Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bir avuç iğdeyi bir bardak kaynayan suya atıyorsun beş dakika kaynatıyorsun ılıyınca süzüp içiyorsun adetle başla 12. gün bırak yumurtlamaya kadar yapılıyor bütün kürler, bunu bir yerde bulamazsın kullanan birisi söylemişti bana öyle öğrenmiştim.

Çok geçmiş olsun canım ama umudunu yitirme bi tanidigimin çift rahim vardı bebek olmasi zor densede Allah nasip etti çocukları var bunun gibi birçok örnek vardır seninde elbet bebısın olcak üzülme strese girme

benmde oluyo o akıntı kuruyunca sarıya mı dönuyo canım

tatlım eşinle konuş anlayıslı olacaktr yıne lütfen üzme kendını bır cok kadında kist çıkıyor ve böyle hamıle kalanlarda var yıpratma kendini lütfennn canımmm

Allah razı olsun ondan hakkını sırtımda taşısam ödeyemem. biz çok badireler atlattık ben hep pes ettim ama o pes etmedi hiç bırakmadı elimi. arkadasları ikinci çocuklarını isteyip bazıları kucağına almışken o sessiz sedasız köşesine çekiliyor zoruma gidiyor.

Kuru Soğan Sumak, Yumurtalık Kisti Kürü Yapılışı

Gerekli Malzemeler:
» 1 adet yumurta büyüklüğünde kuru soğan
» 2- 3 çay kaşığı sumak

Yumurtalık Kisti Kürünün Hazırlanışı

Soğan salatası yapar gibi soğanlar incecik kıyılır ve üzerine sumak serpilir. Kullanım şekli ise kürün öğünlerden 1 saat önce yenilmesi üzerinedir. Bu şekilde etkisi daha da fazla olacaktır. Günde 2 defa 15 gün uygulanması yeterlidir.

Ayrıca yumurtalık kisti için testere dişli aslanpençesi çayı da çok faydalıdır.

Aslan Pençesi Kürü Hazırlanışı

Gerekli Malzemeler:
» 2 yemek kaşığı aslan pençesi
» 1 su bardağı kaynar su

Hazırlanışı ise kaynamış suyun içine aslanpençesini atıp 5 dakika kaynatılması şeklindedir. Kaynayan su soğuduktan sonra aslanpençesi kürünü içebilirsiniz.

Canım, eşin her zaman yanında olacaktır, bunu hepimizden çok sen biliyorsun. Ayrıca kist, iltihap bunlar gayet olağan şeyler herkeste var, haline şükretmelisin. Beterin beteri var, Allah dermansız dert vermesin yeter ki. Elinden geleni yaparsın, kürler içersin, gerekirse eğer ilaç alırsın, geçer gider hepsi inşallah.

Senin de eşinin de sağlıklı olduğunu daha önce görmüşsünüz şükür, bundan sonrası önlemlerini alıp, yavrunu beklemek inşallah. Olur canım hayırlısıyla..

Son düzenleme:

tamam canım yarın 5. gün olacak ama ben yinede yarın başlayacağım Allah razı olsun inşallah faydasını görrüm bende

sağolasın canım inşallah rabbim bizlerede nasip eder

benmde oluyo o akıntı kuruyunca sarıya mı dönuyo canım

evet hayatım sarı oluyo ve afedersin ağır pis bi kokusu oluyo yani hergün çamaşır değiştirmeyince çok rahatsız ediyo

bak ne güzel diyosun canım eşin elını hıc bırakmamış bır kere hamıle kalmışsın allah bıdaha yasatmasın kaybetmıssın demek ki allah ısterse olur canım lütfen artık tedavıne odaklan bitir şu işi kistlermişşş iltıhapmış vız gelır sanaaaa sen cimcime hatunsun yaa

allah razı olsun canım soğan ve sumağı akşam yemeğine hazırlayayım bari.

aslan pençesi kürünü daha 4 gün önce saraçoğlu tv de anlattı yurt dışında kadın mantosu olarak geçiyormuş yabancılar bu otu türkiyeden getirtiyomuş.

Allah razı olsun cnaım moralim bozuldu işte biran.
beterin beteri var doğru diyosun.
bir arkadasımın annesi dil kökü kanserine yakalanmış.
3 ay önce dilinden ameliyat oldu koltuk altından doku alıp diline eklemişler
ama dil kabul etmemiş o parçayı daha kötüye gitmiş dilini almak zorunda kalmış doktorlar
hastaneden dönerken onu duydum
Rabbim dedim beterini gösterme bizlere
herkesin derdi ayrı

ya tatlım şu sıralar bende de varr acaba aynı şeymi (

inşallah canım bu ay olmasada önümüzdeki ay bitecek bu kistler iltihaplar
hep birlikte bütün dertlerimizi atlatıp güneşi göreceğiz inşallah

Amin canım, şükretmek çok önemli, Allah dermansız dert vermesin, herşey insan için mücadele edip kurtulmakta, inanmak ve
elinden geleni yapmak sana düşen gerisi tevekkül..

kızlar soğan kürüne başladım bugün
adetimin ilk gününden beri 1 tatlı kaşığı çörek otu yiyorum
ben hayatımda bu kadar sık idrar çıkmazdım
bugün yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum
üşüttümmü acep
soğan suyu bu kadar erken etki göstermez heralde

birde kızlar doktor bana gynomax ovul , infex tb verdi
gynomax 2x1 kullanılacak
yalnız ben adetliyim şuan
4. günüm çok az geliyor hatta sabahtan beri pedimde 1 damla leke yok
adetliyken kullanılmaz diyor prospektüsünde ama ben bu gün gelince bitanesini kullandım
acaba zararı olurmu
doktorda bişey demedi başla veya başlama diye
:26::26:

Canm hayırlısnı dile herr zaman eminim öyle yapıosndr bnce erken davrandn iisini yaptn. Bi kadın sekiz sene bebekleri olmamlş ve doktora sekiz seneden sora gtmiş tabi durum vahim sen şüphelendgn ay gittn gördn neymiş ne deilmiş su saatten sora bneler yapılmalı onu düşün hiç geç deil dermanı olmayan bi durumda yok tatlm bitkisel destek almalısn bence de

Sonucum pozitif çıktı canım :) çok mutluyum 4 haftalik hamileyimdir :)
hayırlı uğurlu olsun hayruscum çok tebrik ederim
üzme kendini kuzum umudumuz hala devam ediyor

aynen uzunluğu filan hiç önemli değil hep beraber birbirimize okuyalım sana da okuyalım matmazelcim

Bu soylediklerin benim esim icinde gecerli. Bana direk hicbir zaman soylemesede bi cocuk gordugunde nasil hevesle baktigini goruyorum gozlerinde. Bide canim babam var bi torunu olsun onunla oyunlar oynasin zaman gecirsin nasil ozeniyor arkadaslarinin torunlarina. Belkide bunlari dusundukce daha cok canim yaniyor...

gynomax'İ bende kullanmistim 5 ay once. Akinti problemin vardi tedavide etti aslinda 5 aydir bidaha yasamadim bu sorunu. Doktor adetin tamamen bitince kullan demisti bana. İtebildigin kadar vajinanin icine dogru it ve en az yarim saat ayaklarini bukerek yatman gerekiyor. Biraz camasirina ayaga kalkinca akinti oluyor o yuzden gunluk ped kullan birazda koku olusuyor malesef. O kismi cok rahatsiz edici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…