ya işte onu anlamıyorum sitesinde adete 10 gün kala diyo ama bu forumdakiler adetin 3-5-7. günleri başlanır diyo herkes böyle kullanıyo kafam karıştı.
ben bugün başladım adetimi söktürsün bu ay az sürdü zaten
elbette canım hoşgeldin
Bende bekliyorum sonucunu :)
Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)
En basta sizden sonra bitanecik sevdigimden cok ozur dilerim. Sizleri umutlandirdigim kendim umutlandigin icin cok kizginim cok uzgunum.Hersey bu ay mutlu sona ulasicak oldumu gosterirken dunyam basima yikildi. Nedeni sebebi hicbisey su andaki uzuntumu anlatmama yetmez.icim cok yandi bu sefer. Artik ne ruyalar ne agrilar hicbirine inanmiyorum. Elimde,okuldaki bi arkadasimin sabah bana verdigi minicik coraplarla kala kaldim.
Sizleri cok seviyorum...
Canım anlayamadım ben, regl mi oldun ?
En basta sizden sonra bitanecik sevdigimden cok ozur dilerim. Malesef adet oldum...Sizleri umutlandirdigim kendim umutlandigin icin cok kizginim cok uzgunum.Hersey bu ay mutlu sona ulasicak oldumu gosterirken dunyam basima yikildi. Nedeni sebebi hicbisey su andaki uzuntumu anlatmama yetmez.icim cok yandi bu sefer. Artik ne ruyalar ne agrilar hicbirine inanmiyorum. Elimde,okuldaki bi arkadasimin sabah bana verdigi minicik coraplarla kala kaldim.
Sizleri cok seviyorum...
Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)
hayırlı olsun canım allah bebısını sana bagıslasın..rabbım bızlerede bu mutlulugu yasatır ınsallah
hayırlı olsun canım allah bebısını sana bagıslasın..rabbım bızlerede bu mutlulugu yasatır ınsallah
Amin canım cümlemize bu mutluluğu yaşatsin inş seninde en kisa zamanda olur
tatlım neden özür dılıyosun üzme kendını lütfen her yenı ay bır umut allah ısterse olur bılıyosun ve bebısının nezaman nefes alacagna rabbım karar verır.. sen umudunu kaybetme dua et gersını bırak rabbıme
Hicbir ay ben bu kadar uzulmemistim canim. Bu ay o kadar umitliydimki. Esimde cok umitlenmisti. Onu uzdugum icin ayrica cok uzuldum. Hepinizi heyacanlandirdim.
amınnn canım sagolll buarada 10 gun arayla evlenmısız
Ben yer bulamadığım içim mecbur mayısta evlendim :) isteğim hazirandi ama iyiki yer bulamadık çünkü eşimle geçen hergün kiymetli :)
Evet canim malesef. Ve cok uzgunum...
bende mayısta evlendm canım bızde yer bulamadk hamıle kalmak ıcın herhngı bırsey yaptnmı cnm
En basta sizden sonra bitanecik sevdigimden cok ozur dilerim. Malesef adet oldum...Sizleri umutlandirdigim kendim umutlandigin icin cok kizginim cok uzgunum.Hersey bu ay mutlu sona ulasicak oldumu gosterirken dunyam basima yikildi. Nedeni sebebi hicbisey su andaki uzuntumu anlatmama yetmez.icim cok yandi bu sefer. Artik ne ruyalar ne agrilar hicbirine inanmiyorum. Elimde,okuldaki bi arkadasimin sabah bana verdigi minicik coraplarla kala kaldim.
Sizleri cok seviyorum...
Marmeletto senin şu ilgine alakana bayılıyorum, her hamişe sormana, ilgilenmene, çok güzel.
Sor tatlım, öğren her şeyi, ama kendine yük yapma, onun stresini üstüne almamaya çalış.
Evliliğin yeni tadını çıkar, bu güzel telaşa kapılıp zamanı kaçırma sakın :)
bende mayısta evlendm canım bızde yer bulamadk hamıle kalmak ıcın herhngı bırsey yaptnmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?