Bizde seni çok seviyoruz.. bizler galiba bazen eşlrmizi ihmal ediyoruz..inşallah eşin o arkdslrndan vazgeçer canım biyere gitme burda ol hep bizimlekızlaaaaaarrrrrr kızlar kızlar hepinizden çok özür dilerim sizide üzdüm
ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum
ben sadece listeden adımı çıkardım hep burda olmaya devam edeceğim çünkü sizlerin mutlu olmasını herşeyden çok istiyorum. biri hamile haberi verdiğinde kendim gibi seviniyorum inanın.
son zamanlarda çok kırıyor beni eşim
yanlış arkadaş çevresi edindi kendine
tatlı dille de anlatsam tepkimi de belli etsem yinede onlardan vazgeçemiyor
bu yüzden hep beni kırıyor
şimdide onların yanına gitti
Rabbime bebek için dua ederken aile huzurumu unuttum sanırım
tam biri biterken diğeri başlıyor
hiç tasvip etmediğim karakterlerini bilmesemde davranışlarından hoşlanmadığım arkadasları olduğu sürece aramız düzelecek gibi durmuyor.
1 haftadır baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum hep sinir ve stresten oluyor
herşeye hazırlıklıyım artık ne olursa olsun...
matmazel kuzum hergünüm o doktora bela okumakla geçiyor
rabbim 11 aydır akıttığım göz yaşımın hesabını sorsun ondan
biliyorum ahirette çekecek ama ben bu dünyadada çekmesini istiyorum
onunda evladı var benim yaşadığım acıyı evlat acısını o yaşamasın ama ondan öyle bir çıksınki bu ahım sabahlara kadar düşünsün aylarca acaba ben kimin ahını aldımda başıma bu geldi diye
ben burdayım sizi bırakıp hiçbiryere gitmem buna emin olun kızlar hepinizi çok seviyorum
kızlaaaaaarrrrrr kızlar kızlar hepinizden çok özür dilerim sizide üzdüm
ben sadece listeden adımı çıkardım hep burda olmaya devam edeceğim çünkü sizlerin mutlu olmasını herşeyden çok istiyorum. biri hamile haberi verdiğinde kendim gibi seviniyorum inanın.
hiç tasvip etmediğim karakterlerini bilmesemde davranışlarından hoşlanmadığım arkadasları olduğu sürece aramız düzelecek gibi durmuyor.
1 haftadır baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum hep sinir ve stresten oluyor
onunda evladı var benim yaşadığım acıyı evlat acısını o yaşamasın ama ondan öyle bir çıksınki bu ahım sabahlara kadar düşünsün aylarca acaba ben kimin ahını aldımda başıma bu geldi diye
ben burdayım sizi bırakıp hiçbiryere gitmem buna emin olun kızlar hepinizi çok seviyorum
canım kesinkle söylediklerne katılıyorum matmazelim....cimcimemhiç bi şey için gec deil önemli olan aklındaki seni üzen düşünceleri sil ve harekete gec esini bilio tanıosundr bu stresli dönemi oda atlatacaktr umarm sevginize sahip çık erkekler azck çocuk gibidr biliosun senn çabaladıgını görnce oda anlıcaktr cimcimecm biz matmazeln dediği gibi kardes oldk hep yanındayz ama dik dur sende canm üzme kendniBitanem ben canimi yakan insanlari hep Rabbime havele ettim ama hep soyle dua ettim Allahim bu benim canimi boyle yakti sende onun cani nasil yanacaksa oyle ver cezasini diye. Emin ol cikar birgun bir yerden.
Biz burda arkadas degil kardes olduk yeri geldi en yakinimiza bile soyleyemediklerimizi burda birbirimize anlattik Elcemin sinavini merak ettik , Marmelat esine biran once kavussun diye dua ettik daha aklima gelmeyen tonla sey yasadik. Hatirliyomusun daha bikac hafta once esim yumurtlama gunumde uyudu diye aglamistim burdan. Kime anlatirdim sizler olmasaydiniz.
Esini yanliz birakirsan o insanlara daha cok baglanicak daha cok onlarla olmak isticek o yuzden bence ne kadar kizarsan kiz biraz stratejik davranman gerekicek. Yoksa o insanlara daha cok firsat dogucak. İsin kolay degil bunun farkindayim. Digru hamleler yapip bunu kazanilmasi gereken bi surec olarak dusun...
kizlar adetime 4-5 gun kaldi bugun kasiklarim acayip agriyor hic boyle olmamisdi
az bir az akintim var
acaba test yapsammi yarin:26:
sizce ikarmi cift ccizzgiiii?
Canlarım bu aksam giremedim, simdi okudum tüm yazıları, nolur sıkmayın canlarınızı siz böyle yazdikca benim de moralim bozuluyor.
Cimcimecik, esinin tepkisi sana ya da bebek olmasına falan degil, resmen senin bu sekilde sindirip, susturmak istemiş ki bunu senin icin yapmış, senin kafana takiyor olman belli ki onu fazlasıyla uzuyor
Istemeyecek adam olsa aylardır denemeler vs yapar mi, dogrudan sana söyler sonra da korunmaya devam eder.
Benim esim de bu denememizde bana laf söylüyordu, ben hesap yapıp söyle olur böyle olur dedikce, yeter artık kafayı yiyeceksin bu ne böyle vs vs, sonra paylaşmadım bile neyi takip ediyorum, belirtilerim neler, haberi olmadı
Onlar hiçbir zaman bizim baktığımız taraftan bakmayacaklar ve bu kadar detay onları sıkacak, sen hiç bizim gibi eslerimizi aksama kadar yazisip, dertlesirken düşünebiliyor musun??
Mümkün degil..
Onun tepkisi durumunuza degil, senin biraz soluk alman stres yapmaman icin kesinlikle.
Sen guzel guzel tedavine bak, kurlerini yap, hersey yoluna girecek.
Lutfen kimse de listeden çıkmasın ben sizin icin totemler yapıyorum sizin yaptığınıza bak, lutfeennn
Buradan dualar edip birbirimizi destek olacağız.
Meryem süresi ya da tesbih icin liste yaparsanız beni de eklemeyi unutmayın
Tatlım çok güzel yazmışsın içimden geçenlere tercüman olmuşsun..cimcimem üzme kendini snde matmazelim lütfen allah dediği olur içini zi ferah tutun canlar.. öpuyorum hepinzi haleee senide o pirinç tanesi yegenimide muckkk:))) iyi geceler
zulu canimsinCnm biraz daha bekle bendr 1 gün kala yapmıştım silik
çıkmıştı reglim iki gün geçince yaptım ve iki cizgiyi gördüm
azcik daha beklr ama yinede sen istersen yap Cnm başka
belirtiler var mı Cnm...inşallah melegin seninledir dualarim seninle
zulu canimsin
tamam dedigin gibi yapicam
aynen öyle canım, çok güzel bir özet geçmişsin. cimcimenin yazdıklarını okurken benimde aklıma aynı şey geldi. çünkü bende benzerini yaşadım. yumurtlama hesaplaması, yok şimdi olursa ne zaman doğururum, yok doğum izni şu bu derken eşim sıkılmaya başladı hissettim. dün başım ağrıyınca çok düşünüyorsun abartıyorsun filan dedi. dediğin gibi cimcimenin eşide üzülmesine dayanamadığı için ters davranmış olabilir.Canlarım bu aksam giremedim, simdi okudum tüm yazıları, nolur sıkmayın canlarınızı siz böyle yazdikca benim de moralim bozuluyor.
Cimcimecik, esinin tepkisi sana ya da bebek olmasına falan degil, resmen senin bu sekilde sindirip, susturmak istemiş ki bunu senin icin yapmış, senin kafana takiyor olman belli ki onu fazlasıyla uzuyor
Istemeyecek adam olsa aylardır denemeler vs yapar mi, dogrudan sana söyler sonra da korunmaya devam eder.
Benim esim de bu denememizde bana laf söylüyordu, ben hesap yapıp söyle olur böyle olur dedikce, yeter artık kafayı yiyeceksin bu ne böyle vs vs, sonra paylaşmadım bile neyi takip ediyorum, belirtilerim neler, haberi olmadı
Onlar hiçbir zaman bizim baktığımız taraftan bakmayacaklar ve bu kadar detay onları sıkacak, sen hiç bizim gibi eslerimizi aksama kadar yazisip, dertlesirken düşünebiliyor musun??
Mümkün degil..
Onun tepkisi durumunuza degil, senin biraz soluk alman stres yapmaman icin kesinlikle.
Lutfen kimse de listeden çıkmasın ben sizin icin totemler yapıyorum sizin yaptığınıza bak, lutfeennn
pirinç tanesi :)) çok tatlısın marmelat yaaa herkesin derdini ddert edinen temiz sıcak :))Tatlım çok güzel yazmışsın içimden geçenlere tercüman olmuşsun..cimcimem üzme kendini snde matmazelim lütfen allah dediği olur içini zi ferah tutun canlar.. öpuyorum hepinzi haleee senide o pirinç tanesi yegenimide muckkk:))) iyi geceler
canım daha az önce uzman tv de bir doktordan şunu dinledim. hamile kalındığında embriyo yerleşirken adet kanaması gibi bir kanama olabilir. bir bu aklında olsun. birde bi arkadaşımdan hatırladığım kadarıyla sistit oluncada kanama olabiliyor. ama tabi en doğrusu doktora gitmek netleştirmek aklında kalacağına sebebini öğren rahat etarkadaşlar iyi akşamlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay hamilemiym diye beklerken daha adet tarihime 10 gün varken adet oldum ve kesik kesik geliyo neden oldu bilmiyorum sizce bu gebeliği engellermi aranızda bunu yasayan varmı
aynen öyle canım, çok güzel bir özet geçmişsin. cimcimenin yazdıklarını okurken benimde aklıma aynı şey geldi. çünkü bende benzerini yaşadım. yumurtlama hesaplaması, yok şimdi olursa ne zaman doğururum, yok doğum izni şu bu derken eşim sıkılmaya başladı hissettim. dün başım ağrıyınca çok düşünüyorsun abartıyorsun filan dedi. dediğin gibi cimcimenin eşide üzülmesine dayanamadığı için ters davranmış olabilir.
pirinç tanesi :)) çok tatlısın marmelat yaaa herkesin derdini ddert edinen temiz sıcak :))
canım daha az önce uzman tv de bir doktordan şunu dinledim. hamile kalındığında embriyo yerleşirken adet kanaması gibi bir kanama olabilir. bir bu aklında olsun. birde bi arkadaşımdan hatırladığım kadarıyla sistit oluncada kanama olabiliyor. ama tabi en doğrusu doktora gitmek netleştirmek aklında kalacağına sebebini öğren rahat et
tamam canım yarın 5. gün olacak ama ben yinede yarın başlayacağım Allah razı olsun inşallah faydasını görrüm bende
sağolasın canım inşallah rabbim bizlerede nasip eder
evet hayatım sarı oluyo ve afedersin ağır pis bi kokusu oluyo yani hergün çamaşır değiştirmeyince çok rahatsız ediyo
allah razı olsun canım soğan ve sumağı akşam yemeğine hazırlayayım bari.
aslan pençesi kürünü daha 4 gün önce saraçoğlu tv de anlattı yurt dışında kadın mantosu olarak geçiyormuş yabancılar bu otu türkiyeden getirtiyomuş.
Allah razı olsun cnaım moralim bozuldu işte biran.
beterin beteri var doğru diyosun.
bir arkadasımın annesi dil kökü kanserine yakalanmış.
3 ay önce dilinden ameliyat oldu koltuk altından doku alıp diline eklemişler
ama dil kabul etmemiş o parçayı daha kötüye gitmiş dilini almak zorunda kalmış doktorlar
hastaneden dönerken onu duydum
Rabbim dedim beterini gösterme bizlere
herkesin derdi ayrı
kızlar soğan kürüne başladım bugün
adetimin ilk gününden beri 1 tatlı kaşığı çörek otu yiyorum
ben hayatımda bu kadar sık idrar çıkmazdım
bugün yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum
üşüttümmü acep
soğan suyu bu kadar erken etki göstermez heralde
birde kızlar doktor bana gynomax ovul , infex tb verdi
gynomax 2x1 kullanılacak
yalnız ben adetliyim şuan
4. günüm çok az geliyor hatta sabahtan beri pedimde 1 damla leke yok
adetliyken kullanılmaz diyor prospektüsünde ama ben bu gün gelince bitanesini kullandım
acaba zararı olurmu
doktorda bişey demedi başla veya başlama diye
:26::26:
Canlar meryem suresini suya okuyup içmek gerekmiş.. Ben de okudum ama suya okumadım. Bakalım komşularım 41 hurmaya okuyacak onu yiyeceğim bunu duyan var mı??
kızlar eşimle tartıştık az önce. çok kötü kavga ettik
daha ne zamana kadar sürecek böyle senin doktor işin dedi
bende bilmiyorum şuan cuma tekrar çağırdı en kötü ihtimal 3 ay sürecek oda belli değil en kötüsü dedim
doktor eşinin değerlerini görmeden tedaviye başlamayalım boş yere para vermiş olursun dedi dedim
çocuk çokda önemli değil artık olmasada olur dedi
zaten çok borcumuz var bu dönemde bide doktora para vermek istemiyorum dedi
şok oldum yaa her fırsatta çocuktan baba olmaktan bahseden insan nasıl olurda böyle değişebilir
zaten sabahtan beri dolmuştum bide üstüne bunları söyleyince ağlamaya başladım
umrunda bile olmadı giyindi süslendi çıktı dışarı
çok canım acıyo çok üzgünüm
listeden adımı çıkarıyorum
ben 1 senedir boş yere kürek çekiyorum
ben olsun diye dua ederken o olmasın diye ediyormuş
pes ediyorum artık tamam bitti benim için bu iş
kızlaaaaaarrrrrr kızlar kızlar hepinizden çok özür dilerim sizide üzdüm
canm benm biz de seni çoook seviyoruz ama öle sey deme her seye hazırlıklıyım da ne demek allah korusun...ayrıca arkadaslarndan bi darbe yiyince görcektr nası kişiler oldugunu seni o zaman anlıcaktr haklı oldgnu görcektr ve bida yapmıcaktr umarm lütfen kötü düşünceleri cıkar aklından bak stresten belkide gecikmeler oldu baska seler oldu kendni düşün her kötü seyn bası stres üzüntü cnkü aklına getrmemeye calıs canm benm yanındayz biz sennn
Bizde seni çok seviyoruz.. bizler galiba bazen eşlrmizi ihmal ediyoruz..inşallah eşin o arkdslrndan vazgeçer canım biyere gitme burda ol hep bizimle
O ol der ve olur.Rabbim herkese hayırlı evlat versin. Cimcimesultan inanıyorum ki ALlahim sana çok güzel evlatlar verecek. Ve en kısa sürede güzel haber alacaksın belki de önümüzdeki ay. Hislerim kuvvetlidir inşallah yanılmam. Buradaki herkese dua edeceğim öncelikle sana. Eviniz huzurlu mutlu bereketli olsun. Herşey düzelsin ALlahin izniyle canım
Bitanem ben canimi yakan insanlari hep Rabbime havele ettim ama hep soyle dua ettim Allahim bu benim canimi boyle yakti sende onun cani nasil yanacaksa oyle ver cezasini diye. Emin ol cikar birgun bir yerden.
Biz burda arkadas degil kardes olduk yeri geldi en yakinimiza bile soyleyemediklerimizi burda birbirimize anlattik Elcemin sinavini merak ettik , Marmelat esine biran once kavussun diye dua ettik daha aklima gelmeyen tonla sey yasadik. Hatirliyomusun daha bikac hafta once esim yumurtlama gunumde uyudu diye aglamistim burdan. Kime anlatirdim sizler olmasaydiniz.
Esini yanliz birakirsan o insanlara daha cok baglanicak daha cok onlarla olmak isticek o yuzden bence ne kadar kizarsan kiz biraz stratejik davranman gerekicek. Yoksa o insanlara daha cok firsat dogucak. İsin kolay degil bunun farkindayim. Digru hamleler yapip bunu kazanilmasi gereken bi surec olarak dusun...
canım kesinkle söylediklerne katılıyorum matmazelim....cimcimemhiç bi şey için gec deil önemli olan aklındaki seni üzen düşünceleri sil ve harekete gec esini bilio tanıosundr bu stresli dönemi oda atlatacaktr umarm sevginize sahip çık erkekler azck çocuk gibidr biliosun senn çabaladıgını görnce oda anlıcaktr cimcimecm biz matmazeln dediği gibi kardes oldk hep yanındayz ama dik dur sende canm üzme kendni
Kizlar ben biraz kitap oluyup sonrada uyumak istiyorum. Bugun bitsin biran oncede su mutlu neseli gunlerimize geri donelim. Kizlar hepinizi cok seviyorum. Bana verdiginiz destek icin sonsuz tesekkurler.... Cimcimem canim kalbim seninle duzelicek gecicek bu gunlerde...
ben de biraz ders çalışıp yatıcam canlarım ben de hepinizi cok cok seviyorum cimcimecm umarm her sey düzelr hep birlikte kahkahalar atarz sohbetlere devam ederz ii gecelerrr
Canlarım bu aksam giremedim, simdi okudum tüm yazıları, nolur sıkmayın canlarınızı siz böyle yazdikca benim de moralim bozuluyor.
Mümkün degil..
Tatlım çok güzel yazmışsın içimden geçenlere tercüman olmuşsun..cimcimem üzme kendini snde matmazelim lütfen allah dediği olur içini zi ferah tutun canlar.. öpuyorum hepinzi haleee senide o pirinç tanesi yegenimide muckkk:))) iyi geceler
aynen öyle canım, çok güzel bir özet geçmişsin. cimcimenin yazdıklarını okurken benimde aklıma aynı şey geldi. çünkü bende benzerini yaşadım. yumurtlama hesaplaması, yok şimdi olursa ne zaman doğururum, yok doğum izni şu bu derken eşim sıkılmaya başladı hissettim. dün başım ağrıyınca çok düşünüyorsun abartıyorsun filan dedi. dediğin gibi cimcimenin eşide üzülmesine dayanamadığı için ters davranmış olabilir.
pirinç tanesi :)) çok tatlısın marmelat yaaa herkesin derdini ddert edinen temiz sıcak :))
canım daha az önce uzman tv de bir doktordan şunu dinledim. hamile kalındığında embriyo yerleşirken adet kanaması gibi bir kanama olabilir. bir bu aklında olsun. birde bi arkadaşımdan hatırladığım kadarıyla sistit oluncada kanama olabiliyor. ama tabi en doğrusu doktora gitmek netleştirmek aklında kalacağına sebebini öğren rahat et
Canım ne demek bir faydam olsa ne mutlu bana ben de geçtim bu yollardan, çörekotunuda iyi yapmışsın o da şifa kaynağı, idrara soğan sık çıkarır canım birde suyu bol iç en az iki litre, akıntı için olan ilacı adetin bitince başlayacaksın
Canım çok üzüldüm ama şimdi sakin ol bir kere o erkek onlar düz mantık senin hassaslığını çabalarını anlamasını bekleme dr senide görmek istiyor demişsin ya ona bozulmuştur erkekliklerine laf söylenmiş sanıyorlar maalesef ve tabi senin yıpranmanıda görüyor, arkadaş muhabbeti çok sıkıcı oluyor gerçekten bundan kurtarmakta senin elinde şimdi sen eşine her zamankinden daha fazla ilgi göster poh pohla eve gelmek için can atmasını sağla sevdiği şeyleri yap oyun konsoluyla vs. oynamayı seviyorsa akşamları öyle şeyler ayarla yani evi cazip hale getir başak türlü arkadaş ortamından kurtaramazsın hep tatlı dilli ol dır dır yapma sen şöylesin sen böylesin deme ben şunu istiyorum ben şunu yaparsan mutlu oluyorum de yani ben dili kullan sen dili suçlayıcı bir dil ve ters teper, şimdi sadece kistin için kür yap ve bebek düşüncesini gerçekten kafandan çıkar bu dönemde inşallah her şey düzelir önce eşinle mutluluğun sonra bebek huzursuz bir ortama gelen bebek daha da kötü sonuçlara neden olur önce eşinle sen huzurlu olacaksınız yaşın daha genç bir iki ay sonra olsun ama ağzının tadı yerinde olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?