı gelmedi değil mi daha ateşine bakayım bir beni ekledin mi ff den ben bilmiyorum eklemeyi.

Canım yeğenler yordu beni insan öksürüğüne uyanıyor adam gibi uyuyamadim, sürekli bir hareket var evde zaten ne yemekten anlıyorsun ne oturmaktan şimdi de aramış 1.5 yaşında olan, teyze nerdesin hadi gelsene durma diyor bana

Bu arada ateşim var ama ben bu aydan anlamadım birşey canım. Çünkü hep 6da falan kalktım ölçtüm bir de 6dan önce de 5te uyanıyordum. Yani 3 saatlik uykum yoktu pek geçerli olduğunu sanmıyorum... Özelden atayım linki eklemeyi ben de bilmiyorum çünkü.

nasılsın tatlımmm mersıne gıtmssn :))) atesını neden ölcüyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…