Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde seni çok seviyoruz.. bizler galiba bazen eşlrmizi ihmal ediyoruz..inşallah eşin o arkdslrndan vazgeçer canım biyere gitme burda ol hep bizimle

O ol der ve olur.Rabbim herkese hayırlı evlat versin. Cimcimesultan inanıyorum ki ALlahim sana çok güzel evlatlar verecek. Ve en kısa sürede güzel haber alacaksın belki de önümüzdeki ay. Hislerim kuvvetlidir inşallah yanılmam. Buradaki herkese dua edeceğim öncelikle sana. Eviniz huzurlu mutlu bereketli olsun. Herşey düzelsin ALlahin izniyle canım

Bitanem ben canimi yakan insanlari hep Rabbime havele ettim ama hep soyle dua ettim Allahim bu benim canimi boyle yakti sende onun cani nasil yanacaksa oyle ver cezasini diye. Emin ol cikar birgun bir yerden.
Biz burda arkadas degil kardes olduk yeri geldi en yakinimiza bile soyleyemediklerimizi burda birbirimize anlattik Elcemin sinavini merak ettik , Marmelat esine biran once kavussun diye dua ettik daha aklima gelmeyen tonla sey yasadik. Hatirliyomusun daha bikac hafta once esim yumurtlama gunumde uyudu diye aglamistim burdan. Kime anlatirdim sizler olmasaydiniz.
Esini yanliz birakirsan o insanlara daha cok baglanicak daha cok onlarla olmak isticek o yuzden bence ne kadar kizarsan kiz biraz stratejik davranman gerekicek. Yoksa o insanlara daha cok firsat dogucak. İsin kolay degil bunun farkindayim. Digru hamleler yapip bunu kazanilmasi gereken bi surec olarak dusun...

canım kesinkle söylediklerne katılıyorum matmazelim....cimcimemhiç bi şey için gec deil önemli olan aklındaki seni üzen düşünceleri sil ve harekete gec esini bilio tanıosundr bu stresli dönemi oda atlatacaktr umarm sevginize sahip çık erkekler azck çocuk gibidr biliosun senn çabaladıgını görnce oda anlıcaktr cimcimecm biz matmazeln dediği gibi kardes oldk hep yanındayz ama dik dur sende canm üzme kendni

kizlar adetime 4-5 gun kaldi bugun kasiklarim acayip agriyor hic boyle olmamisdi
az bir az akintim var
acaba test yapsammi yarin:26:
sizce ikarmi cift ccizzgiiii?

Kizlar ben biraz kitap oluyup sonrada uyumak istiyorum. Bugun bitsin biran oncede su mutlu neseli gunlerimize geri donelim. Kizlar hepinizi cok seviyorum. Bana verdiginiz destek icin sonsuz tesekkurler.... Cimcimem canim kalbim seninle duzelicek gecicek bu gunlerde...

ben de biraz ders çalışıp yatıcam canlarım ben de hepinizi cok cok seviyorum cimcimecm umarm her sey düzelr hep birlikte kahkahalar atarz sohbetlere devam ederz ii gecelerrr

kizlar adetime 4-5 gun kaldi bugun kasiklarim acayip agriyor hic boyle olmamisdi
az bir az akintim var
acaba test yapsammi yarin:26:
sizce ikarmi cift ccizzgiiii?

Cnm biraz daha bekle bendr 1 gün kala yapmıştım silik
çıkmıştı reglim iki gün geçince yaptım ve iki cizgiyi gördüm
azcik daha beklr ama yinede sen istersen yap Cnm başka
belirtiler var mı Cnm...inşallah melegin seninledir dualarim seninle

Canlarım bu aksam giremedim, simdi okudum tüm yazıları, nolur sıkmayın canlarınızı siz böyle yazdikca benim de moralim bozuluyor.
Cimcimecik, esinin tepkisi sana ya da bebek olmasına falan degil, resmen senin bu sekilde sindirip, susturmak istemiş ki bunu senin icin yapmış, senin kafana takiyor olman belli ki onu fazlasıyla uzuyor
Istemeyecek adam olsa aylardır denemeler vs yapar mi, dogrudan sana söyler sonra da korunmaya devam eder.
Benim esim de bu denememizde bana laf söylüyordu, ben hesap yapıp söyle olur böyle olur dedikce, yeter artık kafayı yiyeceksin bu ne böyle vs vs, sonra paylaşmadım bile neyi takip ediyorum, belirtilerim neler, haberi olmadı
Onlar hiçbir zaman bizim baktığımız taraftan bakmayacaklar ve bu kadar detay onları sıkacak, sen hiç bizim gibi eslerimizi aksama kadar yazisip, dertlesirken düşünebiliyor musun??
Mümkün degil..
Onun tepkisi durumunuza degil, senin biraz soluk alman stres yapmaman icin kesinlikle.
Sen guzel guzel tedavine bak, kurlerini yap, hersey yoluna girecek.
Lutfen kimse de listeden çıkmasın ben sizin icin totemler yapıyorum sizin yaptığınıza bak, lutfeennn
Buradan dualar edip birbirimizi destek olacağız.
Meryem süresi ya da tesbih icin liste yaparsanız beni de eklemeyi unutmayın

Son düzenleme:

Tatlım çok güzel yazmışsın içimden geçenlere tercüman olmuşsun..cimcimem üzme kendini snde matmazelim lütfen allah dediği olur içini zi ferah tutun canlar.. öpuyorum hepinzi haleee senide o pirinç tanesi yegenimide muckkk:))) iyi geceler

Canım benim sana da iyi geceler ben de öptüm kocamannn
Hepinize iyi geceler kızlar

arkadaşlar iyi akşamlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay hamilemiym diye beklerken daha adet tarihime 10 gün varken adet oldum ve kesik kesik geliyo neden oldu bilmiyorum sizce bu gebeliği engellermi aranızda bunu yasayan varmı

zulu canimsin
tamam dedigin gibi yapicam

aynen öyle canım, çok güzel bir özet geçmişsin. cimcimenin yazdıklarını okurken benimde aklıma aynı şey geldi. çünkü bende benzerini yaşadım. yumurtlama hesaplaması, yok şimdi olursa ne zaman doğururum, yok doğum izni şu bu derken eşim sıkılmaya başladı hissettim. dün başım ağrıyınca çok düşünüyorsun abartıyorsun filan dedi. dediğin gibi cimcimenin eşide üzülmesine dayanamadığı için ters davranmış olabilir.

pirinç tanesi :)) çok tatlısın marmelat yaaa herkesin derdini ddert edinen temiz sıcak :))
canım daha az önce uzman tv de bir doktordan şunu dinledim. hamile kalındığında embriyo yerleşirken adet kanaması gibi bir kanama olabilir. bir bu aklında olsun. birde bi arkadaşımdan hatırladığım kadarıyla sistit oluncada kanama olabiliyor. ama tabi en doğrusu doktora gitmek netleştirmek aklında kalacağına sebebini öğren rahat et

Günaydın kızlar. ....Sağol tatlım sende öylesin uzak olsakta gönüller bir olduktan sonra engeller üzüntüler aşılır sizleri seviyorumm canlar:))

Canım ne demek bir faydam olsa ne mutlu bana ben de geçtim bu yollardan, çörekotunuda iyi yapmışsın o da şifa kaynağı, idrara soğan sık çıkarır canım birde suyu bol iç en az iki litre, akıntı için olan ilacı adetin bitince başlayacaksın

Canlar meryem suresini suya okuyup içmek gerekmiş.. Ben de okudum ama suya okumadım. Bakalım komşularım 41 hurmaya okuyacak onu yiyeceğim bunu duyan var mı??

canım Meryem suresini doğumu kolaylaştırmak için biliyorum ben suya okunup sancı anında içiliyor

Canım çok üzüldüm ama şimdi sakin ol bir kere o erkek onlar düz mantık senin hassaslığını çabalarını anlamasını bekleme dr senide görmek istiyor demişsin ya ona bozulmuştur erkekliklerine laf söylenmiş sanıyorlar maalesef ve tabi senin yıpranmanıda görüyor, arkadaş muhabbeti çok sıkıcı oluyor gerçekten bundan kurtarmakta senin elinde şimdi sen eşine her zamankinden daha fazla ilgi göster poh pohla eve gelmek için can atmasını sağla sevdiği şeyleri yap oyun konsoluyla vs. oynamayı seviyorsa akşamları öyle şeyler ayarla yani evi cazip hale getir başak türlü arkadaş ortamından kurtaramazsın hep tatlı dilli ol dır dır yapma sen şöylesin sen böylesin deme ben şunu istiyorum ben şunu yaparsan mutlu oluyorum de yani ben dili kullan sen dili suçlayıcı bir dil ve ters teper, şimdi sadece kistin için kür yap ve bebek düşüncesini gerçekten kafandan çıkar bu dönemde inşallah her şey düzelir önce eşinle mutluluğun sonra bebek huzursuz bir ortama gelen bebek daha da kötü sonuçlara neden olur önce eşinle sen huzurlu olacaksınız yaşın daha genç bir iki ay sonra olsun ama ağzının tadı yerinde olsun.

ben kendisinede hep söylüyorum allah seni kötü yola girmeden takıldığın kiilerin gerçek yüzünü göstersin diye. başına bi iş geldikten sonra sen haklıydın demesinin bir anlamı kalmayacak ama ben o gün de onun yanında olacağım canını en çokda bu yakacak biliyorum

Bizde seni çok seviyoruz.. bizler galiba bazen eşlrmizi ihmal ediyoruz..inşallah eşin o arkdslrndan vazgeçer canım biyere gitme burda ol hep bizimle

gidermiyim hiç kuzum hep burdayım ben

Allah razı olsun temiz yürekli arkadasım benim. hislerine kurban olurum

ben onu yalnız bırakmıyorumki. yemekten kalkıyoruz masayı toparlayıp hemen yanına gidiyorum ki zaten amerikan mutfak evim. ben sofrayı toplarken o yemek masasında tv izlemeye başlıyor yada koltuğa geçip uzanıyor ama arkadasları rahat vermiyor daha yarım saat olmadan hemen arıyorlar oda gidiyor. kaç defa bütün gün evde canım sıkılıyor akşam olsada kocamla iki çift laf etsek diye bakıyorum bu gece çıkmasan olmazmı diyorum daha çok deliriyor.
tam bi odundur kendisi
neler denedim
romantik ortam mı oluşturmadım duştan çıkıp iç çamaşırıyla karşısında mı yürümedim yok adam çıkacağı varsa çıkıyor

çok teşekkür ederim canım inşallah anlar. pazar günü arkadaslarıyla birlikteydik. arkadasıda evli ve esnaf çocuğu falan var. oda o yanlış kişilerle takılıyor. onada anlattım beni yanlış anlamayın ben eşimi uyardım ama sizde sevdiğim aile yapısı düzgün bir çiftsiniz sizide uyarmak istiyorum dedim. sizin o adamlarla ne işiniz var onlar mimli kişiler ve siz esnafsınız nerelere giderseniz her yerde etiketleniyorsunuz onlar bekar siz evlisiniz evli barklı adamın oralarda ne işi var kaldıki ikinizde esnafsınız yaşam tarzınızdan dolayı herkesin gözü üzerinizde yaptığınız en ufak bir hareket size ekmeğinizi kaybettirir bu hatayı nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum dedim. adam bana hak verdi. doğru söylüyosun biz bunu düşünemiyoruz dedi. benim eşimden tık yok. haklı olduğum zaman hiç konuşmaz destek de çıkmaz.

ben de biraz ders çalışıp yatıcam canlarım ben de hepinizi cok cok seviyorum cimcimecm umarm her sey düzelr hep birlikte kahkahalar atarz sohbetlere devam ederz ii gecelerrr

çok teşekkür ederim kızlar bugün biraz daha iyiyim

çok teşekkür ederim canım haklısın onlar bizim gibi konuşamıyorlar. kürtaj olduğum gece eşim ben uyurken saçımı okşayıp ağlamıştı hatırlıyorum.
ben hastaneyi çığlıklarımla göz yaşlarımla yıkarken o köşede sessizce bekledi ve gece benim uyuduğumu sanıp yanımda birr süre bekledi. kıyamıyorum aslında ona ama bazen çok sinir ediyo beni

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun iyiki varsınız iyiki bu topiği açmışım sizleri tanımışım.

canım benim eşim hiç anlamaz oyundan bilgisayardan.
faceye fotoğraf ekleyemez o kadar teknolojiden uzaktır.
tek bildiği oyun okey ve batak.
hiç sesimi çıkarmıyorum daha çok azıtıyor.
konuşuncada kızıyor.
ne yapsam bilemedim.
sinirimi en çok bozanda şu
daha yeni dükkan ve araba aldı
borcumuz hakikaten çok
özellikle şu 1,5 sene bizi çok zorlayacak
bende çalışmıyorum
dershaneye gidiyorum
ekonomik anlamda zor bir döneme girdik
ama o bu zor dönemde arabayla çıkıyor geceleri
e dışarı çıktığında yine en az bi 25-30 lira harcıyor
25-30 lira deyip geçmeyin ayda 20 defa çıksa 600 lira eder.
bu parayla ev geçindirenler var
ben buna sinir oluyorum
otursun evde ben ona çayını kahvesini hazırlayayım
hem yorgunluktan ölüyor her sabah yataktan kazıyorum
yemekten sonra duşunu alsın uzansın bilgisayarını alsın
tv seyretsin dinlensin hemde harcadığı cebine kalsın
ben bunu söyleyince suçlu oluyorum işte
yanlış mı düşünüyorum ben şimdi siz söyleyin

kürlere devam ediyorum canım zaten ben soğan kürünü hiç zorlanmadan yapmıştım öncedende şimdide zorlamıyor tatlı olmadığı için
sperm testini ona hep söylüyordum zaten. bu ay kendiliğinden nerede yapılacak diye sordu
benim doktorum şuan özel hastanede yumurta takibi için 150 lira istedi
çanakkaledeki doktorum hiç para almıyordu ama onuda eşim kıskanıyor göndermiyor.
çanakkaleye gidemiyoruz o zaman özelde yaptıracağız ordada ne kadar bilmiyorum dedim
ondan kızdı sanırım

günaydın kızlar
bugün daha iyiyim
dün gece başım ağrıyordu ve sinirden erkenden yattım
bütün ışıkları söndürdüm kapının üzerinden anahtarı aldım yatak odasının kapısını kapattım gidip yattım
gece kapının sesine uyandım.
eşim ışıkları yanık göremeyince panik olmuş sanırım kapıyı açmaya çalışırken kırıyordu az kalsın
hemen bütün odaları kontrol etti beni göremedi tabi
yatak odasına geldi ben uyuyo numarası yapıyorum
kapıyı açtı beni gördü ohhhhh dedi
beni gitti sandı heralde.
geldi nefesimi kontrol ediyo manyak
hiç tepki vermedim yine
sonra gece geldi yanıma yattı bi sarıldı ahtapot gibi
yine hiç tepki vermedim bi eliyle sarılıyo diğer eliyle elimi tutuyo
öküz beni ağlattıktan sonra romeo oluyo
hiç tepki vermedim sabaha kadar öyle uyumuşuz
sabah uyandım nefes alamıyorum kalktım yataktan onuda uyandırdım
hiç konuşmadım gitti
az sonra bende dershaneye çıkacağım
hepinizi seviyorum kızlar iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…