- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Tatlım üzülme en azından neoldugunu öğrendin şimdi kist icin soğan suyuna basla bnce kisti olup hamile kalanlarda var doktor iyimiydigünaydın kızlar
ben doktora gittim
şok yaşayıp geri döndüm
aslında şaşırmamam lazımdı biliyordum
ve ay başından beri ben bu ay yumurtlamadım deyip durdum
öncelikle doktora yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim
eşinin değerlerini görmeden takip yapmamızın anlamı yok
boş yere para verme dedi
bende önceden bir hamilelik geçirdiğimi anlattım
o zaman yumurta takibine başlayalım dedi
rüyamda gördüğüm 250 lira şimdilik 150 lira olarak karşıma çıktı
parası önemli değil yaptırmak istiyorum dedim
iyiki demişim
adam baktı sol tarafta kist sağ tarafta yoğun iltihap çıktı
bu ay adetin nasıldı dedi
anlattım çamur gibi ve çok pıhtılıydı ayrıca 3 gün gecikti ve ilk gün böyle bişey oldu dedim
yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş bu yüzden böyle yaşamışsın şuan yumurtan yok dedi
yani sol tarafta yokmuş kist olmuş sağ tarafıda iltihaptan göremedi
bu iltihaplar ilişki sırasında ağrı acı yapmıyormu dedi arada oluyo dedim
iltihaplar için antibiyotik ve fitil verdi
iltihapların gitmeden yumurta geliştirici ilaç veremem orada yumurta yoksa kistini büyütür dedi
cuma tekrar çağırdı o gün iltihaplara bakacak tekrar
aslında şaşırmamam lazım ama nedense çok üzgünüm yaaaaa kist ne demek oluyor ne kadar sürede atarım onu ve bu durumda yumurta geliştirici ilaç kullanamayacakmıyım ben anlamadım hiçbişey
birde kist varken hamile kalmaman lazım 3 ay kadar korunman gerekebilir dedi
hayatım ben düşük yaşamadım doktor yanlış teşhis koyup aldı bebeğimi.
dış gebelik var saatlerin kalmış iç kanama başlamış alınmazsa öleceksin dedi.
ama patoloji raporumda ortaya çıktı rahim içinden almış bebeği. dış gebelik değilmiş.
yani pıhtılaşma sorunu yok. en azından yoktu.
artık karşıma çıkan hiçbişeye şaşırmıyorum
Allah belasını versin kürtajı yaparken ne halt ettiyse şimdi derdim hiç bitmiyo.
ama bundan önceki doktorum söylemişti
kürtajını yapan çok gereksiz ilaçlar vermiş yumurtalıkların çalışmaz ileride kist olabilir demişti hatta 3 ay iğneyle çatlattık.
şimdide bu çıktı işte.
bitkisel tedavileri araştırıyorum tek bildiğim soğan kürü ona başlayacağım zaten tekrar.
başka varmı diye araştırıyorum
Allah ım bi mucize olsun ve kist cumaya kadar erisin gitsin lütfen
reçetemin teşhisine kadın infertilitesi yazmış ay çok zoruma gitti yaaaa
Canım infertelite yazması çok da önemli değil. 1 yılı geçtiği halde bebek olmuyorsa infertilite oluyor ki ben hastanenin direkt infertelite bölümüne gitmiştim çünkü rahim filmi, laporoskopi histereskopi hepsi o bölümün işi..
ama patoloji raporumda ortaya çıktı rahim içinden almış bebeği. dış gebelik değilmiş.
Allah belasını versin kürtajı yaparken ne halt ettiyse şimdi derdim hiç bitmiyo.
kürtajını yapan çok gereksiz ilaçlar vermiş yumurtalıkların çalışmaz ileride kist olabilir demişti hatta 3 ay iğneyle çatlattık.
şimdide bu çıktı işte.
bitkisel tedavileri araştırıyorum tek bildiğim soğan kürü ona başlayacağım zaten tekrar.
Tatlım üzülme en azından neoldugunu öğrendin şimdi kist icin soğan suyuna basla bnce kisti olup hamile kalanlarda var doktor iyimiydi
canım yaaa çok üzüldüm. nasıl kızdım o doktora varyaa.. salak yaa. tam davalıkmış yani. Allahım yardımcın olsun. bebek işlerinde ben umutluyum yeterki Allah istesin doktorun olmaz dediği bir bakıyorsun oluvermiş. istersen hep beraber meryem suresine başlayalım. senin için bütün kızlar hep beraber okuyup dua edelim.
Canım infertelite yazması çok da önemli değil. 1 yılı geçtiği halde bebek olmuyorsa infertilite oluyor ki ben hastanenin direkt infertelite bölümüne gitmiştim çünkü rahim filmi, laporoskopi histereskopi hepsi o bölümün işi..
Okuyunca sana bunla ilgili bilgi vermek istedim canim.İnternetten arastir bende bulursam buradan yazacagim kizkardesimde de iltihap ve kist vardi incir küruyoe birlikte sogan kürü uygulamişti cok ama cok işe yaradi emin ol ilaclarin yan etkisinin yuzde biri bunlarda yok hele ki soganda.Kesinlikle ve kesinlikle istikrarli bi sekilde sogan kurunu uygula kesinlikle olumlu sonuc alacaksin doktorun bile şaşiracak bak gor ben yasayanlardan biliyorum
günaydın kızlar
ben doktora gittim
şok yaşayıp geri döndüm
aslında şaşırmamam lazımdı biliyordum
ve ay başından beri ben bu ay yumurtlamadım deyip durdum
öncelikle doktora yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim
eşinin değerlerini görmeden takip yapmamızın anlamı yok
boş yere para verme dedi
bende önceden bir hamilelik geçirdiğimi anlattım
o zaman yumurta takibine başlayalım dedi
rüyamda gördüğüm 250 lira şimdilik 150 lira olarak karşıma çıktı
parası önemli değil yaptırmak istiyorum dedim
iyiki demişim
adam baktı sol tarafta kist sağ tarafta yoğun iltihap çıktı
bu ay adetin nasıldı dedi
anlattım çamur gibi ve çok pıhtılıydı ayrıca 3 gün gecikti ve ilk gün böyle bişey oldu dedim
yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş bu yüzden böyle yaşamışsın şuan yumurtan yok dedi
yani sol tarafta yokmuş kist olmuş sağ tarafıda iltihaptan göremedi
bu iltihaplar ilişki sırasında ağrı acı yapmıyormu dedi arada oluyo dedim
iltihaplar için antibiyotik ve fitil verdi
iltihapların gitmeden yumurta geliştirici ilaç veremem orada yumurta yoksa kistini büyütür dedi
cuma tekrar çağırdı o gün iltihaplara bakacak tekrar
aslında şaşırmamam lazım ama nedense çok üzgünüm yaaaaa kist ne demek oluyor ne kadar sürede atarım onu ve bu durumda yumurta geliştirici ilaç kullanamayacakmıyım ben anlamadım hiçbişey
birde kist varken hamile kalmaman lazım 3 ay kadar korunman gerekebilir dedi
şimdide bu çıktı işte.
Okuyunca sana bunla ilgili bilgi vermek istedim canim.İnternetten arastir bende bulursam buradan yazacagim kizkardesimde de iltihap ve kist vardi incir küruyoe birlikte sogan kürü uygulamişti cok ama cok işe yaradi emin ol ilaclarin yan etkisinin yuzde biri bunlarda yok hele ki soganda.Kesinlikle ve kesinlikle istikrarli bi sekilde sogan kurunu uygula kesinlikle olumlu sonuc alacaksin doktorun bile şaşiracak bak gor ben yasayanlardan biliyorum
Kızlar bende aranızda yeni sayılirim:) 7 aylık evliyim bebegimizin olmasını çok istiyoruz bu ay günüm 4 gün geçti inş hamileyimdir birazdan test yapıcam eşime müjdeyi vermek istiyorum :)
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda çözülür bütün bunlar.
İyi ki gitmişsin doktora, en azından sebebini öğrendin.
Şunu hatırlatmak isterim, dr a güvenin tam mı, acaba başka bir tanesine daha gidip baktırsan mı sonuç aynı mı olacak..
Eminim topikte herkes dr kontrollerini aksatmıyordur ama yine de hatırlatmak isterim, incir, keçiboynuzu ye diyoruz ya bunların hepsi takviye yardımcı besinler, bu işe niyetlenince dr kontrolü şart bayan için ilk olarak.
Biz denemelere başlamadan önce, temmuzda 1 kez, ağustosta 1 kez, eylülde 2 kez olmak üzere dr ye gittim. Açıkçası bundan önce hiç kadın doğuma gitmemiştim, ilk ziyaretin bebek niyetiyle oldu. Biraz iltihap olduğu söylendi eşim ve ben antibiyotik kullandık ağustosta, sonra kist ve rahim duvarı ile ilgili şüphesi oldu doktorun 2.bir kontrolden sonra şükür sorun olmadığını anladık. İçimiz rahat olarak başladık bu işe, tabi ki sadece eşimin durumunu ve kısmetimizin ne zaman olduğunu bilmeyerek.
Aramızda işin başında olan ve özellikle drye gitmemiş olanlarımız varsa, streslerle BAT gününü beklemeden evvel, dr ye gitmelerini tavsiye ederim.
Canım Allah sana sabır versin, bu deneyimin çok kötü olmuş.
Benim dr de ilk iç-dış gebelik kontrolü yaptı, keseyi minicik gördük, tamamlansın dedi, şimdi yine istiyor.
Ama kadından duyacağım en ufak ters durumda başka doktorlara gideceğim mutlaka, çünkü ben de henüz güven oluşmadı.
Bu konuyu nasıl aşarız bilmiyorum açıkçası, allah yardım etsin, doğru insanlarla karşılaştırsın..
Hahh iste canim saracoglunun sitesinden almisti tarifini sogan kürünün ben tam nasil yaptigini hatirlamiyorum ama adet tarihine pek yakin olmamasi gerekiyor bildigim kadariyla cunku adet sokturucu etkisi de var.Onun kullanmasinin ikinci gununden itibarem degisik bi akintisi başlamişti ama kürün sonunda o ay iltihaptan tamamen kurtulmuştu o sitesinden almisti tarifi ona eminim
selam hanımlar benide aranıza alır mısınız?
hoşbulduk canımya işte onu anlamıyorum sitesinde adete 10 gün kala diyo ama bu forumdakiler adetin 3-5-7. günleri başlanır diyo herkes böyle kullanıyo kafam karıştı.
ben bugün başladım adetimi söktürsün bu ay az sürdü zaten
elbette canım hoşgeldin
ya işte onu anlamıyorum sitesinde adete 10 gün kala diyo ama bu forumdakiler adetin 3-5-7. günleri başlanır diyo herkes böyle kullanıyo kafam karıştı.
ben bugün başladım adetimi söktürsün bu ay az sürdü zaten
elbette canım hoşgeldin
Ins birazdan sonucu bildirim :) çok hheyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?