Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım kistten hiç korkma ben 5 cm lik kistle gebe kaldım bir şey olmadı kist için soğan kürü ve benim uyguladığım bir kür var 10 cm kisti olan biri kullanmış küçültmüş bir avuç iğde bir bardak su da beş dk kaynat süz ılıyınca iç sabah aç karnına,iltihap için löbet şekeri ye mutlaka aktarlarda var ve saroçoğlunun karnabahar kürü vardı sanırım bakıp yazıyım sana, hiç karamsar olma güzelim kistle hamile kalınır önemli olan iltihap ona da ilaç vermiş zaten, sakın kist için doğum kontrol hapı verirse kullanma bir işe yaramıyor

reçetemin teşhisine kadın infertilitesi yazmış ay çok zoruma gitti yaaaa

canım benim üzülme ne olur

Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)

hayırlı olsun

Canım niye özür diliyorsun sevincimiz üzüntümüz umudumuz ortak ağla ve rahatla sonra hemen toparlan ve adaçayı içmeye başla

Sdc iliskiden sonra yattım hiç kalkmadim ayaklarimi havaya kaldırdım canım bende beklemiyordum bu ay şok oldum :)

hayrlı olsn canım tekrarr saglıkla kucagına aldgn günüde görursun ınsallahh.. hepımız dıkıyoz da ayaklarmzı havaya vesıle tabı bu allah ol dedi oldu öyle düşünmek lazım :)))

tatlım hep adacayını önerıysn nedır acaba adacayının faydası bıde bende de çok az enfeksıyon vardı en son gıttgmde doktora löbet şekeri demiissn o ne ???

Cimcimecim çok gecmiş olsn çok üzüldm ama cnm iiki erkenden doktora gtmişsn tatlım ilerlemeden bişe çok ii olmş inşallah hemncecik kist erir iltihap gider de korunmana gerek kalmadan başlarsn hemn bebek çalışmalrna

çok teşekkür ederim canım sabah çok kötüydüm ama şimdi kendime geldim çok şükür.

benide listeye ekler misin cimcimesultan
batım 3 ocak ama hep geç gelir

kaçıncı deneme ve yaş kaç canım

cimcimecim hiç üzme kendini
bende de 2 tane kocaman kist var ve sol tüpüm tıkalı ama umudumu hiç kaybetmiyorum..
pozitif ol tatlım

teşekkür ederim canım. sen rahim filmi çektirdinmi tüpler filmde açılıyormuş sanırım

Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)

tebrikler canım

hayatımmmmm ne demek kendine kızmak.
hepimiz aynı şeyleri yaşamıyormuyuz her ay.
bu ay sen yaşadın birdahaki ay ben yaşarım bunlar olan şeyler.
sen sadece şüphelendin ve bizimle paylaştın
ben temmuzda evde test yaptım çift çizgi gördüm
sonra hastaneye kana gittim
giderkende yakınlarımı hep aradım hamileyim test pozitif çıktı şimdi kana gidiyorum diye
ama kanda negatif çıktı
bende o zaman isim bile düşünmüştüm ama fos çıktım
üzülme lütfen hayatım bunlar hep başımıza gelen şeyler
bizde seni çok seviyoruz bitanem.

Allah razı olsun kuzum rabbim hiçbirimizin gözünü yaşlı kucağını boş bırakmasın.

canım soğan kürüne başladım bugün.
adetimin 4. günü ama ben başladım inşallah daha kötü olmaz.
diğer kür iğde ile olan onu nasıl yapayım kuzum yaa iğde zamanı geçti keşke bulabilsemde yarın başlasam hemen
löbet şekeri dediğini bir defada söyledin sen sanırım ama onu bilmiyorum yarın aktara sorayım varsa alır tekrar sorarım sana
dkh kullanmak istemiyorum zaten yaa arkadasım 4 senedir dkh kullanıyor hala kistlerini atamadı

çok teşekkür ederim canım inşallah iltihaplarım biter
ama ben hep dedim yaa bu ay
hem yumurtamın çatlamadığını söyledim hemde iltihaplarımın arttığını söyledim
her fırsatta bunu dile getirmiştim
keşke o zaman hemen gitseydim iltihapları farkedince
ama işte ilaç kullanmak istemiyorum diye gitmedim

iltihap artıgını nerden anladım canım ???

tatlım hep adacayını önerıysn nedır acaba adacayının faydası bıde bende de çok az enfeksıyon vardı en son gıttgmde doktora löbet şekeri demiissn o ne ???
canım adaçayını adetin 2. günü başlıyorsun 12. gün bırakıyorsun günde bir fincan demleme usulü içiceksin, löbet şekeride böyle şeffaf kaya tuzu gibi görünümü iltihabı olanlara yedirirler bizde hatta görümcem vajinasına bile koymuştu ablamda tabi bunu öneremem siz sadece yiyin ağız yaraları içinde kullanılır

bir şey olmaz canım soğan kürü temizler içini iltihaba da iyi gelir, iğde aktarlarda her zaman olur kuzum alabilirisin bir avuç atıcaksın suya bir bardak suya kaynayacak beş dk süzüp içiceksin sabah aç karnına bunu da yumurtlama gününe kadar yaparsın, löbet şekeri mutlaka olur aktarda, hapa hiç gerek yok bana güven ben üç kutu içtim düşmedi 4. yü yazmıştı dr yok dedim ben hamile kalmak istiyorum kullanmıycam öyle bıraktım kendim.

Haklısn cnm sürekli sölemiştn bu ay bişe yok hissedyrm demiştn ama yinede gec deil öle düşünme erknden gttn öğrendn yapmn gereknleri üzülmk yok canım

tam 1 senedir doktor kapısından kurtulamadım
eşimden utanıyorum artık
kendimi işe yaramaz çaresiz hissediyorum
ne zaman dktora gitsem bir sorun
eşimden çekinmeye başladım
Allah razı olsun daha gık bile demedi hep anlayışlı davrandı hiç kötü bişey söylemedi
ama onun baba olmayı ne kadar çok istediğini biliyorum
kendisi dillendirmesede ben anlıyorum.
bugün yumurta takibi için gidecektim ve bu ay doktor kontrolünde çalışmalar olacaktı
akşam öyle demiştim
şuan herşey yolunda sanıyor
bi durum olursa haber veririm demiştim veremedim

kızlar şuan varya hani deseniz cumaya kadar 10 fırın ekmek yemen lazım kist de erir iltihapta gider deseniz yemin ediyorum 10 değil 15 fırın ekmek yiyeceğim garanti olsun diye.

adacayını yapabılrm aslında bu şekerı bı arasrtıraym işe yarar mı acaba bndede enfesıyon vardı :s

Matmazelcim canım niye özür diliyorsun ki üzülmek de yok her ay yeni umutlarla yolumuza devam edeceğiz sonuna kadar yılmak yok, moralleri bozmak yok!! Cimcimem de en kısa zamanda atacak kistleri sonra uzun kış geceleri bizi bekler dımtıss dımtıss çamaşır suları, karbonatlar ne ki, çift cizgiyi göreceğiz kısa sürede hepimiz

kızlar nöbet şekeri bu adını düzeltiyorum nöbet şekeri:) bizde löbet deniyorda:) benim kalkmam lazım fotosunu koyuyorum

Merhabalar kızlar;

Dünden beri göğüslerim fena acıyo ve büyüdüler dokunamıyorum,son adet tarihim 7 kasım ayın 12sinden beri bel ve karın ağrım var ,aynı belirtileri yaşayan varmı acaba,yorum bekliyorum sizlerden,:)))

iltihap artıgını nerden anladım canım ???

hayatım losyon kıvamında rakı gibi beyaz akıntım arttı
her wc ye gittiğimde sanki idrarımı yapar gibi akıntım oluyordu
gün içerisinde bazen 2 defa çamaşır değiştirdiğim olurdu
hatta bugün değiştirmesem mesela yarın sabaha ıpıslak olurdu
ordan anladım canım

canım iğde krünü biraz daha anlatırmısın yarın çarşıya inince aktarlara bakayım ne kadar almam gerek kaç gün yapılacak hepsini öğrenmek istiyorum

Haklısn cnm sürekli sölemiştn bu ay bişe yok hissedyrm demiştn ama yinede gec deil öle düşünme erknden gttn öğrendn yapmn gereknleri üzülmk yok canım

erkenmi gittim geçmi kaldım bakalım cuma günü belli olacak canım. bu aydan ümidimi kesmedim henüz ama bakalım doktor ne diyecek.
hep derdim şubatta hamile olacağım diye
gidiş geliş hakkaten şubatı göreceğim sanırım

tatlım eşinle konuş anlayıslı olacaktr yıne lütfen üzme kendını bır cok kadında kist çıkıyor ve böyle hamıle kalanlarda var yıpratma kendini lütfennn canımmm

evet kışın çocuk daha kolay yapılır dimi soğukta birbirimizi ısıtacaz

kızlar nöbet şekeri bu adını düzeltiyorum nöbet şekeri:) bizde löbet deniyorda:) benim kalkmam lazım fotosunu koyuyorum

Eki Görüntüle 882347

nöbet şekerini okudum canım şimdi biyerde daha. bizde de löbet denir bazı kesimlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…