canlar meryem suresini suya okuyup içmek gerekmiş.. Ben de okudum ama suya okumadım. Bakalım komşularım 41 hurmaya okuyacak onu yiyeceğim bunu duyan var mı??
bende bugün ondan bahsetmiştim canım ben uyarımKızlar sırayla bırbırımıze meryem suresını okusak mıı ne dersınız??
suya okundugunu bılıyorum da hurmayı duymamstm canım.. Yada bır lıste yapalım sırasyla ya varis ya evvel tesbihi çekelim
En basta sizden sonra bitanecik sevdigimden cok ozur dilerim. Malesef adet oldum...Sizleri umutlandirdigim kendim umutlandigin icin cok kizginim cok uzgunum.Hersey bu ay mutlu sona ulasicak oldumu gosterirken dunyam basima yikildi. Nedeni sebebi hicbisey su andaki uzuntumu anlatmama yetmez.icim cok yandi bu sefer. Artik ne ruyalar ne agrilar hicbirine inanmiyorum. Elimde,okuldaki bi arkadasimin sabah bana verdigi minicik coraplarla kala kaldim.
Sizleri cok seviyorum...
bende bugün ondan bahsetmiştim canım ben uyarım
ya varis ya evvel tesbihi ne ki??
Canım ben de uyarım ya varis ya evvel e. Bir de ya samed var sürekli söylemek gerekmiş.. Meryem suresini de okurum ama Kuran harflerini bilmiyorum latinceden okuyorum kabul olunursa o şekilde ben de okurum. . Ayaklarını sıcak tut üşütme sakın
kızlar slm ben yeni üye oldum da size bsey sormak istiyorum benm adetim 3 hafta geçikti ama hamile degilmişim acaba bu süre içinde 2. yumurtlama olur mu yani adet olmadan ve akıntım çok fazla:26:
canım bnde arapça bılmıyorum türkçe okunuşyla okuyorum.. eğer diğer arkadaslarda okuyacksa cimcime liste olusturur
kızlar eşimle tartıştık az önce. çok kötü kavga ettik
daha ne zamana kadar sürecek böyle senin doktor işin dedi
bende bilmiyorum şuan cuma tekrar çağırdı en kötü ihtimal 3 ay sürecek oda belli değil en kötüsü dedim
doktor eşinin değerlerini görmeden tedaviye başlamayalım boş yere para vermiş olursun dedi dedim
çocuk çokda önemli değil artık olmasada olur dedi
zaten çok borcumuz var bu dönemde bide doktora para vermek istemiyorum dedi
şok oldum yaa her fırsatta çocuktan baba olmaktan bahseden insan nasıl olurda böyle değişebilir
zaten sabahtan beri dolmuştum bide üstüne bunları söyleyince ağlamaya başladım
umrunda bile olmadı giyindi süslendi çıktı dışarı
çok canım acıyo çok üzgünüm
listeden adımı çıkarıyorum
ben 1 senedir boş yere kürek çekiyorum
ben olsun diye dua ederken o olmasın diye ediyormuş
pes ediyorum artık tamam bitti benim için bu iş
cimcimem canim sakin uzulme ve sakin ol erkekler belli etmezler edemezler evlat isteminikızlar eşimle tartıştık az önce. çok kötü kavga ettik
bende bilmiyorum şuan cuma tekrar çağırdı en kötü ihtimal 3 ay sürecek oda belli değil en kötüsü dedim
doktor eşinin değerlerini görmeden tedaviye başlamayalım boş yere para vermiş olursun dedi dedim
şok oldum yaa her fırsatta çocuktan baba olmaktan bahseden insan nasıl olurda böyle değişebilir
Canim hurmayada okunuyor cennet meyvesi diye. Sen hergun birer tane ye o hurmalardan sifa olsun...Canlar meryem suresini suya okuyup içmek gerekmiş.. Ben de okudum ama suya okumadım. Bakalım komşularım 41 hurmaya okuyacak onu yiyeceğim bunu duyan var mı??
Bilmiyorum kuzum inancimi yitirdim sanki...Canım benim özür dilicek hiç bişey yok .. İnanki senin üzüntünü o kadar iyi anlıyorum kı .. Uzme kendını ne olur .. Hem bu ay olmadı dıger aya olur inş burda butun kızlar inş hamileyızz dıe heycanımızı burda paylasırız ..
Allahim ne ic karartici bi gun bitsin artikta hepimiz kurtulalim. Cimcimem canimin ici ne olur uzulme. Esini en iyi sen tanirsin niye boyle yapti en iyi sen bilirsin. Bence bunlari soylerken gonlunden gecerek soylememistir eminim. Belki oda zor bigun gecirdi buda ustune tuz biber oldu. Sen anlatmadinmi esinin ne kadar fedakar oldugunu. İkinizde zor bi donemden geciyosunuz. Ne olur birakma kendini. Hani bi sarki varya" gecer gecer daha oncekiler gibi buda gecer neler neler gecmediki"kızlar eşimle tartıştık az önce. çok kötü kavga ettik
Benide listeden sil ozmn cnm kendini çıkarmışsin listeden
Allahim ne ic karartici bi gun bitsin artikta hepimiz kurtulalim. Cimcimem canimin ici ne olur uzulme. Esini en iyi sen tanirsin niye boyle yapti en iyi sen bilirsin. Bence bunlari soylerken gonlunden gecerek soylememistir eminim. Belki oda zor bigun gecirdi buda ustune tuz biber oldu. Sen anlatmadinmi esinin ne kadar fedakar oldugunu. İkinizde zor bi donemden geciyosunuz. Ne olur birakma kendini. Hani bi sarki varya" gecer gecer daha oncekiler gibi buda gecer neler neler gecmediki"
Sen her uzuldugunde ben seni bu duruma sokan doktoru lanetliyorum...
Ama listeden adini cikarmaya karar veriyosan benide SİL LİSTEDEN. ZATEN UMUDUMU KAYBETTİM NE FARKEDER LİSTEDE OLMAK YADA OLMAMAK
cimcimecim böyle yapma ikinzde zor bi dönem geçiriyopsunz eşin sana belli etmemiştr ama içinde birikmiştr ister istemez haliyle çıktı kötü şekilde ama anlıcaktr hatasını sen çıktıysan bida ben de yazmıcam buraya beni de sil canım arkadasm geçecek bu evreler atlatacaksınız yine beraber
kızlaaaaaarrrrrr kızlar kızlar hepinizden çok özür dilerim sizide üzdüm
ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum
ben sadece listeden adımı çıkardım hep burda olmaya devam edeceğim çünkü sizlerin mutlu olmasını herşeyden çok istiyorum. biri hamile haberi verdiğinde kendim gibi seviniyorum inanın.
son zamanlarda çok kırıyor beni eşim
yanlış arkadaş çevresi edindi kendine
tatlı dille de anlatsam tepkimi de belli etsem yinede onlardan vazgeçemiyor
bu yüzden hep beni kırıyor
şimdide onların yanına gitti
Rabbime bebek için dua ederken aile huzurumu unuttum sanırım
tam biri biterken diğeri başlıyor
hiç tasvip etmediğim karakterlerini bilmesemde davranışlarından hoşlanmadığım arkadasları olduğu sürece aramız düzelecek gibi durmuyor.
1 haftadır baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum hep sinir ve stresten oluyor
herşeye hazırlıklıyım artık ne olursa olsun...
ben burdayım sizi bırakıp hiçbiryere gitmem buna emin olun kızlar hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?