Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reçetemin teşhisine kadın infertilitesi yazmış ay çok zoruma gitti yaaaa

Tatlım üzülme en azından neoldugunu öğrendin şimdi kist icin soğan suyuna basla bnce kisti olup hamile kalanlarda var doktor iyimiydi

canım yaaa çok üzüldüm. nasıl kızdım o doktora varyaa.. salak yaa. tam davalıkmış yani. Allahım yardımcın olsun. bebek işlerinde ben umutluyum yeterki Allah istesin doktorun olmaz dediği bir bakıyorsun oluvermiş. istersen hep beraber meryem suresine başlayalım. senin için bütün kızlar hep beraber okuyup dua edelim.

Okuyunca sana bunla ilgili bilgi vermek istedim canim.İnternetten arastir bende bulursam buradan yazacagim kizkardesimde de iltihap ve kist vardi incir küruyoe birlikte sogan kürü uygulamişti cok ama cok işe yaradi emin ol ilaclarin yan etkisinin yuzde biri bunlarda yok hele ki soganda.Kesinlikle ve kesinlikle istikrarli bi sekilde sogan kurunu uygula kesinlikle olumlu sonuc alacaksin doktorun bile şaşiracak bak gor ben yasayanlardan biliyorum

Tatlım üzülme en azından neoldugunu öğrendin şimdi kist icin soğan suyuna basla bnce kisti olup hamile kalanlarda var doktor iyimiydi

canım çok iyi bir doktor prof. gibi. bütün arkadaslarım onda doğum yaptı. tayin olup gitmişti geri gelmiş şimdi. onun geldiğini duyan bütün hamileler ona geçmiş kendi doktorlarını bırakıp ama artık ileri aylarda olanları kabul etmiyomuş diğer doktorun kapısı açık hiç hastası yok bunda kuyruk var Allahtan randevulu gittimde sonlara kalmadım.

Allah razı olsun kuzucum kimseyi zorlamak istemem Allah hepinizden razı olsun meryem suresi uzun bir sure herkes okumak istemez

evet kaç yıllık evlisin diye sordu banada 2 sene deyince kadın infertilitesi dedi

canım soğan ve incir kürünü aynı anda kullanmayın diyo saraçoğlunun sitesinde. ama sen bulabilirsen tam tarifini verirsen sevinirim.

Kızlar bende aranızda yeni sayılirim:) 7 aylık evliyim bebegimizin olmasını çok istiyoruz bu ay günüm 4 gün geçti inş hamileyimdir birazdan test yapıcam eşime müjdeyi vermek istiyorum :)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözülür bütün bunlar.

İyi ki gitmişsin doktora, en azından sebebini öğrendin.
Şunu hatırlatmak isterim, dr a güvenin tam mı, acaba başka bir tanesine daha gidip baktırsan mı sonuç aynı mı olacak..

Eminim topikte herkes dr kontrollerini aksatmıyordur ama yine de hatırlatmak isterim, incir, keçiboynuzu ye diyoruz ya bunların hepsi takviye yardımcı besinler, bu işe niyetlenince dr kontrolü şart bayan için ilk olarak.

Biz denemelere başlamadan önce, temmuzda 1 kez, ağustosta 1 kez, eylülde 2 kez olmak üzere dr ye gittim. Açıkçası bundan önce hiç kadın doğuma gitmemiştim, ilk ziyaretin bebek niyetiyle oldu. Biraz iltihap olduğu söylendi eşim ve ben antibiyotik kullandık ağustosta, sonra kist ve rahim duvarı ile ilgili şüphesi oldu doktorun 2.bir kontrolden sonra şükür sorun olmadığını anladık. İçimiz rahat olarak başladık bu işe, tabi ki sadece eşimin durumunu ve kısmetimizin ne zaman olduğunu bilmeyerek.

Aramızda işin başında olan ve özellikle drye gitmemiş olanlarımız varsa, streslerle BAT gününü beklemeden evvel, dr ye gitmelerini tavsiye ederim.

Canım Allah sana sabır versin, bu deneyimin çok kötü olmuş.
Benim dr de ilk iç-dış gebelik kontrolü yaptı, keseyi minicik gördük, tamamlansın dedi, şimdi yine istiyor.
Ama kadından duyacağım en ufak ters durumda başka doktorlara gideceğim mutlaka, çünkü ben de henüz güven oluşmadı.

Bu konuyu nasıl aşarız bilmiyorum açıkçası, allah yardım etsin, doğru insanlarla karşılaştırsın..

Hahh iste canim saracoglunun sitesinden almisti tarifini sogan kürünün ben tam nasil yaptigini hatirlamiyorum ama adet tarihine pek yakin olmamasi gerekiyor bildigim kadariyla cunku adet sokturucu etkisi de var.Onun kullanmasinin ikinci gununden itibarem degisik bi akintisi başlamişti ama kürün sonunda o ay iltihaptan tamamen kurtulmuştu o sitesinden almisti tarifi ona eminim

Kızlar bende aranızda yeni sayılirim:) 7 aylık evliyim bebegimizin olmasını çok istiyoruz bu ay günüm 4 gün geçti inş hamileyimdir birazdan test yapıcam eşime müjdeyi vermek istiyorum :)

inşallah hamilesindir canım bizede bildir sonucu

canım allah razı olsun. bu doktora güveniyorum artık zaten bu 5. doktor ve çok iyi bir doktor. başkasına gidemem çünkü gittiğim yerdeki tük doktorları gezdim tek tek.
bana ilk bakışta keseyi göremedi dış gebelik dedi dışarda yerleşmiş kese dedi. ama geri zekalı beyinsiz rahmimin aşağıda olduğunu farkedememiş kese normal olması gereken yerdeymiş ama rahmim aşağıda olduğu için dışarıda gibi görünüyormuş

ya işte onu anlamıyorum sitesinde adete 10 gün kala diyo ama bu forumdakiler adetin 3-5-7. günleri başlanır diyo herkes böyle kullanıyo kafam karıştı.
ben bugün başladım adetimi söktürsün bu ay az sürdü zaten

selam hanımlar benide aranıza alır mısınız?

elbette canım hoşgeldin

hoşbulduk canım

Canım doktora iyikide gittin ya neyin var neyin yok ögrendin en azımndan inş çook çook iyi olursun ben kıstle hamile kalanları duymustum kızların dediği gibi sogan kurunede baslayabılırsın dogal seyler ilaçlardan daha iyi oluo..

benide listeye ekler misin cimcimesultan
batım 3 ocak ama hep geç gelir

cimcimecim hiç üzme kendini
bende de 2 tane kocaman kist var ve sol tüpüm tıkalı ama umudumu hiç kaybetmiyorum..
pozitif ol tatlım

Ins birazdan sonucu bildirim :) çok hheyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…