Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende bekliyorum sonucunu :)

Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)

En basta sizden sonra bitanecik sevdigimden cok ozur dilerim. Malesef adet oldum...Sizleri umutlandirdigim kendim umutlandigin icin cok kizginim cok uzgunum.Hersey bu ay mutlu sona ulasicak oldumu gosterirken dunyam basima yikildi. Nedeni sebebi hicbisey su andaki uzuntumu anlatmama yetmez.icim cok yandi bu sefer. Artik ne ruyalar ne agrilar hicbirine inanmiyorum. Elimde,okuldaki bi arkadasimin sabah bana verdigi minicik coraplarla kala kaldim.
Sizleri cok seviyorum...

Son düzenleme:
Cimcime canim cok gecmis olsun umarim ilaclar biran once faydasini gosterir. Bidaha bu ay yasadigin sıkıntıları yasamazsin. Ayrica kimse okumaz benim icin deme ben okurum arkadasim senin icin. Yurekten okunan duanin uzunlugu gorunmez kimsenin gozune...

Canım anlayamadım ben, regl mi oldun ?

tatlım neden özür dılıyosun üzme kendını lütfen her yenı ay bır umut allah ısterse olur bılıyosun ve bebısının nezaman nefes alacagna rabbım karar verır.. sen umudunu kaybetme dua et gersını bırak rabbıme

Hicbir ay ben bu kadar uzulmemistim canim. Bu ay o kadar umitliydimki. Esimde cok umitlenmisti. Onu uzdugum icin ayrica cok uzuldum. Hepinizi heyacanlandirdim.

Hicbir ay ben bu kadar uzulmemistim canim. Bu ay o kadar umitliydimki. Esimde cok umitlenmisti. Onu uzdugum icin ayrica cok uzuldum. Hepinizi heyacanlandirdim.

evt bızde çok ümitlenmıstık tatlımm ama hala ümitlyz bu ay olmadı gelecek ay olur lütfen kendını bu strese sokup bebeğını uzaklastrma kendınden tamam mı canım senden rıca edıyorumm bırbırımıze dua edıyoruz ınsallah hepımz o cift cizgiyi görucezzz

bende mayısta evlendm canım bızde yer bulamadk hamıle kalmak ıcın herhngı bırsey yaptnmı cnm

Marmeletto senin şu ilgine alakana bayılıyorum, her hamişe sormana, ilgilenmene, çok güzel.
Sor tatlım, öğren her şeyi, ama kendine yük yapma, onun stresini üstüne almamaya çalış.
Evliliğin yeni tadını çıkar, bu güzel telaşa kapılıp zamanı kaçırma sakın :)

Canm hayırlısı olsn hüç öle özür dilemene gerek yok tatlım üzülmk yok üzülrsek aklımıza hep negatif seyler getirirsek bebegimizi daha da sonraya ertelerz sen bunu sölemiştn bana bn üzüldgmde asla yılmk yok kötü düşünmk yok tatlım bu ay hayırlısı deilmiş tatlım öle düşün hep ii tarafndan bk mesela bu ay hamile olsaydn bide kötü bişe çıksaydı işte çk üzülürdn bu sefer. Bak en azından öle bişe olmadı.. sevdiğin adam seninle bizler yanındayz şükür deyip yeni güne gülerek başla canım benm

tatlım benımkı tamamen meraktn ya bızım evlılıgmzzın ılk ayları hep ayrı geçıyo bılıyosun canım ( zaten bir düzen olmadıgı ıcın hiç brsey uygulayamıyorm napım bende böyle zaman geçiriyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…