Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım okeye de dört kişi lazım onu ayna diyemem ne yapsan ki görüştüğünüz arkadaşlarınız yok mu sürekli onlarla görüşün snei çok iyi anlıyorum iki senedir benimde sşim geç geliyor kötü alışkanlıkları yok ama ihmal ediyor artık ben sana dediklerimi uygulasam işe yarar benimkinde ama o kadar kırdı kı beni içimden gelmiyor onun için yemek yapmak bile istemiyorum bazen düşün ama benimde çabalama lazım neyse, o arabayla gitmeyide çok iyi anlıyorum benimkide aynı ve tabi çok haklısın aylık yakıt masrafı nerden baksan 200 ü geçiyor bende çok kızıyorum borç var diyorsun onu erteliyoruz bunu erteliyoruz ama araba lüksünden vazgeçmiyorsun diye anlayana daha oğluma oda yapmadık ocak ayında borcum bitecek diyor borcu bitsin hemen kredi çeker daha lüks bir araba alır ben bilirim kocamı off neyse bende dertliymişim:) sen çok haklısın canım o zaman duadan başka çaren yok bekar arkadaş çok tehlikeli gerçekten inşallah elini ayağını çeker onlardan.

ah erkekler ah ne oldu kırgınlığın mı geçti öyle yapınca offffff sürt kız burnunu azcık yokmuş gibi davran

kesinlikle haklısın. bu devirde borçsuz insan az. mecburen borç yapıp ev alıyorsun vs.. devir tasarruf devri. ama eflalime katılıyorum evi cazip getirmek mantıklı. ben öyle hesaplı kitaplı davranamıyorum ama öyle davrananların isteklerine daha çabuk ulaştığınıda görüyorum

iyi yapmışsın yatmakla. bekleyip sinirlerin gerilmesi daha kötü. eşinde komikmiş yanii.. nefes kontrolü filan :)))

kızlar dünden beri bir sorunum var. tuvalete çıktıktan sonra bir yanma hissediyorum. birde habire sıkışıyorum. tuvalete gidiyorum 2 damla anca geliyor. bu kadar velvele o 2 damlayamıydı diyorum kendi kendime. sık tuvalete çıkma hamilelik belirtisiya acaba dedim kendi kendime, ama mantığım diyorkiii sistit olduuummm hayıııırrrrr... sabahtan beri su içiyorum. doktora gitsemmi bilemedim??? ama belirtiler sistit gibi.. bi süre yum yumda yasak artık.((

yanma varsa enfeksiyondandır

Canım ben normalde de sık tuvalete çıkarım, o yüzden bu belirtiyi hiç anlamadım, ama sonuç belli olduktan sonra 4. haftanın içindeyken başladı o sıklıklar ama ne sıklık, sürekli gidiyorum, gecem gündüzüm karıştı, öyle çok az falan da değil, bayağı gittiğine değecek şekilde, yanmam da yok.

Başka bir sebebi de olabilir, sen dikkat et..

Günaydın bacılarım
Güzel mutlu bir gün olsun dünün aksine inşallah
Morallerinizi bozmayın.. Rabbim hepimizin evine huzur.mutluluk.versin, eksik etmesin

Kızlar sağ kasığımda n bacagima doğru bir ağrı giriyo ara ara nedendirki acep ((

benmde geçenlerde aynı şey oldu sağ kasığımdan bacağıma bir ağrı girdi. özellikle akşamları 2-3 gün oldu bende sebebini merak ediyorum gebelikle ilgili olabiir mi acaba bat yarın:18:

yanma varsa enfeksiyondandır
banada öyle gibi geldi
evet canım biraz araştırdım soğuktanda olabiliyormuş. mikrobik birşey bol su içmek ve ayakları sıcak tutmak gerekiyormuş.. hamilelik belirtisinde yanmanın olmadığını bilmem iyi oldu. birde zaten yum yuma başlayalı bile 4 hafta olmadı bizim. evet artık şüphem kalmadı sistit oldum ben..
Kızlar sağ kasığımda n bacagima doğru bir ağrı giriyo ara ara nedendirki acep ((

hayırdır inşallah??? soğuk mu aldın yoksa nokta atışı filanmı oldu sizin:)))

benmde geçenlerde aynı şey oldu sağ kasığımdan bacağıma bir ağrı girdi. özellikle akşamları 2-3 gün oldu bende sebebini merak ediyorum gebelikle ilgili olabiir mi acaba bat yarın:18:

Valla yeşilcim bilmemki havalr soğudu üşüttüm galiba akintimda var niraz
Efser canim bnde üşüttüm diye düşünüyorum ama arada bir giriyo üstüne basamiyorum

yoksa :) bizi haberdar et umarım bebiş belirtisidir.

bilmiyorum bakalım ne olacak haber veririm zaten adet olursam 2. günüm doktora randevu alacağım daha hiç ulrtason kan tahlili yaptırmadım kadın hastalıkları ile ilgili. inşallah bebiştir:) ama ben geçen ayda umutlandım fos çıktı:d

Valla yeşilcim bilmemki havalr soğudu üşüttüm galiba akintimda var niraz
Efser canim bnde üşüttüm diye düşünüyorum ama arada bir giriyo üstüne basamiyorum

üşütmede uzun sürer gibi benm sade akşamları oldu. birde bana geçen hafta çok ateş bastı ölüyordum resmen yanaklarım kıpkırmızı oluyordu onun sebebi ne acaba?

Canm çok sevndm daha ii oldgna canımsın ya. Erkekler soradan anlıo hatalarnı ne yazıkki sen üzüldkten sora. Oldn ii tarAftn bakalm senn için korkmş gttn sanmış. Trip atman en gzeli olmuş yoksa iice abartabiir bişe demio bana deyip. Çocuk gibiler ya. Nası tanıştı canm o arkadaslaryla umarm basına bişe gelmeden görür ii olmadıklarnı

Tatlim normalde 25 günde bir olurum gecn ay 27.gunde oldum 13 aralik olmasi gerekiyodu fakt ben 15 aralık diyim gecikme fln olursa yine

ben 27 günde bir oluyorum kesinlikle şaşmaz yarın olmazsam hamile olabilirim. her ay üç gün önce oluyorum geçen ay 8 kasım bu ay 5 aralık. ama ağrım var gibi anlayamıyorum artık ya kendimi dinler oldum. belki de adet olacağım. yum. günlerini değerlendirdk bu arada. inşallah hamilesindir:)

Normalde bnmde 25 gunde bir hiç Şaşmaz di kasimda 27.gunde oldm 2 gün geciknce acabami dedim ama adet oldm.. buay çok belirti armiyorm bebiş varsa insan hisseder diye düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…